سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم
-
Erfan_JvN نه واقعا... ولی میتونم تصور کنم که بخاطر یک نفری که نمره خوبی میاره خیلی ناامید کننده است که مثلا فلانی خیلی از من جلوتره
در واقع برای تسکین ناراحتی ها بعضی اوقات به دانش آموز نمونه ای که همش درساش خوبه مشکلات رو از چشم اون میبینن -
@محمد-مهدی-کاووسی
درسته کوچیک ترم ها ( حدودیک سال ) ولی خب این روش رو امتحان کن شاید جواب بده
اول خب من قصد توهین ندارم
دوم تا اول ساله میشه درستش کرد ( راحت تره )
سوم بر اساس تجربه هست اینایی که میگم و منبع علمی نداره
دلیل:
خب ببین بازم میگم قصد توهین یا بی ادبی به هیچ وجه ندارم ولی از دید بچها خیلی درس میخونی یا به اصطلاح خرخون محسوب میشی ( تجربه دارم ) که خیلی هم خوبه آدم درسشو کامل بخونه ولی بعضی از افراد باهاش کنار نمیان (یه حالتی مثل اون دوران که نژ.اد پرستی توی آمریکا بود الان بین دانش آموزا هست ) اونم به خاطر فرهنگه که وارد این بحث ها نمی شیم اگه هم همه درس خون هستند راه حل چهارم جواب گو تره (اما از نظرم کلا برات این چیزا مهم نباشه ولی اگه خیلی اذیت میشی این راه حل هاست)راه حل ( تست شده ):
راه حل اول(توصیه نمیشه) :
باید بهشون ثابت کنی درس خوندن چیز بدی نیست که این درد سر داره و خیلی کارا لازم داره باید : (احترام به دست بیاری توی کلاس برای احترام باید اول اعتماد به نفس داشته باشی و برای به دست آوردن احترام باید خودتو ثابت کنی نزاری کسی بیجا باهات شوخی کنه وپشت سرت حرف بزنه) که اینطوری 80 درصد دیگه اذیتت نمی کنن و 20 درصد هم دشمن میشن به طور میانگین که بازم میگم توصیه نمیشهراه حل دوم ( زیاد باهاش موافق نیستم ولی خوبه)️
اینکه هوای بچهارو داشته باشی مثل اینکه تقلب بدی یا کاری به کارشون نداشته باشی بزاری شوخی باهات کنن و فقط بهشون بخندی که بازم این راه اختیاریه دیگه هواتو دارن ولی به چشم یه منفعت بهت نگاه میکنن که اینم خودم پیشنهاد نمیدمراه حل سوم ( پیشنهادی )
این راه حل دوتا بخش داره یکیش همینه اون یکی راه حل چهارمه
خب ببین اگه مثل ما هم بچه هایی هستند که درس خونند و هم بازی گوش این راه حل پیشنهاد میشهباید فعالیتت رو کم تر کنی توی کلاس بهشون نشون بدی که کاری باهاشون نداری و درست هم برای خودت میخونی مثلا نگی آقا امروز امتحان داریم یا تکلیف چیه که احتمالا تا این جا پیش رفتی مرحله بعد یکم از مرحله اول کمک میگیره اگه کسی چیزی پشت سرت گفت یا یه همچین کاری توی زنک تفریح میری و باهاش مشکلتو حل میکنی اینجا دوتا انتخاب داری 1 اینکه توی چند روز رفت و آمد با صحبت نشونش بدی
که خصومتی باهاش نداری که یکم اعتماد به نفس و شجاعت میخواد که باور کن اگه با اقتدار باهاش صحبت کنی واقعا جواب میده ولی راه دوم به همون راه اول ختم میشه که نمره انظباط رو فدای این خواسته میکنه
دوم یکم باید فعالیتت رو توی کلاس کم تر کنی یعنی ببینی اگه ببینی واقعا به این مثبت احتیاج داری دست بگیری و نگی آقا من آقا من ( که احتمالا این کارو نمیکنی ولی برای اطمینان میگم ) سوم اینکه سعی کنی با همه بچها آروم آروم رفیق بشی اون موقع اگه کسی هم باشه که نتونی متقاعدش کنی و متوجه شدی کلا به صورت غریزی باهات مشکل داره دیگه اذیت نمیکنه حالا با این که دوستت هم نشه چون تونستی بچه هارو با خودت تا حدودی رفیق کنی یعنی درسته نمیری باهاشون توی زنگ تفریح حرف بزنی ولی هواتو دارندتموم چیزی که احتیاج داری اعتماد به نفس و شجاعته برای صحبت
راه حل چهارم :
خب این همون راه حل سومه فقط اینجا یکم با راه حل سوم تفاوت داره
اونم اینکه اینجا فقط باید روی گفت و گو و اعتماد بنفست کار کنی که روش هاشو دیگه لازم نیست بگم ولی اگه خواستی بگو
تا اقتدار رو بتونی نشون بدی سعی هم نکن خیلی خشک باشی و توی کلاس با معلم شوخی کنی جوری که نه به معلم توهین بشه و کس دیگه ایولی بازم میگم لازم نیست زیاد این چیزا برات مهم نباشه اگه آدم اجتماعی زیاد نیستی اگه هم میخوای میتونی یه تست 16 شخصیت بدی که راحت تر به خود شناسی برسی و بتونی نقطه ضعفت رو جبران کنی به همین راحتی تازه من خودم آدم درون گرایی ام و INTP-T هستماینا هم تجربه و مشاهدات خودم بود
ازین لینک میتونی تست بدی
https://www.16personalities.com/fa/آزمون-شخصیت -
@ik-miss
دقیقا آخه اینا چیزای مهم و خاصی نیستن آدم بخواد براشون وقت بزاره -
حسین کاظمی 0
دستم گرم شده بود زیاد نوشتم -
حسین کاظمی 0 ولی این روش ها برای بهتر کردن رابطه بود بهتره کلا اهمیتی ندی هیچ اهمیتی هرچی بیشتر بحث کنی بد تره اهمیت ندی اونا هم ول میکنن باور کن ولی بازم میگم اگه فقط حرف بود اهمیت نده اگه چیز دیگه ای بود خیلی جدی برخورد که که دیگه تکرار نکنن که بازم بر میگرده به همون اعتماد به نفس و شجاعت و اقتدار
-
حسین کاظمی 0 سلام از نظر درسی نیست کلیه ، وگرنه من از بین اون ۲۵ نفر داخل آخرین رتبه بندی نفر ۷ ام بودم و از نظر درسی نیست
-
خب اگه آدمای لاشیین بیخیالشون شو...
اگرم بحث اذیت و این چیزاست باید بگم نیاز داری یکم ضربه شست بهشون نشون بدی...
اینکه بفهمن پخمه نیستی و جربزه داری دیگه جیک نمی کشن ...
مثلن من خودم از این موردا داشتم چن تایی ی بار خواستم ی جمله از ی آدم معروف بگم یکی از اون پشت ی حرفی زد بعد همونجا پا شدم رفتم جلوش دستمو بردم ب نشانه دست دادن... وقتی دستشو گذاشت تو دستم اینقدر فشارش دادم ک رنگش قرمز شد بعدم دستشو پرت کردم و.. و خودش شیر فم شد...
ی باری هم سر ی موضوعی همش نیشخند می زدن گذاشتم کلاس تموم شه وقتی تو رختکن بودم یارو رو گیر آوردم و زدم رو شونش گفتم ببین دفعه دیگه اگه بخوای وقتی دارم حرف میزنم مسخره بازی و خنده دربیاری حالتو میگیرم...
دیگه حساب کار دستشون اومد از اون روز ببعد طرف همش با لفظ آقا بام حرف میزنه...
بزن قورشون کن اینایی ک شخصیتتو میخوان خورد کنن بزن شخصیتشونو بشکن... -
@محمد-مهدی-کاووسی
من تا حدودی شمارو درک میکنم از این لحاظ ک منم ی زمانی رابطه دوستانه نداشتم(البته درگیری و اینا ن... ولی دوستانه هم نبود!)
درواقع یادِ دوسال اولِ دبیرستانم افتادم، یعنی قشنگ همکلاسیام انگار از سیاره مریخ اومده بودن، منی ک با همه زود گرم میشم پیشِ اونا ترجیح میدادم پوکر باشم بماند ک واقعا اصلا دلم مدرسه رفتن نمیخواست
خلاصه سال آخر انتقالی گرفتم، یعنی جوِ کلاس خیلییی خوب و صمیمی با همه راحتم و قشنگ میشه باهاشون ارتباط برقرار کنم ، مثل خودم اهلِ زمینن خداروشکرررو واقعا دیگ اینجور نیست ک با اکراه برم مدرسه:)))
ی چیزی بگم، ببینید رابطه دوستانه داشتن خوبه ها ولی وقتی میبینید اونا دارن اذیت میکنن بیخیال شید یعنی اصلا محل نديد بهشون....
