سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم
-
@Fargol-Sh
من هم توی مدرسه همچین چیزایی میدیدم
ولی دیگه ته حرفشون
چرا اینقدر خرخونی
بود
بعدشم که یکم گذشت دیگه رقیب درسی نداشتم
وقتی معلم میگف
بچا کی میاد این سوالم حل کنه
۳۰ نفر کلشون میتابید رو من خدارو شکر به من موقع حل سوال این حرفو نمیزدن
ولی یکی بود فک میکرد خیلی بانمکه ی نمه کوچیک
دو رو میزد
منم از دوروها خیلی خیلی بدم میاد
دیگه ی سری بحث بالا گرفت سر کلاس زبان باداداشم بحثش شد و....
نه دعوامون نشد پسره مال این مزه ها نبود
ی شانسی هم که آورد مجازی شد از وسط دهم
حالا دیگه یکم آدم شده
آخرین باری که دیدنش همین طور بود -
@Fargol-Sh جای شما بودم همون لحظه که داشتم میرفتم پای تخته یه پس گردنی به اون فردی که گفت ازت متنفرم میزدم و واقعا هم همچنین کارایی کردم جلو معلما مشکلی نداره بنظرم خوب نیست مظلوم باشی جواب ندی
-
@محمد-مهدی-کاووسی خب من واقعا واسم مهم نبود فکر اونا چیه
میدونم که خیلی آسون دوست داشتن جای من باشن علت حسودیشون همین بود -
@Fargol-Sh من بیشتر سعی میکنم با آدمایی که برام سود دارن و باعث پیشرفتم میشن دوست باشم ، نمیدونم اسمشو چی میذارید ولی خیلی بهتره این
-
@محمد-مهدی-کاووسی منم زیاد با همین و سالهای خودم نشست و برخاست ندارم
اکثرا آدمای بزرگ تر از خودم -
@محمد-مهدی-کاووسی چیزی نیست اسمش منفعت طلبیه
من با نفر دوم کلاسمون دوست بودم چون دیگه از نظر علمی کسی از من بهتر نبود که منفعت طلبی کنم و در موارد دیگه منفعت طلبی رو کار بدی میدونم(مثلا به خاطر پول طرف یا استفاده از ساده بودن یا حماقت طرف و...)واقعا رفیق خوبی هم برام بود چون با اینکه تو کلاس همون اختلاف نمره بین من و اون هم وجود داشت ولی اون از اول شدن من تو کلاس خوشحال میشد و منم بهش کمک میکردم.اون یکی نفر هم که باهاش دوست بودم و الان دیگه باهاش ارتباطی ندارم متاسفانه حسود بود و خیلی بهم ضربه زد با آدم حسود اصلا دوستی نکنید...در کل از دوران دبیرستان یک دوست برام مونده و راضیم -
تنها بودن بهتر از هم نشین بده. هرموقع حس کردین از طرف همکلاسیاتون بهتون انرژی منفی منتقل میشه فورا فاصله بگیرین و قطع ارتباط کنین. سعی کنین زیاد باهاشون صحبت نکنین.روحیه آروم داشتن تو دوران کنکور نصف کاره! حتی شاید هم بیش تر!!!
-
هم کلاسی یا دوست به درد نمیخورن فقط به فکر منفعت خودشونن
دوست فقط خدا و خانواده -
@محمد-مهدی-کاووسی سلام
تا قبل از این شما تعارض منافع نداشتین با همکلاسی هاتون، دقیقا تو دبیرستان سر درس و این ها پیش میاد
سعی کنید بدون حاشیه سرتون به کار خودتون باشه و در مسیر پیشرفت تون حرکت کنید خیلی هم تو چشم نباشیدکسی که به شما حسادت میکنه کلی ویژگی مثبت که دوست داره داشته باشه و نداره را در شما میبینه مقابله به مثل نکنید چون بعد یه مدت روح و روان تون آسیب میبینه و ضررش فقط به شما برمیگرده
-
Arian Armo مخالفم
-
Arian Armo در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:
هم کلاسی یا دوست به درد نمیخورن فقط به فکر منفعت خودشونن
دوست فقط خدا و خانوادهبشدت ضرر میکنی..
دوستی خیلی خوبه... -
MohsenTaheri
ما که تا حالا ندیدیم
۹۰ درصدشون رو به بیراهه ست حداقل -
Michael Vey
وارد نیست -
Arian Armo ادمشو ندیدی یا خیلی ساده ای
-
Arian Armo خب تو جامعه امروز وقتی میگیم دوست یعنی این که با تو همراه باشه و ضررش بهت نرسه و در مواردی هم بهت کمک کنه دیگه نباید توقع دیگه ای داشته باشی.
-
Arian Armo انسان موجودی اجتماعی است پنجم دبستان!
-
Maryam Nateqi
منم نگفتم گوشه گیری و انزوا
اغلب دوستان انسان بعد یه مدت تاریخ انقضاشون تموم میشه بخاطر کارایی که کردن -
-