سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
Hamid.s ببخشید منی که دوازدهم بودم سال فارغالتحصیلی میشه ۱۴۰۲ درسته؟!...همه روباید خبردار کنم
-
سلام بچه ها
ثبت نام ترمیم معدل شروع شد
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء -
@kosar-ab
ثبت نام ترمیم معدل در سایت مای مدیو فعال شد -
نکات مهمی که دبیرخانه راهبری کشوری درباره آزمونهای نهایی بیان کرد:
هیچ بخش از کتاب درسی را حذف نکنید.
به تیترها، توضیحات، متن درس، مثالها، پرسشها، تمرینهای داخل و پایان فصلها، خود را بیازماییدها، به همراه نمودارهای مربوط و توضیحات زیر شکلها و نمودارها توجه دقیق داشته باشید. کتاب درسی را با دقت بخوانید.
همه چیزها را در درجه اول درک کنید بعد بخاطر بسپارید. حفظ کردن صرف برای قالب جدید سوالات نهایی جواب نمیدهد.
معمولاً در سالهای گذشته تیپ و نوع سوالات، تکرار شونده بوده و تقریبا قالب مشخصی داشتند و معمولا اگر کسی نمونه سوالات سالهای گذشته را مرور و حل میکرد، نمره قابل قبولی کسب میکرد. این امر باعث شده بود دانشآموزان تمایل زیادی به مطالعه کامل کتاب درسی و یادگیری مفاهیم نداشته باشند.
تنها روی قالبهای تکراری سوالات سالهای قبل تمرکز نداشته باشند. سیاست این است که دانشآموز نتواند تنها با حل سوالات پر تکرار نمره مطلوب کسب کنند. با انواع قالبهای سوال از یک مطلب آشنا شوید و منتظر قالبهای جدید سوال هم باشید.منتظر یک یا دو سوال از ترکیب مفاهیم باشید. توجه داشته باشید این نوع سوالات حجم زیادی از سوالات را تشکیل نخواهند داد.
اغلب سوالات در سطح متوسط و چند سوال در سطح دشوارتر (ممکن است یک یا دو یا سه سوال) طرح میشوند.
علاوه بر مهارت دقیقخوانی در هنگام پاسخ، به مهارتهای نوشتاری هم توجه کنید. به کلید واژهها،ترتیب و توالی جملات و نتیجهگیری در نوشتن پاسخها توجه داشته باشید.
در سال ۱۴۰۳ کمی به سطح دشواری آزمونها افزوده خواهد شد، قطعا میانگین معدل در کشور پائینتر خواهد شد اما نگران این موضوع نباشید. چون در تبدیل نمره خام (صفر تا ۲۰) به نمره تراز نهایی و اعمال سهمیه، این مساله مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
پس از هر امتحان، برگههای پاسخ اسکن شده توسط دو مصحح بدون اطلاع از نمرات داده شده طرف مقابل از استان دیگر تصحیح میشود و اگر تفاوت نمره این دو کمتر از یک نمره باشد، میانگین آن منظور میشود و در غیر این صورت برگه توسط مصحح سوم تصحیح میشود. بارمبندی هر بخش یک سوال ماشینی مشخص میشود و برگهها بر این اساس تصحیح میشوند و جمع نهایی نمرات الکترونیک انجام میشود.
در سال۱۴۰۳ تصحیح دستی-الکترونیک انجام میشود و تمام الکترونیک نخواهد بود.
سوالات نهایی برای همه دانشآموزان، کشوری و یکسان است اما نمرات حاصل بر اساس هر سهمیه جداگانه تراز نهایی میشود.
-
سلام ، من الان سلامت ۶ درس خوندم هویت ۴ درس ادبیات ۵ درس و عربی هم ۲ درس ، ولی زبان آخرین باری که خوندمش ترم اول بود فقط و فقط هم چند تا لیستینگ تمرین کردم و بلد نبودن کلماتش خیلی بهم استرس میده یعنی اوضاع این عمومیا خیلی خوب نیست هندسه و شیمی هم مباحثی که نتونستم خوب کنکوری بخونم برای نهاییم مشکل دارن حالا بقیه تخصصیا خوبه تقریبا
و دینی هم ۵ درس مونده و نمونه سوال ازش حل نکردم
اول اینکه خیلی استرس دارم دوم اینکه الان واقعا سردرگمم الان عین آدم دینی رو جمع کنم خیالم راحت بشه که این تموم شد و الان کلا بهترین چاره من چیه ️ کنکورم که اصلا نمیشه که نمیشه که نمیشه همین جوری که کنکور رفته کنار وضعیتم اینه ، باید عرض کنم که واقعا اوضاعم خوب نیست مخصوصا ادبیات و زبان و نمیدونم باید چکار کنم -
-
سلام
دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان اومد.
ثبت نام از فردا تا ۱۲ خرداده
@دانش-آموزان-آلاء -
@هویججج
من شنیدم آزاد تهران قبولیش از ملی خرم آباد سخت تره ؟
واقعا؟
میگن تراز و رتبه خیلی خفنی میخواد•-•