سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
سلام ، من الان سلامت ۶ درس خوندم هویت ۴ درس ادبیات ۵ درس و عربی هم ۲ درس ، ولی زبان آخرین باری که خوندمش ترم اول بود فقط و فقط هم چند تا لیستینگ تمرین کردم و بلد نبودن کلماتش خیلی بهم استرس میده یعنی اوضاع این عمومیا خیلی خوب نیست هندسه و شیمی هم مباحثی که نتونستم خوب کنکوری بخونم برای نهاییم مشکل دارن حالا بقیه تخصصیا خوبه تقریبا
و دینی هم ۵ درس مونده و نمونه سوال ازش حل نکردم
اول اینکه خیلی استرس دارم دوم اینکه الان واقعا سردرگمم الان عین آدم دینی رو جمع کنم خیالم راحت بشه که این تموم شد و الان کلا بهترین چاره من چیه ️ کنکورم که اصلا نمیشه که نمیشه که نمیشه همین جوری که کنکور رفته کنار وضعیتم اینه ، باید عرض کنم که واقعا اوضاعم خوب نیست مخصوصا ادبیات و زبان و نمیدونم باید چکار کنم -
-
سلام
دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان اومد.
ثبت نام از فردا تا ۱۲ خرداده
@دانش-آموزان-آلاء -
@هویججج
من شنیدم آزاد تهران قبولیش از ملی خرم آباد سخت تره ؟
واقعا؟
میگن تراز و رتبه خیلی خفنی میخواد•-• -
دمت گرم که واسه ساختن زندگیت داری میجنگی و منتظر نیستی یکی دیگه بیاد زندگیت رو بسازه!
دمت گرم وسط این همه بی تعهدی بازم عاشق میشی،بازم اعتماد می کنی!
دمت گرم با اینکه بهت می گن: تهش که چی، اینجا هیچ کاری بدرد نمیخوره، اما تو بازم با ذوق هدف میسازی!
دمت گرم اگر شرایط خانوادگیت با بقیه فرق داره و راحت نیست اما با رفتارت نشون دادی کی بیشتر دلسوز بابا مامانه!
دمت گرم با اینکه خیلیا چشم دیدنت رو ندارن توی جامعه، اما بازم با قدرت داری حقت رو می گیری!
من ازت تشکر میکنم! من بهت افتخار میکنم .. -
Hamid.s
دو مورد آخر که گفتین تراز آخرین فرد قبولیشون چنده؟ -
Hamid.s
ولی یکی از بچه ها که خودش آزاد تهران پزشکی میخونه گفت ۹۰۰۰ -
@هویججج
تمرکزتون رو خودتون باشه شما ۹۶۰۰ رو معیار بگیرید و ملاکتون این باشه که نهایی ها رو عالی بدید
انشالله سراسری بیارید
نشد میرید دانشگاه آزاد
حتی اگه تهران هم نشد از شهرهای دیگه که اطرافتون هست دریغ نکنید
بله درسته با ۹۰۰۰ نه ولی با ۹۳۰۰ میشه آورد ولی باید گفت یا شانس یا اقبال
شما ۹۵۰۰ ۹۶۰۰ رو مد نظر بگیرید که مطمئن تره -
-
دیدین وقتی دارین با ویز و گوگل مپ و اینا رانندگی میکنین و یا مسیری رو نیرید و یهو یه پیچ رو اشتباه میپیچید چی میشه؟ نمیگه خب شما دیگه به مقصد نمیرسید. نمیگه برگرد برو خونهتون. نمیگه اصلا بیا برو به یه مقصد دیگه.
میگه یه راه دیگه هم هست. یه کم شلوغتره، یه کم دورتره، یه کم هم موقعیت اضطراب آوریه که اوضاع اونجوری که باید پیش نرفت، ولی هنوزم میتونید برسید. بیا ازینجا برو.
@دانش-آموزان-آلاء