Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
دینامیک حذف کنیم یا خیر؟
-
Mehdi_Zr در دینامیک حذف کنیم یا خیر؟ گفته است:
سلام دوستان.. من ب دلیل زلزله هنوز دینامیک نخوندم؟ مبحث سختیه حذفش کنم عایا؟
@دانش-آموزان-آلاء @administrators @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دلهر جاشو مشکل داشتی بگو بهت توضیح میدم
-
fatemeh201678 در دینامیک حذف کنیم یا خیر؟ گفته است:
ازبعدعیدبایددرباره حذف کردن درسا اونم اگ واقعااوضاع بدبود فکرکنیم
موافقم الان بخوای چیزی حذف کنی
باید بی خیال چند درس کنکور بشی -
najafiali78 دقیقا..بعداونوقت نزدیک کنکور وروزکنکور افسوسشومیخوریم
-
najafiali78 اگه میخوای یه جای درست قبول شی اصلا نباید به حذف فکر کنی
-
barghamadi در دینامیک حذف کنیم یا خیر؟ گفته است:
najafiali78 اگه میخوای یه جای درست قبول شی اصلا نباید به حذف فکر کنی
نه میگی اینجوریا هم نیس
-
22ستاره میدونی چند هزار نفر به فکر حذف هستن؟ اونم مبحثایی ث خازن و دینامیک و حرکت شناسی؟اینجوری هر کی 1 سوال بزنه از مبحثایی مث اونا ارزشش بالاتره طرازشم بالاتر میره رتبشم بیشتر میشه
میدونم ولی مگه کل درسا فقط تو فزیک خلاصه میشه اونم برا دانش اموزا تجربی که فزیک براشون تو رده ی 4 قرار میگیره
-
22ستاره خب همین جنبه مثبت برای تجربیاییه که ریاضیات و فیزیک قوی دارن
اره اینم میدونم ولی در کل مباحث دینامیک و حرکت شناسی این دو درس تستاش رو خیلی راحت میتونن بپیچونن و فوق العاده وقت گیر هستش تجربش رو داشتم که میگم
-
22ستاره :| اگه تیپای سوالاتو زده باشی اسونه
اسون برا کسی هستش که مسلطه چند درصد خودت زدی تو قلم همین مبحث دینامیک رو
-
22ستاره من دینامیکو نخونده تستشو میزنم علاقه ی خاصی به این مبحث و فیزیک اتمی دارم
منم همینطور کافیه فرمول بزاری حل شه تحلیلش ۲۰ درصده
چنتا سوال دیدی دیگه فرمولو میزاری جواب میده مثلا سقوط آزاد تو تکانه و حرکت رو به بالا و پایینو ... کلا تسلطش مثل استوکیومتری میمونه یه سری نکات رو باید بدونی فرمول بزاری جواب
ولی سینماتیکککککک خدای تحلیل -
فیزیک همش تحلیله ،ولی دینامیک خیلی فصل قشنگیه کنار نذذاریدش