Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای

با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
مشاوره ایهمکلاسی
45 دیدگاه‌ها 14 کاربران 676 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mr Mazrai 1M Mr Mazrai 1

@محمد-مهدی-کاووسی
    سلام این اتفاقا واسه همه میفته و نگرانی ای نداره، و توی هر مکانی ی افراد به خصوصی هم پیدا میشن..بالاخره این روزا واسه همه میگذره و گذشته....
    ولی عجیبه که حتی ی نفر یا چند نفرم نیستن!!

Pr.Gh.irP آفلاین
    Pr.Gh.irP آفلاین
    Pr.Gh.ir
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mr Mazrai 1 من بیشتر فقط سر درس و سوالا با همکلاسیام حرف میزنم و... ، اون رابطه دوستانه بین همکلاسیا نه تنها نیست به جرعت میتونم بگم احتمالا یچیزی تو مایه ها نفرته ، این در حدی بود که یه زمانی میخواستم کلاسم رو عوض کنم ولی نشد

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • هیلآجه آفلاین
      هیلآجه آفلاین
      هیلآج

سلام منم دوران دبیرستان یه همچین چالش هایی داشتم و الان بهشون میخندم😅بنظرم خیلی اهمیت نده و به خودت سخت نگیر چون بلاخره محیط دبیرستان متفاوته بخاطر کنکور و هرچی به کنکور نزدیکتر میشیم این رفتارا بیشتر هم میشه،جدای از کنکور هم قرار نیست همیشه همه ی آدما مارو تایید کنند و همه دوستمون داشتهدباشن،در آینده هزار تا موقعیت اجتماعی مختلف رو قراره تجربه کنیم که شاید همینجوری باشه و حتی بدتر،پس سعی کن از مدرسه لذت ببری و با همون چندنفری که دوست هستی خوش باشی و دید مثبتی به همکلاسیات داشته باش ،کم کم اوکی میشه،موفق باشی

حسین کاظمی 0ح 1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • Erfan_JvNE آفلاین
        Erfan_JvNE آفلاین
        Erfan_JvN
        تجربی

سلام اصلا اهمیتی به این موضوعات نده منم همینطور بودم و فقط با 3 نفر از همکلاسیام رابطه دوستانه داشتم دلیل این اتفاق هم روند درسیم بود مثلا معلم شیمی و زیستمون خیلی سخت گیر بودن و موقعی که امتحان میگرفتن فقط من مثلا 19 میگرفتم و بقیه زیر 15...همین باعث شده بود به قولی دوستان دیگه فشاری بشن😂
        من سعی کردم باهاشون درگیر نشم و باهاشون در حد سلام و علیک بودم شما هم اهمیتی نده به این مسائل.

Pr.Gh.irP 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Erfan_JvNE Erfan_JvN

سلام اصلا اهمیتی به این موضوعات نده منم همینطور بودم و فقط با 3 نفر از همکلاسیام رابطه دوستانه داشتم دلیل این اتفاق هم روند درسیم بود مثلا معلم شیمی و زیستمون خیلی سخت گیر بودن و موقعی که امتحان میگرفتن فقط من مثلا 19 میگرفتم و بقیه زیر 15...همین باعث شده بود به قولی دوستان دیگه فشاری بشن😂
          من سعی کردم باهاشون درگیر نشم و باهاشون در حد سلام و علیک بودم شما هم اهمیتی نده به این مسائل.

Pr.Gh.irP آفلاین
          Pr.Gh.irP آفلاین
          Pr.Gh.ir

Erfan_JvN
          داداش من چقدر خندیدم 🤣 انصافا حق داشتن 😂 خیلی بده میانگین کلاس پایین بشه یکی بالا 😂

Erfan_JvNE 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

Erfan_JvN
            داداش من چقدر خندیدم 🤣 انصافا حق داشتن 😂 خیلی بده میانگین کلاس پایین بشه یکی بالا 😂

Erfan_JvNE آفلاین
            Erfan_JvNE آفلاین
            Erfan_JvN
            تجربی

