دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
یه سوال مهم داشتم راجب آنزیمای بزاق میشه بیاین
-
تو امتحانمون به صورت درست نادرست گفته بود در گوارش مکانیکی و شیمیایی نقش داره من زدم درست ولی معلم میگه غلطه،من اینجوری تحلل کردم که به صورت غیر مستقیم میتونه نقش داشته باشه چون با ماده مخاطی غذا نرم میشه و گوارش مکانیکی توسط دندان ها آسون تر انجام میشه به نظرتون من اشتباه کردم؟
اخه معلممون سوالای مفهومی میاره مثلا تو امتخان بنداره ابتدای مری داشتیم که اصلا تو کتاب نیست برای همین میگم اگه بخوایم خارج از کتاب درسی در نظر بگیریم میتونه حرفم درست باشه؟؟ -
هلیا 1
سلام حرف شما کاملا درسته -
این پست پاک شده!
-
پرستو بابایی من الان متوجه شدم گفته آنزیم بزاقی من گفتم ماده مخاطی،دراین صورت بازم حرفم درسته؟
-
هلیا 1
نه اگه منظور آنزیم ها باشه نمی تونیم بگیم توی گوارشی مکانیکی نقش دارن -
در صورتی حرف شما درست بود که گفته می شد ماده مخاطی ؛چون همونطور که خود شما هم گفتید ماده مخاطی باعث می شد غذا نرم تر بشه و بالاخره توی گوارش مکانیکی نقش داشت اما آنزیم های بزاقی نه !