سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم
-
@محمد-مهدی-کاووسی در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:
MohsenTaheri
این واسه وقتیه که خودت قدرت اول باشی
شده کسیو بزنم ولی خب اونم که منو نگاه نکرده
در کل خودم از راه دعوا فیزیکی سعی میکنم فاصله بگیرم
البته من به کسی که زورش بهم نرسه اصلا رودرواسی ندارم پرو گری کنه میگیرم جانانه میزنمش ولی خب یسریا هم هستن که قدرت برابر دارم باهاشون و نمیشه دیگه.. میدونی چی میگم ؟من نمیخوام اینجا ترویج خشونت بدن و این حرفا ولی در کل باید نشون بدی ی آدم همه چی بلدی و فقط خرخون نیستی...
کلن زندگی همینه تا تجربه و مهارتت بالاتر باشه زندگی شیرین تره...
این حرفمو ی روزی با تمام وجودت می فهمی... -
MohsenTaheri میدونی من درس خون یا به اصلاح شما خرخون نیستم ، و کاملا رد میکنم ؛ مشکل از همون روزی شروع شد که من در کلاسی عضو شدم که تمام ارزش ها و عقایدم مخالف اونا بود وسلام... من از فحاشی بدم میومد، و شدیداً مخالف بودم به اصلاح بچه هامون میگن ارشاد اتفاقا اهل شوخی ام ولی متاسفانه یسریا فرق تمسخر و حرف مفت زدن رو با شوخی عوضی گرفتن و منم اصلا خوشم نمیاد ، اگه یجا که مطمئن باشم معاونی کسی یا دوربینی نیست و طرف مقابل که یه آدم پرو تشریف داره رو میتونم بزنم طبیعتا میزنمش ولی بی گدار به آب نمیزنم ، دو تا بزنی دو تا بخوری حس شکست رو بهت میده ، از همون روز اول یسریا الکی یه من گیر میدادن به هر دلیلی و تقصیر منم نبود حتی من خودمو انعطاف دادم تا با بچه ها بیشتر کنار بیام ولی مثل اینکه خلایق هر چه لایق لیاقت آدما نامشصه به مرور و تجربه مشخص میشه
من دیگه حاضر نیستم خودمو واسه یه آدم نفهم تغییر بدم چون لیاقت منو نداره با خیلی ها دوستانه حرف زدم مشکلتون با من چیه ، اتفاقا خیلی روزا به هیچ کدوم همکلاسیام محل سگم نذاشتم و دیدم اون روز چه بهتر بود البته زیاده روی کردم و حتی یکی صدامم میکرد جواب نمیدادم کل اون روزا با بچه ها مشتی تجربی بودم
به زور که نیست ! من ظاهراً همکلاسی اضافی شونم ، من با شیوه های دوستانه و بحث دوستانه و مسالمت آمیز باهاشون حرف زدم ولی از یجا به بعد دیگه حالم ازشون بهم خورد خب حقیقته... هیچ آدم مهمی تو زندگی من نیستن! من اصلا نمیخواستم باهاشون اینجوری باشم ولی من هیچ وقت ارزشا خودمو تغییر نمیدم -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahdi.ek on آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
@محمد-مهدی-کاووسی
منم این مشکل رو داشتم
نمیخوام تعریف کنم از چیزی هر علتی که داره شخصیه یکی درس یکی قیافه یا هر چیزی
چند تا از معلم هامون واسه ما ثابت بودن سه سال دبیرستان رو
من کلا از نظر بقیه شیرینم
از تعریف از قیافه و اندام و خوشمزه غذاخوردنم گرفته تا وضع مالی بابام تعریف میکردن معلما
احترام خاصی هم که مدیر و معاون وقتی مامان و بابام میومدن تو مدرسه بهشون میزاشتن دیگه کار رو خیلی خراب تر میکرد
نفرتشون به حدی بود که از پله ها هلم دادن پایین
از تخریب شخصیتی گرفته تا تخریب روحی و جسمی
این واسه مواقعی بود که سر کلاس بودیم
وقتایی که ورزش داشتیم یا زنگ تفریح هممون دور هم جمع بودیم و یه جو معمولی بود
سر کلاس درس خیلی میخواستن اذیت کنن
دبیر میخواست تمرین حل کنه میگفت فاطمه بیا پای تخته میخواستم برم یکیشون میگفت متنفرم ازت
تا اینکه یه بار بهش گفتم چی گفتی گفت متنفرم ازت
گفتم خب به من چه
گفت از تو متنفرم
گفتم کسی از تو حستو نپرسید که اعلام وضعیت میکنی حس و حال و عقایدت هم به خودت مربوطه نه به بحث الان کلاس
تو دخترا امکان دعوای فیزیکی کمتره
اما هر بار که یه تیکه میپروندن جوابشون همین بود که این حس توئه و به من ربطی نداره که تو در مورد من چطور فکر میکنی
توام به نظرم واست مهم نباشه
تو نمیتونی جوری که بقیه میخوان باشی
پس خودت باش اونی که لیاقت داره میمونه اونی که نداره میره گم میشه -
@Fargol-Sh
من هم توی مدرسه همچین چیزایی میدیدم
ولی دیگه ته حرفشون
چرا اینقدر خرخونی
بود
بعدشم که یکم گذشت دیگه رقیب درسی نداشتم
وقتی معلم میگف
بچا کی میاد این سوالم حل کنه
۳۰ نفر کلشون میتابید رو من خدارو شکر به من موقع حل سوال این حرفو نمیزدن
ولی یکی بود فک میکرد خیلی بانمکه ی نمه کوچیک
دو رو میزد
منم از دوروها خیلی خیلی بدم میاد
دیگه ی سری بحث بالا گرفت سر کلاس زبان باداداشم بحثش شد و....
