تغییر مدرسه تیزهوشان به هنرستان
-
سلام. اگه کسی دهم رو توی تیزهوشان باشه و سال یازدهم تصمیم بگیره بره هنرستان، آیا هنرستان رو باید از دهم شروع کنه یا می تونه از همون سال یازدهم واردش بشه؟
مثلا من الان کلاس دهم هستم. سال آینده تصمیم می گیرم برم هنرستان. آیا می تونم در پایه یازدهم هنرستان به طور مستقیم ثبت نام کنم، یا حتما باید دهم هنرستان رو هم بگذرونم و یک سال عقب بیفتم؟ اگه قراره برای رفتن به هنرستان سال دهم رو هم بخونم، آیا می تونم امتحانش رو بدم و مستقیم برم یازدهم هنرستان؟ -
مدرسه تیزهوشان به درد کسی می خوره که روحیاتش قوی بشه. ولی من اینطوری نیستم و یه سری مشکلاتی شخصی هم دارم. برای همین قصد دارم برم هنرستان. می خواستم شرایطش رو که توی متن سوال گفتم مطلع بشم.
-
سلام. اگه کسی دهم رو توی تیزهوشان باشه و سال یازدهم تصمیم بگیره بره هنرستان، آیا هنرستان رو باید از دهم شروع کنه یا می تونه از همون سال یازدهم واردش بشه؟
مثلا من الان کلاس دهم هستم. سال آینده تصمیم می گیرم برم هنرستان. آیا می تونم در پایه یازدهم هنرستان به طور مستقیم ثبت نام کنم، یا حتما باید دهم هنرستان رو هم بگذرونم و یک سال عقب بیفتم؟ اگه قراره برای رفتن به هنرستان سال دهم رو هم بخونم، آیا می تونم امتحانش رو بدم و مستقیم برم یازدهم هنرستان؟mah bal سلام به احتمال زیاد میتونین یازدهم رو بدون مشکل به هنرستان برید فقط باید کارای تغییر رشته با هماهنگی مدیر مدرسه فعلیتون رو انجام بدید.
برای تغییر رشته از مثلا ریاضی به تجربی باید مثلا زیست رو فقط امتحان داده بشه چون تو رشته ریاضی نبوده. -
سلام ؛یکی از دوستان من همین کار رو کرد ولی مجبور شد الان دوباره از دهم شروع کنه
البته بستگی داره از چه رشته ای بخوای به چه رشته ای بری ،همکلاسی من از تجربی تغییر رشته داد. به طراحی دوخت -
@binahayat-binahayati
علاقه داشته باشه چرا که نه