پ.ن: راستش فک نمیکردم همچين مسائلی بین پسرا هم باشه، آخه بیشتر، دخترا از این عادتا دارن و خودشونو میگیرن و... -
@محمد-مهدی-کاووسی
خب توی روش چهار بهت گفتم دیگه اگه درسی نیست چی کار کنی -
MohsenTaheri
این واسه وقتیه که خودت قدرت اول باشی
شده کسیو بزنم ولی خب اونم که منو نگاه نکرده
در کل خودم از راه دعوا فیزیکی سعی میکنم فاصله بگیرم
البته من به کسی که زورش بهم نرسه اصلا رودرواسی ندارم پرو گری کنه میگیرم جانانه میزنمش ولی خب یسریا هم هستن که قدرت برابر دارم باهاشون و نمیشه دیگه.. میدونی چی میگم ؟ -
حسین کاظمی 0 دروغ چرا بگم
من با همکلاسیام نمی جوشم و با یه عده خاص خودم دعوا راه میندازم ولی یسریا من بهشون کار ندارم ولی مثل اینکه کلا یه هیزم تری بهشون فروختم که خبر ندارم !
چرا بنظر من تقصیر من نیست ؟
چون من یازده ساله درس خوندن و این تجربه اولین باره خیلی سالا بوده همیشه داوطلب و درس خون و شاگرد ممتاز کلاس بودم در عین حال با همه رفیق بودم ( یه تقلب هم نمیرسوندم به کسی ولی اگه ازم سوال میپرسیدن کمک میکردم و دیگه پسر خاله هم با کسی نمیشدم اینجوری هم نبود کسی بخواد شوخی یا حرف مفت بی مربوط بزنه ! )
پس چرا من تا حالا از این مشکلا نداشتم ؟ بگم ظاهراً کلاسم عوض میشد بهتر بود دروغ نمیگم عین حقیقته -
@محمد-مهدی-کاووسی
سلام منم مشکلی مشابه شما دارم ، دانش آموز خود شیرینی نیستمولی دانش آموز فعال چرا
برای همین خیلیا با من مشکل دارن
و اما پیشنهاد :
سخت نگیرین همش به خودتون تلقین کنید که با شما مشکلی ندارن هر وقت میبینید شون (همون کسایی که اذیت تون میکنن) یه لبخند مهربون بزنید و حتی حالشونم بپرسید
مهم رفتار شماست
در آخر مهم نباشه براتون ، مگه اونا کین که فکر شما رو به خودشون مشغول کنه؟ فکرا و کارای مهم تری دارین -
Maryam Nateqi یا اگه حوصله مهربونی ندارید موقعی که اذیت تون میکنن هیچی بهشون نگید ولی یه جوری نگاهش کنید دستش بیاد با کی طرفه یا یه پوزخند بزنید تا حرص نوش جان کنه
امیدوارم حوصله مهربونی داشته باشید -
@محمد-مهدی-کاووسی مگه جنگه خیلی راه هس برای اینکه هر کسی که شما رو اذیت کرده بکنید و این راه آخره اونم در صورتی دیگه کار به اینجا میکشه که طرف بی ادبی بدی کرده باشه خدا رحم کرده کلاس رزمی نرفتی وگرنه کسی سالم نمیموند.من خودم به قول بزرگان یک چند صباحی کاراته رفتم ولی تا حالا بدردم نخورده و کلا یک بار با یکی درگیری پیدا کردیم که به جای خشونت از یه راهی استفاده کردم که تا آخر سال دیگه اصلا بهم نزدیک نشد...کلا دعوا چیز دردسر سازیه باید ازش دور بشی
-
@محمد-مهدی-کاووسی در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:
MohsenTaheri
این واسه وقتیه که خودت قدرت اول باشی
شده کسیو بزنم ولی خب اونم که منو نگاه نکرده
در کل خودم از راه دعوا فیزیکی سعی میکنم فاصله بگیرم
البته من به کسی که زورش بهم نرسه اصلا رودرواسی ندارم پرو گری کنه میگیرم جانانه میزنمش ولی خب یسریا هم هستن که قدرت برابر دارم باهاشون و نمیشه دیگه.. میدونی چی میگم ؟من نمیخوام اینجا ترویج خشونت بدن و این حرفا ولی در کل باید نشون بدی ی آدم همه چی بلدی و فقط خرخون نیستی...
کلن زندگی همینه تا تجربه و مهارتت بالاتر باشه زندگی شیرین تره...
این حرفمو ی روزی با تمام وجودت می فهمی... -
MohsenTaheri میدونی من درس خون یا به اصلاح شما خرخون نیستم ، و کاملا رد میکنم ؛ مشکل از همون روزی شروع شد که من در کلاسی عضو شدم که تمام ارزش ها و عقایدم مخالف اونا بود وسلام... من از فحاشی بدم میومد، و شدیداً مخالف بودم به اصلاح بچه هامون میگن ارشاد اتفاقا اهل شوخی ام ولی متاسفانه یسریا فرق تمسخر و حرف مفت زدن رو با شوخی عوضی گرفتن و منم اصلا خوشم نمیاد ، اگه یجا که مطمئن باشم معاونی کسی یا دوربینی نیست و طرف مقابل که یه آدم پرو تشریف داره رو میتونم بزنم طبیعتا میزنمش ولی بی گدار به آب نمیزنم ، دو تا بزنی دو تا بخوری حس شکست رو بهت میده ، از همون روز اول یسریا الکی یه من گیر میدادن به هر دلیلی و تقصیر منم نبود حتی من خودمو انعطاف دادم تا با بچه ها بیشتر کنار بیام ولی مثل اینکه خلایق هر چه لایق لیاقت آدما نامشصه به مرور و تجربه مشخص میشه
من دیگه حاضر نیستم خودمو واسه یه آدم نفهم تغییر بدم چون لیاقت منو نداره با خیلی ها دوستانه حرف زدم مشکلتون با من چیه ، اتفاقا خیلی روزا به هیچ کدوم همکلاسیام محل سگم نذاشتم و دیدم اون روز چه بهتر بود البته زیاده روی کردم و حتی یکی صدامم میکرد جواب نمیدادم کل اون روزا با بچه ها مشتی تجربی بودم
به زور که نیست ! من ظاهراً همکلاسی اضافی شونم ، من با شیوه های دوستانه و بحث دوستانه و مسالمت آمیز باهاشون حرف زدم ولی از یجا به بعد دیگه حالم ازشون بهم خورد خب حقیقته... هیچ آدم مهمی تو زندگی من نیستن! من اصلا نمیخواستم باهاشون اینجوری باشم ولی من هیچ وقت ارزشا خودمو تغییر نمیدم -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to N.myrieq on آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
@محمد-مهدی-کاووسی
منم این مشکل رو داشتم
نمیخوام تعریف کنم از چیزی هر علتی که داره شخصیه یکی درس یکی قیافه یا هر چیزی
چند تا از معلم هامون واسه ما ثابت بودن سه سال دبیرستان رو
من کلا از نظر بقیه شیرینم
از تعریف از قیافه و اندام و خوشمزه غذاخوردنم گرفته تا وضع مالی بابام تعریف میکردن معلما
احترام خاصی هم که مدیر و معاون وقتی مامان و بابام میومدن تو مدرسه بهشون میزاشتن دیگه کار رو خیلی خراب تر میکرد
نفرتشون به حدی بود که از پله ها هلم دادن پایین
از تخریب شخصیتی گرفته تا تخریب روحی و جسمی
این واسه مواقعی بود که سر کلاس بودیم
وقتایی که ورزش داشتیم یا زنگ تفریح هممون دور هم جمع بودیم و یه جو معمولی بود
سر کلاس درس خیلی میخواستن اذیت کنن
دبیر میخواست تمرین حل کنه میگفت فاطمه بیا پای تخته میخواستم برم یکیشون میگفت متنفرم ازت
تا اینکه یه بار بهش گفتم چی گفتی گفت متنفرم ازت
گفتم خب به من چه
گفت از تو متنفرم
گفتم کسی از تو حستو نپرسید که اعلام وضعیت میکنی حس و حال و عقایدت هم به خودت مربوطه نه به بحث الان کلاس
تو دخترا امکان دعوای فیزیکی کمتره
اما هر بار که یه تیکه میپروندن جوابشون همین بود که این حس توئه و به من ربطی نداره که تو در مورد من چطور فکر میکنی
توام به نظرم واست مهم نباشه
تو نمیتونی جوری که بقیه میخوان باشی
پس خودت باش اونی که لیاقت داره میمونه اونی که نداره میره گم میشه -
@Fargol-Sh
من هم توی مدرسه همچین چیزایی میدیدم
ولی دیگه ته حرفشون
چرا اینقدر خرخونی
بود
بعدشم که یکم گذشت دیگه رقیب درسی نداشتم
وقتی معلم میگف
بچا کی میاد این سوالم حل کنه
۳۰ نفر کلشون میتابید رو من خدارو شکر به من موقع حل سوال این حرفو نمیزدن
ولی یکی بود فک میکرد خیلی بانمکه ی نمه کوچیک
دو رو میزد
منم از دوروها خیلی خیلی بدم میاد
دیگه ی سری بحث بالا گرفت سر کلاس زبان باداداشم بحثش شد و....
نه دعوامون نشد پسره مال این مزه ها نبود
ی شانسی هم که آورد مجازی شد از وسط دهم
حالا دیگه یکم آدم شده
آخرین باری که دیدنش همین طور بود