یه جملههه
-
سلااام وقتتون بخیر
ممنون میشم این جمله رو یه توضیحی ازش بدین
در فرایند ساخته شدن زنجیره ی پلی پپتیدی از روی اطلاعات رنای پیک در صورتی که در یک لحظه نوعی رنای ناقل که دارای توالی پادرمزه uac در زنجیره خود می باشد از جایگاه aخارج شود ممکن نیست در آن لحظه رشته ی پپتیدی حاوی تنها یک آمینواسید متیونین به آن متصل باشد
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-زیست
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلااام وقتتون بخیر
ممنون میشم این جمله رو یه توضیحی ازش بدین
در فرایند ساخته شدن زنجیره ی پلی پپتیدی از روی اطلاعات رنای پیک در صورتی که در یک لحظه نوعی رنای ناقل که دارای توالی پادرمزه uac در زنجیره خود می باشد از جایگاه aخارج شود ممکن نیست در آن لحظه رشته ی پپتیدی حاوی تنها یک آمینواسید متیونین به آن متصل باشد
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-زیست
بچه-های-تجربی-کنکور-1402Mehrsa 14 سلام وقت بخیر
به نظرم درسته
و طبق اینکه فک میکنم درسته پیش میرم
گفته پلی پپتیدی که تنها یک متیونین داشته باشه
و این آنتی کدون(پادرمزه) مال AUG (متیونین)هستش
و میدانیم متیونین کدون آغاز هستش ، و کدون آغاز هم به جایگاه A وارد نمیشه و مستقیم میشینه رو P
پس چطوری میشه هم توی A باشه در حالیکه گفته یک متیونین توی پیک داریم ( نمیشه خب چون کدون آغاز هم داریم ، اونم مستقیم میره رو P ) -
Mehrsa 14 سلام وقت بخیر
به نظرم درسته
و طبق اینکه فک میکنم درسته پیش میرم
گفته پلی پپتیدی که تنها یک متیونین داشته باشه
و این آنتی کدون(پادرمزه) مال AUG (متیونین)هستش
و میدانیم متیونین کدون آغاز هستش ، و کدون آغاز هم به جایگاه A وارد نمیشه و مستقیم میشینه رو P
پس چطوری میشه هم توی A باشه در حالیکه گفته یک متیونین توی پیک داریم ( نمیشه خب چون کدون آغاز هم داریم ، اونم مستقیم میره رو P )pouya hosein pour
حقیقتش جمله درسته و شما درست میگین. من اولش تحلیل پاسخنامه رو متوجه نشدم. اما الان حس میکنم منظورش اینه که(با توجه به اینکه کدون آغاز الزاما aug هست ولی هر aug کدون آغاز نیست. یعنی ما میتونیم علاوه بر اولین متیونین متیونین دیگه ای هم داشته باشیم)
از a خارج شه بره توی جایگاه پی خب در این صورت اگر دوتا متیونین بخواد متصل باشه این حداقلشه. نمیدونم منظورمو خوب بیان کردم یا نه.
من اول فکر میکردم منظورش از خروج اینه که مثلا رابطه مکملی و پیوند برقرار نشده اشتباه اومده رفته ولی گویا منظور مرحله طویل شدن و یه کدون جدای از کدون آغازه -
pouya hosein pour
حقیقتش جمله درسته و شما درست میگین. من اولش تحلیل پاسخنامه رو متوجه نشدم. اما الان حس میکنم منظورش اینه که(با توجه به اینکه کدون آغاز الزاما aug هست ولی هر aug کدون آغاز نیست. یعنی ما میتونیم علاوه بر اولین متیونین متیونین دیگه ای هم داشته باشیم)
از a خارج شه بره توی جایگاه پی خب در این صورت اگر دوتا متیونین بخواد متصل باشه این حداقلشه. نمیدونم منظورمو خوب بیان کردم یا نه.
من اول فکر میکردم منظورش از خروج اینه که مثلا رابطه مکملی و پیوند برقرار نشده اشتباه اومده رفته ولی گویا منظور مرحله طویل شدن و یه کدون جدای از کدون آغازهMehrsa 14 [audio/b6Xi65a7H8eiGNK9IDCRc2zc.m4a]
امیدوارم تونسته باشم بگم ،
بابت بدی صدا و لحجه معذرت
بخ توضیح اضافه کنم که متیونین آغازی وارد جایگا p میشه، (وارد A نمیشه ) -
Mehrsa 14 [audio/b6Xi65a7H8eiGNK9IDCRc2zc.m4a]
امیدوارم تونسته باشم بگم ،
بابت بدی صدا و لحجه معذرت
بخ توضیح اضافه کنم که متیونین آغازی وارد جایگا p میشه، (وارد A نمیشه )pouya hosein pour
خیلی ممنون لطف کردین نه خواهش میکنم این چه حرفیه بله الان متوجه منظورتون شدم کاملا درسته. پاسخنامه خیلی بد توضیح داده بود متوجهش نشده بودم. -
pouya hosein pour
خیلی ممنون لطف کردین نه خواهش میکنم این چه حرفیه بله الان متوجه منظورتون شدم کاملا درسته. پاسخنامه خیلی بد توضیح داده بود متوجهش نشده بودم.Mehrsa 14 خداروشکر
⚘⚘
موفق باشید