راه ابریشم پرو شیمی
-
سلام به همگی . سوالی از اونایی که راه ابریشم پرو شیمی رو خریداری کردن دارم . ایا ازش راضی هستید؟؟ کنکوری درس میدن و فرمول های سریعی و تستی میگن ؟؟؟
-
خیلی ممنون
-
سلام به همگی . سوالی از اونایی که راه ابریشم پرو شیمی رو خریداری کردن دارم . ایا ازش راضی هستید؟؟ کنکوری درس میدن و فرمول های سریعی و تستی میگن ؟؟؟
-
@H-hy یکی از نکته های مهم و فوق العاده عالی تدریسشون اینه که مفهوم رو کامل بهت میرسونن و این به نظرم مهمترین چیزه، چون وقتی مفهوم رو گرفته باشه سوالو هرجور بپیچونن باز متوجهش میشی، و این چیزیه که تو راه ابریشم خیلی عالی انجام شده، من تا قبل از راه ابریشم داشتم از شیمی زده میشدم ولی الان واقعا دوستش دارم چون متوجهش میشم و میتونم تست بزنم
آور از همه مفهوم رو کامل میرسونن بعد با فرمولهای سریعتری که اثبات شده هم هستن و سرتو فیلم اثابتش هم میکنن جلو میرن
یه خوبیم اینه که فرمول های فضایی و عجق وجق نمیدن، فقط همون فرمولهای کتاب رو خلاصه میکنن که این خیلی خوبه چون ما نمیتونیم حجم زیادی از فرمول رو حفظ کنیم و سر جلسه استفاده کنیم -
@H-hy من هم جزوه شو دارم هم راه پرو شو و پیشنهاد میکنم تهیه کنی چون عالیییه
-
@H-hy من هم جزوه شو دارم هم راه پرو شو و پیشنهاد میکنم تهیه کنی چون عالیییه
Alireza Mousavi خیلی ممنون
-
خیلی ممنون از همگی
-
Alireza Mousavi خیلی ممنون
@H-hy عزیزی