sso آلا
-
سلام من راه ابریشم پرو ریاضی تجربی رو دارم ولی نمیتونم تو کلاس رع اشکالش شرکت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام الان یک راهنمای بکنید که چجوری توی الا خونه امتیاز بگیریم راهش چیه
-
علیرضا کرمی 0 هر دفعه گسسته 110 ویدیو گذاشت بم بگی کجایی تا لایکت کنم
-
علیرضا کرمی 0 باید فعالیت کنی و جواب سوال های درسی رو بدی تا لایکت کنند
-
سلام به آلایی ها
برای ورود به اکانت آلاخونه تغییراتی داریم که همین چند روز آینده این تغییرات اتفاق میافته
- ورود فقط میشه با اکانت آلاء
- هنگام ورود شماره موبایل همیشه verify میشه
- بعد از اینکه وارد شدین از شما سوال میشه که آیا قبلا در آلاخونه اکانت داشتین؟ اگر بزنید بله، از شما می خواد یوزر و پسورد آلاخونه قدیمت رو وارد کنید
اکانت آلاء و آلاخونه شما یکی میشه و از دفعات بعدی برای ورود از اکانت آلاء استفاده می کنید.
اگه با اکانت گوگل ثبت نام کردین و تا حالا از sign in with Google استفاده می کردین، برای اکانتتون رمز ایجاد کنید به شکل زیر
- وارد پروفایلتون بشید
- ۳نقطه رو بزنید
- ویرایش رو بزنید
- تغییر کلمه عبور
%(#ff0000)[آپدیت:]
بچه ها آلاخونه دیروز آپدیت شد
از این به بعد برای عضویت و یا ورود به اکانت آلاخونه از اکانت آلاء استفاده میشهبا شماره موبایل و کدملی تون وارد میشید
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
حالا برای شما یه اکانت ساخته میشه اگه قبلا در آلاخونه عضو بودین نگران نشید و ادامه مطلب رو بخونیدپیام زیر به شما نشون داده میشه
که بهتون میگه الان یه اکانت برای شما ساخته شد اگه قبلا اکانت داشتین روی این پیام بزنید (در تصویر هایلایت شده)
روی پیام که بزنید فرم لاگین قبلی رو میاره، شما نام کاربری و یا آدرس ایمیل رو میزنید
برای رمز عبور ، پسوردی که قبلا ایجاد کردین رو میزنیدحالا به اکانت قبلی تون دسترسی دارین و این اکانتی که جدید ساخته شده بود تبدیل میشه به اکانت قبلی
حالا اگه شما اون پیام رو ندیدین یا رد کردین
بیاین رو این لینک بزنید و با مشخصات اکانت قبلی لاگین کنیداگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
اگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم@M-an با این روشی که شما گذاشتید مدام باید فکر افزایش اعتبار و فعالیت داخل آلا خونه باشیم
کاش این افزایش اعتبار رو کلا از آلا حذف میکردید و راحت تر بشه پیام داد
اینجا همه باید تو حال و هوای درس خوندن باشن
نه که مدام پست بزارن و بقیه لایک کنن و لایک جمع کنن که اعتبارشون بره بالا -
@M-an با این روشی که شما گذاشتید مدام باید فکر افزایش اعتبار و فعالیت داخل آلا خونه باشیم
نه که مدام پست بزارن و بقیه لایک کنن و لایک جمع کنن که اعتبارشون بره بالالیلا حقیقت طلب 0 باهات مخالفم. این اعتبار یه جور درآمدیه که تولید کننده محتوا داره
اگه اعتبار رو بردارن کسی انگیزه نداره مطلبی بزار بعدش هم توی هر جامعه ای یکی با با جاقو گوجه خورد می کنه اون یکی آدم می کشه -
علیرضا کرمی 0 باید فعالیت کنی و جواب سوال های درسی رو بدی تا لایکت کنند
Mohammad Lotfi 0
ممنونم
الان یه لیکی چیزی برام بزن -
دوستان عتبار به چه اندازه برسه دسترسی چت شخصی باز میشه
-
@M-an با این روشی که شما گذاشتید مدام باید فکر افزایش اعتبار و فعالیت داخل آلا خونه باشیم
نه که مدام پست بزارن و بقیه لایک کنن و لایک جمع کنن که اعتبارشون بره بالالیلا حقیقت طلب 0
خیلی خیلی حرف شما درستهحتا من از اقای موقاری شنیدم که گفت من پیج اینستا و... ندارم چنکه دانش اموزا بیان اونجا وقتشون تلف میشه
نمیدون حالا چرا الاخونه اینجوری نمیدونم
-
لیلا حقیقت طلب 0 باهات مخالفم. این اعتبار یه جور درآمدیه که تولید کننده محتوا داره
اگه اعتبار رو بردارن کسی انگیزه نداره مطلبی بزار بعدش هم توی هر جامعه ای یکی با با جاقو گوجه خورد می کنه اون یکی آدم می کشهKourosh Mousavi تو خیلی از سایتا و جاهای دیگه هیچ محدودیتی وجود نداره ولی باعث نشده کاربرا پست نزارن
-
Kourosh Mousavi تو خیلی از سایتا و جاهای دیگه هیچ محدودیتی وجود نداره ولی باعث نشده کاربرا پست نزارن
لیلا حقیقت طلب 0
سلام لیلا جان خوبی
بخش درسی بی هیچ محدودیتی قابل استفادست راحت میتونی سوال بپرسید و جواب بدید فقط بخش غیر درسی نیازمند اعتبار هست
گفتم دهنتو درگیر نکنی از بخش درسی استفاده کن حالت بعد ها هم اعتبارت رسید مایل بودی از بخش غیر درسی استفاده کن
در کل هم توصیه میکنم وارد غیر درسی نشی برا دانش آموز کنکوری که شبکه چهارم جذابه مخربه موفق باشی -
سلام به آلایی ها
برای ورود به اکانت آلاخونه تغییراتی داریم که همین چند روز آینده این تغییرات اتفاق میافته
- بعد از اینکه وارد شدین از شما سوال میشه که آیا قبلا در آلاخونه اکانت داشتین؟ اگر بزنید بله، از شما می خواد یوزر و پسورد آلاخونه قدیمت رو وارد کنید
اکانت آلاء و آلاخونه شما یکی میشه و از دفعات بعدی برای ورود از اکانت آلاء استفاده می کنید.
اگه با اکانت گوگل ثبت نام کردین و تا حالا از sign in with Google استفاده می کردین، برای اکانتتون رمز ایجاد کنید به شکل زیر
- وارد پروفایلتون بشید
- ۳نقطه رو بزنید
- ویرایش رو بزنید
- تغییر کلمه عبور
از این به بعد برای عضویت و یا ورود به اکانت آلاخونه از اکانت آلاء استفاده میشهبا شماره موبایل و کدملی تون وارد میشید
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
حالا برای شما یه اکانت ساخته میشه اگه قبلا در آلاخونه عضو بودین نگران نشید و ادامه مطلب رو بخونیدپیام زیر به شما نشون داده میشه
که بهتون میگه الان یه اکانت برای شما ساخته شد اگه قبلا اکانت داشتین روی این پیام بزنید (در تصویر هایلایت شده)
روی پیام که بزنید فرم لاگین قبلی رو میاره، شما نام کاربری و یا آدرس ایمیل رو میزنید
برای رمز عبور ، پسوردی که قبلا ایجاد کردین رو میزنیدحالا به اکانت قبلی تون دسترسی دارین و این اکانتی که جدید ساخته شده بود تبدیل میشه به اکانت قبلی
بیاین رو این لینک بزنید و با مشخصات اکانت قبلی لاگین کنیداگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم@M-an
سلام سایت مشکل داره ؟ نمیتونم راه ابریشم زیست رو ببینم -
لیلا حقیقت طلب 0
سلام لیلا جان خوبی
بخش درسی بی هیچ محدودیتی قابل استفادست راحت میتونی سوال بپرسید و جواب بدید فقط بخش غیر درسی نیازمند اعتبار هست
گفتم دهنتو درگیر نکنی از بخش درسی استفاده کن حالت بعد ها هم اعتبارت رسید مایل بودی از بخش غیر درسی استفاده کن
در کل هم توصیه میکنم وارد غیر درسی نشی برا دانش آموز کنکوری که شبکه چهارم جذابه مخربه موفق باشی@Soniaaa در sso آلا گفته است:
لیلا حقیقت طلب 0
سلام لیلا جان خوبی
گفتم ذهنتو درگیر نکنی از بخش درسی استفاده کن حالت بعد ها هم اعتبارت رسید مایل بودی از بخش غیر درسی استفاده کن
در کل هم توصیه میکنم وارد غیر درسی نشی برا دانش آموز کنکوری که شبکه چهارم جذابه مخربه موفق باشیاشتباه شد:|
-
دوستان عتبار به چه اندازه برسه دسترسی چت شخصی باز میشه
علیرضا کرمی 0
100تا -
8c2db1c95afb0b در اکانت گفته است:
سلام من
@Narges-MAT ام متأسفانه وقتی خواستم وارد اکانت بشم اجازه نداد بهم و منو وارد این اکانت کرده
با اینکه گذرواژم رو چند روز پی به گفته مدیر درست کردم
میشه یه چک بکنید...
ممنون️
maryam111 -
سلام به آلایی ها
- وارد پروفایلتون بشید
- ۳نقطه رو بزنید
- ویرایش رو بزنید
- تغییر کلمه عبور
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم -
میشه بگید چطوری اسم این اکانت جدیدمو ویرایش کنم؟
چرا الاخونه اینطوری شده
اکانت قبلیمو نمیارههه -
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید