با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم
-
هم کلاسی یا دوست به درد نمیخورن فقط به فکر منفعت خودشونن
دوست فقط خدا و خانواده -
سلامـ من همش الکی با همکلاسیام درگیرم ، رابطه صمیمی و دوستانه باهاشون ندارم ، میز اول میشینم ولی همش قضیه رو کم کنیه مثلا من برم یه سوال حل کنم یچیزی بخونم هی میخوان ایراد بگیرن و بعید میدونم از پیشرفت من دل خوشی داشته باشن این رابطه مستقیمه ، باعث شده خیلی چالشا برام به وجود بیاد ، در صورتی که من نمیخوام با کسی بد باشم ولی در اثر رفتارا بقیه من دیگه کلا عملا بجز چند نفر انگشت شمار رابطه خوبی ندارم ، بعد از کلاسا دیگه من با یسریا خیلی حال میکنم و سعی میکنم بیشتر با اونا باشم ( بیشتر تجربیا ) ولی خب به هر حال باهاشون هم رشته و هم کلاسی نیستم و اصل موضوع همکلاسیاته ، بعد یازده سال درس خوندن این اولین باریه که اصلا نمیتونم با همکلاسیام کنار بیام و تا قبلش من واقعا با همه یه رابطه عالی داشتم ولی از دبیرستان به بعد این چالشا برام به وجود اومدن ، نمیدونم کسی مثل من هست یا نه ولی اصلا حس خوبی به آدم نمیده
ممنون که وقت گذاشتی و خوندی
@محمد-مهدی-کاووسی سلام
تا قبل از این شما تعارض منافع نداشتین با همکلاسی هاتون، دقیقا تو دبیرستان سر درس و این ها پیش میاد
سعی کنید بدون حاشیه سرتون به کار خودتون باشه و در مسیر پیشرفت تون حرکت کنید خیلی هم تو چشم نباشیدکسی که به شما حسادت میکنه کلی ویژگی مثبت که دوست داره داشته باشه و نداره را در شما میبینه مقابله به مثل نکنید چون بعد یه مدت روح و روان تون آسیب میبینه و ضررش فقط به شما برمیگرده
-
دوست فقط خدا و خانوادهArian Armo مخالفم
-
دوست فقط خدا و خانوادهArian Armo در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:
دوست فقط خدا و خانوادهبشدت ضرر میکنی..
دوستی خیلی خوبه... -
Arian Armo در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:
دوست فقط خدا و خانوادهبشدت ضرر میکنی..
دوستی خیلی خوبه...MohsenTaheri
ما که تا حالا ندیدیم
۹۰ درصدشون رو به بیراهه ست حداقل -
Arian Armo مخالفم
Michael Vey
وارد نیست -
MohsenTaheri
ما که تا حالا ندیدیم
۹۰ درصدشون رو به بیراهه ست حداقلArian Armo ادمشو ندیدی یا خیلی ساده ای
-
Michael Vey
وارد نیست -
دوست فقط خدا و خانوادهArian Armo انسان موجودی اجتماعی است پنجم دبستان!
-
Arian Armo انسان موجودی اجتماعی است پنجم دبستان!
Maryam Nateqi
منم نگفتم گوشه گیری و انزوا
اغلب دوستان انسان بعد یه مدت تاریخ انقضاشون تموم میشه بخاطر کارایی که کردن -
M mahdi.ek marked this topic as a question on
-
M mahdi.ek has marked this topic as solved on