سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری
-
خطا های ثبت نام کنکور
خطای نشانی کامل پستی
که توی این بخش اولا بهتره از پرانتز و علائم نگارشی استفاده نشه و حتی اعداد هم به فارسی نوشته بشه تا با خطا روبرو نشید
خطای عکس متقاضی باید آپلود گردد
این خطا حتی زمانی که عکستون رو هم بارگذاری کردید بهتون نشون میده و جز باگ های پنله خیلی جدیش نگیرید
خطای فرمت مناسب معدل
البته این خطا امسال خیلی زیاد اعلام نشد وگرنه سال قبل خیلی از بچه ها با این خطا روبرو میشدن که بازم جز باگ پنله که با رفرش کردن یا یه بار برگردیم مرحله ی قبل و دوباره وارد این مرحله بشیم حل میشه
خطای تلاش مجدد
این خطا احتمالا به دلیل مشکل نت رقم میخوره که با رفرش کردن میتونید حلش کنید
خطای پرداخت سریال
این مورد هم خیلی مشاهده نشد ولی اگه باهاش برخورد داشتید دو حالت رخ میده
یا پرداخت ناموفق بوده و هزینه بهتون برگشت داده میشه
یا میتونید توی همین قسمت خرید سریال قسمت مشاهده مشخصات کارت، سریالی که خریدید رو بهتون نشون میدهخطای مشخصات معتبر نمی باشد
این خطا یا جز باگ پنله یا در وارد کردن اطلاعات دقت کافی رو انجام ندادید
خطای منطقه محل اقامت
این خطا روی فرم ثبت نام داوطلب اتفاق می افته و اگه در وارد کردن اطلاعات اشتباه نکرده باشید مشکلی نیست و نگران نباشید
خطای نبود عکس در فرم ثبت نام
این خطا هم به دلیل مشکلات سایت سنجشه که نگرانش نباشید چون بودن عکس فقط مهمه که در کارت ورود به جلسه باشه نه فرم ثبت نام
خطای زبان خارجه
در واقع این پیام برای زمانیه که دروس عمومی توی دفترچه بود ولی متاسفانه سنجش اصولا دیر به دیر اقدام به آپدیت سیستم هاش می کنه
خطای ثبت نام با موفقیت انجام نشد
اگه حساب کاربری در سال قبل توی سایت سنجش ساخته باشی نیازی به کاربری جدید نیست و سایت چنین خطایی رو به داوطلب میده.
-
️️جمع بندى نكات كنكور فرهنگيان در يك نگاه :
1️⃣کنکور اختصاصی فرهنگیان سالی یکبار برگزار میشود.(فقط نوبت اول)
2️⃣ کنکور فرهنگیان زیر گروه ندارد و همانند آزمون سراسری بر مبنای گروه آزمایشی صورت میگیرد.
3️⃣ تاثیر نمرات این آزمون به صورت زیر است:
️ آزمون سراسری ۱۵٪
️ آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰٪
️ سوابق تحصیلی ۵۰٪
️ ارزیابی شایستگی معلمی ۲۵٪4️⃣ مواد و ضرایب دفترچه اختصاصی تربیت معلم به شرح زیر است:
هوش و استعداد معلمی ضریب ۳(منبع خاصی معرفی نشده)
تعلیم و تربیت اسلامی: ضريب ۲(منابع امسال 3 فصل اول کتاب مهارت معلمی نوشته استاد قرائتی و بخش های مشخص شده دینی دهم و یازدهم)
5️⃣ زمان پاسخگویی به سوالات دفترچه اختصاصی ۴۰ تا ۶۰ دقیقه باشد.
6️⃣ زمان اعلام نتایج حداکثر ۳۰ روز کاری خواهد بود.
7️⃣نتایج ارزیابی اشخاص تا یک سال بعد معتبر است.
8️⃣ پذیرش دانشجویان به صورت بومی استانی و با شرایط زیر است:
در صورتی که سه سال متوسطه در یک شهر باشد، متقاضی بومی همان شهر است.
در صورتی که سه سال متوسطه در یک شهر نباشد، محل تولد مبنای بومی بودن است.
درصورتی که داوطلب سه سال متوسطه را خارج از کشور گذرانده باشد، محل تولد مبنای بومی بودن است.
در صورتی که داوطلب سه سال متوسطه را خارج از کشور گذرانده باشد و محل تولد وی نیز خارج از کشور باشد، محل بومی او تهران است.
9️⃣ استان بومی بر مبنای شهر بومی انتخاب میشود.
0️⃣1️⃣شرط ورود به این حرفه کسب «گواهینامه صلاحیت معلمی» با شرکت و قبولی در «آزمون جامع» است.
1️⃣1️⃣ شرط سن مجاز برای ثبتنام ۲۴ سال تمام است.
-
جالب است بدانید که فارسی نهایی با ضریب 19 پر ضریبترین درس عمومی ، ارزشی معادل 290تست در کنکور دارد!
با اعمال تاثیر قطعی 50 درصدی امتحانات نهایی و تاثیر 19 درصدی فارسی ۳:
۵۰ درصد ضربدر 19 درصد میشود 9.5حال با یک تناسب ساده به این نتیجه میرسیم که :
۵۰ درصد اثر تستهای کنکور با احتساب ۱۵۰ تست اگر 9.5 را با آن تناسب ببندیم به تعداد 29 تست خواهیم رسید!!به عبارتی هر یک نمره در درس فارسی ارزشی بالغ بر ۱ الی ۲ تست در کنکور را در بر میگیرد.
-
مهم
1⃣ :کسایی که امسال امتحان ترمیم معدل شرکت میکنن حواستون باشه که بهترین نمره رو کسب کنید با توجه به دفترچه سال آینده فرصت دوباره ترمیم نخواهید داشت
2⃣ ترمیم معدل روی معدل کل و کتبی تاتیری نداره و فقط نمره تک درس افزایش پیدا میکنه برای افزایش معدل کل و کتبی باید دیپلم مجدد بگیرید
3⃣ توی خرداد برای امتحان نهایی هر نمره ای بگیرید همون نمره برای سوابق شما ثبت میشه و باقی میمونه یعنی حتی اگه درسی رو بیفتید و شهریور پاسش کنید دیگه روی سوابق تاثیر نداره
-
@arianaaa
سلام خسته نباشید
در حال حاضر معدل کتبی فقط بر اساس نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم (سال آخر دبیرستان) محاسبه میشود و مستقیما در کنکور تاثیرگذار است. اما معدل دیپلم بر اساس نمرات سالهای دهم و یازدهم و دوازدهم و حتی با احتساب نمرات مستمر محاسبه میشود که تاثیری در کنکور ندارد.معدل کل دیپلم برخلاف معدل کتبی شامل نمرات همه دروس (حتی دروسی که در کنکور از آنها سوال مطرح نمی شود) بوده و همچنین نمرات مستمر و نمرات نیمسال اول نیز در آن لحاظ می گردد. بنابرین معدل کل یا معدل دیپلم هیچ تاثیری در رتبه و تراز کنکور نخواهد داشت و صرفا معدل کتبی امتحانات نهایی در کنکور اثرگذار است.
البته لازم به ذکر است که در پذیرش برخی دانشگاه های خاص از جمله دانشگاه فرهنگیان پس از اعلام نتایج اولیه کنکور در مرحله مصاحبه حضوری معدل کل اهمیت بیشتری داشته و شرط قبولی داشتن حداقل معدل کل ۱۴ به بالاست.
-
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
@arianaaa
سلام خسته نباشید
در حال حاضر معدل کتبی فقط بر اساس نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم (سال آخر دبیرستان) محاسبه میشود و مستقیما در کنکور تاثیرگذار است. اما معدل دیپلم بر اساس نمرات سالهای دهم و یازدهم و دوازدهم و حتی با احتساب نمرات مستمر محاسبه میشود که تاثیری در کنکور ندارد.معدل کل دیپلم برخلاف معدل کتبی شامل نمرات همه دروس (حتی دروسی که در کنکور از آنها سوال مطرح نمی شود) بوده و همچنین نمرات مستمر و نمرات نیمسال اول نیز در آن لحاظ می گردد. بنابرین معدل کل یا معدل دیپلم هیچ تاثیری در رتبه و تراز کنکور نخواهد داشت و صرفا معدل کتبی امتحانات نهایی در کنکور اثرگذار است.
البته لازم به ذکر است که در پذیرش برخی دانشگاه های خاص از جمله دانشگاه فرهنگیان پس از اعلام نتایج اولیه کنکور در مرحله مصاحبه حضوری معدل کل اهمیت بیشتری داشته و شرط قبولی داشتن حداقل معدل کل ۱۴ به بالاست.
خب الان برای معدل کتبی باید دیپلم مجدد بگیرم؟
-
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
@arianaaa
بیشتر این متن رو گذاشتم که حواس دوازدهمی ها جمع باشه
چون سال بعد به احتمال ترمیمی در کار نیست پس خوب بخونن
برای دیپلم مجدد هم قبلا توضیح دادم
ولی یه بار هم مفصل توضیح میدم انشاللهگفته بودن همه یکبار حق ترمیم دارن ک
هر لحظه ی تصمیم میگیرن -