لطفا راهنمایی کنیددد
-
Fateme Fatemeh سلام از همین حالا تست زنی و مفهومی خوندنتون رو شروع کنید و حداقل 6 ساعت مطالعه داشته باشید و این رو بدونید سال دهم در مقایسه با 11 و 12 چیزی جز یک شوخی نیست طوری که کنکوریا میگن دهم رو که یک ماهه یا فوقش دو ماهه تموم میکنیم میره! سعی کنید کم کم عادت کنید و ساعت مطالعتون رو بالا ببرید تا موفق بشید.
Erfan_JvN ممنون
-
سلام بنظرمن تمرکز اصلی رو روی یادگیری مفاهیم بزارید و درکنارش از کتلبهایی که سطح پایینتری داری مثل سیرتاپیاز تست هم حل کنید چون تست زدن مکمل یادگیری هست و برخلاف تصور بچه ها خیلی چیز عجیبی نیست،چون هدف از تست یادگیری بیشتر هست، خیلی نترسید و به خودتون فشار نیارید کم کم ساعت مطالعه تون رو ببرید بالا.موفق باشید
@ik-miss متشکرم . یعنی شما پیشنهاد می کنید که تو طول سال تست نزنم و تمرکز اصلی رو درس و امتحان خود مدرسه باشه؟
-
@ik-miss متشکرم . یعنی شما پیشنهاد می کنید که تو طول سال تست نزنم و تمرکز اصلی رو درس و امتحان خود مدرسه باشه؟
Fateme Fatemeh در لطفا راهنمایی کنیددد
گفته است:
بله تقریبا همین،بعداز خوندن درسنامه یا جزوه معلم یا ویدیو و...تمرین های کتاب رو حل کنید و بعد تست بزنید باهدف یادگیری بیشتر و عمیق تر،چون تمرین های کتاب خیلی راحتن و واقعا کافی نیستن واسه یادگیری بیشتر
-
Fateme Fatemeh سلام از همین حالا تست زنی و مفهومی خوندنتون رو شروع کنید و حداقل 6 ساعت مطالعه داشته باشید و این رو بدونید سال دهم در مقایسه با 11 و 12 چیزی جز یک شوخی نیست طوری که کنکوریا میگن دهم رو که یک ماهه یا فوقش دو ماهه تموم میکنیم میره! سعی کنید کم کم عادت کنید و ساعت مطالعتون رو بالا ببرید تا موفق بشید.
-
من هم دهم هستم. من هم روزی حدود 3-4 ساعت میخونم و بیشتر تست کار میکنم، اگر تست کار کنید مطمئن باشید در امتحانات میتونید به راحتی نمره بگیرید. زیاد به نمره امتحانات دروس عمومی اهمیت نمیدم، نمره واقا ارزش زیادی نداره، ولی حتما سه درس عربی، زبان و فارسی رو هم خوب بخون، چون پایه سال های بعد هستن...
-
با سلام
من امسال دهم تجربی هستم . به نظرتون تست زنی رو از الان شروع کنم یا تابستون؟
من حداکثر۴ و ۳ ساعت درس میخونم در طول روز و برام خیلی سخته ...
چون واقعا سال دهم سنگینه و خیلی افت کردم نسبت به سال های قبل اگه میشه چند تا توصیه بهم بکنین و تجربه خودتونو بگین ممنون میشمFateme Fatemeh سلام. ببین تجربه من از دهمم این بود که چون یهو وارد محیط دبیرستان میشی خیلی همه چی برات
گنگه و معمولا بین دهمیا خیلی جو اینکه آزمون بدیم ندیم تست بزنیم نزنیم هست و این استرست رو بیشتر میکنه که نکنه از بقیه عقب بمونم. ولی توصیه من بهت اینه که اصلا به اینکه بقیه چیکار میکنن اهمیت نده و هرکس روش مطالعاتی خودشو داره.
حالا برای تست زدن چیزی که مهمه یادگیری اولیه ت هست. سعی کن همون سه چهار ساعت روزانه درس خوندن تو حفظ کنی و هفته ای یه ربع تا نیم ساعت بهش اضافه کن تا مثلا آخر ماه ببینی ساعت مطالعه ت شده روزی 5 ساعت.
بعدش توی این تایمت فقط به یادگیری فکر کن. یعنی متن کتاب و خوب یادبگیر و مطمئن شو ابهامی نمونده برات.هرجا نفهمیدی چندتا فیلم آموزشی سرچ کن داخل گوگل و یاد بگیر.
حالا اینکه چجوری یاد بگیری به خودت مربوطه. میتونی برای یه درس ویدیو ببینی در کنار تدریس مدرسه میتونی برای یکی تست بزنی تا یاد بگیری.
اما این تستی که میزنی کمیتش اصلا مهم نیس و صرفا جنبه یادگیری باید برات داشته باشه.
نمیگم کلا بیخیال تست شو ولی توی ابن دوسال پایه خوب مفهوم و یاد بگیری از تابستون یازدهم میتونی تست زدن و قوی شروع کنی وقتم خیلی هست.
تست زیاد لازم نیست بزنی فقط در همین حد که مطمئن بشی یاد گرفتی مطلب رو و اینکه اون نکته هایی که یاد گرفتی چه کاربردی دارن و از تست ها نکته های درس و قسمتای مفهومی و پرتست رو بفهمی.
ولی اصلا خودتو اذیت نکن که بگی وای امروز برای این درس تست نزدم میمونه جمع میشه روهم. اگه مطمئنی یاد گرفتی خیلی خودتو اذیت نکن.
آخر از همه م اینکه اگه میخوای کتاب کمک آموزشی بگیری حتما به سطحت نگاه کن و کتابی نگیر که خیلی سطح بالا وکنکوری داره. یه کتاب نرمال بگیر خیلیم سوالاش آبکی نباشه. مثلا من سال دهم با اینکه ریاضیم ضعیف بود آی کیو گرفتم و اونقدر تستاش سخت بود زده شدم از ریاضی. پس حتما نمونه کتابای مختلف رو دانلود کن ببین با کدوم راحت تری بعد بخر.
یا اینکه میتونی اگه نیاز به درسنامه نداری و تدریس دبیر کافیه برات از تستای رایگانی که توی سایتای مختلف هست استفاده کنی مثل گاما، منتا و...
خلاصه اینا تجربه من بود ببخشید اگه زیاد شد خواستم کمک کرده باشم بهت -
Erfan_JvN
روزی شیش ساعت؟؟ مدرسه من تا ساعت 3 هست، نمیتونم روزی شیش ساعت بخونم! روز های تعطیل مثل پنجشنبه و جمعه میشه ولی روز مدرسه غیر ممکنه... -
Fateme Fatemeh سلام. ببین تجربه من از دهمم این بود که چون یهو وارد محیط دبیرستان میشی خیلی همه چی برات
گنگه و معمولا بین دهمیا خیلی جو اینکه آزمون بدیم ندیم تست بزنیم نزنیم هست و این استرست رو بیشتر میکنه که نکنه از بقیه عقب بمونم. ولی توصیه من بهت اینه که اصلا به اینکه بقیه چیکار میکنن اهمیت نده و هرکس روش مطالعاتی خودشو داره.
حالا برای تست زدن چیزی که مهمه یادگیری اولیه ت هست. سعی کن همون سه چهار ساعت روزانه درس خوندن تو حفظ کنی و هفته ای یه ربع تا نیم ساعت بهش اضافه کن تا مثلا آخر ماه ببینی ساعت مطالعه ت شده روزی 5 ساعت.
بعدش توی این تایمت فقط به یادگیری فکر کن. یعنی متن کتاب و خوب یادبگیر و مطمئن شو ابهامی نمونده برات.هرجا نفهمیدی چندتا فیلم آموزشی سرچ کن داخل گوگل و یاد بگیر.
حالا اینکه چجوری یاد بگیری به خودت مربوطه. میتونی برای یه درس ویدیو ببینی در کنار تدریس مدرسه میتونی برای یکی تست بزنی تا یاد بگیری.
اما این تستی که میزنی کمیتش اصلا مهم نیس و صرفا جنبه یادگیری باید برات داشته باشه.
نمیگم کلا بیخیال تست شو ولی توی ابن دوسال پایه خوب مفهوم و یاد بگیری از تابستون یازدهم میتونی تست زدن و قوی شروع کنی وقتم خیلی هست.
تست زیاد لازم نیست بزنی فقط در همین حد که مطمئن بشی یاد گرفتی مطلب رو و اینکه اون نکته هایی که یاد گرفتی چه کاربردی دارن و از تست ها نکته های درس و قسمتای مفهومی و پرتست رو بفهمی.
ولی اصلا خودتو اذیت نکن که بگی وای امروز برای این درس تست نزدم میمونه جمع میشه روهم. اگه مطمئنی یاد گرفتی خیلی خودتو اذیت نکن.
آخر از همه م اینکه اگه میخوای کتاب کمک آموزشی بگیری حتما به سطحت نگاه کن و کتابی نگیر که خیلی سطح بالا وکنکوری داره. یه کتاب نرمال بگیر خیلیم سوالاش آبکی نباشه. مثلا من سال دهم با اینکه ریاضیم ضعیف بود آی کیو گرفتم و اونقدر تستاش سخت بود زده شدم از ریاضی. پس حتما نمونه کتابای مختلف رو دانلود کن ببین با کدوم راحت تری بعد بخر.
یا اینکه میتونی اگه نیاز به درسنامه نداری و تدریس دبیر کافیه برات از تستای رایگانی که توی سایتای مختلف هست استفاده کنی مثل گاما، منتا و...
خلاصه اینا تجربه من بود ببخشید اگه زیاد شد خواستم کمک کرده باشم بهت@دزیره-کالا مرسی که تجربت رو باهام در میون گذاشتی خیلی مفید بود
-
@دزیره-کالا مرسی که تجربت رو باهام در میون گذاشتی خیلی مفید بود
Fateme Fatemeh خواهش عزیزم
-
Fateme Fatemeh سلام. ببین تجربه من از دهمم این بود که چون یهو وارد محیط دبیرستان میشی خیلی همه چی برات
خلاصه اینا تجربه من بود ببخشید اگه زیاد شد خواستم کمک کرده باشم بهت@دزیره-کالا خیلی خوب توضیح دادین تقریبا همه ی نکته هایی که تو ذهن من بود رو گفتین
فقط یه چیزی اضافه کنم: Fateme Fatemeh
از زیست غافل نشو!
قرار نیس آنچنان کنکوری بخونی
فقط یادش بگیر
با همه ی سلول های وجودت درکش کن و بفهم که قضیه چیه
و بعد برو سراغ تست ها اگه بقیه درس هارو هم زیاد نزنی
حداقلش خواهش میکنم برای زیست کم نزار
و یه معلم خوب واسه زیست خیلی مهمه
اگه معلم مدرسهتون عالیه پس با همون جلو برو
اگرم اونقدر مفهومی درس نمیده میتونی از فیلم های صفرتاصد آقای موقاری که تو آلا هست ببینی
تو روز هم خیلی وقتت رو نمیگیره یکی دو قسمت نگاه کنی در روز کلی پیشرفت میکنی
براش جزوه بنویس و بفهمش
همین
موفق باشی -
یه مشاور خوب کاربلد بگیرین که تو برنامه ریزی بهتون کمک کنه و تست هم تو برنامتون بگنجونه. تست زدن خیییلی مهمه. حتما تو برنامتون داشته باشین
-
یه مشاور خوب کاربلد بگیرین که تو برنامه ریزی بهتون کمک کنه و تست هم تو برنامتون بگنجونه. تست زدن خیییلی مهمه. حتما تو برنامتون داشته باشین
-
@Zahra-Hamrang اگه آدم ندونه چی کار باید بکنه آره
-
@دزیره-کالا خیلی خوب توضیح دادین تقریبا همه ی نکته هایی که تو ذهن من بود رو گفتین
فقط یه چیزی اضافه کنم: Fateme Fatemeh
از زیست غافل نشو!
قرار نیس آنچنان کنکوری بخونی
فقط یادش بگیر
با همه ی سلول های وجودت درکش کن و بفهم که قضیه چیه
و بعد برو سراغ تست ها اگه بقیه درس هارو هم زیاد نزنی
حداقلش خواهش میکنم برای زیست کم نزار
و یه معلم خوب واسه زیست خیلی مهمه
اگه معلم مدرسهتون عالیه پس با همون جلو برو
اگرم اونقدر مفهومی درس نمیده میتونی از فیلم های صفرتاصد آقای موقاری که تو آلا هست ببینی
تو روز هم خیلی وقتت رو نمیگیره یکی دو قسمت نگاه کنی در روز کلی پیشرفت میکنی
براش جزوه بنویس و بفهمش
همین
موفق باشی@Zahra-Hamrang ممنون که نظر تو گفتی حتماا