فصل اول شیمی دوازدهم
-
سلام
اگه سوالم بی معنیه بهم بگید ولی فک کنم نمیفهممش.
انرژی گرمایی و نور ذخیره کننده خورشید به دلیل تبدیل هیدروژن به هلیم در واکنش های هسته ای است.
انرژی گرمایی و نور ذخیره کننده خورشید به دلیل تبدیل عنصرهای سبک تر به سنگین تر است.
این دوتا جمله یکی ان؟میشه توضیح بدید.
-
-
سلام من دوازدهم نیستم ولی خب توی سال دهم یه چیزایی در این مورد توی کتاب گفته بود ؛از نظر من بله این دو تا یه معنی رو میدن
طبق واکنش همجوشی هسته ای مدام هیدروژن به هلیم تبدیل میشه و نور خیره کننده خورشید به همین دلیله
و همینطور که می دونید هلیم سنگین تر از هیدروژنه ؛پس می تونیم بگیم عناصر سبک تر به عناصر سنگین تر تبدیل میشن -
@sara-83 نه عذر میخوام منظورم خیره بود نمیدونم چرا ذخیره نوشتم
-
سلام من دوازدهم نیستم ولی خب توی سال دهم یه چیزایی در این مورد توی کتاب گفته بود ؛از نظر من بله این دو تا یه معنی رو میدن
طبق واکنش همجوشی هسته ای مدام هیدروژن به هلیم تبدیل میشه و نور خیره کننده خورشید به همین دلیله
و همینطور که می دونید هلیم سنگین تر از هیدروژنه ؛پس می تونیم بگیم عناصر سبک تر به عناصر سنگین تر تبدیل میشنپرستو بابایی اهان ممنونم که جواب دادید
اخه تو کتاب این شکل هست برا همین جمله رو متوجه نمیشدم .پس طبق گفته شما و متن کتاب انرژی گرمایی و نور خیره کننده خورشید به دلیل تبدیل هیدروژن(عنصر سبک) به هلیم(عنصر سنگین) در واکنش های هسته ای است و ربطی به دو قسمت بعدی این شکل نداره احتمالا.
-
پرستو بابایی اهان ممنونم که جواب دادید
اخه تو کتاب این شکل هست برا همین جمله رو متوجه نمیشدم .پس طبق گفته شما و متن کتاب انرژی گرمایی و نور خیره کننده خورشید به دلیل تبدیل هیدروژن(عنصر سبک) به هلیم(عنصر سنگین) در واکنش های هسته ای است و ربطی به دو قسمت بعدی این شکل نداره احتمالا.
@Razieh-Kosari
بله دقیقا ؛موفق باشی عزیزم -
@Razieh-Kosari
بله دقیقا ؛موفق باشی عزیزمپرستو بابایی ممنونم همچنین
-