سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری
-
🟡انتخاب رشته کشوری، قطبی و ناحیه ایی چجوریه و چه فرقی باهم دارن؟!
نکته اول: منظور از انتخاب رشته کشوری این نیس که شما باید به رتبه کشوریتون نگاه کنید!
شما انتخاب رشته رو باید بر اساس رتبه کل در سهمیه( منطقه ۱و۲و۳ ، ۲۵ درصد و ۵ درصد) انجام بدید.حالا تو انتخاب رشته یه سری رشته ها گزینش کشوری بعضی از رشته ها گزینش ناحیه ایی و قطبیه…
رشته هایی که گزینش کشوری دارن :
یعنی کل استان های مختلف کشور برای انتخاب و پذیرش در این کد رشته محل شانس برابری دارند.رشته هایی که گزینش، قطبی، ناحیه ایی و استانی دارند:
یعنی اگر شما اون کد رشته رو تو استان یا ناحیه یا قطب بومی خودتون بزنید شانس قبولی بیشتری دارید ( بعضی شانس ۸۰ درصد و بعضی رشته ها ۶۰ درصد )چون ظرفیت رشته برای افراد بومی اون استان یا ناحیه یا قطب بومی تون بیشتره.
(۸۰ درصد یعنی مثلا ۸۰ درصد از اون ناحیه ۲۰ درصد بقیه ناحیه ها یا مثلا ۶۰ درصد یعنی ۶۰ درصد از اون ناحیه ۴۰ درصد بقیه ناحیه ها)
نوع پذیرش هر رشته️انســــــــــانی
پذیرش استانی :
فرهنگیان - اکثر رشته های کاردانی
پذیرش ناحیه ای :
حقوق- حسابداری- مدیریت بازرگانی - زبان و ادبیات فارسی
پذیرش قطبی :
علوم سیاسی . روانشناسی . مشاوره . مدیریت دولتی و صنعتی . جغرافیا . تاریخ . اقتصاد . جامعه شناسی
پذیرش کشوری :
فلسفه ، علوم تربیتی ، علوم قضایی ،مددکاری اجتماعی ، باستان شناسی ، سایر مدیریت ها🩺تــــــــــجربی
پذیرش استانی :
فرهنگیان .پرستاری . مامایی . هوشبری . اتاق عمل . اکثر رشته های کاردانی
پذیرش ناحیه ای :
دندان پزشکی ، دارو ، شیمی کاربردی ، پرتو شناسی ، بهداشت محیط ، شیمی محض
پذیرش قطبی:
فیزوتراپی ، مدیریت صنعتی ، تکنسین پروتزهای دندانی ، مدیریت دولتی و صنعتی ، علوم و مهندسی صنایع غذایی ، روانشناسی
پذیرش کشوری :
میکروبیولوژی ، گفتار درمانی ، شنوایی سنجی ، کار درمانی ، علوم تغذیه ، ساخت پروتز های دندانی🧮ریاضــــــــــی
🥺پذیرش استانی :
فرهنگیان ، اکثر رشته های کاردانی
🥺پذیرش ناحیه ای :
مهندس کامپیوتر ، مکانیک ، معماری ، عمران
🥺پذیرش قطبی :
مهندسی صنایع ، مهندسی برق ، مهندسی مواد و متالوژی ، مهندسی شهرسازی ، مدیریت دولتی
🥺پذیرش کشوری :
مهمدسی های نفت ، شیمی ، معدن ، هوا فضا ، پزشکی ، اپتیک و لیزر ، نساجی ، نقشه برداری
@دانش-آموزان-آلاء -
جمعبندیِ هزینه دانشگاههای پردیس (خودگردان)
این دانشگاهها هم دولتی هستن، ولی خودشون هزینههای تحصیل رو از دانشجو میگیرن و خب هزینههاشون نسبت به دانشگاههای روزانه بیشتره
رشتههای مهندسی:
شهریه ثابت: هر ترم بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان
شهریه متغیر: برای هر واحد درسی نظری بین ۱ تا ۱.۵ میلیون تومان و برای هر واحد عملی بین ۱.۵ تا ۲ میلیون تومانرشتههای علوم پزشکی:
شهریه ثابت: هر ترم بین 10 تا 20 میلیون تومان
شهریه متغیر: برای هر واحد نظری بین ۲ تا ۳ میلیون تومان و برای هر واحد عملی بین ۲.۵ تا ۴ میلیون تومانسایر رشتهها:
شهریه ثابت: هر ترم بین ۷ تا ۱۲ میلیون تومان
شهریه متغیر: برای هر واحد نظری بین ۰.۵ تا ۱ میلیون تومان و برای هر واحد عملی بین ۱ تا ۱.۵ میلیون تومان
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
دیگه کم کم داریم به اومدن جوابا خیلی نزدیک میشیم خواستم یکم باهاتون صحبت کنم
واسه خود من سخت ترین لحظهی کنکور اون لحظهای بود که بود میخواستم رتبمو ببینم
لحظهی خیلی عجیبیه…
تو یک ثانیه میتونی خوشحالترین آدم دنیا باشی یا اینکه کل غم و غصهی دنیا واسه
تو بشهمن هم ناراحتی بعد دیدن رتبمو تجربه کردم
هم خوشحالیشوواسه همین خواستم قبل اینکه رتبهات رو ببینی یکم با خودت و خونوداهات صحبت کنم اگه دوست داشتی این حرفامو واسه مامان و باباتم بفرست
اگه رتبهات اونی نشد که همیشه میخواستی هرچقدر خواستی غصه بخور، گریه کن ولی کم کم سعی کن به خودت بیای
تو میخوای تو این دوران مهمترین تصمیم زندگیتو بگیری
میخوای انتخاب کنی قدم تو چه راهی بذاری
میخوای با تصمیم الانت تعیین کنی
تو کل زندگیت کجا باشی،
چه شغلی داشته باشی،
چقدر درامد داشته باشی،
با چه کسی ازدواج کنی
و…پس کم کم هیجانتو کنترل کن که بتونی با منتطقت بهترین تصمیم رو بگیری
اگه خواستی پشت کنکور بمونی با همه وجودت این تصمیم رو بگیر و جوری پشت کنکور بمون که با سلول به سلول بدنت واسه هدفت تلاش کنی
اگه تصمیم به رفتن داری بهترین رشتهای که واست ممکنه رو انتخاب کن
یجوری که تا آخر عمرت از تصمیمت پشیمون نشیبه مامان و باباهاتونم بگین این مدت بیشتر کنارتون باشن و تو تصمیم گیری کمکتون کنن
بهترین همراه تو هرلحظهی آدم مامان و باباشن️اگرم رتبهات همون چیزی بود که همیشه میخواستی اول از همه چی خیلی بت تبریک میگم
تو ام سعی کن اول از همه چی بهترین رشتهای که میتونه آیندت رو تأمین کنه انتخاب کنی
و بعدش اینو بدون که تازه سختیای زندگی شروع شده و باید اینقدر تلاش کنی که تو جایی که هستی بهترین باشیخواستم تجربیات چند سالم رو بهتون بگم
از خدا میخوام که همتون همیشه بهترین باشید
-
شنوایی سنجی یا بینایی سنجی ️
شنوایی سنجی :
🟡دوران تحصیل : ۴ سال کارشناسی
🟡بازار کار: متوسط
🟡محل کار: مطب و بیمارستان ها و مدارس
🟡شرایط مهاجرت:متوسط
🟡طرح اجباری: ندارد
🟡پذیرش بدون کنکور:ندارد
🟡سختی کار:کم
🟡مزیت : کار تمیز (توانبخشی)
🟡درآمد: ۱۵+ میلیونبینایی سنجی :
🟡دوران تحصیل:۴ سال کارشناسی
🟡بازار کار:عالی
🟡محل کار:مطب و بیمارستان و عینک فروشی
🟡شرایط مهاجرت:متوسط
🟡طرح اجباری:ندارد
🟡پذیرش بدون کنکور:ندارد
🟡سختی کار:کم
🟡مزیت:تاسیس مطب و دانشگاه تاپ
🟡درآمد:۲۵+میلیونگروه مشاوره آکو
-
اونایی که تصمیمشون امسال به رفتنه و به پشت کنکور فکر نمیکنن
انتخاب رشتهی امسال یه نکته خیلی مهمی داره .
گوش کنید بگم بهتونقبولی امسال با تمام سال های قبلی فرق داره. چرا ؟ چون خیلی از کسایی که پارسال کنکور دادن و الان دانشجوی رشته ها ی تاپ ۳ رشته هستن، بازم رتبه برتر شدن ؛ طبیعتا طبق قانون دفترچه نمیتونن انتخاب رشته کنن؛ از طرفی خیلیا به خاطر بحث محرومیت ممکنه انتخاب رشته نکنن به خاطر اینکه بتونن پشت کنکور بمونن در نتیجه این وسط کلی رتبهی تقریبا فیک و الکی داریم .
اگه قصدتون رفتن به دانشگاهه
پس امسال بدون شک قبولی ها بهتر از سال های گذشته هست. به هیچ وجه هیچ شانس ریزی رو از دست ندید. به هیچ وجه نگید من رتبه م بالا بوده پس انتخاب رشته نمی کنم. به هیچ وجه موقع انتخاب رشته بدبین نباشید . به هیچ وجه صرفا بر اساس دیتای سال قبل تصمیم نگیرید!قبلنا میگفتیم:
یک چهارم انتخاب رشته خوش بینانه
دو چهارم واقع بینانه
یک چهارم بدبینانهولی الان شرایط فرق کرده . به نظرم باید اینطور باشه :
یک پنجم خیلی خوشبینانه (۳۰ کد)
یک پنجم خوشبینانه (۳۰ کد)
دو پنجم واقع بینانه (۶۰ کد)
یک پنجم بدبینانه (۳۰ کد آخر)اینم حواستون باشه که منظورم از خیلی خوشبینانه، مثلا پزشکی بهشتی با رتبه ۱۵ هزار نیست. خیلی خوشبینانه ولی منطقی و معقول
-
️پشت کنکور بمون اگه....#مشاوره
-
به رشته های با سوابق بیشتر توجه کنیدیه سری از رشته های با سوابق حتی بدون کنکور نیز استخدامی دارند
بازار کار یکی از مهم ترین نیاز های رشته های با سوابق است
بومی گزینی ندارند و هر داوطلبی امکان انتخاب ان را دارد
-
بابونــــه وای خیلییی ممنون
اون 1 نفر برای منههه
-
قیمت خوابگاه آزاد در تهران:
همین امروز براتون پرسیدم
اتاق 2 تخته مبلغ110/000/000ریال * 50 میلیون ریال ودیعه + 60 میلیون ریال اجاره
اتاق 4 تخته مبلغ100/000/000 ریال * 50 میلیون ریال ودیعه + 50 میلیون ریال اجاره
اتاق 6 تخته مبلغ 90/000/000 ریال * 50 میلیون ریال ودیعه + 40 میلیون ریال اجاره
️مبلغ اجاره باید ماهانه واریز شه
و با پولی که به عنوان ودیعه پرداخت میکنید یکسال میتونید از خوابگاه استفاده کنید.#خبر
-
️ براساس آخرین استعلام از دانشگاه های آزاد؛ امسال شهریه هر ترم پزشکی آزاد حدود ۶۰ - ۴۰ میلیون و آزاد خودگردان حدود ۷۰ میلیون خواهد بود. شهریه دندانپزشکی هم کمی بیشتر از مبالغ گفته شده است.
یعنی سالانه حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون باید شهریه بدین و در طول هفت سال تحصیل، حدود یک میلیارد شهریه پرداخت می کنید (بدون توجه به هزینه های خوابگاه و تعذیه و رفت و آمد و ...) اینم در نظر بگیرید که تو ترمای بالاتر که دروس عملی بیشتر میشه شهریه متغییر هم افزایش پیدا میکنه
پ.ن:این کیکه یا واقعیه ؟اگه اینطوره پس رشته های مهندسی چند میشه ازادش؟ -
-
سلام و خسته نباشید
درباره ی چه موضوعی نیاز هست که راهنمایی بشید؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Hamid.s سلام
خیلی خیلی ازتون ممنونم بابت راهنمایی هایی که در انتخاب رشته بهم کردید
سپاس فراوان، انشالله همیشه در سایه خداوند متعال زندگی سرشار از موفقیت داشته باشید
کاری که خیلی ها بابتتش پول می گیرند رو شما به رایگان انجام میدین و این خیلی ارزشمند هست
خانواده من که برای کنکور مجدد موافقت نکردن ولی ممنون که اون روز بهم انگیزه دادین تا برای خواسته ام تلاش کنم .
با عرض شرمندگی اگر امکانش هست در مورد مصاحبه ارتش توضیحاتی رو بدید ممنون میشم -
_..Parisa_
سلام خانوم وقت شما بخیر
باعث خوشحالیه که کمک ها موثر بوده
دشمنتون شرمنده
کلیت همه ی مصاحبه ها سوالات مختلفی درباره ی احکام و زندگی شخصی و وضعیت اجتماعی و فرهنگی هست و پرس و جوی محلی
حالا من خدمتتون دو تا فایل میفرستم
مطالعه بفرمایید تا با آمادگی تو مصاحبه حاضر باشید
-
Hamid.s خیلی ممنون
-
سوال و مسئله ای داشتید بفرمایید
تا دربارش صحبت بشه
@دانش-آموزان-آلاء -
کدوم فصلای هر درس رو بهتره اول بخونیم؟
🦠 زیست:
اگر امتحان نهایی دارید که اولویت اولتون کتاب دوازدهم باید باشه و بعد در کنارش فصل های پایه.
اگر امتحان نهایی ندارید میتونید از این تقسیم بندی استفاده کنید و به این ترتیب مطالعه کنید:دسته اول:فصل ۲و۴ دهم،فصل ۲و۶و۷ یازدهم،فصل ۱و۲و۵ دوازدهم
دسته دوم:فصل ۳و۵ دهم، فصل ۱و۴و۵ یازدهم، فصل۶ و۳و۴ دوازدهم
دسته سوم:فصل۱ و۶و۷ دهم، فصل۳ و۷ و۸ یازدهم، فصل ۷و۸ دوازدهم.برای زیست کلا پیشنهاد نمی کنیم درسی رو حذف کنید چون تعداد سوالات ترکیبی زیاده.
🧪شیمی:
باز هم بچه هایی که نهایی دارن اولویتشون دوازدهمه. ولی باید یک سری مباحث مثل استوکیومتری، جدول تناوبی و شیمی آلی از پایه رو هم در کنارش مطالعه کنند.اولویت بندی کلی هم به این صورته:
دسته اول:فصل ۱و۲ دهم، فصل ۱و۳ یازدهم، فصل ۴ دوازدهم
دسته دوم:فصل ۳و۲ و۱ دوازدهم(به همین ترتیب)،فصل ۲ یازدهم، فصل ۳ دهم.برای شیمی هم از اونجایی که معمولا مسائل و حتی جدیدا مفاهیم هم به صورت ترکیبی میاد، سعی کنید که مباحث رو به صورت موضوعی پیش ببرید،
🧲فیزیک:
برای بچه هایی که نهایی دارن باز هم اولویت دوازدهمه. فیزیک به صورت ترکیبی چندان سوالی نداره البته قبل از خوندن فصل ۲ دوازدهم ، فصل ۳ دهم رو بخونید چون مباحث مرتبط به هم دارن.🧶دسته اول:فصل ۱و۳و۴ دهم، فصل ۳ یازدهم، فصل ۴ دوازدهم
دسته دوم:فصل ۳ و۲ دوازدهم، فصل ۲ دهم، فصل ۱و۲ یازدهم.ریاضی:
این درس رو هم باید به صورت ترکیبی با پایه بخونید چون برای فهم مباحث دوازدهم لازمه؛ حتی برای بچه هایی که نهایی دارن.دسته اول:تابع، مثلثات، حد
دسته دوم:مشتق، کاربرد مشتق، عبارات جبری و الگو
دسته سوم:آمار و احتمال و هندسه -
آغاز ثبتنام پذیرفتهشدگان کنکور در دانشگاهها از روز یکشنبه
️ سرپرست سازمان ملی سنجش:
پذیرفته شدگان از روز یکشنبه ۲۲ مهر می توانند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
پذیرفتهشدگان برای اطلاع از نحوه، تاریخ و مدارک لازم برای ثبتنام، باید از تاریخ ۲۲ مهر به درگاه اطلاعرسانی دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند. -
🟡شروع ثبت نام از تاریخ 22 مهر
نتایج انتخاب رشته دانشگاه آزاد از طریق سایت زیر اعلام خواهد شد.
-
کوتاه بگم:
اگر توان رسیدن بهش
رو نداشتی
خدا فکرشو سرت نمی انداخت!
@دانش-آموزان-آلاء