Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. حملات پانیک ‌‌...
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

حملات پانیک ‌‌...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
43 دیدگاه‌ها 8 کاربران 1.2k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Y Younes.D.IUT

Mohadese Shahpar
    عهههههه
    نمی‌دونستم بیماریه
    عجبا
    محمد فواد
    داداش امیدوارم خیلی زود خوبِ خوب بشی

محمد فوادم آفلاین
    محمد فوادم آفلاین
    محمد فواد
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Younes Dehkhoda 0 مرسی ❤️🦋

ツ

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Y Younes.D.IUT

Mohadese Shahpar
      عهههههه
      نمی‌دونستم بیماریه
      عجبا
      محمد فواد
      داداش امیدوارم خیلی زود خوبِ خوب بشی

Mohadese ShahparM آفلاین
      Mohadese ShahparM آفلاین
      Mohadese Shahpar
      دانش آموزان آلاء

Younes Dehkhoda 0 پس خداروشکر که متوجه شدید....

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Y Younes.D.IUT

محمد فواد
        یکی بود می‌گفت از استاد آرش نیا استفاده میکردم
        mahdi najafi
        نبود؟

Mahdi_3M آفلاین
        Mahdi_3M آفلاین
        Mahdi_3
        ریاضی

Younes Dehkhoda 0 بله من بودم😁
        آرش نیا واقعا بهت زبان یاد میده یعنی اینکه مثلا گرامرو فلان و فلان بیاد کار بکنه نیست،مثل یه بچه ای که فقط با قدرت شنیداریش زبان مادری رو یاد میگیره،من حدود چهار ماه از بسته هاش استفاده کردم،تقریبا دو سال پیش،و زبانم از این رو به اون رو شد
        البته فیلم و سریال انگلیسی زبان هم چاشنی کاره،یادگیری درست تلفظ ها و کلمه های جدید و.....

شهر از صـבا پر است
        ولے از سخن، تهی....

RMAHIR 2 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Erfan_JvNE Erfan_JvN

محمد فواد حتما دکتر مغز و اعصاب رو برو...یکی از دوستام دو سال قبل یه دستش یکم احساس بی حسی میکرد ولی بعد یه هفته اوکی شد...بعدش سال قبل دوباره بهم گف عرفان دوباره برگشته احساس بی حسی میکنم(فقط احساسش بود میگف) گفتم دکتر برو شایدم از استرسه...گفت آره از استرسه مهم نیس بعدش حدود چن روز بعد که مدرسه اومد سرگیجه داشت بهش گفتم دیگه حتما باید بری دکتر...رف دکتر عمومی و بهش گفته بود سرماخوردی و...
          بعد یه روز که اومد مدرسه دیدم داره حرکت دادن یه نیمه بدنش سخت تر میشه و گفتم برو یه دکتر حسابی و خیلی عصبانی شدم و یه دکتر معرفی کردم بهش و رف پیشش و تشخیص نهاییش شد مالتیپل اسکلروزیس خفیف...خلاصه که الان کامل اوکی شده ولی اگه از اول یه دکتر حسابی میرف دردسر نمیکشید برا همین میگم مغز اصلا شوخی نداره...

R آفلاین
          R آفلاین
          Reza Dolatsha
          دانش آموزان آلاء

Erfan_JvN سلام 🌹
          وای منم ۴ ماهه انشگتم سر شده 😐 اصلا خوبم نمیشه
          نکنه منم MS گرفتم 😨😰
          جدیدا آرنجمم گاهی اوقات این حالت بهش دست میده

Erfan_JvNE محمد فوادم 2 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • R Reza Dolatsha

Erfan_JvN سلام 🌹
            نکنه منم MS گرفتم 😨😰

Erfan_JvNE آفلاین
            Erfan_JvNE آفلاین
            Erfan_JvN
            تجربی

Reza Dolatsha سلام نگران نباشین فقط هرچه زودتر به دکتر متخصص مغز و اعصاب خوب مراجعه کنید...ان شاءالله که چیزی نیست ولی دیگه ام اس هم به لطف پیشرفت علم یه بیماری خطرناک نیس و با دارو به راحتی بهبودش میدن و از پیشرفتش هم جلوگیری میکنن.
            الان نری به خانوادت بگی ام اس گرفتم😐 اول باید بری دکتر مغز و اعصاب تا معلوم بشه چیه...

محمد فوادم R 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Erfan_JvNE Erfan_JvN

Reza Dolatsha سلام نگران نباشین فقط هرچه زودتر به دکتر متخصص مغز و اعصاب خوب مراجعه کنید...ان شاءالله که چیزی نیست ولی دیگه ام اس هم به لطف پیشرفت علم یه بیماری خطرناک نیس و با دارو به راحتی بهبودش میدن و از پیشرفتش هم جلوگیری میکنن.
              الان نری به خانوادت بگی ام اس گرفتم😐 اول باید بری دکتر مغز و اعصاب تا معلوم بشه چیه...

محمد فوادم آفلاین
              محمد فوادم آفلاین
              محمد فواد

Erfan_JvN سلام داداش .‌‌... دکتر گفت حملات پنیکه و خداروشکر خیلی قوی نیس
              واسه خودم دکتریم 😂😂😂😂😂✌️

ツ

Erfan_JvNE 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • محمد فوادم محمد فواد

Erfan_JvN سلام داداش .‌‌... دکتر گفت حملات پنیکه و خداروشکر خیلی قوی نیس
                واسه خودم دکتریم 😂😂😂😂😂✌️

Erfan_JvNE آفلاین
                Erfan_JvNE آفلاین
                Erfan_JvN
                تجربی

محمد فواد الان دیگه خیالت راحت شد...ظاهرا این ماجرا به یکی از دوستان کمک کرده ایشونم باید بره دکتر...

محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Erfan_JvNE Erfan_JvN

محمد فواد الان دیگه خیالت راحت شد...ظاهرا این ماجرا به یکی از دوستان کمک کرده ایشونم باید بره دکتر...

محمد فوادم آفلاین
                  محمد فوادم آفلاین
                  محمد فواد

Erfan_JvN اره خداروشکر.... عه چه خوب . ایشالا مشکل خاصی نباشه و سریع خوب شن

ツ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • R Reza Dolatsha

Erfan_JvN سلام 🌹
                    نکنه منم MS گرفتم 😨😰

محمد فوادم آفلاین
                    محمد فوادم آفلاین
                    محمد فواد

Reza Dolatsha عه اقا رضا . خوبی ؟ حتما برو دکتر ‌‌‌‌.... که مطمئن شی چیز خاصی نی ایشالا

ツ

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • Erfan_JvNE Erfan_JvN

R آفلاین
                      R آفلاین
                      Reza Dolatsha
                      دانش آموزان آلاء

Erfan_JvN نه سکتشون نمیدم 😂
                      از قبل میگفتم که اینطوره دستم میگفتن چون روی آرنجت میخوابی و درس میخونی اینطور میشی
                      امشب متن شمارو خوندم و تصمیم گرفتیم یه سر به دکتر بزنیم 💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • محمد فوادم محمد فواد

Reza Dolatsha عه اقا رضا . خوبی ؟ حتما برو دکتر ‌‌‌‌.... که مطمئن شی چیز خاصی نی ایشالا

R آفلاین
                        R آفلاین
                        Reza Dolatsha
                        دانش آموزان آلاء

محمد فواد سلام محمدجان قربونت خوبم شما خوبید ؟
                        چشم حتما میرم 😊 تاپیک خوبی بود برای منم 🙂
                        شما چی خاصی نبود ؟ حالتون خوبه الان ؟

محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • R Reza Dolatsha

محمد فواد سلام محمدجان قربونت خوبم شما خوبید ؟
                          چشم حتما میرم 😊 تاپیک خوبی بود برای منم 🙂
                          شما چی خاصی نبود ؟ حالتون خوبه الان ؟

محمد فوادم آفلاین
                          محمد فوادم آفلاین
                          محمد فواد
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده

Reza Dolatsha
                          خوبم مرسی ممنونم :>>
                          خب خداروشکر 😊
                          من نه خداروشکر به موقع رفتم دکتر و هنوز حملاتم شدید نشده ... ایشالا با یه قرص و مشاوره تا چند ماه دیگه کاملا برمیگردم روال عادی
                          شما هم حتما برین دکتر ... ایشالا که همچی اوکی و خوب

ツ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Mahdi_3M Mahdi_3

آرش نیا واقعا بهت زبان یاد میده یعنی اینکه مثلا گرامرو فلان و فلان بیاد کار بکنه نیست،مثل یه بچه ای که فقط با قدرت شنیداریش زبان مادری رو یاد میگیره،من حدود چهار ماه از بسته هاش استفاده کردم،تقریبا دو سال پیش،و زبانم از این رو به اون رو شد
                            البته فیلم و سریال انگلیسی زبان هم چاشنی کاره،یادگیری درست تلفظ ها و کلمه های جدید و.....

RMAHIR آفلاین
                            RMAHIR آفلاین
                            RMAHI

@mahdi-najafi-2 سلام وقتتون بخیر، خوب هستید؟
                            ببخشید میشه یکم درمورد روش مطالعه تون برام توضیح بدین؟
                            من دهم تجربییم و تو بقیه درسا اصن مشکل ندارما فقط این زبااانن ، واقعا ضعیفم و از اونجایی ک تو کلاسمون بقیه همشون زبانشون خوبه و برا من سخته کلا و میشه گف هیچی نمیفهمم تو کلاس...
                            پارسال این دوره آرش نیا رو گرفتم اما متاسفانه آنچنان نخوندم و ول کردم چون فیلمای اول انچنان چیزی نداشتن و حوصلم نکشیدو البته راه درست خوندنشو بلد نیستم:woman_facepalming_light_skin_tone:
                            و حالا میبینم ک بعله و چ اشتباهی کردم و باز میخوام شروع کنم اما نمد چطوری ...
                            چیکار کنم ؟ پیشنهادی چیزی دارین ،ممنون میشم اگه لطف کنین و بگین:folded_hands_light_skin_tone:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Mahdi_3M Mahdi_3

RMAHIR آفلاین
                              RMAHIR آفلاین
                              RMAHI

@mahdi-najafi-2 سلام وقتتون بخیر ،خوب هستید ؟
                              ببخشید میشه یکم درمورد روش مطالعه تون بگید؟
                              منم دوره آرش نیا گرفتم دوسالیه ولی متاسفانه اولش تا ی ماه خوندم بعدش نتیجه نگرفتم ول کردم و الان ک سال دهمی ام واقعا موندم تو زبان:person_facepalming_light_skin_tone:
                              امکانش هست یکم راهنماییم کنین؟ ک چطور بخونم و چطور با ویدیو ها پیش برم و...
                              ممنون میشم اگه بگید

Mahdi_3M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • RMAHIR RMAHI

@mahdi-najafi-2 سلام وقتتون بخیر ،خوب هستید ؟
                                ببخشید میشه یکم درمورد روش مطالعه تون بگید؟
                                منم دوره آرش نیا گرفتم دوسالیه ولی متاسفانه اولش تا ی ماه خوندم بعدش نتیجه نگرفتم ول کردم و الان ک سال دهمی ام واقعا موندم تو زبان:person_facepalming_light_skin_tone:
                                امکانش هست یکم راهنماییم کنین؟ ک چطور بخونم و چطور با ویدیو ها پیش برم و...
                                ممنون میشم اگه بگید

Mahdi_3M آفلاین
                                Mahdi_3M آفلاین
                                Mahdi_3
                                ریاضی

@RMAHI-A سلام،به ترتیب ببینید حتما ویدیو هارو از گرامر مکالمه یک تا سه بعدم ۶۰۰ واژه و ۵۰۴ واژه
                                حتما در کنار دیدن ویدیو هاش فیلم و سریال انگلیسی زبان سعی کنید ببینید چون خیلی تو شنیدارتون تاثیر داره و واسه امتحان لیسنینگ هم خودش نوعی تمرین حساب میشه
                                در کنار دیدن دوره هاش سعی کنید یه دفترچه ای یا حتی دفتر داشته باشید یه سری نکات گرامری رو یادداشت کنید،تو دوره های آرش نیا استمرار خیلی مهمه یعنی سعی کنید هر روز یه قسمتی ازش رو ببینید تا بینش فاصله نیوفته،فیلم و سریالم خیلیییی مهمه حالا نمیدونم شما علاقه دارید یا نه اما اگه ندارید سعی کنید یجوری خودتون رو محبور کنید یه سریال آمریکایی ببینید،بعضیا میگن با زیرنویس انگلیسی باید دید ولی خب فرقی نداره زیاد،اگه نتونستید با زیرنویس فارسی ببینید
                                مهم تر از یادگیری گرامر زبان تلفظ کلماته،حتما تلفظ هارو با خودش تکرار کنید هم بهتر تو ذهنتون نقش میبنده هم اینکه دیگه بعدا اشتباه تلفظش نمیکنید
                                موفق باشید

شهر از صـבا پر است
                                ولے از سخن، تهی....