نه دعوامون نشد پسره مال این مزه ها نبود
ی شانسی هم که آورد مجازی شد از وسط دهم
حالا دیگه یکم آدم شده
آخرین باری که دیدنش همین طور بود -
@Fargol-Sh جای شما بودم همون لحظه که داشتم میرفتم پای تخته یه پس گردنی به اون فردی که گفت ازت متنفرم میزدم و واقعا هم همچنین کارایی کردم جلو معلما مشکلی نداره بنظرم خوب نیست مظلوم باشی جواب ندی
-
@محمد-مهدی-کاووسی خب من واقعا واسم مهم نبود فکر اونا چیه
میدونم که خیلی آسون دوست داشتن جای من باشن علت حسودیشون همین بود -
@Fargol-Sh من بیشتر سعی میکنم با آدمایی که برام سود دارن و باعث پیشرفتم میشن دوست باشم ، نمیدونم اسمشو چی میذارید ولی خیلی بهتره این
-
@محمد-مهدی-کاووسی منم زیاد با همین و سالهای خودم نشست و برخاست ندارم
اکثرا آدمای بزرگ تر از خودم -
@محمد-مهدی-کاووسی چیزی نیست اسمش منفعت طلبیه
من با نفر دوم کلاسمون دوست بودم چون دیگه از نظر علمی کسی از من بهتر نبود که منفعت طلبی کنم و در موارد دیگه منفعت طلبی رو کار بدی میدونم(مثلا به خاطر پول طرف یا استفاده از ساده بودن یا حماقت طرف و...)واقعا رفیق خوبی هم برام بود چون با اینکه تو کلاس همون اختلاف نمره بین من و اون هم وجود داشت ولی اون از اول شدن من تو کلاس خوشحال میشد و منم بهش کمک میکردم.اون یکی نفر هم که باهاش دوست بودم و الان دیگه باهاش ارتباطی ندارم متاسفانه حسود بود و خیلی بهم ضربه زد با آدم حسود اصلا دوستی نکنید...در کل از دوران دبیرستان یک دوست برام مونده و راضیم -
تنها بودن بهتر از هم نشین بده. هرموقع حس کردین از طرف همکلاسیاتون بهتون انرژی منفی منتقل میشه فورا فاصله بگیرین و قطع ارتباط کنین. سعی کنین زیاد باهاشون صحبت نکنین.روحیه آروم داشتن تو دوران کنکور نصف کاره! حتی شاید هم بیش تر!!!
-
هم کلاسی یا دوست به درد نمیخورن فقط به فکر منفعت خودشونن
دوست فقط خدا و خانواده -
@محمد-مهدی-کاووسی سلام
تا قبل از این شما تعارض منافع نداشتین با همکلاسی هاتون، دقیقا تو دبیرستان سر درس و این ها پیش میاد
سعی کنید بدون حاشیه سرتون به کار خودتون باشه و در مسیر پیشرفت تون حرکت کنید خیلی هم تو چشم نباشیدکسی که به شما حسادت میکنه کلی ویژگی مثبت که دوست داره داشته باشه و نداره را در شما میبینه مقابله به مثل نکنید چون بعد یه مدت روح و روان تون آسیب میبینه و ضررش فقط به شما برمیگرده
-
Arian Armo مخالفم
-
Arian Armo در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:
هم کلاسی یا دوست به درد نمیخورن فقط به فکر منفعت خودشونن
دوست فقط خدا و خانوادهبشدت ضرر میکنی..
دوستی خیلی خوبه... -
MohsenTaheri
ما که تا حالا ندیدیم
۹۰ درصدشون رو به بیراهه ست حداقل -
Michael Vey
وارد نیست -
Arian Armo ادمشو ندیدی یا خیلی ساده ای
-
Arian Armo خب تو جامعه امروز وقتی میگیم دوست یعنی این که با تو همراه باشه و ضررش بهت نرسه و در مواردی هم بهت کمک کنه دیگه نباید توقع دیگه ای داشته باشی.