@محمد-مهدی-کاووسی یعنی میگی من عمدا نمره پایین میاوردم؟😂

0
            • Erfan_JvNE Erfan_JvN

@محمد-مهدی-کاووسی یعنی میگی من عمدا نمره پایین میاوردم؟😂

Pr.Gh.irP آفلاین
              Pr.Gh.irP آفلاین
              Pr.Gh.ir

Erfan_JvN نه واقعا... ولی میتونم تصور کنم که بخاطر یک نفری که نمره خوبی میاره خیلی ناامید کننده است که مثلا فلانی خیلی از من جلوتره
              در واقع برای تسکین ناراحتی ها بعضی اوقات به دانش آموز نمونه ای که همش درساش خوبه مشکلات رو از چشم اون میبینن

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

سلامـ من همش الکی با همکلاسیام درگیرم ، رابطه صمیمی و دوستانه باهاشون ندارم ، میز اول می‌شینم ولی همش قضیه رو کم کنیه مثلا من برم یه سوال حل کنم یچیزی بخونم هی می‌خوان ایراد بگیرن و بعید می‌دونم از پیشرفت من دل خوشی داشته باشن این رابطه مستقیمه ، باعث شده خیلی چالشا برام به وجود بیاد ، در صورتی که من نمی‌خوام با کسی بد باشم ولی در اثر رفتارا بقیه من دیگه کلا عملا بجز چند نفر انگشت شمار رابطه خوبی ندارم ، بعد از کلاسا دیگه من با یسریا خیلی حال میکنم و سعی میکنم بیشتر با اونا باشم ( بیشتر تجربیا ) ولی خب به هر حال باهاشون هم رشته و هم کلاسی نیستم و اصل موضوع همکلاسیاته ، بعد یازده سال درس خوندن این اولین باریه که اصلا نمیتونم با همکلاسیام کنار بیام و تا قبلش من واقعا با همه یه رابطه عالی داشتم ولی از دبیرستان به بعد این چالشا برام به وجود اومدن ، نمی‌دونم کسی مثل من هست یا نه ولی اصلا حس خوبی به آدم نمی‌ده 😑 ممنون که وقت گذاشتی و خوندی 🙏💫💚

حسین کاظمی 0ح آفلاین
                حسین کاظمی 0ح آفلاین
                حسین کاظمی 0
                دانش آموزان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی
                درسته کوچیک ترم ها ( حدودیک سال ) ولی خب این روش رو امتحان کن شاید جواب بده
                اول خب من قصد توهین ندارم
                دوم تا اول ساله میشه درستش کرد ( راحت تره )
                سوم بر اساس تجربه هست اینایی که میگم و منبع علمی نداره🧐
                دلیل:
                خب ببین بازم میگم قصد توهین یا بی ادبی به هیچ وجه ندارم ولی از دید بچها خیلی درس میخونی یا به اصطلاح خرخون محسوب میشی ( تجربه دارم 😂😂) که خیلی هم خوبه آدم درسشو کامل بخونه ولی بعضی از افراد باهاش کنار نمیان (یه حالتی مثل اون دوران که نژ.اد پرستی توی آمریکا بود الان بین دانش آموزا هست ) اونم به خاطر فرهنگه که وارد این بحث ها نمی شیم اگه هم همه درس خون هستند راه حل چهارم جواب گو تره (اما از نظرم کلا برات این چیزا مهم نباشه ولی اگه خیلی اذیت میشی این راه حل هاست👇)

راه حل ( تست شده 💯):

راه حل اول(توصیه نمیشه) :
                باید بهشون ثابت کنی درس خوندن چیز بدی نیست که این درد سر داره و خیلی کارا لازم داره باید : (احترام به دست بیاری توی کلاس برای احترام باید اول اعتماد به نفس داشته باشی و برای به دست آوردن احترام باید خودتو ثابت کنی نزاری کسی بیجا باهات شوخی کنه وپشت سرت حرف بزنه) که اینطوری 80 درصد دیگه اذیتت نمی کنن و 20 درصد هم دشمن میشن به طور میانگین که بازم میگم توصیه نمیشه

راه حل دوم ( زیاد باهاش موافق نیستم ولی خوبه)🤷‍♂️
                اینکه هوای بچهارو داشته باشی مثل اینکه تقلب بدی یا کاری به کارشون نداشته باشی بزاری شوخی باهات کنن و فقط بهشون بخندی که بازم این راه اختیاریه دیگه هواتو دارن ولی به چشم یه منفعت بهت نگاه میکنن که اینم خودم پیشنهاد نمیدم

راه حل سوم ( پیشنهادی 👍)
                این راه حل دوتا بخش داره یکیش همینه اون یکی راه حل چهارمه
                خب ببین اگه مثل ما هم بچه هایی هستند که درس خونند و هم بازی گوش این راه حل پیشنهاد میشه

باید فعالیتت رو کم تر کنی توی کلاس بهشون نشون بدی که کاری باهاشون نداری و درست هم برای خودت میخونی مثلا نگی آقا امروز امتحان داریم یا تکلیف چیه که احتمالا تا این جا پیش رفتی مرحله بعد یکم از مرحله اول کمک میگیره اگه کسی چیزی پشت سرت گفت یا یه همچین کاری توی زنک تفریح میری و باهاش مشکلتو حل میکنی اینجا دوتا انتخاب داری 1 اینکه توی چند روز رفت و آمد با صحبت نشونش بدی
                که خصومتی باهاش نداری که یکم اعتماد به نفس و شجاعت میخواد که باور کن اگه با اقتدار باهاش صحبت کنی واقعا جواب میده 👍ولی راه دوم به همون راه اول ختم میشه که نمره انظباط رو فدای این خواسته میکنه 😂
                دوم یکم باید فعالیتت رو توی کلاس کم تر کنی یعنی ببینی اگه ببینی واقعا به این مثبت احتیاج داری دست بگیری و نگی آقا من آقا من ( که احتمالا این کارو نمیکنی ولی برای اطمینان میگم ) سوم اینکه سعی کنی با همه بچها آروم آروم رفیق بشی اون موقع اگه کسی هم باشه که نتونی متقاعدش کنی و متوجه شدی کلا به صورت غریزی باهات مشکل داره دیگه اذیت نمیکنه حالا با این که دوستت هم نشه چون تونستی بچه هارو با خودت تا حدودی رفیق کنی یعنی درسته نمیری باهاشون توی زنگ تفریح حرف بزنی ولی هواتو دارند

تموم چیزی که احتیاج داری اعتماد به نفس و شجاعته برای صحبت

راه حل چهارم :
                خب این همون راه حل سومه فقط اینجا یکم با راه حل سوم تفاوت داره
                اونم اینکه اینجا فقط باید روی گفت و گو و اعتماد بنفست کار کنی که روش هاشو دیگه لازم نیست بگم ولی اگه خواستی بگو
                تا اقتدار رو بتونی نشون بدی سعی هم نکن خیلی خشک باشی و توی کلاس با معلم شوخی کنی جوری که نه به معلم توهین بشه و کس دیگه ای

ولی بازم میگم لازم نیست زیاد این چیزا برات مهم نباشه اگه آدم اجتماعی زیاد نیستی اگه هم میخوای میتونی یه تست 16 شخصیت بدی که راحت تر به خود شناسی برسی و بتونی نقطه ضعفت رو جبران کنی به همین راحتی تازه من خودم آدم درون گرایی ام و INTP-T هستم😁اینا هم تجربه و مشاهدات خودم بود
                ازین لینک میتونی تست بدی 👇
                https://www.16personalities.com/fa/آزمون-شخصیت

حسین کاظمی 0ح Pr.Gh.irP 3 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • هیلآجه هیلآج

سلام منم دوران دبیرستان یه همچین چالش هایی داشتم و الان بهشون میخندم😅بنظرم خیلی اهمیت نده و به خودت سخت نگیر چون بلاخره محیط دبیرستان متفاوته بخاطر کنکور و هرچی به کنکور نزدیکتر میشیم این رفتارا بیشتر هم میشه،جدای از کنکور هم قرار نیست همیشه همه ی آدما مارو تایید کنند و همه دوستمون داشتهدباشن،در آینده هزار تا موقعیت اجتماعی مختلف رو قراره تجربه کنیم که شاید همینجوری باشه و حتی بدتر،پس سعی کن از مدرسه لذت ببری و با همون چندنفری که دوست هستی خوش باشی و دید مثبتی به همکلاسیات داشته باش ،کم کم اوکی میشه،موفق باشی

حسین کاظمی 0ح آفلاین
                  حسین کاظمی 0ح آفلاین
                  حسین کاظمی 0
                  دانش آموزان آلاء

@ik-miss
                  دقیقا آخه اینا چیزای مهم و خاصی نیستن آدم بخواد براشون وقت بزاره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • حسین کاظمی 0ح حسین کاظمی 0

@محمد-مهدی-کاووسی
                    دلیل:
                    خب ببین بازم میگم قصد توهین یا بی ادبی به هیچ وجه ندارم ولی از دید بچها خیلی درس میخونی یا به اصطلاح خرخون محسوب میشی ( تجربه دارم 😂😂) که خیلی هم خوبه آدم درسشو کامل بخونه ولی بعضی از افراد باهاش کنار نمیان (یه حالتی مثل اون دوران که نژ.اد پرستی توی آمریکا بود الان بین دانش آموزا هست ) اونم به خاطر فرهنگه که وارد این بحث ها نمی شیم اگه هم همه درس خون هستند راه حل چهارم جواب گو تره (اما از نظرم کلا برات این چیزا مهم نباشه ولی اگه خیلی اذیت میشی این راه حل هاست👇)

راه حل ( تست شده 💯):

باید بهشون ثابت کنی درس خوندن چیز بدی نیست که این درد سر داره و خیلی کارا لازم داره باید : (احترام به دست بیاری توی کلاس برای احترام باید اول اعتماد به نفس داشته باشی و برای به دست آوردن احترام باید خودتو ثابت کنی نزاری کسی بیجا باهات شوخی کنه وپشت سرت حرف بزنه) که اینطوری 80 درصد دیگه اذیتت نمی کنن و 20 درصد هم دشمن میشن به طور میانگین که بازم میگم توصیه نمیشه

اینکه هوای بچهارو داشته باشی مثل اینکه تقلب بدی یا کاری به کارشون نداشته باشی بزاری شوخی باهات کنن و فقط بهشون بخندی که بازم این راه اختیاریه دیگه هواتو دارن ولی به چشم یه منفعت بهت نگاه میکنن که اینم خودم پیشنهاد نمیدم

راه حل سوم ( پیشنهادی 👍)
                    خب ببین اگه مثل ما هم بچه هایی هستند که درس خونند و هم بازی گوش این راه حل پیشنهاد میشه

باید فعالیتت رو کم تر کنی توی کلاس بهشون نشون بدی که کاری باهاشون نداری و درست هم برای خودت میخونی مثلا نگی آقا امروز امتحان داریم یا تکلیف چیه که احتمالا تا این جا پیش رفتی مرحله بعد یکم از مرحله اول کمک میگیره اگه کسی چیزی پشت سرت گفت یا یه همچین کاری توی زنک تفریح میری و باهاش مشکلتو حل میکنی اینجا دوتا انتخاب داری 1 اینکه توی چند روز رفت و آمد با صحبت نشونش بدی
                    که خصومتی باهاش نداری که یکم اعتماد به نفس و شجاعت میخواد که باور کن اگه با اقتدار باهاش صحبت کنی واقعا جواب میده 👍ولی راه دوم به همون راه اول ختم میشه که نمره انظباط رو فدای این خواسته میکنه 😂
                    دوم یکم باید فعالیتت رو توی کلاس کم تر کنی یعنی ببینی اگه ببینی واقعا به این مثبت احتیاج داری دست بگیری و نگی آقا من آقا من ( که احتمالا این کارو نمیکنی ولی برای اطمینان میگم ) سوم اینکه سعی کنی با همه بچها آروم آروم رفیق بشی اون موقع اگه کسی هم باشه که نتونی متقاعدش کنی و متوجه شدی کلا به صورت غریزی باهات مشکل داره دیگه اذیت نمیکنه حالا با این که دوستت هم نشه چون تونستی بچه هارو با خودت تا حدودی رفیق کنی یعنی درسته نمیری باهاشون توی زنگ تفریح حرف بزنی ولی هواتو دارند

راه حل چهارم :
                    اونم اینکه اینجا فقط باید روی گفت و گو و اعتماد بنفست کار کنی که روش هاشو دیگه لازم نیست بگم ولی اگه خواستی بگو
                    تا اقتدار رو بتونی نشون بدی سعی هم نکن خیلی خشک باشی و توی کلاس با معلم شوخی کنی جوری که نه به معلم توهین بشه و کس دیگه ای

ولی بازم میگم لازم نیست زیاد این چیزا برات مهم نباشه اگه آدم اجتماعی زیاد نیستی اگه هم میخوای میتونی یه تست 16 شخصیت بدی که راحت تر به خود شناسی برسی و بتونی نقطه ضعفت رو جبران کنی به همین راحتی تازه من خودم آدم درون گرایی ام و INTP-T هستم😁اینا هم تجربه و مشاهدات خودم بود

حسین کاظمی 0ح آفلاین
                    حسین کاظمی 0ح آفلاین
                    حسین کاظمی 0
                    دانش آموزان آلاء

حسین کاظمی 0
                    دستم گرم شده بود زیاد نوشتم 😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

@محمد-مهدی-کاووسی
                      دلیل:

راه حل ( تست شده 💯):

راه حل سوم ( پیشنهادی 👍)

راه حل چهارم :

حسین کاظمی 0ح آفلاین
                      حسین کاظمی 0ح آفلاین
                      حسین کاظمی 0
                      دانش آموزان آلاء

حسین کاظمی 0 ولی این روش ها برای بهتر کردن رابطه بود بهتره کلا اهمیتی ندی هیچ اهمیتی هرچی بیشتر بحث کنی بد تره اهمیت ندی اونا هم ول میکنن باور کن 👌ولی بازم میگم اگه فقط حرف بود اهمیت نده اگه چیز دیگه ای بود خیلی جدی برخورد که که دیگه تکرار نکنن که بازم بر میگرده به همون اعتماد به نفس و شجاعت و اقتدار

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

@محمد-مهدی-کاووسی
                        دلیل:

راه حل ( تست شده 💯):

راه حل سوم ( پیشنهادی 👍)

راه حل چهارم :

Pr.Gh.irP آفلاین
                        Pr.Gh.irP آفلاین
                        Pr.Gh.ir

حسین کاظمی 0 سلام از نظر درسی نیست کلیه ، وگرنه من از بین اون ۲۵ نفر داخل آخرین رتبه بندی نفر ۷ ام بودم و از نظر درسی نیست

حسین کاظمی 0ح 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • MohsenTaheriM آفلاین
                          MohsenTaheriM آفلاین
                          MohsenTaheri

خب اگه آدمای لاشیین بیخیالشون شو...
                          اگرم بحث اذیت و این چیزاست باید بگم نیاز داری یکم ضربه شست بهشون نشون بدی...
                          اینکه بفهمن پخمه نیستی و جربزه داری دیگه جیک نمی کشن ...
                          مثلن من خودم از این موردا داشتم چن تایی ی بار خواستم ی جمله از ی آدم معروف بگم یکی از اون پشت ی حرفی زد بعد همونجا پا شدم رفتم جلوش دستمو بردم ب نشانه دست دادن... وقتی دستشو گذاشت تو دستم اینقدر فشارش دادم ک رنگش قرمز شد بعدم دستشو پرت کردم و.. و خودش شیر فم شد...
                          ی باری هم سر ی موضوعی همش نیشخند می زدن گذاشتم کلاس تموم شه وقتی تو رختکن بودم یارو رو گیر آوردم و زدم رو شونش گفتم ببین دفعه دیگه اگه بخوای وقتی دارم حرف میزنم مسخره بازی و خنده دربیاری حالتو میگیرم...
                          دیگه حساب کار دستشون اومد از اون روز ببعد طرف همش با لفظ آقا بام حرف میزنه...
                          بزن قورشون کن اینایی ک شخصیتتو میخوان خورد کنن بزن شخصیتشونو بشکن...

