سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری
-
دمت گرم که واسه ساختن زندگیت داری میجنگی و منتظر نیستی یکی دیگه بیاد زندگیت رو بسازه!
دمت گرم وسط این همه بی تعهدی بازم عاشق میشی،بازم اعتماد می کنی!
دمت گرم با اینکه بهت می گن: تهش که چی، اینجا هیچ کاری بدرد نمیخوره، اما تو بازم با ذوق هدف میسازی!
دمت گرم اگر شرایط خانوادگیت با بقیه فرق داره و راحت نیست اما با رفتارت نشون دادی کی بیشتر دلسوز بابا مامانه!
دمت گرم با اینکه خیلیا چشم دیدنت رو ندارن توی جامعه، اما بازم با قدرت داری حقت رو می گیری!
من ازت تشکر میکنم! من بهت افتخار میکنم .. -
Hamid.s
دو مورد آخر که گفتین تراز آخرین فرد قبولیشون چنده؟ -
Hamid.s
ولی یکی از بچه ها که خودش آزاد تهران پزشکی میخونه گفت ۹۰۰۰ -
@هویججج
تمرکزتون رو خودتون باشه شما ۹۶۰۰ رو معیار بگیرید و ملاکتون این باشه که نهایی ها رو عالی بدید
انشالله سراسری بیارید
نشد میرید دانشگاه آزاد
حتی اگه تهران هم نشد از شهرهای دیگه که اطرافتون هست دریغ نکنید
بله درسته با ۹۰۰۰ نه ولی با ۹۳۰۰ میشه آورد ولی باید گفت یا شانس یا اقبال
شما ۹۵۰۰ ۹۶۰۰ رو مد نظر بگیرید که مطمئن تره -
-
دیدین وقتی دارین با ویز و گوگل مپ و اینا رانندگی میکنین و یا مسیری رو نیرید و یهو یه پیچ رو اشتباه میپیچید چی میشه؟ نمیگه خب شما دیگه به مقصد نمیرسید. نمیگه برگرد برو خونهتون. نمیگه اصلا بیا برو به یه مقصد دیگه.
میگه یه راه دیگه هم هست. یه کم شلوغتره، یه کم دورتره، یه کم هم موقعیت اضطراب آوریه که اوضاع اونجوری که باید پیش نرفت، ولی هنوزم میتونید برسید. بیا ازینجا برو.
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
در اینجا قراره درمورد اینکه این یه ماه باقی مونده چطور پیش بریم که بازدهیمون بالاتر باشه حرف بزنیملطفا همه رو با دقت بخونید
چون این یک ماه آخر خیلی مهمه و هرچی تاحالا درس خوندین، آزمون دادین، هزینه کردین، خونه موندین، جوونی نکردین و.... ، همش یه طرف ؛ این یه ماه یه طرف !پس این حرفای منو با دقت بخونین که همش حاصل تجربهس و واسه این روزاتون خیلی جوابه. خلاصه از دست ندین، از من گفتن
1⃣ صبح هم بهتون گفتم که سریع باید سوئیچ کنید به تست زنی و از فاز تشریحی بیاید بیرونذهن شما الان عادت کرده،
هم به مطالعهی تشریحی و کند و راه حل محور،
هم به مطالعه تک درسی و خوندن مباحث مشابهباید این عادتش رو از بین ببرید و دوباره برگردید به روال قبل
همون حالتی که نوشتن فرمولا کم اهمیت تر بود، سرعت بالاتری داشتین، زمان کمتری داشتین و توی سرعت بالا هم میزان اشتباهتون پایین بود.الان قطعا توی سرعت بالا، میزان اشتباهتون بالا رفته. بازدهی یه مقدار کمتر شده، پس باید برطرف بشه این حالت
توی این یه ماه، تا میتونید بای تست زماندار بزنید.
تقریبا همهی تست ها باید زماندار باشه، یعنی کم کم ۹۰ درصد از تست هایی که میزنید رو باید به حالت زماندار کار کنید تا دوباره عادت کنید به این سبک و سرعتتون بره بالا و درصد خطاتون هم کمتر بشهپس دیگه تشریحی تموم شد. موو آن کن سید
2⃣ هزاربار گفتم، آزمون دادن خیلی مهمه. یه مهارته. باید تمرینش کرد، یادش گرفت، باید بلد باشی که از دانسته هات به درستی استفاده کنی و به حقت برسیهرچقدرم درسا رو خوب خونده باشی، اگه مهارت آزمون دادن رو بلد نباشی، به نتیجهای کمتر از لیاقتت میرسی. پس این یه ماه ، حتما آزمون بزن. تا هر جایی که میتونی کوتاهی نکن و آزمون بزن
هرچی بیشتر آزمون بزنی، مسلط تری. بهتر میدونی باید سر جلسه چیکار کنی و چیکارا نکنی. آزمون دادن تورو باهوش تر میکنه. سر جلسهی کنکور دیگه گول نمیخوری، سوتی نمیدی
پس چی شد؟
تا جایی که میتونی آزمون میزنی !دقیق مثل شرایط کنکور، دقیق با همون تایم، نه کمتر نه بیشتر، توی حالت های مختلف، سروصدا، گرما ، سرمای جلوی کولر و...
سعی کن هر حالتی رو تجربه کرده باشی که سر جلسه غافلگیر نشی
3⃣ دیدی میگن تا زندهای برو پی تجربه های جدید؟
این یه ماه دقیقا برعکسش باش
نرو سراغ کار های جدید و عجیب غریب. سعی کن به الگو های ثابت برسی و فقط تمرینشون کنی. خصوصا برای آزمون دادن. ببین توی چه حالتی تو میتونی از آزمون هات بهترین نتیجه رو بگیری؟ همون حالتو چندین بار تکرار کن و سر جلسهی کنکور هم دقیقا همونو بدون هیچ تغییری اجرا کن .️ جلسهی کنکور، جای کار های جدید نیست!!!!!!
فقط باید کار های از پیش تمرین شده رو اجرا کنی. کارهایی که توشون خبره شدی.تا میتونی توی این یه ماه، میزان ریسک پذیریتو بیار پایین. رانندگی اگه می کنی، یه کم آروم تر. بیرون که میری یکم مراقب باش. شبا تا دیروقت بیرون نباش که خفتت نکنن، باشگاه اگه میری، یا نرو، یا سبک تر کار کن. یه کوچولو آسیب ببینی کار خراب شده. الکی ریسک نکن.
اگه دیدی موتوری کیف یه نفرو زد، این یه ماه قیصر نباش و دردسر واسه خودت درست نکن.
بعدا میتونی همه رو نجات بدیخلاصه آسته بیا و آسته برو
4⃣ محیط از اون چیزی که فکرشو می کنید، تاثیرگذارتره !
این ماهو برید توی پیلهی تنهایی و کمتر ارتباط داشته باشید با کسایی که فازی خارج از کنکور و درس و اینجور چیزا دارن. وقتی میری توی یه جمعی که همش از دختر/پسر حرف میزنن، همش حرف فوتباله، همش بحث انتخاباته و... ، معلومه که ذهن تو هم تا چند روز درگیر اینجور چیزا میشه
مراقب باش که توی این مدت چه دیتاهایی وارد ذهنت میشه. تک تک این ورودیا روی مغزت تاثیر میذارن؛ حتی اگه خودت متوجهش نشی! نذار هرچیزی واردش بشه
پس چیکار کنیم؟ کنج عزلت
5⃣ تاثیری که ورزش روی شادی و سر حالی آدم میذاره، از هیچ جای دیگه ای نمیشه پیداش کرد !همین الان گفتم کمتر با بقیه ارتباط بگیرید. خب این آدمو گرفته می کنه. چیکار کنیم؟ درمونش ورزشه. صبحای زود برو نیم ساعت توی یه فضای سبز پیاده روی کن و یکم هوای تازه بخور. میبینی که چطور کل اون روزت ساخته میشه
فقط به دوتا چیز حواست باشه
یکی اینکه منظورم از ورزش، یه پیاده روی و نرمش کوتاه اول صبحه. نه اینکه بری باشگاه اندازه رونی کلمن پرس سینه بزنی. کلا باشگاه نری بهتره
دیگری اینکه نری جاهایی قدم بزنی که بیش از حد خلوته و خوراک دزدا و خلافکاراست. یه جای معقول و مناسب
6⃣ خوابت رو از همین الان تنظیم کن باشه؟
تو نمیتونی توی هفتهی آخر خوابتو تنظیم کنی. اینکارو باید از قبل انجام داده باشی. از همین حالا شروع کن که کم کم تنظیم بشهشبا از ۱۱ به بعد توی رختخواب باش. ظهرا نخواب یا فوقش نیم ساعت
صبحا هم پنج و نیم شیش بیدار شو. شاید اوایل یکم سخت باشه؛ ولی رفته رفته عادت می کنی و خوابت تنظیم میشه و برای شب کنکور خیلی کارت ساده تر میشه. راحت تر میخوابی و انرژی بیشتری داریپس یادت باشه، اون آخرا دیره
از همین الان شروع کن به تنظیم خواب
7⃣ زیاد دور خودتو با کلاس و کتاب و همایش شلوغ نکن. جوری نشه که نتونی به هیچکدومشون برسی. بذار ذهنت خلوت و آروم باشه و فقط چیزایی رو نگهدار که به دردت میخورنبرای مقدار درس خوندنت هم نه افراط کن نه تفریط
نه کم بخون، نه به قدری بخون که خسته ات کنهقبول دارم که توی این یه ماه باید بیشتر از ماه های قبل بخونید، ولی نه دیگه درحدی که توان ادامه دادن رو ازتون بگیره.
پس چی شد؟
بیشتر بخون، ولی همچنان تعادل رو هم رعایت کن
تو به این بدن برای ادامه دادن نیاز داری
8⃣ و در آخر، یادت باشه که توی این یه ماه، کارایی میتونی بکنی، پیشرفتایی میتونی بکنی که به عقل جنم نمیرسه. خیلیا بودن که توی این یک ماه بارشونو بستن و بهتر از نتایج آزمون های آزمایشی خودشون ظاهر شدنپس نا امید نباش. نذار فکرِ نتونستن بیاد سراغت و اگرم اومد، یادت باشه که فقط تو نیستی؛ خیلیا این روزا نا امیدی به سراغشون میاد. بی محلش کن و بذار بره پی کارش و فقط ادامه بده
نذار ذهنت گولت بزنه و واسه راحتی کار خودش، دنبال بهونه واسه ناراحت شدن بگردهخلاصه، یادت باشه که آدمی به امید زندهس
هرچی شد کم نیار@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
Hamid.s
آقای حمید و بقیه بچه ها ممنون میشم نظرتون رو بگین
تو این تایم برای زیست همایش ببینم یا نه؟
اصلا همایش برای چجوری دانش آموزایی هست؟
درکنار دیدن ویدیو همایش باید چیکار کنم؟
آزمون بزنم؟
( بعد نهایی همه زیست های کنکور های ۸۰ تا الان رو زدم ) -
@حساب-کاربری-حذف-شده
کدوم استاد ؟ -
یه کتاب موج آزمون هم فروردین خریدم ۱/۴ اش رو زدم برم بقیه اون رو بزنم یا همایش ببینم؟
حس میکنم تو زیست پایه نسبت به زیست ۳ خیلیییی ضعیف ترم•-• -
سلام وقت شما بخیر
نکاتی درباره همایش
به طور کلی کسانیکه این روزا خسته طوری عمل میکنند و واقعا حوصلشون نمیکشه پای کتاب بایستند میتونن از همایش ها استفاده کنند به شرطی که مثل فیلم سینمایی باهاشون برخورد نکنن
یعنی مداد بگیرن دستشون دست به قلم بشن مطالب رو مرور کنن چیزایی که میخونن رو
قشنگ صفحه به صفحه جزوه که میره جلو شما هم خودتون اینطور جلو برید و مطالعه کنید
اگر واقعا این کار رو بکنید و خودتون در کنار همایش مطالعه کنید و به مطالعه اکتفا نکنید همایش موثره ولی اینطور نیست که معجزه میکنه و کسی که مثلا درسی رو ۱۵ درصد میزنه تو این همایش به ۶۰ برسه
اما چند مسئله مهم هست که باید بگم خدمتتون
نکته اول
اگر خودتون حوصله ی درس رو دارید
جزوه ی خلاصه شده دارید
خودتون مرتب و منظم درسارو خوندید
۱۰۰ درصد همایش رو پیشنهاد نمیکنم
برید خلاصه های خودتون رو بخونید
تست های خودتون رو کار کنید
اما اگر دانش آموزی حوصله داشته باشه ولی خلاصه ای نداشته باشه
تو این حالت ۵۰ ۵۰ هست ولی اگر ببینید اوکیه
اما اگر دانش آموزی نه حوصله ی درس داره نه جزوه ی خلاصه ای نوشته
تو این حالت همایش بدردش میخوره به شرطیکه خودش هم بخونه در کنار همایش و نکات رو مرور کنه
نکته دوم
زیست یا دروس فول حفظی همایش میخواد؟ جواب من اینه حتی اگه همایش هم برید باید این نکته رو قبول کنید که خودتون باید روی متن کتاب درسی فول تسلط داشته باشید
بنابراین فقط میتونه برای این دروس موثر باشه بصورت کم
چون طراح از هر کجای کتاب حال کنه میره یه نکته بر میداره و میشه سوال شما
پس باید به حد کافی روی متن تسلط داشته باشید و بهتر اینه خودتون بخونیدنکته سوم
برای شیمی چی؟
برای شیمی اوضاع بهتره
برای تیکه حفظی مثل زیسته حتما باید خودتون بخونین
ولی تیکه مسائل و حل کردنی همایش بدرد میخوره
به شرطی که مثل فیلم سینمایی نگاه نکنین باید خودتون با تک تک مسائل درگیر بشید کلمه به کلمه رو تحلیل کنید و دست به قلم بشید
و گرنه این همایش مفت هم باشه بدرد نمیخوره
نکته چهارم
ریاضی و فیزیک چی؟
این درس ها درصد مفید و موثر بودنشون بالاتر از همه هست
چون اینا حل کردنی اند استاد یه فرمول میگه و باهاش میشه ۲۰ مدل سوال حل کرد این باعث میشه اون فرمول تو ذهن شما بمونه و تیپ سوالات یادتون بمونهاما نکته مهم تر
جزوه همایش رو خودتون پرینت بگیرید
قبل از اینکه استاد حل کنه خودتون روی سوال ها فکر کنید
نکته بعدی
آیا جاهایی که حذف کردم هم ببینم؟
بله اون قسمت ها رو هم ببینین
طراح ها یه کلک و ترفندی دارن اینکه از اون فصل های سخت که اکثرا حذف میکنن دانش آموزها ، میان سوالات ساده میدن
بعد میگن که دیدین نوسان هندسه رو حذف کردید چه سوال ساده ای رو از دست دادید
نکته بعدی
آیا باید آنلاین ببینم حتما؟
نه میشه آنلاین ندید(البته که آنلاین باعث میشه تعهد داشته بشی و وسط فیلم دیدن پا نشی بری یه لحظه گوشی رو چک کنی) ولی اگر شرایطت جوریه که انلاین نمیبینی میشه آفلاین استفاده کرد
موقع هایی که حس درس خوندن دیگه ندارید آخر شب هست و خسته ای میشه همایش رو ببینی
تو تایمایی که حس درسا رو دارید درس ها رو بخونید
اما برای تست چیکار کنم؟
یه سری از همایش ها گزیده تست دارن
حتما اون گزیده تست ها رو کار کنیدنکته دیگه
آیا همایش رو دیدم دیگه اون درس رو ببوسم و بزارم کنار؟
نه اصلا اینکار رو نکن که خودت رو به لبه پرتگاه نزدیک میکنی
همایش در واقع نقد کردن و مرور کردن و بازبینی مطالبی هست که یاد گرفتی پس باید در کنار مطالعه به عنوان مکمل استفاده بشه و در واقع همایش مطالبی رو میگه که احتمال اومدن تست از اونجاها بیشتره ولی به این معنی نیست حتما از اونجا میاد و دیگه تمومه
پس حتما خودتون روند جمع بندی تون رو داشته باشید در کنارش همایش رو هم برای جاهایی که میگه از کتاب مهمه رو مرور کنینسعی کردم مو به مو نکات در رابطه با همایش رو براتون بنویسم امیدوارم براتون مفید باشه آرزوی موفقیت برای تک تک دانش آموز ها رو دارم انشالله همتون موفق باشید
@دانش-آموزان-آلاء
@حساب-کاربری-حذف-شده
@تجربیا -
کنکور تجربی اردیبهشت چندتا سوال از هر مبحث و پایه داشت؟!
🫀دفترچه اول زیست شناسی:
شامل ۴۵ سوال که به ترتیب️
🟣۳ سوال ترکیبی از فصل گوارش
، یک سوال جانوری مستقیم از گفتار پایانی (گوارش نشخوار کنندگان )
🟣دو سوال از فصل ۳ دهم
🟣فصل مهم و سوال خیز گردش مواد،یک سوال مستقیم از لایه های دیواره قلب و دو سوال ترکیبی با فصول دیگر از جمله تنظیم اسمزی و دفع مواد
🟣ترکیب جانوری های فصل ۲ و ۴ و ۵ دهم
🟣دو سوال از فصل یک یازدهم(سوال از تشریح مغز گوسفند)
🟣فصل هورمون شناسی دو سوال ترکیبی
🟣ایمنی یه سوال
🟣تولید مثل ۳ سوال که تقریبا از هر گفتار یه سوال طرح شده بود
🟣بخش گیاهی سوالات ترکیبی آمده بود که شامل فصول ۶ و ۷ دهم و ۸ و ۹ یازدهم
صد البته ۶ دوازدهم
🟣دوازدهم،از هر فصل حدودا یک سوال ترکیبی که این اهمیت تست و آزمون جامع رو میرسونه پس اصلا ازش غافل نشین️باید بدونین که خواندن ترکیبی جانوری تمام فصول سه سال خیلی حائز اهمیته و جدیدا طراحان علاقه زیادی به این موضوع پیدا کردن
🟣بطور مثال دستگاه گوارش ملخ رو حتما سعی کنین با دستگاه گردش مواد آن در فصل ۴ و تنظیم اسمزی آن در فصل ۵ دهم ترکیب کنید [این موضوع رو برای تموم جک و جونور های کتاب زیست باید انجام بدین]
️مورد بعدی،ترکیب تموم فصول با فصل تنفس دوازدهم بسیار استراتژیک خواهد بود
دفترچه دوم فیزیک/ شیمی:
🧲سوالات فیزیک
امسال طبق روند هرساله خودش متوسط رو به بالا بود
و به ترتیب از دوازدهم به دهم طرح شده بودند
که شامل
🟣۴ سوال از فصل حرکت شناسی
🟣۳ سوال از فصل دینامیک
🟣۴ سوال از فصل نوسان و موج
🟣۳ سوال از فصل اتمی هسته ای
️مجموعا ۱۴ سوال از دوازدهم🟣پایه یازدهم هر فصل به ترتیب ۳
سوال طرح شده بود
️مجموعا ۹ سوال از پایه یازدهم🟣پایه دهم نیز از از فصول ۱ و ۲ یک سوال ک فصول ۳ و ۴ دو سوال طرح شده بود
️مجموعا ۷ سوال از پایه دهم🧪سوالات شیمی
سوالات شیمی به نسبت سخت طرح شده بودند
و از دهم به دوازدهم به ترتیب
🟣فصل یک دهم حدود ۴ سوال
🟣فصل دو دهم ۴ سوال
🟣فصل سه دهم ۳ سوالپایه یازدهم
🟣فصل یک ۵ سوال
🟣فصل دو ۵ سوال
🟣فصل سه ۳ سوالپایه دوازدهم
🟣فصل یک ۴ سوال
🟣فصل دو ۳ سوال
🟣فصل سه ۲ سوال
🟣فصل چهار ۲ سوالباتوجه به اینکه سوالات فیزیک و شیمی توی یک دفترچه طرح میشن خیلی از دانش آموزان با کمبود وقت سرجلسه مواجهه میشن که راهکاری که توی این ایام توصیه میشه:حل آزمونک های زماندار شیمی و فیزیک هستش تا بتونین سرعت و دقت تون رو ببرین بالا
دفترچه ریاضی/زمین:
🧮از مجموع ۳۰ سوال ریاضی
🟣۸ سوال از مبحث توابع
🟣مثلثات ۴ سوال
🟣حد ۲ سوال
🟣مشتق ۲ سوال
🟣کاربرد ۲ سوال
🟣معادله خط فصل یک یازدهم ۴ سوال
🟣آمار ۱ سوال
🟣شمارش بدون شمردن ۱ سوال
🟣احتمال ۲ سوال
🟣هندسه یازدهم ۲ سوال
🟣مجموعه الگو دنباله ۲ سوال
استراتژی برای فصول توابع و مثلثات که بتونه توی این بازه به دانش آموزان کمک زیادی بکنه،تحلیل کامل سوالات ریاضی کنکور های اخیر و آزمون های جامع موسسات هست پس تا میتونین از آزمون جامع غافل نشیندرس زمین شناسی
️۱۵ سوال تقریبا از هر فصل ۲ سوال طرح شده بود،پس با دقت تمام فصولش رو بخونین و از حل تست غافل نشین که خیلی توی رتبه و تراز شما کمک کننده ست.
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا -
دو هفته تا کنکور چه کاری مفید است
کنکوریها مدام میپرسن در این دو هفته تا کنکور چه کاری خیلی مفید است؟
توصیه ما مرور کتاب درسی و بررسی سوالات کنکور از سال ۱۴۰۰ تا امسال است. از ۱۴۰۰ تا الان ۱۷ دوره کنکور برگزار شده است حتما آنها را یکبار دیگر بررسی کنید.
اشتباهی که همیشه کنکوریها انجام می دهند از سوالات کنکور غافل می شوند در حالیکه شیوه طراحان کنکور یکی است و باید با بررسی سوالات سالهای قبل با آن آشنا شوند