b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
تعداد نوترون
-
این پست پاک شده!
-
@Armin-moradian-0
البته پستای قبلی هم همین راه رو فرستاده بودن
اما تعداد مشخصی برای نوترون بدست نیاوردم من چون باید تعداد الکترون یا پروتون رو میداد -
این پست پاک شده!
-
پرستو بابایی
پس این روش هم درسته دیگه چون نوترون ۲ شده -
@Scientist-20 اگه جواب ۲ نوترون باشه روش شماهم درسته فقط یکم وقت گیر تره روش شما حس میکنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@زهرا-محمدی-4
آها حالا فهمیدم مرسی -
@Armin-moradian-0 بهش بگو حل کنه داش
-
@Armin-moradian-0
مگه روش دیگه ای هم هست که حالا این وقت گیر تر باشه؟! -
@Scientist-20 حق
-
@Scientist-20 یه سوال فیزیک فرستادم میتونی یه نگاه بندازی بهش؟؟
-
@Scientist-20 در تعداد نوترون گفته است:
@Armin-moradian-0
راه حلم رو کامل تر میکنم
سوال دارای چند جواب هست
فرض میکنیم که پروتون از نوترون کمتر هست...اونوقت x=1 و عنصر ما هم میشه هیدروژن ولی ایزوتوپ سومش
در فرض دیگری میگیم که پروتون با نوترون مساویه...پس x=2 و و عنصر ما هم میشه لیتیم، همون ایزوتوپش که عددجرمیش 6 هست و تو کتاب گفته کمترین فراوانی رو داره.
پس تا اینجا دو جواب
یدونه هم حالت خاص هست برا ایزوتوپ اول هیدروژن که نوترون نداره و تعداد نوترون کمتر از پروتونه...ولی اون عدد هاش تو این عبارت های جبری صدق نمیکنه...
پس جواب همون دو تا میشه
یعنی یکبار 2 نوترون ( ایزوتوپ سوم هیدروژن)
و بار دیگر 3 نوترون (ایزوتوپ اول لیتیم)دوستان این روش نهایی من هست برای حل مسئله
که از طریق مقایسه تعداد پروتون و نوترون به صورت معادله و نامعادله بردمش جلو...یعنی نیازی به تعداد الکترون یا پروتون نبود و داده های صورت مسئله هم کافی بود...همین
جاییش مشکلی بود بفرمایید -
@Scientist-20 اوکی الان متوجه شدم
شما ویدیو تدریس کامل ایزوتوپ هارو سراغ داری؟
من هرچی تدریس ایزوتوپ دیدم این نکاتی که شما گفتی رو نگفته بودن
مثلا نوترون از پروتون بیشتره تو ایزوتوپ ها بجز ایزوتوپ های ۱ و۲ هیدروژن -
@Armin-moradian-0
ببین تنها نکته ای که باید یادت باشه همینه:تعداد نوترون اکثرا از پروتون بیشتره...گاهی هم باهاش برابره
اما تنها اتمی که تعداد نوترون هاش کمتر از پروتون هاشه ایزوتوپ اول هیدروژن هست که نوترون نداره و یک پروتون داره...همینمن خودم تدریس نگاه نمیکنم و از این لحاظ توصیه ای نمیتونم بکنم
ولی خودم برا شیمی درسنامه مبتکران میخونم...اینارم از همونجا یاد گرفتم -
https://forum.alaatv.com/post/2864775
@Zahra-Hamrang
خوردنش؟
وای من اینو می بینم این که خوبه هست اون سبز ش خیلی بیشتر از این تندهوای من و دادشم بچه بودیم بعد خونه داییم داخل حیاطشون از هر دو نوعش داشتند
بعد رفتیم بهشون دست زدیم
با هاشون ور رفتیم
بعد اولش رفتیم سراغ قرمزه یکمی خوردیم فکر می کردیم این از اون سبزه بد تر باشه
بعد اولش چیزی نشد
بعد رفتیم سراغ سبزه خلاصه یک ذره از اینم امتحان کردیم
ببینم واقعان می گند تند ه تنده؟!بعد حواسمون نبود نمی دونسیتم که دستامون به صورت و چشم و..
زده بودیم فکر کنید مثلان یک بار زده بودیم بعد دوباره احساس خارش و هی دوباره...چیزی نگذشت که تمام چشام و دهنمون داشت می سوخت فقط
خیلی وصعیت بدی بود
هرچی حالا اب خوردیم اب زدیم به چشامون هیچی.دیگه این خاطره ازش برامون موند