حرکت شناسی
-
سلام
در این سوال چطور میتونیم متوجه بشیم نقطه ی x = 30
در چه ثانیه ای هست؟اصلا راهی داره؟(منظورم اینه که من میتونم بگم چون 4 راس سهمی هست و 6 با اون 2 تا فاصله داره پس نقطه ی هم ارتفاعش هم 2 تا فاصله داره یا ما طبق اطلاعات داده شده نمیتونیم بگیم 4 راس سهمی هست؟)
من خودم این رو اول اینطور حل کردم که :چون شتاب مثبت هست و سرعت در برامدگی ها صفر میشه پس سرعت قبلش کند شونده هست و باید سرعت اولیه که در نقطه ی دور تری هست از لحاظه اندازه سرعتی بیشتر از سرعت در x=30 که -15 هست داشته باشه.پس میشه -25
بار دوم هم با مشتق گیری حل کردم -
سلام
در این سوال چطور میتونیم متوجه بشیم نقطه ی x = 30
در چه ثانیه ای هست؟اصلا راهی داره؟(منظورم اینه که من میتونم بگم چون 4 راس سهمی هست و 6 با اون 2 تا فاصله داره پس نقطه ی هم ارتفاعش هم 2 تا فاصله داره یا ما طبق اطلاعات داده شده نمیتونیم بگیم 4 راس سهمی هست؟)
من خودم این رو اول اینطور حل کردم که :چون شتاب مثبت هست و سرعت در برامدگی ها صفر میشه پس سرعت قبلش کند شونده هست و باید سرعت اولیه که در نقطه ی دور تری هست از لحاظه اندازه سرعتی بیشتر از سرعت در x=30 که -15 هست داشته باشه.پس میشه -25
بار دوم هم با مشتق گیری حل کردم@mahan-hosein-poor
سلام
نمیشه گفت 4 لزوما راس سهمی هست
چون اصلا معلوم نیست خط مماس بر x=30m تو لحظه ای که حرکت کند شونده هست، اصلا به t=4s برخورد میکنه یا نه...
این از این
در مورد اینکه تو x=30m وقتی حرکت کند شونده هست، تو چه لحظه ای هست متحرک، خب تو نیاز به سرعت اولیه و شتاب داری...برای پیدا کردن این دو تا هم یبار معادله مکان - زمان نقطه x=30m تو لحظه t=6s رو مینویسی یبار هم معادله سرعت - زمان همون نقطه رو مینویسی، بعدش میشه دو تا معادله با دو تا مجهول(شتاب و سرعت اولیه) اونارو که بدست آوردی معادله مکان زمان x=30m رو مینویسی و میبینی دو تا جواب داره...یکی t=6s که خود سوال داده، یکی هم t=1.5s...پس دیدی که راس سهمی 4 نیست و 3.75 هست. -
@mahan-hosein-poor
سلام
نمیشه گفت 4 لزوما راس سهمی هست
چون اصلا معلوم نیست خط مماس بر x=30m تو لحظه ای که حرکت کند شونده هست، اصلا به t=4s برخورد میکنه یا نه...
این از این
در مورد اینکه تو x=30m وقتی حرکت کند شونده هست، تو چه لحظه ای هست متحرک، خب تو نیاز به سرعت اولیه و شتاب داری...برای پیدا کردن این دو تا هم یبار معادله مکان - زمان نقطه x=30m تو لحظه t=6s رو مینویسی یبار هم معادله سرعت - زمان همون نقطه رو مینویسی، بعدش میشه دو تا معادله با دو تا مجهول(شتاب و سرعت اولیه) اونارو که بدست آوردی معادله مکان زمان x=30m رو مینویسی و میبینی دو تا جواب داره...یکی t=6s که خود سوال داده، یکی هم t=1.5s...پس دیدی که راس سهمی 4 نیست و 3.75 هست.@Scientist-20 دمت گرم رفیق