Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری😉
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
خواب الودگی
HakoH
سلام سلام من از اینروزا اکثرا ساعت 5 یا 6 پا میشیم و استارتاپ از 6 اینا میزنم اما ساعت 1 شدنی به بعد بخصوص بعد از ناهار اکثرا خواب الود میشم و قهوه ام کفاف نمیده :)رفتم زدنی میبینم 5 شده و بازم بدنم خسته است چیکار کنم؛ ) @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
مشاوره ای
E
سلام اوقات به کام میخواستم بدونم اون برنامه مطالعاتی ای که در اختیار بچه های دوره cip قرار گرفته با آزمون های هر روزش فقط جزوه ها رو بخونیم کافیه ؟ چون من چند روزه دارم آزمون میدم یه روزش فقط کاملا تونستم به سوالات پاسخ بدم چون کاملا در سطح جزوه ای بود که استاد در کلاس حل کردن و بقیه روزها نبود لطفا راهنماییم کنید ممنونم.
سوال مشاوره ای
اعتماد
E
سلام به همگی. امیدوارم حالتون خوب باشه. بچه ها شما هم مشکل عدم اعتماد به خودتون رو دارید؟ من مدت زیادی هست دارم با این موضوع کلنجار میرم ولی متاسفانه رفع نمیشه و همینجور داره عذابم میده. توی هیچ زمینه ای به خودم اعتماد ندارم. مثلا یه مشکلی که پیش میاد تنها غیرتم باعث میشه برم و حلش کنم اما اینکه بخوام بگم: «با اعتماد به اینکه من از پسش برمیام به جنگ با مشکلم رفتم.» نه اصلا اینطوری نیست. دائم احساس میکنم اگر زندگی میدون جنگ باشه من قرار نیست برنده اش باشم چون توانایی مقابله باهاش رو ندارم. ولی وقتی سپر رو میگیرم دستم و میرم جلو با اینکه پیروز میشم اما اعتمادم به خودم برنمی‌گرده.
سوال مشاوره ای
آشنایی با chatGPT 👾
wanderingW
سلام من قبلا با چت جی پی تی کار نکردم تازه نصبش کردم پیام که میدم جواب نمیده باید با فیلتر شکن برم؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
چه کلاسی
_______
سلام برای فیزیک شیمی حسابان هندسه گسسته و آمار و عربی چه استادی رو پیشنهاد میکنید؟! @ریاضیا @تجربیا @f.nalist
سوال مشاوره ای
راه ابریشم
M
سلام لطفاً راه ابریشم رو برا کسایی که سال اول قبول نشدند لطفاً تمدید کنید بعضیا واقعا سال کنکور یکسری مشکل براشون پیش میاد نمیتونن قبول شن اشتراک رو خواهشاً دوساله بزارید بعد لغو کنید لطفاً
سوال مشاوره ای
فروش جزوه شلیک نهایی درس ریاضی دهم / اهدایی پکیج
2
سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه و آماده ورود به پایه دهم تجربی باشید. من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و به خاطر شرایط خاص، کتاب‌ و منبع زیر رو با قیمت مناسب به شما ارائه می‌کنم. ️ جزوه شلیک نهایی درس ریاضی دهم - 192,000 تومان - چاپ 1403 ️ عزیزان اگر جزوه رو تهیه کنید، من شیوه استفاده رو کامل براتون توضیح می‌دم. همچنین، پیکج شلیک نهایی بهتون اهدا می شود. و من این جزوه رو می‌فروشم چون بهش نیاز ندارم و برای خرید کتاب‌های یازدهم به به پول احتیاج دارم. و هدفم اینه که شما با استفاده از این پکیج و منابع پایه قوی‌ای برای سال‌های آینده بسازید. اگر سوالی داشتید، پیام دهید و خوشحال می‌شم راهنمایی‌تون کنم. با تشکر
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری😉

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
647 دیدگاه‌ها 59 کاربران 20.8k بازدیدها 71 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ع عقیق سرخ

@KOSAR-ab سلام ثبت نام چی ؟ انتخاب رشته منظورتونه؟

Kosar.abK آفلاین
    Kosar.abK آفلاین
    Kosar.ab
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

عقیق سرخ بله

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • ع عقیق سرخ

@KOSAR-ab سلام ثبت نام چی ؟ انتخاب رشته منظورتونه؟

Kosar.abK آفلاین
      Kosar.abK آفلاین
      Kosar.ab
      فارغ التحصیلان آلاء

عقیق سرخ

دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان.pdf

اینم دفترچه فرهنگیان سه رشته

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
        خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
        خرگوشیانو سنپای
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط خرگوشیانو سنپای انجام شده

@Hamed-s
        @Hamed-s
        سلام وقت بخیر
        میشه لطفا اول بگین تهران چه دانشگاه هایی داره😅
        باتوجه به درصدام و نمراتم تا الان ، رتبه ام زیر هزار میشه ولی بهشتی و ایران قبول نمیشم 🥴🤣
        و از طرفی می‌خوام برم تهران
        و اینکه تراز آخرین فرد قبولی پزشکی آزاد تهران یا خودگردان چند بوده؟
        •-•
        میشه بیام پی وی ؟

خرگوشیانو سنپایخ Hamid.sH 2 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • خرگوشیانو سنپایخ خرگوشیانو سنپای

@Hamed-s
          @Hamed-s
          سلام وقت بخیر
          باتوجه به درصدام و نمراتم تا الان ، رتبه ام زیر هزار میشه ولی بهشتی و ایران قبول نمیشم 🥴🤣
          •-•
          میشه بیام پی وی ؟

خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
          خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
          خرگوشیانو سنپای

@هویججج
          من شنیدم آزاد تهران قبولیش از ملی خرم آباد سخت تره ؟
          واقعا؟
          میگن تراز و رتبه خیلی خفنی میخواد•-•

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2

@Hamed-s
            @Hamed-s
            سلام وقت بخیر
            •-•
            میشه بیام پی وی ؟

Hamid.sH آفلاین
            Hamid.sH آفلاین
            Hamid.s
            فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج
            اگر برای علوم پزشکی مطرح باشه
            میشه دانشگاه های
            دانشگاه تهران
            دانشگاه شهید بهشتی
            دانشگاه ایران
            دانشگاه بقیه اله
            و دانشگاه آزاد رو نام برد

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

خرگوشیانو سنپایخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Hamid.sH آفلاین
              Hamid.sH آفلاین
              Hamid.s
              فارغ التحصیلان آلاء

دمت گرم که واسه ساختن زندگیت داری میجنگی و منتظر نیستی یکی دیگه بیاد زندگیت رو بسازه!
              دمت گرم وسط این همه بی تعهدی بازم عاشق میشی،بازم اعتماد می کنی!
              دمت گرم با اینکه بهت می گن: تهش که چی، اینجا هیچ کاری بدرد نمیخوره، اما تو بازم با ذوق هدف میسازی!
              دمت گرم اگر شرایط خانوادگیت با بقیه فرق داره و راحت نیست اما با رفتارت نشون دادی کی بیشتر دلسوز بابا مامانه!
              دمت گرم با اینکه خیلیا چشم دیدنت رو ندارن توی جامعه، اما بازم با قدرت داری حقت رو می گیری!
              من ازت تشکر میکنم! من بهت افتخار میکنم ..

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Hamid.sH Hamid.s

@هویججج
                اگر برای علوم پزشکی مطرح باشه
                میشه دانشگاه های
                دانشگاه تهران
                دانشگاه شهید بهشتی
                دانشگاه ایران
                دانشگاه بقیه اله
                و دانشگاه آزاد رو نام برد

خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                خرگوشیانو سنپای

@Hamid-s
                دو مورد آخر که گفتین تراز آخرین فرد قبولیشون چنده؟

Hamid.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2

@Hamid-s
                  دو مورد آخر که گفتین تراز آخرین فرد قبولیشون چنده؟

Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.s
                  فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج
                  سلام وقتتون بخیر
                  حتما در رابطه با دانشگاه بقیه اله مطالعه داشته باشید و با شرایطش آشنا باشید
                  ولی برای دانشگاه آزاد تهران حداقل ۹۶۰۰ تراز لازمه

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

2
                  • Hamid.sH Hamid.s

@هویججج
                    سلام وقتتون بخیر
                    حتما در رابطه با دانشگاه بقیه اله مطالعه داشته باشید و با شرایطش آشنا باشید
                    ولی برای دانشگاه آزاد تهران حداقل ۹۶۰۰ تراز لازمه

خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                    خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                    خرگوشیانو سنپای

@Hamid-s
                    ولی یکی از بچه ها که خودش آزاد تهران پزشکی میخونه گفت ۹۰۰۰

2

@Hamid-s
                      ولی یکی از بچه ها که خودش آزاد تهران پزشکی میخونه گفت ۹۰۰۰

Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.s
                      فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج
                      تمرکزتون رو خودتون باشه شما ۹۶۰۰ رو معیار بگیرید و ملاکتون این باشه که نهایی ها رو عالی بدید
                      انشالله سراسری بیارید
                      نشد میرید دانشگاه آزاد
                      حتی اگه تهران هم نشد از شهرهای دیگه که اطرافتون هست دریغ نکنید
                      بله درسته با ۹۰۰۰ نه ولی با ۹۳۰۰ میشه آورد ولی باید گفت یا شانس یا اقبال
                      شما ۹۵۰۰ ۹۶۰۰ رو مد نظر بگیرید که مطمئن تره

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

2
                      • Hamid.sH Hamid.s

@هویججج
                        تمرکزتون رو خودتون باشه شما ۹۶۰۰ رو معیار بگیرید و ملاکتون این باشه که نهایی ها رو عالی بدید
                        انشالله سراسری بیارید
                        نشد میرید دانشگاه آزاد
                        حتی اگه تهران هم نشد از شهرهای دیگه که اطرافتون هست دریغ نکنید
                        بله درسته با ۹۰۰۰ نه ولی با ۹۳۰۰ میشه آورد ولی باید گفت یا شانس یا اقبال
                        شما ۹۵۰۰ ۹۶۰۰ رو مد نظر بگیرید که مطمئن تره

خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                        خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                        خرگوشیانو سنپای

@Hamid-s
                        🙏🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • Hamid.sH آفلاین
                          Hamid.sH آفلاین
                          Hamid.s
                          فارغ التحصیلان آلاء

دیدین وقتی دارین با ویز و گوگل مپ و اینا رانندگی می‌کنین و یا مسیری رو نیرید و یهو یه پیچ رو اشتباه می‌پیچید چی می‌شه؟ نمی‌گه خب شما دیگه به مقصد نمی‌رسید. نمی‌گه برگرد برو خونه‌تون. نمی‌گه اصلا بیا برو به یه مقصد دیگه.
                          می‌گه یه راه دیگه هم هست. یه کم شلوغتره، یه کم دورتره، یه کم هم موقعیت اضطراب آوریه که اوضاع اونجوری که باید پیش نرفت، ولی هنوزم می‌تونید برسید. بیا ازینجا برو.
                          دانش-آموزان-آلاء

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

MaaahM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          6
                          • Hamid.sH Hamid.s

دیدین وقتی دارین با ویز و گوگل مپ و اینا رانندگی می‌کنین و یا مسیری رو نیرید و یهو یه پیچ رو اشتباه می‌پیچید چی می‌شه؟ نمی‌گه خب شما دیگه به مقصد نمی‌رسید. نمی‌گه برگرد برو خونه‌تون. نمی‌گه اصلا بیا برو به یه مقصد دیگه.
                            می‌گه یه راه دیگه هم هست. یه کم شلوغتره، یه کم دورتره، یه کم هم موقعیت اضطراب آوریه که اوضاع اونجوری که باید پیش نرفت، ولی هنوزم می‌تونید برسید. بیا ازینجا برو.
                            دانش-آموزان-آلاء

MaaahM آفلاین
                            MaaahM آفلاین
                            Maaah
                            دانشجویان پیراپزشکی دانشجویان درس خون

@Hamid-s روزتون بخیر، برای مصاحبه از قبل مطالعه داشتین یا نه؟ و همین جزوه‌هایی که توی فضای مجازی نشر داده میشه مناسب هستن یا خیر؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2286166

2
                            • MaaahM Maaah

@Hamid-s روزتون بخیر، برای مصاحبه از قبل مطالعه داشتین یا نه؟ و همین جزوه‌هایی که توی فضای مجازی نشر داده میشه مناسب هستن یا خیر؟

Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.s
                              فارغ التحصیلان آلاء

Maaah
                              سلام وقتتون بخیر
                              آمادگی که باید عرض کنم خدمتتون
                              اطلاعات احکام و عمومیم از قبل خوب بود
                              ولی بله مطالعه هم کردم و مرور کردم مطالب را
                              مونده چه جزوه ای باشه
                              اگر سوالی باشه بازم در خدمتم

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

MaaahM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Hamid.sH Hamid.s

Maaah
                                سلام وقتتون بخیر
                                آمادگی که باید عرض کنم خدمتتون
                                اطلاعات احکام و عمومیم از قبل خوب بود
                                ولی بله مطالعه هم کردم و مرور کردم مطالب را
                                مونده چه جزوه ای باشه
                                اگر سوالی باشه بازم در خدمتم

MaaahM آفلاین
                                MaaahM آفلاین
                                Maaah
                                دانشجویان پیراپزشکی دانشجویان درس خون

@Hamid-s جسارتا میتونم توی قسمت شخصی‌تون پیام بدم؟ مِن‌باب منابع مصاحبه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2286166

2
                                • MaaahM Maaah

@Hamid-s جسارتا میتونم توی قسمت شخصی‌تون پیام بدم؟ مِن‌باب منابع مصاحبه

Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.s
                                  فارغ التحصیلان آلاء

Maaah
                                  مشکلی نیست

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Hamid.sH آفلاین
                                    Hamid.sH آفلاین
                                    Hamid.s
                                    فارغ التحصیلان آلاء

سلام
                                    در اینجا قراره درمورد اینکه این یه ماه باقی مونده چطور پیش بریم که بازدهیمون بالاتر باشه حرف بزنیم

لطفا همه رو با دقت بخونید
                                    چون این یک ماه آخر خیلی مهمه و هرچی تاحالا درس خوندین، آزمون دادین، هزینه کردین، خونه موندین، جوونی نکردین و.... ، همش یه طرف ؛ این یه ماه یه طرف !

پس این حرفای منو با دقت بخونین که همش حاصل تجربه‌س و واسه این روزاتون خیلی جوابه. خلاصه از دست ندین، از من گفتن
                                    1⃣ صبح هم بهتون گفتم که سریع باید سوئیچ کنید به تست زنی و از فاز تشریحی بیاید بیرون

ذهن شما الان عادت کرده،
                                    هم به مطالعه‌ی تشریحی و کند و راه حل محور،
                                    هم به مطالعه تک درسی و خوندن مباحث مشابه

باید این عادتش رو از بین ببرید و دوباره برگردید به روال قبل
                                    همون حالتی که نوشتن فرمولا کم اهمیت تر بود، سرعت بالاتری داشتین، زمان کمتری داشتین و توی سرعت بالا هم میزان اشتباهتون پایین بود.

الان قطعا توی سرعت بالا، میزان اشتباهتون بالا رفته. بازدهی یه مقدار کمتر شده، پس باید برطرف بشه این حالت

توی این یه ماه، تا میتونید بای تست زماندار بزنید.
                                    تقریبا همه‌ی تست ها باید زماندار باشه، یعنی کم کم ۹۰ درصد از تست هایی که میزنید رو باید به حالت زماندار کار کنید تا دوباره عادت کنید به این سبک و سرعتتون بره بالا  و درصد خطاتون هم کمتر بشه

پس دیگه تشریحی تموم شد. موو آن کن سید
                                    2⃣ هزاربار گفتم، آزمون دادن خیلی مهمه. یه مهارته. باید تمرینش کرد، یادش گرفت، باید بلد باشی که از دانسته هات به درستی استفاده کنی و به حقت برسی

هرچقدرم درسا رو خوب خونده باشی، اگه مهارت آزمون دادن رو بلد نباشی، به نتیجه‌ای کمتر از لیاقتت میرسی. پس این یه ماه ، حتما آزمون بزن. تا هر جایی که میتونی کوتاهی نکن و آزمون بزن

هرچی بیشتر آزمون بزنی، مسلط تری. بهتر میدونی باید سر جلسه چیکار کنی و چیکارا نکنی. آزمون دادن تورو باهوش تر میکنه. سر جلسه‌ی کنکور دیگه گول نمیخوری، سوتی نمیدی

پس چی شد؟
                                    تا جایی که میتونی آزمون میزنی !

دقیق مثل شرایط کنکور، دقیق با همون تایم، نه کمتر نه بیشتر، توی حالت های مختلف، سروصدا، گرما ، سرمای جلوی کولر و...
                                    سعی کن هر حالتی رو تجربه کرده باشی که سر جلسه غافلگیر نشی
                                    3⃣ دیدی میگن تا زنده‌ای برو پی تجربه های جدید؟
                                    این یه ماه دقیقا برعکسش باش
                                    نرو سراغ کار های جدید و عجیب غریب. سعی کن به الگو های ثابت برسی و فقط تمرینشون کنی. خصوصا برای آزمون دادن. ببین توی چه حالتی تو میتونی از آزمون هات بهترین نتیجه رو بگیری؟ همون حالتو چندین بار تکرار کن و سر جلسه‌ی کنکور هم دقیقا همونو بدون هیچ تغییری اجرا کن .

⭕️ جلسه‌ی کنکور، جای کار های جدید نیست!!!!!!
                                    فقط باید کار های از پیش تمرین شده رو اجرا کنی. کارهایی که توشون خبره شدی.

تا میتونی توی این یه ماه، میزان ریسک پذیریتو بیار پایین. رانندگی اگه می کنی، یه کم آروم تر. بیرون که میری یکم مراقب باش. شبا تا دیروقت بیرون نباش که خفتت نکنن، باشگاه اگه میری، یا نرو، یا سبک تر کار کن. یه کوچولو آسیب ببینی کار خراب شده. الکی ریسک نکن.
                                    اگه دیدی موتوری کیف یه نفرو زد، این یه ماه قیصر نباش و دردسر واسه خودت درست نکن.
                                    بعدا میتونی همه رو نجات بدی

خلاصه آسته بیا و آسته برو

4⃣ محیط از اون چیزی که فکرشو می کنید، تاثیرگذارتره !

این ماهو برید توی پیله‌ی تنهایی و کمتر ارتباط داشته باشید با کسایی که فازی خارج از کنکور و درس و اینجور چیزا دارن. وقتی میری توی یه جمعی که همش از دختر/پسر حرف میزنن، همش حرف فوتباله، همش بحث انتخاباته و‌... ، معلومه که ذهن تو هم تا چند روز درگیر اینجور چیزا میشه

مراقب باش که توی این مدت چه دیتاهایی وارد ذهنت میشه. تک تک این ورودیا روی مغزت تاثیر میذارن؛ حتی اگه خودت متوجه‌ش نشی! نذار هرچیزی واردش بشه

پس چیکار کنیم؟ کنج عزلت
                                    5⃣ تاثیری که ورزش روی شادی و سر حالی آدم میذاره، از هیچ جای دیگه ای نمیشه پیداش کرد !

همین الان گفتم کمتر با بقیه ارتباط بگیرید. خب این آدمو گرفته می کنه. چیکار کنیم؟ درمونش ورزشه. صبحای زود برو نیم ساعت توی یه فضای سبز پیاده روی کن و یکم هوای تازه بخور. میبینی که چطور کل اون روزت ساخته میشه

فقط به دوتا چیز حواست باشه

یکی اینکه منظورم از ورزش، یه پیاده روی و نرمش کوتاه اول صبحه. نه اینکه بری باشگاه اندازه رونی کلمن پرس سینه بزنی. کلا باشگاه نری بهتره

دیگری اینکه نری جاهایی قدم بزنی که بیش از حد خلوته و خوراک دزدا و خلافکاراست. یه جای معقول و مناسب
                                    6⃣ خوابت رو از همین الان تنظیم کن باشه؟
                                    تو نمیتونی توی هفته‌ی آخر خوابتو تنظیم کنی. اینکارو باید از قبل انجام داده باشی. از همین حالا شروع کن که کم کم تنظیم بشه

شبا از ۱۱ به بعد توی رختخواب باش. ظهرا نخواب یا فوقش نیم ساعت
                                    صبحا هم پنج و نیم شیش بیدار شو. شاید اوایل یکم سخت باشه؛ ولی رفته رفته عادت می کنی و خوابت تنظیم میشه و برای شب کنکور خیلی کارت ساده تر میشه. راحت تر میخوابی و انرژی بیشتری داری

پس یادت باشه، اون آخرا دیره
                                    از همین الان شروع کن به تنظیم خواب
                                    7⃣ زیاد دور خودتو با کلاس و کتاب و همایش شلوغ نکن. جوری نشه که نتونی به هیچکدومشون برسی. بذار ذهنت خلوت و آروم باشه و فقط چیزایی رو نگهدار که به دردت میخورن

برای مقدار درس خوندنت هم نه افراط کن نه تفریط
                                    نه کم بخون، نه به قدری بخون که خسته ات کنه

قبول دارم که توی این یه ماه باید بیشتر از ماه های قبل بخونید، ولی نه دیگه درحدی که توان ادامه دادن رو ازتون بگیره.

پس چی شد؟
                                    بیشتر بخون، ولی همچنان تعادل رو هم رعایت کن
                                    تو به این بدن برای ادامه دادن نیاز داری 👌🏼
                                    8⃣ و در آخر، یادت باشه که توی این یه ماه، کارایی میتونی بکنی، پیشرفتایی میتونی بکنی که به عقل جنم نمیرسه. خیلیا بودن که توی این یک ماه بارشونو بستن و بهتر از نتایج آزمون های آزمایشی خودشون ظاهر شدن

پس نا امید نباش. نذار فکرِ نتونستن بیاد سراغت و اگرم اومد، یادت باشه که فقط تو نیستی؛ خیلیا این روزا نا امیدی به سراغشون میاد. بی محلش کن و بذار بره پی کارش و فقط ادامه بده
                                    نذار ذهنت گولت بزنه و واسه راحتی کار خودش، دنبال بهونه واسه ناراحت شدن بگرده

خلاصه، یادت باشه که آدمی به امید زنده‌س
                                    هرچی شد کم نیار 🙏🌠

دانش-آموزان-آلاء
                                    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                                    تجربیا انسانیا ریاضیا

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    6
                                      خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                                      خرگوشیانو سنپای

@Hamid-s
                                      آقای حمید و بقیه بچه ها ممنون میشم نظرتون رو بگین
                                      تو این تایم برای زیست همایش ببینم یا نه؟
                                      اصلا همایش برای چجوری دانش آموزایی هست؟
                                      درکنار دیدن ویدیو همایش باید چیکار کنم؟
                                      آزمون بزنم؟
                                      ( بعد نهایی همه زیست های کنکور های ۸۰ تا الان رو زدم )

خرگوشیانو سنپایخ چیچکچ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3

@Hamid-s
                                        آقای حمید و بقیه بچه ها ممنون میشم نظرتون رو بگین
                                        تو این تایم برای زیست همایش ببینم یا نه؟
                                        اصلا همایش برای چجوری دانش آموزایی هست؟
                                        درکنار دیدن ویدیو همایش باید چیکار کنم؟
                                        آزمون بزنم؟
                                        ( بعد نهایی همه زیست های کنکور های ۸۰ تا الان رو زدم )

خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                                        خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                                        خرگوشیانو سنپای

@حساب-کاربری-حذف-شده
                                        کدوم استاد ؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                          خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                                          خرگوشیانو سنپای
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط خرگوشیانو سنپای انجام شده

ari_14
                                          ramses kabir
                                          _Reza

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 25
                                          • 26
                                          • 27
                                          • 28
                                          • 29
                                          • 32
                                          • 33
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه