سوال فیزیک
-
سلام دوستان من یک مشکلی دارم
توی این تصویر مگه mg نباید بیشتر بشه و g باید به اضافه شتاب آسانسور بشه ولی این اتفاق نیوفتاده من اشتباه متوجه شدم؟
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی -
آ آرمین عنصرپور marked this topic as a question on
-
توی این تصویر مگه mg نباید بیشتر بشه و g باید به اضافه شتاب آسانسور بشه ولی این اتفاق نیوفتاده من اشتباه متوجه شدم؟
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضیآرمین عنصرپور ن دیگه دقت کن شتاب برخلاف نیروی وزنه و منطقی هم هست دیگه یعنی برآیند نیرو ها ب سمت بالا بوده ک آسانسور تونسته ب سمت بالا حرکت کنه یعنی نیروی کشش فنر بشتر بوده
-
آرمین عنصرپور ن دیگه دقت کن شتاب برخلاف نیروی وزنه و منطقی هم هست دیگه یعنی برآیند نیرو ها ب سمت بالا بوده ک آسانسور تونسته ب سمت بالا حرکت کنه یعنی نیروی کشش فنر بشتر بوده
Jahid Khalilian من نمیگم نیروی فنر کمتره میگم نیروی وزن بیشتر هست و پس نیروی فنر بازم باید بیشتر بشه من f فنر رو 36 بدست آوردم
-
Jahid Khalilian من نمیگم نیروی فنر کمتره میگم نیروی وزن بیشتر هست و پس نیروی فنر بازم باید بیشتر بشه من f فنر رو 36 بدست آوردم
آرمین عنصرپور وزن ی چیزه مشخصی هست اگه جرمجسم زیاد و کم نشه ک تغییری نمیکنه
-
آرمین عنصرپور اینجا جرم خود آسانسور رو در نظر نگرفته هدف از آسانسور فقط درحال حرکت بودن جسمه
-
آرمین عنصرپور اینجا جرم خود آسانسور رو در نظر نگرفته هدف از آسانسور فقط درحال حرکت بودن جسمه
Jahid Khalilian نه اقا جرم یکیه mg+a منظورم هست شتاب اسانسور تند شونده رو به بالاس
-
Jahid Khalilian نه اقا جرم یکیه mg+a منظورم هست شتاب اسانسور تند شونده رو به بالاس
آرمین عنصرپور خوب آقا مگه اصلا جنس واحد شتاب و mj ک نیروعه یکیه ک اومدی داری باهم جمعشون میکنی
-
آرمین عنصرپور خوب آقا مگه اصلا جنس واحد شتاب و mj ک نیروعه یکیه ک اومدی داری باهم جمعشون میکنی
این پست پاک شده! -
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضیآرمین عنصرپور
نیرو فنر اینجا جمع نیرو خالص و نیرو وزن هست. نیرو خالص ۸ نیوتن و نیرو وزن ۲۰ نیوتن هست که جمعشون میشه ۲۸ نیوتن.
mg وزن ظاهری نیست پس اینکه شما mg رو بیشتر از نیرو وزن در نظر بگیرید غلط هست.
خواستید راهتون رو بفرستید تا ایرادتون رو بگم. -
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضیآرمین عنصرپور در سوال فیزیک گفته است:
توی این تصویر مگه mg نباید بیشتر بشه و g باید به اضافه شتاب آسانسور بشه
mg یک مقدار ثابت هست
چرا؟
چون شتاب گرانشی(g) ثابت هست و برابر 10 متر بر مجذور ثانیه
m هم ثابت هست چون مقدار ماده تغییری نکردهدر مورد حل سوال
شتاب آسانسور 4 و به سمت بالاست
پس شتاب جسم درونش هم 4 میشه و به سمت بالا
چون شتاب به سمت بالاست پس نیروی خالص هم به سمت بالاست جهتش
در نتیجه نیروی فنر بیشتره... حالا بین نیروی فنر و گرانش زمین برآیند بگیریم، میشه ma
جواب هم 28 -
آرمین عنصرپور در سوال فیزیک گفته است:
توی این تصویر مگه mg نباید بیشتر بشه و g باید به اضافه شتاب آسانسور بشه
mg یک مقدار ثابت هست
چرا؟
چون شتاب گرانشی(g) ثابت هست و برابر 10 متر بر مجذور ثانیه
m هم ثابت هست چون مقدار ماده تغییری نکردهدر مورد حل سوال
شتاب آسانسور 4 و به سمت بالاست
پس شتاب جسم درونش هم 4 میشه و به سمت بالا
چون شتاب به سمت بالاست پس نیروی خالص هم به سمت بالاست جهتش
در نتیجه نیروی فنر بیشتره... حالا بین نیروی فنر و گرانش زمین برآیند بگیریم، میشه ma
جواب هم 28@Scientist-20 ممنون
-
@Scientist-20 ممنون
آرمین عنصرپور
اگه بازم جاییش مشکل داشتی بگو
اگه هم مشکلت حل شد، لطفا سوال رو بزن "حل شده" -
آ آرمین عنصرپور has marked this topic as solved on