Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
ایرپاد برای یک انسان فقیر
هویجججه
بچه ها واقعا نمیتونم بعد از اینکه 10 تومن پول ساعت هوشمند دادم ایرپاد گرون بخرم واقعا no money ایرپاد تا سقف 3 تومن چی توصیه میکنید؟ چیزی که خودتون داشتین و راضی بودین🥲
سوال مشاوره ای

با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
مشاوره ایهمکلاسی
45 دیدگاه‌ها 14 کاربران 670 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

@محمد-مهدی-کاووسی
    سلام منم مشکلی مشابه شما دارم ، دانش آموز خود شیرینی نیستمولی دانش آموز فعال چرا
    برای همین خیلیا با من مشکل دارن
    و اما پیشنهاد :
    سخت نگیرین همش به خودتون تلقین کنید که با شما مشکلی ندارن هر وقت می‌بینید شون (همون کسایی که اذیت تون میکنن) یه لبخند مهربون بزنید و حتی حالشونم بپرسید
    مهم رفتار شماست
    در آخر مهم نباشه براتون ، مگه اونا کین که فکر شما رو به خودشون مشغول کنه؟ فکرا و کارای مهم تری دارین

Maryam NateqiM آفلاین
    Maryam NateqiM آفلاین
    Maryam Nateqi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

Maryam Nateqi یا اگه حوصله مهربونی ندارید موقعی که اذیت تون میکنن هیچی بهشون نگید ولی یه جوری نگاهش کنید دستش بیاد با کی طرفه یا یه پوزخند بزنید تا حرص نوش جان کنه
    امیدوارم حوصله مهربونی داشته باشید 😅

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

MohsenTaheri
      این واسه وقتیه که خودت قدرت اول باشی
      شده کسیو بزنم ولی خب اونم که منو نگاه نکرده
      در کل خودم از راه دعوا فیزیکی سعی میکنم فاصله بگیرم
      البته من به کسی که زورش بهم نرسه اصلا رودرواسی ندارم پرو گری کنه میگیرم جانانه میزنمش ولی خب یسریا هم هستن که قدرت برابر دارم باهاشون و نمیشه دیگه.. میدونی چی میگم ؟

Erfan_JvNE آفلاین
      Erfan_JvNE آفلاین
      Erfan_JvN
      تجربی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@محمد-مهدی-کاووسی مگه جنگه😂 خیلی راه هس برای اینکه هر کسی که شما رو اذیت کرده بکنید و این راه آخره اونم در صورتی دیگه کار به اینجا میکشه که طرف بی ادبی بدی کرده باشه خدا رحم کرده کلاس رزمی نرفتی وگرنه کسی سالم نمیموند.من خودم به قول بزرگان یک چند صباحی کاراته رفتم😂 ولی تا حالا بدردم نخورده و کلا یک بار با یکی درگیری پیدا کردیم که به جای خشونت از یه راهی استفاده کردم که تا آخر سال دیگه اصلا بهم نزدیک نشد...کلا دعوا چیز دردسر سازیه باید ازش دور بشی

Pr.Gh.irP 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Erfan_JvNE Erfan_JvN

@محمد-مهدی-کاووسی مگه جنگه😂 خیلی راه هس برای اینکه هر کسی که شما رو اذیت کرده بکنید و این راه آخره اونم در صورتی دیگه کار به اینجا میکشه که طرف بی ادبی بدی کرده باشه خدا رحم کرده کلاس رزمی نرفتی وگرنه کسی سالم نمیموند.من خودم به قول بزرگان یک چند صباحی کاراته رفتم😂 ولی تا حالا بدردم نخورده و کلا یک بار با یکی درگیری پیدا کردیم که به جای خشونت از یه راهی استفاده کردم که تا آخر سال دیگه اصلا بهم نزدیک نشد...کلا دعوا چیز دردسر سازیه باید ازش دور بشی

Pr.Gh.irP آفلاین
        Pr.Gh.irP آفلاین
        Pr.Gh.ir

Erfan_JvN اتفاقا می‌خوام شروع کنم برم خیلی خوبه قوی و قدرتمند باشی کسی جرأت حرف زدن باهاتم نداره 😂😆

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

MohsenTaheri
          البته من به کسی که زورش بهم نرسه اصلا رودرواسی ندارم پرو گری کنه میگیرم جانانه میزنمش ولی خب یسریا هم هستن که قدرت برابر دارم باهاشون و نمیشه دیگه.. میدونی چی میگم ؟

MohsenTaheriM آفلاین
          MohsenTaheriM آفلاین
          MohsenTaheri

@محمد-مهدی-کاووسی در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:

MohsenTaheri

من نمیخوام اینجا ترویج خشونت بدن و این حرفا ولی در کل باید نشون بدی ی آدم همه چی بلدی و فقط خرخون نیستی...
          کلن زندگی همینه تا تجربه و مهارتت بالاتر باشه زندگی شیرین تره...
          این حرفمو ی روزی با تمام وجودت می فهمی...

0
          • MohsenTaheriM MohsenTaheri

@محمد-مهدی-کاووسی در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:

MohsenTaheri

من نمیخوام اینجا ترویج خشونت بدن و این حرفا ولی در کل باید نشون بدی ی آدم همه چی بلدی و فقط خرخون نیستی...
            کلن زندگی همینه تا تجربه و مهارتت بالاتر باشه زندگی شیرین تره...
            این حرفمو ی روزی با تمام وجودت می فهمی...

Pr.Gh.irP آفلاین
            Pr.Gh.irP آفلاین
            Pr.Gh.ir
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Pr.Gh.ir انجام شده

MohsenTaheri میدونی من درس خون یا به اصلاح شما خرخون نیستم ، و کاملا رد میکنم ؛ مشکل از همون روزی شروع شد که من در کلاسی عضو شدم که تمام ارزش ها و عقایدم مخالف اونا بود وسلام... من از فحاشی بدم میومد، و شدیداً مخالف بودم به اصلاح بچه هامون میگن ارشاد 😂 اتفاقا اهل شوخی ام ولی متاسفانه یسریا فرق تمسخر و حرف مفت زدن رو با شوخی عوضی گرفتن و منم اصلا خوشم نمیاد ، اگه یجا که مطمئن باشم معاونی کسی یا دوربینی نیست و طرف مقابل که یه آدم پرو تشریف داره رو میتونم بزنم طبیعتا میزنمش ولی بی گدار به آب نمی‌زنم ، دو تا بزنی دو تا بخوری حس شکست رو بهت میده ، از همون روز اول یسریا الکی یه من گیر میدادن به هر دلیلی و تقصیر منم نبود حتی من خودمو انعطاف دادم تا با بچه ها بیشتر کنار بیام ولی مثل اینکه خلایق هر چه لایق 😄 لیاقت آدما نامشصه به مرور و تجربه مشخص میشه
            من دیگه حاضر نیستم خودمو واسه یه آدم نفهم تغییر بدم چون لیاقت منو نداره با خیلی ها دوستانه حرف زدم مشکلتون با من چیه ، اتفاقا خیلی روزا به هیچ کدوم همکلاسیام محل سگم نذاشتم و دیدم اون روز چه بهتر بود البته زیاده روی کردم و حتی یکی صدامم میکرد جواب نمیدادم کل اون روزا با بچه ها مشتی تجربی بودم
            به زور که نیست ! من ظاهراً همکلاسی اضافی شونم ، من با شیوه های دوستانه و بحث دوستانه و مسالمت آمیز باهاشون حرف زدم ولی از یجا به بعد دیگه حالم ازشون بهم خورد 😂 خب حقیقته... هیچ آدم مهمی تو زندگی من نیستن! من اصلا نمی‌خواستم باهاشون اینجوری باشم ولی من هیچ وقت ارزشا خودمو تغییر نمیدم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