4
                          • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

سلامـ من همش الکی با همکلاسیام درگیرم ، رابطه صمیمی و دوستانه باهاشون ندارم ، میز اول می‌شینم ولی همش قضیه رو کم کنیه مثلا من برم یه سوال حل کنم یچیزی بخونم هی می‌خوان ایراد بگیرن و بعید می‌دونم از پیشرفت من دل خوشی داشته باشن این رابطه مستقیمه ، باعث شده خیلی چالشا برام به وجود بیاد ، در صورتی که من نمی‌خوام با کسی بد باشم ولی در اثر رفتارا بقیه من دیگه کلا عملا بجز چند نفر انگشت شمار رابطه خوبی ندارم ، بعد از کلاسا دیگه من با یسریا خیلی حال میکنم و سعی میکنم بیشتر با اونا باشم ( بیشتر تجربیا ) ولی خب به هر حال باهاشون هم رشته و هم کلاسی نیستم و اصل موضوع همکلاسیاته ، بعد یازده سال درس خوندن این اولین باریه که اصلا نمیتونم با همکلاسیام کنار بیام و تا قبلش من واقعا با همه یه رابطه عالی داشتم ولی از دبیرستان به بعد این چالشا برام به وجود اومدن ، نمی‌دونم کسی مثل من هست یا نه ولی اصلا حس خوبی به آدم نمی‌ده 😑 ممنون که وقت گذاشتی و خوندی 🙏💫💚

سارا M 0س آفلاین
                            سارا M 0س آفلاین
                            سارا M 0
                            خیرین کوچک دریا دل

@محمد-مهدی-کاووسی
                            من تا حدودی شمارو درک میکنم از این لحاظ ک منم ی زمانی رابطه دوستانه نداشتم(البته درگیری و اینا ن... ولی دوستانه هم نبود!)
                            درواقع یادِ دوسال اولِ دبیرستانم افتادم، یعنی قشنگ همکلاسیام انگار از سیاره مریخ اومده بودن، منی ک با همه زود گرم میشم پیشِ اونا ترجیح میدادم پوکر باشم😂 بماند ک واقعا اصلا دلم مدرسه رفتن نمیخواست
                            خلاصه سال آخر انتقالی گرفتم، یعنی جوِ کلاس خیلییی خوب و صمیمی😍😂 با همه راحتم و قشنگ میشه باهاشون ارتباط برقرار کنم ، مثل خودم اهلِ زمینن خداروشکررر😂و واقعا دیگ اینجور نیست ک با اکراه برم مدرسه:)))
                            ی چیزی بگم، ببینید رابطه دوستانه داشتن خوبه ها ولی وقتی می‌بینید اونا دارن اذیت میکنن بیخیال شید یعنی اصلا محل نديد بهشون....
                            پ.ن: راستش فک نمیکردم همچين مسائلی بین پسرا هم باشه، آخه بیشتر، دخترا از این عادتا دارن و خودشونو میگیرن و...😐😂

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                            پس رهاش کن بره؛)

0
                            • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

حسین کاظمی 0 سلام از نظر درسی نیست کلیه ، وگرنه من از بین اون ۲۵ نفر داخل آخرین رتبه بندی نفر ۷ ام بودم و از نظر درسی نیست

حسین کاظمی 0ح آفلاین
                              حسین کاظمی 0ح آفلاین
                              حسین کاظمی 0
                              دانش آموزان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی
                              خب توی روش چهار بهت گفتم دیگه اگه درسی نیست چی کار کنی 😁

1
                              • MohsenTaheriM MohsenTaheri

خب اگه آدمای لاشیین بیخیالشون شو...
                                اگرم بحث اذیت و این چیزاست باید بگم نیاز داری یکم ضربه شست بهشون نشون بدی...
                                اینکه بفهمن پخمه نیستی و جربزه داری دیگه جیک نمی کشن ...
                                مثلن من خودم از این موردا داشتم چن تایی ی بار خواستم ی جمله از ی آدم معروف بگم یکی از اون پشت ی حرفی زد بعد همونجا پا شدم رفتم جلوش دستمو بردم ب نشانه دست دادن... وقتی دستشو گذاشت تو دستم اینقدر فشارش دادم ک رنگش قرمز شد بعدم دستشو پرت کردم و.. و خودش شیر فم شد...
                                ی باری هم سر ی موضوعی همش نیشخند می زدن گذاشتم کلاس تموم شه وقتی تو رختکن بودم یارو رو گیر آوردم و زدم رو شونش گفتم ببین دفعه دیگه اگه بخوای وقتی دارم حرف میزنم مسخره بازی و خنده دربیاری حالتو میگیرم...
                                دیگه حساب کار دستشون اومد از اون روز ببعد طرف همش با لفظ آقا بام حرف میزنه...
                                بزن قورشون کن اینایی ک شخصیتتو میخوان خورد کنن بزن شخصیتشونو بشکن...

Pr.Gh.irP آفلاین
                                Pr.Gh.irP آفلاین
                                Pr.Gh.ir

MohsenTaheri
                                این واسه وقتیه که خودت قدرت اول باشی
                                شده کسیو بزنم ولی خب اونم که منو نگاه نکرده
                                در کل خودم از راه دعوا فیزیکی سعی میکنم فاصله بگیرم
                                البته من به کسی که زورش بهم نرسه اصلا رودرواسی ندارم پرو گری کنه میگیرم جانانه میزنمش ولی خب یسریا هم هستن که قدرت برابر دارم باهاشون و نمیشه دیگه.. میدونی چی میگم ؟

Erfan_JvNE MohsenTaheriM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • سارا M 0س سارا M 0

@محمد-مهدی-کاووسی
                                  من تا حدودی شمارو درک میکنم از این لحاظ ک منم ی زمانی رابطه دوستانه نداشتم(البته درگیری و اینا ن... ولی دوستانه هم نبود!)
                                  درواقع یادِ دوسال اولِ دبیرستانم افتادم، یعنی قشنگ همکلاسیام انگار از سیاره مریخ اومده بودن، منی ک با همه زود گرم میشم پیشِ اونا ترجیح میدادم پوکر باشم😂 بماند ک واقعا اصلا دلم مدرسه رفتن نمیخواست
                                  خلاصه سال آخر انتقالی گرفتم، یعنی جوِ کلاس خیلییی خوب و صمیمی😍😂 با همه راحتم و قشنگ میشه باهاشون ارتباط برقرار کنم ، مثل خودم اهلِ زمینن خداروشکررر😂و واقعا دیگ اینجور نیست ک با اکراه برم مدرسه:)))
                                  ی چیزی بگم، ببینید رابطه دوستانه داشتن خوبه ها ولی وقتی می‌بینید اونا دارن اذیت میکنن بیخیال شید یعنی اصلا محل نديد بهشون....
                                  پ.ن: راستش فک نمیکردم همچين مسائلی بین پسرا هم باشه، آخه بیشتر، دخترا از این عادتا دارن و خودشونو میگیرن و...😐😂

Pr.Gh.irP آفلاین
                                  Pr.Gh.irP آفلاین
                                  Pr.Gh.ir

سارا M 0
                                  واقعا برام جالب بود
                                  چون من اجتماعی ام
                                  و به این ربط نداره واقعا در اثر رفتار بقیه است
                                  چون فکر میکردم وقتی با کسی خوب نباشی داخل یه جمعی احتمالا مشکل خودتی و کسی کم پیش میاد وضعیت مثل من داشته باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

@محمد-مهدی-کاووسی
                                    خب توی روش چهار بهت گفتم دیگه اگه درسی نیست چی کار کنی 😁

Pr.Gh.irP آفلاین
                                    Pr.Gh.irP آفلاین
                                    Pr.Gh.ir

حسین کاظمی 0 دروغ چرا بگم
                                    من با همکلاسیام نمی جوشم و با یه عده خاص خودم دعوا راه میندازم ولی یسریا من بهشون کار ندارم ولی مثل اینکه کلا یه هیزم تری بهشون فروختم که خبر ندارم !
                                    چرا بنظر من تقصیر من نیست ؟
                                    چون من یازده ساله درس خوندن و این تجربه اولین باره خیلی سالا بوده همیشه داوطلب و درس خون و شاگرد ممتاز کلاس بودم در عین حال با همه رفیق بودم ( یه تقلب هم نمیرسوندم به کسی ولی اگه ازم سوال می‌پرسیدن کمک میکردم و دیگه پسر خاله هم با کسی نمی‌شدم اینجوری هم نبود کسی بخواد شوخی یا حرف مفت بی مربوط بزنه ! )
                                    پس چرا من تا حالا از این مشکلا نداشتم ؟ بگم ظاهراً کلاسم عوض میشد بهتر بود دروغ نمیگم عین حقیقته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

Maryam NateqiM آفلاین
                                      Maryam NateqiM آفلاین
                                      Maryam Nateqi
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

@محمد-مهدی-کاووسی
                                      سلام منم مشکلی مشابه شما دارم ، دانش آموز خود شیرینی نیستمولی دانش آموز فعال چرا
                                      برای همین خیلیا با من مشکل دارن
                                      و اما پیشنهاد :
                                      سخت نگیرین همش به خودتون تلقین کنید که با شما مشکلی ندارن هر وقت می‌بینید شون (همون کسایی که اذیت تون میکنن) یه لبخند مهربون بزنید و حتی حالشونم بپرسید
                                      مهم رفتار شماست
                                      در آخر مهم نباشه براتون ، مگه اونا کین که فکر شما رو به خودشون مشغول کنه؟ فکرا و کارای مهم تری دارین

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

Maryam NateqiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

@محمد-مهدی-کاووسی
                                        سلام منم مشکلی مشابه شما دارم ، دانش آموز خود شیرینی نیستمولی دانش آموز فعال چرا
                                        برای همین خیلیا با من مشکل دارن
                                        و اما پیشنهاد :
                                        سخت نگیرین همش به خودتون تلقین کنید که با شما مشکلی ندارن هر وقت می‌بینید شون (همون کسایی که اذیت تون میکنن) یه لبخند مهربون بزنید و حتی حالشونم بپرسید
                                        مهم رفتار شماست
                                        در آخر مهم نباشه براتون ، مگه اونا کین که فکر شما رو به خودشون مشغول کنه؟ فکرا و کارای مهم تری دارین

Maryam NateqiM آفلاین
                                        Maryam NateqiM آفلاین
                                        Maryam Nateqi
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

Maryam Nateqi یا اگه حوصله مهربونی ندارید موقعی که اذیت تون میکنن هیچی بهشون نگید ولی یه جوری نگاهش کنید دستش بیاد با کی طرفه یا یه پوزخند بزنید تا حرص نوش جان کنه
                                        امیدوارم حوصله مهربونی داشته باشید 😅

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

MohsenTaheri
                                          این واسه وقتیه که خودت قدرت اول باشی
                                          شده کسیو بزنم ولی خب اونم که منو نگاه نکرده
                                          در کل خودم از راه دعوا فیزیکی سعی میکنم فاصله بگیرم
                                          البته من به کسی که زورش بهم نرسه اصلا رودرواسی ندارم پرو گری کنه میگیرم جانانه میزنمش ولی خب یسریا هم هستن که قدرت برابر دارم باهاشون و نمیشه دیگه.. میدونی چی میگم ؟

Erfan_JvNE آفلاین
                                          Erfan_JvNE آفلاین
                                          Erfan_JvN
                                          تجربی

@محمد-مهدی-کاووسی مگه جنگه😂 خیلی راه هس برای اینکه هر کسی که شما رو اذیت کرده بکنید و این راه آخره اونم در صورتی دیگه کار به اینجا میکشه که طرف بی ادبی بدی کرده باشه خدا رحم کرده کلاس رزمی نرفتی وگرنه کسی سالم نمیموند.من خودم به قول بزرگان یک چند صباحی کاراته رفتم😂 ولی تا حالا بدردم نخورده و کلا یک بار با یکی درگیری پیدا کردیم که به جای خشونت از یه راهی استفاده کردم که تا آخر سال دیگه اصلا بهم نزدیک نشد...کلا دعوا چیز دردسر سازیه باید ازش دور بشی

2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه