زیست۲ فصل۳
-
سلام به همگی
این تستو خیلی سبز، گزینه الف رو درست گرفته:/ ولی خب چرا مگه کتف هم مثل ترقوه با بازو توی مفصل شانه شرکت نکرده؟ میدونم کتف رابط بین ترقوه و شانه هست و این دوتا تماس ندارن باهم و با کتف دارن ولی خب این مفصلو پرسیده
ممنون میشم یکی توضیح بده
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
-
سلام دوست عزیز
وقتت بخیرگزینه الف میگه: استخوان کتف با استخوان بازو مفصل تشکیل میده ولی ترقوه با بازو مفصل تشکیل نمیده. خب این درسته.
شانه فقط یک مفصل نداره بلکه چندین مفصل هستند که متحرکترینشون مفصل بین کتف و بازو هستش. همون گوی-کاسهای.
در کل من درست متوجه نشدم کجا رو مشکل دارین. اگه متوجه نشدین توضیحاتم رو، یکم بیشتر تشریح کنین موضوع رو تا من یا باقی دوستان جوابتون رو بدیم.
موفق باشین
-
سلام دوست عزیز
وقتت بخیرگزینه الف میگه: استخوان کتف با استخوان بازو مفصل تشکیل میده ولی ترقوه با بازو مفصل تشکیل نمیده. خب این درسته.
شانه فقط یک مفصل نداره بلکه چندین مفصل هستند که متحرکترینشون مفصل بین کتف و بازو هستش. همون گوی-کاسهای.
در کل من درست متوجه نشدم کجا رو مشکل دارین. اگه متوجه نشدین توضیحاتم رو، یکم بیشتر تشریح کنین موضوع رو تا من یا باقی دوستان جوابتون رو بدیم.
موفق باشین
@sara-83
من ت جزوه راه ابریشمم چن تا مفصلای مهمو نوشته بود
بعد یکی از اینا مفصل بین کتف ترقوه و بازو هستش ک کتف با این دوتا تماس داره ولی این دوتا باهم ندارن و کتف رابط بینشون هست
بعد طبق این الف رو تحلیل میکنم و از نظرم الف غلطه باید میگف همانند:( -
@sara-83
من ت جزوه راه ابریشمم چن تا مفصلای مهمو نوشته بود
بعد یکی از اینا مفصل بین کتف ترقوه و بازو هستش ک کتف با این دوتا تماس داره ولی این دوتا باهم ندارن و کتف رابط بینشون هست
بعد طبق این الف رو تحلیل میکنم و از نظرم الف غلطه باید میگف همانند:(@Atena-Karimi
درسته گلم
این استخوان ها همشون جزو مفصل شانه هستند اما مفصل شانه چند تا هستش. یه مفصل بین ترقوه و کتفه که برای ثبات هستش و مفصل دیگه هم بین بازو و کتفه که مفصل متحرکه.
به هر دو اینها (و یه سری مفصل دیگه) میگن مفصل شانه.
امیدوارن درست گفته باشم
اگر اشتباه کردم دوستان راهنمایی کنن لطفا
تجربیا -
@Atena-Karimi
درسته گلم
این استخوان ها همشون جزو مفصل شانه هستند اما مفصل شانه چند تا هستش. یه مفصل بین ترقوه و کتفه که برای ثبات هستش و مفصل دیگه هم بین بازو و کتفه که مفصل متحرکه.
به هر دو اینها (و یه سری مفصل دیگه) میگن مفصل شانه.
امیدوارن درست گفته باشم
اگر اشتباه کردم دوستان راهنمایی کنن لطفا
تجربیا -