کلیه!!!
-
سلام بچه ها
تو این شکل کتاب که نقاشیه، بخش قشری روشن تر از بخش مرکزیه
ولی تو شکل تشریح کلیه، بخش قشری تیره تر از مرکزیه!
من از استادم (اقای موقاری)شنیدم باید به طور کلی این جمله رو در نظر بگیرم:بخش قشری نسبت به مرکزی تیره تر است.
ولی الان الگو اینجوری گفته:هرم های بخش مرکزی کلیه برخلاف بخش قشری ظاهر تیره دارند.
الان گیج شدم نمیدونم کدوم درسته. -
سلام بچه ها
من از استادم (اقای موقاری)شنیدم باید به طور کلی این جمله رو در نظر بگیرم:بخش قشری نسبت به مرکزی تیره تر است.
ولی الان الگو اینجوری گفته:هرم های بخش مرکزی کلیه برخلاف بخش قشری ظاهر تیره دارند.
الان گیج شدم نمیدونم کدوم درسته.@mahshid-avajian
-
-
-
سلام بچه ها
الان گیج شدم نمیدونم کدوم درسته.@mahshid-avajian
سلام عزیزم ،این دو تا برای کلیه گوسفند و انسان با هم متفاوت هستن؛اون شکل تشریح رو برای کلیه گوسفند در نظر بگیرید و شکل دیگه ی کتاب رو برای کلیه انسان -
@mahshid-avajian
سلام عزیزم ،این دو تا برای کلیه گوسفند و انسان با هم متفاوت هستن؛اون شکل تشریح رو برای کلیه گوسفند در نظر بگیرید و شکل دیگه ی کتاب رو برای کلیه انسانپرستو بابایی وای مرسییی
️
-
@mahshid-avajian
سلام عزیزم ،این دو تا برای کلیه گوسفند و انسان با هم متفاوت هستن؛اون شکل تشریح رو برای کلیه گوسفند در نظر بگیرید و شکل دیگه ی کتاب رو برای کلیه انسانپرستو بابایی
پس توی انسان :بخش قشری روشن تر از بخش مرکزی
و توی گوسفند :بالعکس -
پرستو بابایی وای مرسییی
️
@mahshid-avajian
خواهش می کنم