سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
احمد رضا 0 در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD عالی بود این متنتون
فقط یک سوال
اگر ما درس خوندیم واسه کنکور و قلبا پزشکی رو دوست داریم ولی. مثلا پیراپزشکی یا فرهنگیان قبول شدیم(به هر دلیل کنکور بد شد)اون موقع چی؟
حالا باید با خودت بشینی حساب کتاب کنی که آیا من میتونم، شرایطش رو دارم،تواناییش رو دارم، جرعت رو دارم که یه سال دیگه بمونم پشت؟
اگه میتونی یه سال دیگه عین سال قبلت بشینی درس بخونی(که طبیعتا شرایط سخت تر و تلاشت بیشتره) پس بشین و بخون -
Mahdieh te در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام، خسته نباشید
من یه تفکری دارم که خیلیییی داره اذیتم میکنه
من روزانه ۹ ساعت مطالعه دارم با بالای ۱۰۰ تست (نوسان هم داره مثلا ۸:۳۰ یا ۸:۱۵ یا مثلا یه روز که مشکل پیش میاد بالای ۶ ساعت میخونم حداقل. تستامم ممکنه ۸۰ تا بشه یا ۹۰ و ...) بعد هی با خودم میگم یعنی توی کنکور اینا میاد؟ یعنی من قراره تستای این مبحثو تو کنکور بزنم؟ یعنی من به رشته x (هدفم) میرسم؟ آخه خیلیا هستن از من بهترن نکنه مثل پارسال شه و این چیزا. یعنی یه ذره هم امید تو این قلبم نیست همش مقایسه خودم با آدمایی که بهتر از منن و نمیدونم کی هستن. چیکار کنم؟یه خاطره کوچولو🤏
.
من تیزهوشان درس میخوندم و خب تیزهوشانی ها از هفتم یه کلاس باهم هستن تااااا خود ۱۲ام
و خب یه دختری تو کلاس ما بود از همون هفتم نابغه بود
ببین نابغه ميگماااا
فیزیکش ریاضیش زیستش عالیییییی بودن همه
و خب مخ کلاس بود ایشون و همه بهش اعتماد و امید داشتن
و عین چی هم درس میخوند(فرض کن باهوش باشی هم درس بخونی این که ببین چی میشه..)
حالا ایشون سال آخر کلییییی نوسان داشت یعنی یه روز نجومی میخوند یه روز هیچی و دپرس
.
خلاصه گذشت و ایشونم بعد ها بهتر شد و شد و بازم استاد ها بهش امید داشتن
.
ولی یه هفته قبل کنکور میدونی چی شنیدم؟
یکی از دوستاش گفت جناب ایکس بهم گف که من واسه کنکور بعد میمونم
میبینی؟
مسئله ای که باعث شد من از این نابغه جلو بزنم این بود که من تا تهاش تلاش کردم تا همون روز آخر
این یه مثال بودا وگرنه کلیییی آدم این شکلی بودن که خودشونو باختن و من از اونایی که کلی زرنگ تر از من بودن جلو زدم
.
حالا تو هم...
تو نمیتونی آینده رو پیش بینی کنی
نمیتونی قضاوت کنی
تنها کاری که از دستت برمیاد تلاش کردن و تلاش کردنه
حالا...
فرض کن با هر ساعت مطالعه، با هر تست ، با هر مبحث جدید تو داری چندتا از رقیب هاتو پس میزنی.
خب الان تو بگو به من
میخوای چیکار کنی ؟ -
Zahra.HD خیلی عالی بود. اگه بدونین چقدر رووم تاثیر گذاشت...! یه دنیا ممنون من؟ ادامه میدم با تفکری بهتر و یکم اعتماد به نفس و همچنین کاهش استرس چون "میگذره چه با حال بد چه با حال خوب"
-
سلام خداقوت
فرارسیدن سال نو بهتون تبریک میگم ان شاء الله سالی خوب داشته باشید
در ماه رمضان چطوری درس بخونیم -
Zahra Khosraviyan
سلام عید شما هم مبارک خب خودم دانش آموزم اما تجربه خودم صرفا...
بعد از سحری تا اطراف ساعت ۲ ظهر انرژی بدن خیلی بالاست جوری که انگار نه انگار روزه هستید این بهترین پارت مطالعه هست که هیچ جوره نباید از دستش داد... از ۲ ظهر به بعد بهتره یجوری استراحت کنید تا دوباره بدن انرژی تامین کنه... اگه یک ساعتی بخوابید یا کلا یه فعالیتی انجام بدید انرژی کمی از شما بگیره عالی عمل میکنه تقریبا بعد یک ساعت دوباره میتونید یه پارت دیگه رو شروع کنید اما توجه داشته باشید این موقع دیگه انرژی صبح وجود نداره بهتره مرور کنیم یا یه درس سبک یا درسی که براتون راحته رو بخونید... تا افطار... بعد از افطار بستگی به خودتون داره چقدر به استراحت نیاز دارین بعد میرسد تا تقریبا ساعت ۱۱ شب هم میتونید یه پارت دیگه قرار بدید... خودم اینکارو نمیکنم اما یسریا تا سحر بیدار میمونن و درس میخونن و تایم اول صبح تا ۲ ظهر رو اکثرش رو استراحت میکنن....
این تجربه شخصی منه و بنظر من عالی کار میکنه اون استراحت ظهر هم خیلی تاثیر گذاره و باعث میشه اصلا انرژی شما بازیابی بشه یجورایی -
Zahra Khosraviyan با اجازه منم نظرم رو بگم
من بعد افطار (حدود ساعت ۷) تا ساعت ۲ صبح میخونم میشه حدودا ۵ ساعت و خوردهای بعد هم سحری و تا ساعت ۶، ۷ میخوابم بعدش تا ساعت ۲ ظهر درس میخونم و بعدشم که استراحت (خواب و جمع خونواده) در مجموع میشه ۷ ساعت خواب و ۹ ساعت مطالعه -
Mahdieh te خیلی ممنونم
-
@m-mahdi-kavoosi خیلی سپاسگزارم
-
Zahra.HD سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه اخلاقی دارم و نمیدونم طبیعیه یا نه
اینکه همهچی باید سر یه ساعت خاص باشه و توی یه ساعت خاص تموم شه. قبل ماه رمضون من باید باید ۷ شروع میکردم تا ۲ ظهر و ۵ ساعت درس میخوندم و بعد تا ۹ شب مجدد ۴ ساعت میخوندم. یا الان فاصله بین افطار تا سحر من ۵ ساعت و خوردهای میخونم حالا اگه بیام توی جمع خانواده استراحا بین پارتام زیاد بشه عذااااب وجدان میگیرم که تو آدم منظمی نیستی! خیلی داره اذیتم میکنه از طرفی تا حالا با کسی مطرحش نکردم که بدونم همه همینن یا نه. میشه راهنماییم کنید -
Kourosh Mousavi متشکرم ولی فکر میکنم درست متوجه سوالم نشدین، من خیلی افراطی تابع ساعت بندی هستم، مثلا دیکه توی پادگان آدمای کادری باید دقیقا ۶:۳۰ سرکار باشن بعد تا ساعت x باید صبحگاه باشن بعد تا ساعت y کار کننن و ... منم دقیقا اینجوریم، خیلی خوبه ولی متاسفانه خیلی اوقات نمیتونم و خسته میشم. از طرفی ساعت خواب منظمی ندارم و یه روز ۷ بیدار میشم یه روز ۹. یعنی از دو وَر بوم افتادم و اینم بگم که هر ساعتی بیدار میشمم، ۹ ساعت میخونم
-
Zahra.HD سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه اخلاقی دارم و نمیدونم طبیعیه یا نه
اینکه همهچی باید سر یه ساعت خاص باشه و توی یه ساعت خاص تموم شه. قبل ماه رمضون من باید باید ۷ شروع میکردم تا ۲ ظهر و ۵ ساعت درس میخوندم و بعد تا ۹ شب مجدد ۴ ساعت میخوندم. یا الان فاصله بین افطار تا سحر من ۵ ساعت و خوردهای میخونم حالا اگه بیام توی جمع خانواده استراحا بین پارتام زیاد بشه عذااااب وجدان میگیرم که تو آدم منظمی نیستی! خیلی داره اذیتم میکنه از طرفی تا حالا با کسی مطرحش نکردم که بدونم همه همینن یا نه. میشه راهنماییم کنیدسلام ممنون
امیدوارم حال تو هم خوب باشه
این چیزی که تو ازش میگی واقعا مصیبت بزرگیه مثلا منم این شکلی بودم که باید دقیقا سر ساعت ۱۰(نه یه دقیقه این ور نه یه دقیقه اون ور)بشینم سر میز تا ساعت مثلا ۲ که میرم برا نهار ۴ ساعت کاااامل بخونم.
ولی خب طبیعتا این شکلی نمیشه حداقلش اینه که شما واسه دستشویی بلند میشی میری یه آبی بخوری یه کاری کنی یا کسی صدات میکنه و... خب وقت تلف شده داری اون وسط.
من بعد ها فهمیدم این که پشت سر هم چند ساعت سرت تو کتاب باشه نه تنها کار خفنی نیس بلکه خیلی هم بازده تورو میاره پایین
مثلا اگه داری از ۱۰ تا ۱۱ میخونی(نمیگم خیلی زیاد) مثلا حدود ۵ دقیقه، ده دقیقه پاشو یه کار دیگه کن استراحت کن با خانواده معاشرت کن و... که مغزت هم استراحت کنه و اینطوری میبینی که خیلییییی با کیفیت تر میری سراغ درس.
خلاصه که اگه اون وقت هایی که به قول خودت تلف شدهست رو هم منظم کنی(تو برنامهت قرار بدی) دیگه فکر نمیکنم این عذاب وجدان رو داشته باشی چون درک میکنی که این هم لازمه برام.
.
اها یه چیز دیگه هم میخواستم بگم
این که ببین مثلا تو میگی من از ۱۰تا۱۱ صبحانه میخورم بعد از ۱۱ تا ۲ هم میشینم سر درس مثلا ۳ ساعت بخونم خب؟
این تصور باعث میشه که تو الکی وقت تلف کنی که ساعت بشه ۱۱و بری سر درست ولی این کار رو نکن مثلا اگه غذات ۱۰ و نیم تموم شد همون موقع بشین پای درست و اون نیم ساعت اضافی که داری میخونی رو بزار پای وقت های تلف شده یا استراحت ۱۰ دقیقه ای یا یه ربعی که بین هر یک ساعت در نظر گرفتی.
این طوری اون استرس و عذاب وجدانت سر تایم استراحتت از بین میره.
اون تایم کاور هم که آقا کوروش گفتنم ایده ی جذابی بود
.
.
اینا راه هایی بود که من رفتم و تقریبا جواب داد برام
موفق باشی -
Zahra.HD
داستان حموم رو که گفتم که بهت اینو برسونم هوشمندانه چالش هات رو به نقاط قوت تبدیل کن فقط کلاسیک به داستان نگاه نکن
Mahdieh te -
ریحانه سادات0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام اول از همه ممنونم ازتون بابت راهنمایی هاتون
سلام خواهش میکنم عزیزم️
یه سوال داشتم
به نظر شما در این دوران همه تمرکزم رو بزارم روی تست های تسلط راه ابریشم و چتر نجات ؟ هم برای جمعبندی هم مطالبی که خیلی مسلط نیستم
یه مدتی فکر میکردم باید مثلا از موج ازمون و فصل ازمون استفاده کنم ولی فکر کردم به راه ابریشم کامل مسلط بشم بهتره تا بریم سراغ یه منبع دیگه
نظر شما چیه؟خیلی از بچه ها فکر میکنن این که تستای زیاد بزنن هنر کردن
.
نمیگم این خوب نیس ولی به شرطی خوبه که تو تستایی که میزنی رو یاد بگیری
.
چطوری میشه یه تست رو یاد گرفت؟
بشینی هی بخونی و حفظش کنی؟
نخیر
باید اون تست رو چندبار بزنی
یه تست رو که چندبار زدی تو ذهنت تثبیت میشه و یعنی تو یادش گرفتی
این که یه تست بزنی و یادت بره و بری سراغ تست دیگه ارزش نداره که!
.
دربارهی جمعبندی هم همینه
چه جمعبندی قبل کنکور چه جمعبندی قبل آزمون
بهترین جمعبندی همونه که تستای مارکدار(اون تستای بارزشی که مطلب رو برات مرور میکنه) و غلط و نزدهت(همونایی که توش مشکل داشتی) رو دوباره بزنی.
.
یه جمله بگم و برم:
تست زیاد زدن هنر خفنی نیس بچه ها
این که تستایی که میزنی رو واقعا یاد بگیری هنر تره:) -
Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:
مهسا استوار در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام به اهالی خوش قلب این تاپیک که از هیچ کمکی دریغ نمیکنن ️
راستش من این روزا حال عجیبی دارم، یه حسی که هی مانعم میشه برم سراغ درس، انگار از بس به برنامه ریزی و رسوندن و جمع بندی و هرچی که مربوط به کنکوره فکر کردم خسته شدم و بریدم...
واقعا نمیدونم چیکار کنم، یعنی هرچی فکر کردم هیچ راه حلی به ذهنم نرسید و این حال رو بیشتر از یک هفتست دارم تجربه میکنم 🥺
میخواستم ببینم شما همچین تجربه ای داشتید؟ راه حلی برای رفعش دارید؟سلام
آره داشتم تقریبا همین روز ها بود یه سال قبل
.
راهی که من پیش گرفتم رها کردن بود
یعنی چی؟
ببین از کل دنیا دور شدم
اصلا بلاک کردم همهههههه ی دنیا و معلمای بیشعور و دوستای کثیف 🥲و ازمونای نامرد و برنامه های سنگین و جمعبندی های بوووق رو...
امیدوارم متوجه بشی منظورم رو🥲
همیشه گوشیم رو سایلنت بود
نوتیف همهی گروه هارو بسته بودم
و وقتی که درس میخوندم فقطططط خودم بودم و اون درسه و باهم کلی کیف میکردیم بدون این کلیشه ها و حرف ها و برنامه های گیج کننده و احمقانه
شاید بگی خب با چه برنامه ای پیش رفتی؟
با برنامهای که خودم دوستش داشتم
یعنی دقیقا اون شکلی که خودم حس میکنم به دلم میشینه و باهاش بیشتر حال میکنم جلو رفتم(البته به دور از هرگونه تنبلی نسبت به یه درس خاص ها)
این شکلی بازده ام هم کلییییی رفت بالا
این راه من بود
موفق باشی رفیقممنون از نظرتون
-
-
شیر باش ،نه روباه دست و پا شکسته
.
شاید همین دوران بود..
یه سال قبل..
مریض بودم دپرس..
رفتم دکتر و وقتی فهمید کنکوریام یکم برام حرف زد
ته اش گف..
"من یه معلمی داشتم
که بهمون میگف شیر باشین بچه ها
عین یه شیر درس بخونین
نه مثل روباهی که دنبال باقی مونده بقیهست.."
.
اگه درس یک ادبیات یازدهم(اگه درست بگم) رو خونده باشین خوب متوجه میشین این حرفو
.
این حرف خیلی تاثیر گذاشت رو من
من در کنار دوستام شاید در مصداق روباه بودم یه زمانی
ولی تصمیم گرفتم شیر باشم
یه طوری درس خوندم که هیچ قید و شرطی نداشته باشه
طوری برای امتحان نهایی ها درس خوندم..
طوری تا روز آخر جنگیدم..
که نیازی به باقی موندهی هیچکس نداشته باشم..
بدون توجه به این که قراره بشه یا نشه..
مهم همین الانه که نبازم و شیر باشم
اگرم باختم عین یه شیر ببازم نه یخ روباه حقیر..
.
اصلا به نظرم برای هر کاری همینطوری باید باشیم
یا جدی انجامش بدیم یا اصلا سراغش نریم..
.
امروز یه اتفاقی افتاد که این قضیه یادم اومد
گفتم شاید برا شما هم تلنگری باشه..
@دانش-آموزان-آلاء @انسانیا @تجربیا @ریاضیا -
شروط لازم برای ۲۰ گرفتن در نهایی!
️ شرط اول: کتاب درسی کامل خوانده شود. تمام تمرینات، کار در کلاس و فعالیت های کتاب حل شوند.
️ شرط دوم: یاد بگیرید دقیق به شیوه نهایی بنویسید و ریز بارم سوالات رو بلد باشین. باید یاد بگیرید برای هر تیپ سوال باید چه مواردی رو بنویسید.
برای تحقق این شرط ، هنگام حل سوالات سال گذشته تمرین کنید و یاد بگیرید چطور بنویسید.
️ شرط سوم: سوالات سه سال اخیر نهایی حل شوند(بهتراست در طول سال خوانده شوند نه صرفا شب امتحان).
️ شرط چهارم؛ تمیز، شمرده و مرتب بنویسید، حتی موقع تمرین
نکات لازم در خواندن هر درس:
ادبیات:
1️⃣ معنی تمام کلمات سخت (نه صرفا کلماتی که در کتاب معنی شده اند)
2️⃣ معنی و مفهوم تمامی اشعار کتاب درسی و مفاهیم نمادین ابیات
3️⃣ معنی تمامی نثر های قدیمی کتاب درسی
4️⃣ آرایه های مهم
5️⃣ لغات املایی مهم
6️⃣ نکات دستور زبان
7️⃣ حفظ اشعار حفظی
8️⃣ تاریخ ادبیات
دینی:
1️⃣ پیام آیات
2️⃣ خواندن دقیق متن کتاب و آمادگی
برای سوالات صحیح غلط، جاخالی، کوتاه پاسخ و وصل کنید.
3⃣ حفظ تعاریف موجود در کتاب مانند تعریف نفس اماره ...
4⃣ حفظ معنی اصطلاحات موجود در کتاب
5⃣ حفظ پاسخ تمامی پرسش های انتهای هر درس
عربی:
1️⃣ معنی لغات/ مترادف و متضاد ها
2️⃣ معنی جملات کتاب درسی
3️⃣ تسلط بر قواعد ترجمه
4️⃣ احاطه کامل بر قواعد و حل تست تمرینی(در صورت لزوم قواعد پایه دهم و یازدهم مرور شوند)
5️⃣ دانستن تحلیل صرفی و اعراب لغات
6️⃣ آمادگی برای متن
زبان:
1⃣ توجه به رعایت املای صحیح تمام کلماتی که حین امتحان می نویسید.
2⃣ آمادگی جهت سوالات لیسنینگ و تقویت مهارت گوش دادن
3⃣ حل تمامی تمارین کتاب درسی و پاسخ دادن به آنها به شیوهی خود کتاب درسی
4⃣ احاطه کامل بر معنی لغات پایه دوازده (در صورت امکان لغات پایه دهم، یازدهم خوانده شوند)
5⃣ احاطه کامل بر گرامر و حل کردن تست تمرینی
6⃣ آمادگی برای ریدینگ و تقویت مهارت متن خوانی و شیوه برخورد با لغات جدید
Zahra.HD سلام نمی دونستم این مطلب رو اینجا بزارم یا در بخش گفتگو، اگر اشتباه گذاشتم اینجا؛عذرخواهم -
Sara Khosh nezhad در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام وقتتون بخیر
سلام به همه دوستانسلام معذرت میخوام دیر جواب میدم..
فروردین هم داره تموم میشه و من پر از استرسم
استرس آزمون زدن
خودم آزمون ماز میزنم ولی احساس میکنم به ازمونای دیگه ای هم نیاز دارم
سرعتم پایینه و الان مشکلم اینه همون مباحثی رو که خوندم هم نمیتونم کامل داخل آزمون پیاده کنم درصد بگیرم(تا همینجا یه پیشنهاد،
آزمون های آسونتر هم بزنی فکر میکنم خوب باشه
مثل گزینه۲ و گاج و...)الان باید برم تستای علامت دارمو دوباره بزنم یا تست جدید بزنم؟ (چون کتاب زیاد دارم)
این بستگی به شرایط خودت داره
تستای علامتدار رو درچه حد بلدی؟
و اگرم رفتی سراغ تست جدید قرار نیس مطالب پیچیده و جدید و عجیب یاد بگیری
تو قراره تو اردیبهشت جمعبندی کنی با تست زدن
یعنی چی؟
یعنی این که هم مطالب رو مرور کنی
هم مهارت تست زنی و پیاده کردن اطلاعاتت رو روی تست افزایش بدی
هم مهارت زماندار تست زدنت رو زیاد کنی
هم مطالب ۵۰ یا ۶۰ درصدی که یاد گرفتی رو تثبیت کنی و عمیق تر یادشون بگیریالان آزمون مبحثی زدن جوابه یا آزمون جامع زدن؟
ببین هردو
من اینطوری بودم که از مبحثی شروع کردم و رفتم به طرف جامع
وقتی بخش قابل قبولی از حجم درسارو مبحثی زدم رفتم رو جامع..از اواسط اردیبهشت باید کنکور زدن رو شروع کنم؟
معمولا من میگم ۳۰ روز اردیبشهت رو براش بزار
ولی اگه هنو درس جدید رو تموم نکردی زود تمومش کن و برو سراغ جمعبندیممنون میشم کمک کنید
وقتی به قبول نشدن فکر میکنم و ناراحتی خانوادم میاد جلوی چشمم
سردرگم بودنم بیشتر خودشو نشون میده️ایشالا همه چیز درست جلو میره
به شرطی که آرامش داشته باشی
به نظرم همون خونواده ی دوست داشتنیت میتونه یه منبع آرامش باشه برات.. -
@Forouhar در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
امروز تونستم 5 بیدار شم
رفتم دوچرخه سواری چون ورزش باعث میشه صبحتون رو با انرژی بیشتری شروع کنید
این دفعه سومی بود که توی طول سال میرم دوچرخه سواری صبحا ، و وقتی میام خونه حالــــــــت تهوع شدیدی میگیرم
بگذریم...
نتیجه اخلاقی
ورزش سبک انجام بدید مثلا 10 دقیقه برید پیاده روی نه که مث من 10 کیلومتر رکاب بزنیدخب خسته کردی خودتو
ببینید بچه ها کارهای عجیب غریب نکنین دم کنکوری..
واسه هر کاری اون راحل رو برید که بار ها انجامش دادین و مطمئنید بهش
زندگی روزمرهتون رو همونطوری که قبلا بود انجام بدین بدون کارها و تجربه های جدید
.
این کارها خیلی میتونه آسیب بزنه ها..
مثلا قرص های غریبه که قبلا نخوردید رو نخورین(نمیدونم مکمل و چاق و لاغر کننده ها و اینا..)
بعد کنکور هرچقد خواستین کارای عجیب غریب کنین اوکی؟
@دانش-آموزان-آلاء