RMAHIR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Mahdi_3M Mahdi_3

@RMAHI-A سلام،به ترتیب ببینید حتما ویدیو هارو از گرامر مکالمه یک تا سه بعدم ۶۰۰ واژه و ۵۰۴ واژه
                                  حتما در کنار دیدن ویدیو هاش فیلم و سریال انگلیسی زبان سعی کنید ببینید چون خیلی تو شنیدارتون تاثیر داره و واسه امتحان لیسنینگ هم خودش نوعی تمرین حساب میشه
                                  در کنار دیدن دوره هاش سعی کنید یه دفترچه ای یا حتی دفتر داشته باشید یه سری نکات گرامری رو یادداشت کنید،تو دوره های آرش نیا استمرار خیلی مهمه یعنی سعی کنید هر روز یه قسمتی ازش رو ببینید تا بینش فاصله نیوفته،فیلم و سریالم خیلیییی مهمه حالا نمیدونم شما علاقه دارید یا نه اما اگه ندارید سعی کنید یجوری خودتون رو محبور کنید یه سریال آمریکایی ببینید،بعضیا میگن با زیرنویس انگلیسی باید دید ولی خب فرقی نداره زیاد،اگه نتونستید با زیرنویس فارسی ببینید
                                  مهم تر از یادگیری گرامر زبان تلفظ کلماته،حتما تلفظ هارو با خودش تکرار کنید هم بهتر تو ذهنتون نقش میبنده هم اینکه دیگه بعدا اشتباه تلفظش نمیکنید
                                  موفق باشید

RMAHIR آفلاین
                                  RMAHIR آفلاین
                                  RMAHI

@mahdi-najafi-2 خیییلی ممنون بابت وقت و حوصله ای ک گذاشتین

فقط اینکه گفتین هرروز یه قسمت ببینم؟و اینکه همین لغات و جملاتی که خودشون تو ویدیو میگن رو بخونم کافیه ؟ یا مثلا خودمم چیز کنم..:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
                                  و بعدد ،اینکه همینطوری هر روز بخونم حتما نتیجه میده دیگه آره؟:grinning_face_with_sweat: من میخوام تا چن ماه حتما نتیجه بگیرم و گرنه نمیشه کلا:person_facepalming_light_skin_tone: :persevering_face:

امم ببخشید خیلی سوال میپرسما:person_facepalming_light_skin_tone: :woman_walking_light_skin_tone:

0
                                  • RMAHIR RMAHI

@mahdi-najafi-2 خیییلی ممنون بابت وقت و حوصله ای ک گذاشتین

فقط اینکه گفتین هرروز یه قسمت ببینم؟و اینکه همین لغات و جملاتی که خودشون تو ویدیو میگن رو بخونم کافیه ؟ یا مثلا خودمم چیز کنم..:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
                                    و بعدد ،اینکه همینطوری هر روز بخونم حتما نتیجه میده دیگه آره؟:grinning_face_with_sweat: من میخوام تا چن ماه حتما نتیجه بگیرم و گرنه نمیشه کلا:person_facepalming_light_skin_tone: :persevering_face:

امم ببخشید خیلی سوال میپرسما:person_facepalming_light_skin_tone: :woman_walking_light_skin_tone:

Mahdi_3M آفلاین
                                    Mahdi_3M آفلاین
                                    Mahdi_3
                                    ریاضی

RMAHI راستش نمیتونم بگم صد درصد نتیجه میگیرید،اما خب من گرفتم چرا شما نگیرید😃
                                    در کنارش لازم نیست کلمه برید حفظ کنید یا گرامر بخونید فقط فیلم و سریال رو کنارش ببینید حتما چون خیلی موثره
                                    همین دیگه امیدوارم نتیجه بگیرید،واسه من چهار پنج ماه طول کشید این روند یادگیری

شهر از صـבا پر است
                                    ولے از سخن، تهی....

RMAHIR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • Mahdi_3M Mahdi_3

RMAHI راستش نمیتونم بگم صد درصد نتیجه میگیرید،اما خب من گرفتم چرا شما نگیرید😃
                                      در کنارش لازم نیست کلمه برید حفظ کنید یا گرامر بخونید فقط فیلم و سریال رو کنارش ببینید حتما چون خیلی موثره
                                      همین دیگه امیدوارم نتیجه بگیرید،واسه من چهار پنج ماه طول کشید این روند یادگیری

RMAHIR آفلاین
                                      RMAHIR آفلاین
                                      RMAHI

@mahdi-najafi-2 اهومم
                                      درکل خیییلی ممنون بابت راهنمایی و توصیه هاتون :raising_hands_light_skin_tone: :heart_with_ribbon: :hibiscus:

0
                                      • RMAHIR RMAHI

@mahdi-najafi-2 اهومم
                                        درکل خیییلی ممنون بابت راهنمایی و توصیه هاتون :raising_hands_light_skin_tone: :heart_with_ribbon: :hibiscus:

Mahdi_3M آفلاین
                                        Mahdi_3M آفلاین
                                        Mahdi_3
                                        ریاضی

RMAHI خواهش میکنم موفق باشید🌼

شهر از صـבا پر است
                                        ولے از سخن، تهی....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• 1
                                        • 2
                                        • 3
                                        • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه