فردا نمیخوام برم مدرسه
-
فردا نمیخوام برم مدرسه، نه تونستم درسای فردا رو بخونم، نه حال و حوصله دارم، چیکار کنم مامان و بابام موافقت کنن با نرفتنم؟خیلی سخت گیرن!
-
۱.پاییز+سرما +آنفولانزا=گلو درد...بگو گلو درد داری
۲.برو مدرسه ولی نرو سر اون کلاس که اماده نیستی
۳.برو مدرسه و برو سر کلاس. اونقدرا چیز مهمی نیست که فکرشو کنی...بعدا بخون جبران میشه -
سلام خیلی راحت ب دبیر بگو نتونستی بخونی و برسونی خودتو. اگه با درک باشه میفهمه.
فوقش هم درک نمیکنه منفی مییگیری
سخت نگیر زیاد میگذره -
سلام خیلی راحت ب دبیر بگو نتونستی بخونی و برسونی خودتو. اگه با درک باشه میفهمه.
فوقش هم درک نمیکنه منفی مییگیری
سخت نگیر زیاد میگذره -
@Isatis-Olga امروز همون فرداییه که دیروز ایشون نمیخواس بره مدرسه یعنی فردا همین امروزه (جواد خیابانی)...
-
@Isatis-Olga امروز همون فرداییه که دیروز ایشون نمیخواس بره مدرسه یعنی فردا همین امروزه (جواد خیابانی)...
-
-
فردا نمیخوام برم مدرسه، نه تونستم درسای فردا رو بخونم، نه حال و حوصله دارم، چیکار کنم مامان و بابام موافقت کنن با نرفتنم؟خیلی سخت گیرن!
Jk سلام،من از این کارا سال آخر زیاد کردم
ولی بنظرم همین الان تا فردا کلی وقت داری و بشین تاجایی که میتونی بخون اگر هم نرسیدی با معلمت حرف بزن که اگر امتحان نگیره ازت اگرم قبول نکرد فدای سرت،بنظرم این نرفتن و بهانه آوردن به تدریج باعث عادت میشه مخصوصا اگه آدم دقیقه نودی هستی همین الان بشین بخون که در اینده بعید نیست که نخونی،من هروقت به خودم قول میدادم که نرم مدرسه و خونه درس بخونم بدتر تا ظهر میخوابیدم
موفق باشی
-
ولی بنظرم همین الان تا فردا کلی وقت داری و بشین تاجایی که میتونی بخون اگر هم نرسیدی با معلمت حرف بزن که اگر امتحان نگیره ازت اگرم قبول نکرد فدای سرت،بنظرم این نرفتن و بهانه آوردن به تدریج باعث عادت میشه مخصوصا اگه آدم دقیقه نودی هستی همین الان بشین بخون که در اینده بعید نیست که نخونی،من هروقت به خودم قول میدادم که نرم مدرسه و خونه درس بخونم بدتر تا ظهر میخوابیدم
موفق باشی
@ik-miss در فردا نمیخوام برم مدرسه گفته است:
ولی بنظرم همین الان تا فردا کلی وقت داری و بشین تاجایی که میتونی بخون
کدوم کلی وقت؟
همین الانشم تو وقت اضافه ایم
فردا 6 روز قبل بود
به تاریخ پست دقت کنید -
کلا بابام به اینکارا خیلی گیر نمیده یعنی نمیگه که چرا نرفتی مدرسه یا اینکه میگه میخونی بخون نمیخونی هم نخون
ولی درس خوندن من برای مامانم خیلی مهمه
بهشم بگم ک امروز نمیخام برم مدرسه دلیلشو میپرسه خلاصه یجوری قانعش میکنم و نمیرم
البته ک الان دیگ نمیرم مدرسه(فارغ التحصیلم) -
@ik-miss در فردا نمیخوام برم مدرسه گفته است:
ولی بنظرم همین الان تا فردا کلی وقت داری و بشین تاجایی که میتونی بخون
کدوم کلی وقت؟
همین الانشم تو وقت اضافه ایم
فردا 6 روز قبل بود
به تاریخ پست دقت کنید