سلامـ من همش الکی با همکلاسیام درگیرم ، رابطه صمیمی و دوستانه باهاشون ندارم ، میز اول می‌شینم ولی همش قضیه رو کم کنیه مثلا من برم یه سوال حل کنم یچیزی بخونم هی می‌خوان ایراد بگیرن و بعید می‌دونم از پیشرفت من دل خوشی داشته باشن این رابطه مستقیمه ، باعث شده خیلی چالشا برام به وجود بیاد ، در صورتی که من نمی‌خوام با کسی بد باشم ولی در اثر رفتارا بقیه من دیگه کلا عملا بجز چند نفر انگشت شمار رابطه خوبی ندارم ، بعد از کلاسا دیگه من با یسریا خیلی حال میکنم و سعی میکنم بیشتر با اونا باشم ( بیشتر تجربیا ) ولی خب به هر حال باهاشون هم رشته و هم کلاسی نیستم و اصل موضوع همکلاسیاته ، بعد یازده سال درس خوندن این اولین باریه که اصلا نمیتونم با همکلاسیام کنار بیام و تا قبلش من واقعا با همه یه رابطه عالی داشتم ولی از دبیرستان به بعد این چالشا برام به وجود اومدن ، نمی‌دونم کسی مثل من هست یا نه ولی اصلا حس خوبی به آدم نمی‌ده 😑 ممنون که وقت گذاشتی و خوندی 🙏💫💚

F آفلاین
              F آفلاین
              fateme.shafeie
              فارغ التحصیلان آلاء
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده

@محمد-مهدی-کاووسی
              منم این مشکل رو داشتم😐
              نمیخوام تعریف کنم از چیزی هر علتی که داره شخصیه یکی درس یکی قیافه یا هر چیزی
              چند تا از معلم هامون واسه ما ثابت بودن سه سال دبیرستان رو
              من کلا از نظر بقیه شیرینم
              از تعریف از قیافه و اندام و خوشمزه غذاخوردنم گرفته تا وضع مالی بابام تعریف میکردن معلما
              احترام خاصی هم که مدیر و معاون وقتی مامان و بابام میومدن تو مدرسه بهشون میزاشتن دیگه کار رو خیلی خراب تر میکرد
              نفرتشون به حدی بود که از پله ها هلم دادن پایین
              از تخریب شخصیتی گرفته تا تخریب روحی و جسمی
              این واسه مواقعی بود که سر کلاس بودیم
              وقتایی که ورزش داشتیم یا زنگ تفریح هممون دور هم جمع بودیم و یه جو معمولی بود
              سر کلاس درس خیلی میخواستن اذیت کنن
              دبیر میخواست تمرین حل کنه می‌گفت فاطمه بیا پای تخته میخواستم برم یکیشون می‌گفت متنفرم ازت
              تا اینکه یه بار بهش گفتم چی گفتی گفت متنفرم ازت
              گفتم خب به من چه
              گفت از تو متنفرم
              گفتم کسی از تو حستو نپرسید که اعلام وضعیت میکنی حس و حال و عقایدت هم به خودت مربوطه نه به بحث الان کلاس
              تو دخترا امکان دعوای فیزیکی کمتره
              اما هر بار که یه تیکه میپروندن جوابشون همین بود که این حس توئه و به من ربطی نداره که تو در مورد من چطور فکر میکنی
              توام به نظرم واست مهم نباشه
              تو نمیتونی جوری که بقیه می‌خوان باشی
              پس خودت باش اونی که لیاقت داره میمونه اونی که نداره می‌ره گم میشه

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست

Y Pr.Gh.irP 2 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • F fateme.shafeie

@محمد-مهدی-کاووسی
                منم این مشکل رو داشتم😐
                از تعریف از قیافه و اندام و خوشمزه غذاخوردنم گرفته تا وضع مالی بابام تعریف میکردن معلما
                احترام خاصی هم که مدیر و معاون وقتی مامان و بابام میومدن تو مدرسه بهشون میزاشتن دیگه کار رو خیلی خراب تر میکرد
                دبیر میخواست تمرین حل کنه می‌گفت فاطمه بیا پای تخته میخواستم برم یکیشون می‌گفت متنفرم ازت
                گفتم خب به من چه
                گفت از تو متنفرم
                گفتم کسی از تو حستو نپرسید که اعلام وضعیت میکنی حس و حال و عقایدت هم به خودت مربوطه نه به بحث الان کلاس
                اما هر بار که یه تیکه میپروندن جوابشون همین بود که این حس توئه و به من ربطی نداره که تو در مورد من چطور فکر میکنی

Y آفلاین
                Y آفلاین
                Younes.D.IUT
                فارغ التحصیلان آلاء

@Fargol-Sh
                من هم توی مدرسه همچین چیزایی می‌دیدم
                ولی دیگه ته حرفشون
                چرا اینقدر خرخونی
                بود
                بعدشم که یکم گذشت دیگه رقیب درسی نداشتم 😂
                وقتی معلم میگف
                بچا کی میاد این سوالم حل کنه
                ۳۰ نفر کلشون می‌تابید رو من خدارو شکر به من موقع حل سوال این حرفو نمیزدن
                ولی یکی بود فک میکرد خیلی بانمکه ی نمه کوچیک
                دو رو میزد
                منم از دوروها خیلی خیلی بدم میاد
                دیگه ی سری بحث بالا گرفت سر کلاس زبان باداداشم بحثش شد و....
                نه دعوامون نشد🤣 پسره مال این مزه ها نبود
                ی شانسی هم که آورد مجازی شد از وسط دهم
                حالا دیگه یکم آدم شده
                آخرین باری که دیدنش همین طور بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • F fateme.shafeie

@محمد-مهدی-کاووسی
                  منم این مشکل رو داشتم😐
                  گفتم خب به من چه
                  گفت از تو متنفرم

Pr.Gh.irP آفلاین
                  Pr.Gh.irP آفلاین
                  Pr.Gh.ir

@Fargol-Sh جای شما بودم همون لحظه که داشتم میرفتم پای تخته یه پس گردنی به اون فردی که گفت ازت متنفرم میزدم 😂 و واقعا هم همچنین کارایی کردم جلو معلما مشکلی نداره بنظرم خوب نیست مظلوم باشی جواب ندی

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

@Fargol-Sh جای شما بودم همون لحظه که داشتم میرفتم پای تخته یه پس گردنی به اون فردی که گفت ازت متنفرم میزدم 😂 و واقعا هم همچنین کارایی کردم جلو معلما مشکلی نداره بنظرم خوب نیست مظلوم باشی جواب ندی

F آفلاین
                    F آفلاین
                    fateme.shafeie
                    فارغ التحصیلان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی خب من واقعا واسم مهم نبود فکر اونا چیه
                    می‌دونم که خیلی آسون دوست داشتن جای من باشن علت حسودیشون همین بود

0
                    • F fateme.shafeie

@محمد-مهدی-کاووسی خب من واقعا واسم مهم نبود فکر اونا چیه
                      می‌دونم که خیلی آسون دوست داشتن جای من باشن علت حسودیشون همین بود

Pr.Gh.irP آفلاین
                      Pr.Gh.irP آفلاین
                      Pr.Gh.ir

@Fargol-Sh من بیشتر سعی میکنم با آدمایی که برام سود دارن و باعث پیشرفتم میشن دوست باشم ، نمی‌دونم اسمشو چی می‌ذارید😂 ولی خیلی بهتره این

F Erfan_JvNE 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

@Fargol-Sh من بیشتر سعی میکنم با آدمایی که برام سود دارن و باعث پیشرفتم میشن دوست باشم ، نمی‌دونم اسمشو چی می‌ذارید😂 ولی خیلی بهتره این

F آفلاین
                        F آفلاین
                        fateme.shafeie
                        فارغ التحصیلان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی منم زیاد با همین و سالهای خودم نشست و برخاست ندارم
                        اکثرا آدمای بزرگ تر از خودم😑

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

Erfan_JvNE آفلاین
                          Erfan_JvNE آفلاین
                          Erfan_JvN
                          تجربی

@محمد-مهدی-کاووسی چیزی نیست اسمش منفعت طلبیه😂
                          من با نفر دوم کلاسمون دوست بودم چون دیگه از نظر علمی کسی از من بهتر نبود که منفعت طلبی کنم و در موارد دیگه منفعت طلبی رو کار بدی میدونم(مثلا به خاطر پول طرف یا استفاده از ساده بودن یا حماقت طرف و...)😁واقعا رفیق خوبی هم برام بود چون با اینکه تو کلاس همون اختلاف نمره بین من و اون هم وجود داشت ولی اون از اول شدن من تو کلاس خوشحال میشد و منم بهش کمک میکردم.اون یکی نفر هم که باهاش دوست بودم و الان دیگه باهاش ارتباطی ندارم متاسفانه حسود بود و خیلی بهم ضربه زد با آدم حسود اصلا دوستی نکنید...در کل از دوران دبیرستان یک دوست برام مونده و راضیم😂😄

1
                          • Erfan_JvNE Erfan_JvN

@محمد-مهدی-کاووسی چیزی نیست اسمش منفعت طلبیه😂
                            من با نفر دوم کلاسمون دوست بودم چون دیگه از نظر علمی کسی از من بهتر نبود که منفعت طلبی کنم و در موارد دیگه منفعت طلبی رو کار بدی میدونم(مثلا به خاطر پول طرف یا استفاده از ساده بودن یا حماقت طرف و...)😁واقعا رفیق خوبی هم برام بود چون با اینکه تو کلاس همون اختلاف نمره بین من و اون هم وجود داشت ولی اون از اول شدن من تو کلاس خوشحال میشد و منم بهش کمک میکردم.اون یکی نفر هم که باهاش دوست بودم و الان دیگه باهاش ارتباطی ندارم متاسفانه حسود بود و خیلی بهم ضربه زد با آدم حسود اصلا دوستی نکنید...در کل از دوران دبیرستان یک دوست برام مونده و راضیم😂😄

Pr.Gh.irP آفلاین
                            Pr.Gh.irP آفلاین
                            Pr.Gh.ir

Erfan_JvN ما داخل کلاسمون از نفرات برتر کسایی داریم که اگه ببینن برای رتبه بندی شون خطری داری کمکت نمیکنن 😐😂 به خدا دروغ نمیگم ، ولی انصافا داریم کسی که خیلی کمک می‌کنه ✨

Erfan_JvNE 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

Erfan_JvN ما داخل کلاسمون از نفرات برتر کسایی داریم که اگه ببینن برای رتبه بندی شون خطری داری کمکت نمیکنن 😐😂 به خدا دروغ نمیگم ، ولی انصافا داریم کسی که خیلی کمک می‌کنه ✨

Erfan_JvNE آفلاین
                              Erfan_JvNE آفلاین
                              Erfan_JvN
                              تجربی

@محمد-مهدی-کاووسی اتفاقا من رقیب داشتن رو عامل پیشرفت میدونم.ان شاءالله که هممون اصلاح بشیم😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Honey MH آفلاین
                                Honey MH آفلاین
                                Honey M
                                تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیار

تنها بودن بهتر از هم نشین بده. هرموقع حس کردین از طرف همکلاسیاتون بهتون انرژی منفی منتقل میشه فورا فاصله بگیرین و قطع ارتباط کنین. سعی کنین زیاد باهاشون صحبت نکنین.روحیه آروم داشتن تو دوران کنکور نصف کاره! حتی شاید هم بیش تر!!!

زکات علم نشر آن است

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                6
                                • Arian ArmoA آفلاین
                                  Arian ArmoA آفلاین
                                  Arian Armo
                                  دانش آموزان آلاء

هم کلاسی یا دوست به درد نمیخورن فقط به فکر منفعت خودشونن
                                  دوست فقط خدا و خانواده

Michael VeyM MohsenTaheriM Maryam NateqiM 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

سلامـ من همش الکی با همکلاسیام درگیرم ، رابطه صمیمی و دوستانه باهاشون ندارم ، میز اول می‌شینم ولی همش قضیه رو کم کنیه مثلا من برم یه سوال حل کنم یچیزی بخونم هی می‌خوان ایراد بگیرن و بعید می‌دونم از پیشرفت من دل خوشی داشته باشن این رابطه مستقیمه ، باعث شده خیلی چالشا برام به وجود بیاد ، در صورتی که من نمی‌خوام با کسی بد باشم ولی در اثر رفتارا بقیه من دیگه کلا عملا بجز چند نفر انگشت شمار رابطه خوبی ندارم ، بعد از کلاسا دیگه من با یسریا خیلی حال میکنم و سعی میکنم بیشتر با اونا باشم ( بیشتر تجربیا ) ولی خب به هر حال باهاشون هم رشته و هم کلاسی نیستم و اصل موضوع همکلاسیاته ، بعد یازده سال درس خوندن این اولین باریه که اصلا نمیتونم با همکلاسیام کنار بیام و تا قبلش من واقعا با همه یه رابطه عالی داشتم ولی از دبیرستان به بعد این چالشا برام به وجود اومدن ، نمی‌دونم کسی مثل من هست یا نه ولی اصلا حس خوبی به آدم نمی‌ده 😑 ممنون که وقت گذاشتی و خوندی 🙏💫💚

z GheibiZ آفلاین
                                    z GheibiZ آفلاین
                                    z Gheibi
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده

@محمد-مهدی-کاووسی سلام
                                    تا قبل از این شما تعارض منافع نداشتین با همکلاسی هاتون، دقیقا تو دبیرستان سر درس و این ها پیش میاد
                                    سعی کنید بدون حاشیه سرتون به کار خودتون باشه و در مسیر پیشرفت تون حرکت کنید خیلی هم تو چشم نباشید

کسی که به شما حسادت می‌کنه کلی ویژگی مثبت که دوست داره داشته باشه و نداره را در شما میبینه مقابله به مثل نکنید چون بعد یه مدت روح و روان تون آسیب میبینه و ضررش فقط به شما برمیگرده

بای ذنب قتلت🖤
                                    به کدامین گناه کشته شد؟؟
                                    #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • Arian ArmoA Arian Armo

دوست فقط خدا و خانواده

Michael VeyM آفلاین
                                      Michael VeyM آفلاین
                                      Michael Vey

Arian Armo مخالفم

ناتینگ برای گفتن

Arian ArmoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • Arian ArmoA Arian Armo

دوست فقط خدا و خانواده

MohsenTaheriM آفلاین
                                        MohsenTaheriM آفلاین
                                        MohsenTaheri

Arian Armo در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:

دوست فقط خدا و خانواده

بشدت ضرر میکنی..
                                        دوستی خیلی خوبه...

Arian ArmoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • MohsenTaheriM MohsenTaheri

Arian Armo در با همملاسیام رابطه دوستانه ای ندارم گفته است:

دوست فقط خدا و خانواده

بشدت ضرر میکنی..
                                          دوستی خیلی خوبه...

Arian ArmoA آفلاین
                                          Arian ArmoA آفلاین
                                          Arian Armo
                                          دانش آموزان آلاء
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Arian Armo انجام شده

MohsenTaheri
                                          ما که تا حالا ندیدیم
                                          ۹۰ درصدشون رو به بیراهه ست حداقل

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه