سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
این پست پاک شده!
-
آغاز ثبت اعتراض به نتایج اولیه کنکور تیر ۱۴۰۳
️ داوطلبانی که نسبت به نتایج اولیه کنکور تیر خود اعتراض دارند، برای بررسی مجدد نمرات بر اساس شماره داوطلبی خود را تا روز دوشنبه 29 مرداد 1403 وارد سیستم پاسخگویی سنجش شده و اعتراض خود را جهت بررسی این سازمان ثبت نمایند.
️ مهلت ثبت درخواست: تا 29 مرداد 1403
@دانش-آموزان-آلاء -
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
مراحل جهت مشاهده سوابق تحصیلی بدین شرح است:
۱. مراجعه به آدرس سازمان سنجش my.sanjesh.org
۲. ورود به حساب کاربری
۳. آزمون سراسری
۴. مشاهده سوابق تحصیلی
خیلی ممنونم ازتون
-
-
Succinate
️ شرط قبولی و تبصره دروس دهم و یازدهم همانند دروس داخلی میباشد و فقط نمره سالانه ملاک میباشداگر نمره سالانه 10 باشد : قبول
اگر نمره سالانه بین 7 تا 10 باشد : شرط تبصره
اگر نمره سالانه کمتر از 7 باشد : مردود و عدم شرط تبصره️نکته دوم که بسیار مهم میباشد (برای دانشآموزان پسر)
اگر دروس مانده دارید باید در شهریور و یا دی ماه انتخاب واحد انجام دهید تا مشکل نظام وظیفه ایجاد نشوددوازدهمی ها باید همین شهریور پاس بشن
در صورتی که دانشآموزان پایه دوازدهم در شهریور یا دی ماه درس را انتخاب نکند نمیتواند در خرداد ماه سال آینده دروس مانده را اخذ کند و فارغ التحصیل شود
............مراحل جهت مشاهده و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون شهریور دوازدهم
️ ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir
️ تغییر نقش به دانش آموز (در صورتی که در نقش عموم مردم می باشید)
️ انتخاب گزینه کارت از بخش پرکاربرد
️ انتخاب گزینه کارت آزمون نهایی شهریور
️ دریافت کارت آزمون -
سلام برای انتخاب رشته ایشون داخل تلگرام راهنمایی میکنند. اگر مفید بود دعا برای بنده هم فراموش نشه
https://t.me/Godkonkorr -
این پست پاک شده!
-
🟢کنکور و نهایی تا دوسال اعتبار دارد
کنکور دوسال اعتبار دارد شما اگر تراز سال قبل بیشتر از امسال باش همون سال قبل براتون در نظر گرفته میشه
معدلتون دوسال اعتبار داره شما اگر معدل سال قبل بیشتر از امسال باش همون سال قبل براتون در نظر گرفته میشه
-
️ زمان تقریبی انتشار تراز سوابق:
تا پایان هفته جاری توسط آ.پ
زمان انتشار نتیجه فرهنگیان :
تقریبی بین ۲۲ تا ۲۵ مردادماه
زمان انتشار کارنامه کنکور :
تقریبی بین ۲۸ مرداد تا ۲ شهریور -
این فایل ها خدمتتون
برای اطلاعتتون
انشالله به کارتون بیاد
برای سلامتی و عاقبت بخیری خودتون و خانوادتون و تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید
معرفی انسانی.pdf معرفی تجربی.pdf معرفی ریاضی.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
️دکتر ایوب ابراهیمی رئیس مرکز نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت در نشست مشترک رئیس و اعضای هیات رئیسه با مدیران استانی دانشگاه فرهنگیان:
گزارش و نتیجه نهایی ارزیابی تکمیلی به سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش اعلام شده است.
متولی اخذ انصراف داوطلبان از حضور در دانشگاه فرهنگیان، ادارات کل آموزش و پرورش می باشند.
برگزاری آزمون اصلح، ارزیابی تکمیلی و رتبهبندی استانها (رهنامه) به منظور کیفیت بخشی.
ارتقای فرهنگ خود ارزیابی در راستای خود تقویت کنندگی و خود تنظیمی.
کاربست نتایج حاصل از ارزیابی و نظارت (اصلاح نقاط قابل بهبود و ارتقاءو حفظ نقاط قوت)
.
تبیین منشور مهر (اقتضائات و محورهای آن) برای استقبال از سال تحصیلی جدید.تبیین نظام واره تحول و تعالی تربیت معلم در ابعاد ورودی، فرآیندهای کیفیت بخش و تضمین کیفیت خروجی ها
️با توجه به این خبر، به زودی نتایج دانشگاه فرهنگیان منتشر خواهد شد!
-
Hako
آشنایی با دروس کنکور
آشنایی با روش مطالعه دروس کنکور
برنامه ریزی درست و شخص
اهمیت نهایی و اختصاص وقت نسبت به این موضوع
اهمیت خواب و تغذیه و برنامه ریزی
درباره این ها مطالعه داشته باشید
سوالی هم بود بفرمایید -
این پست پاک شده!
-
-
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش : در کنکور 1404 تاثیر سوابق تحصیلی پایه دوازدهم 40 درصد و پایه یازدهم 20 درصد میباشد. در کنکور 1405 ، تاثیر سوابق تحصیلی دوازدهم 30 درصد ، یازدهم 20 درصد و دهم 10 درصد میباشد.
@دانش-آموزان-آلاء
jahad_121
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
چرا یکی با معدل ۱۸ تراز ۸۹۰۰ شده
و یکی دیگه با معدل ۱۸.۵ ترازش ۸
هزار شده چرا اینطوریه؟چون مهمه کدوم درس رو بالاتر شدید!
ممکنه ترازی که به ۲۰ ادبیات داده باشن، خیلی خیلی بالاتر از ۲۰ زبان بوده باشه و بالعکس.
تراز نهایی چیزیه که اصلا نمیشه روش قضاوت دقیق داشت! چون ریز نمرات مشخص نیست، تراز هر ریز نمره مشخص نیست، و اثر ضریب درسی که تراز بالا یا پایین بوده نمیدونی تا چه حد بوده و..
-
بیشترین تراز سوابق تحصیلی تا الان ۱۱هزار بوده( رتبه یک سوابق)
و پارسال ۱۱۷۰۰بود
و ینی در بازه رتبه های برتر شاهد افت ۷۰۰تایی تراز سوابق هستیمفک نکنین این ینی همتون باید ۷۰۰تا اضافه کنین به ترازتون!!
نه!
بازه به بازه متفاوتهاین اضافه شدنه
بچه ها
این تراز هایی که کسب کردین بین ۲۰۰تا ۶۰۰واحد میتونه بیاد روش
حالا بستگی داره
بستگی به چی؟
به اینکه چه تعداد از تراز سیوی های سال پیش بخوان بیان و انتخاب رشته کنن
اگه تعدادشون کم باشه نزدیک ۶۰۰ و اگر زیاد باشه نزدیک ۲۰۰تا واحد باید اضافه کنین
@دانش-آموزان-آلاء