سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
Abolfazl Yaghoobinezhad دانش آموزان آلاءreplied to Zahra.HD on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Yaghoobinezhad انجام شده
Zahra.HD سلام
من میخوام دانشگاه رشته ریاضی بخونم.
میخوام کل امسالو فقط دروس ریاضیات (حسابان گسسته آمار و احتمال هندسه)بخونم تا درصد ریاضیات کنکور خیلی بالا بیارم.
و هیچ درس دیگه ای نخونم ولی در عوض ریاضیات رو به ۱۰۰ برسونم.
میخواستم بپرسم که این کار اشتباه نباشه؟
مرسی -
چگونه هنگام مطالعه دچارخواب آلودگی نشویم؟
درمکان خیلی گرم درس نخوانید، دمای اتاق حداکثر ۲۴ یا ۲۵درجه سانتیگراد باشد.
صاف و درست بنشینید، در هنگام مطالعه دراز نکشید و در یک وضعیت ثابت نمانید، بهترین روش نشستن روی صندلی پشت میز است.
از پراکنده خوانی اجتناب کنید، برای مطالعه خود برنامه داشته باشید.
آب بنوشید، هنگامی که بلند میشوید و برای آب خوردن حرکت میکنید باعث از بین رفتن خواب آلودگی میشود، دربین ساعت مطالعه مفید هر یک ساعت و نیم یا دو ساعت یکبار استراحتی پانزده دقیقه ای داشته باشید.
درشب خواب کافی داشته باشیم، حداقل ۶ تا ۸ ساعت.
گاهی اوقات باصدای بلند درس بخوانید.
در خوردن زیاده روی نکنید، مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید، بلافاصله بعد از غذا خوردن درس نخوانید.
بلافاصله بعد از بیداری مطالعه نکنید.
در نور کافی درس بخوانید.
قبل از خواب به هیچ عنوان تلویزیون مشاهده نفرمایید.
-
سوالی که اکثرا شنیدم و خودم هم تجربه کردم چنین شرایطی رو
هر شب تصمیم میگیرم فردا زودتر از خواب بیدار شم اما نمیشه، نمیتونمچطور میتونیم صبحا راحت تر از خواب بیدار شیم؟🟣 یه دغدغه ی مهم کنکوریا، زود و راحت بیدار شدنه. شما چه دانش آموز باشید و چه فارغ التحصیل، نیاز دارید که صبحا زود از خواب بیدار شید.
🟣بعلاوه، طبق تحقیقات اگه روز های تعطیل هم بتونید درس رو صبح زود شروع کنید، ساعت بیولوژیکی بدنتون رو منظم تر میکنید؛ با قدرت و اراده ی بیشتری درس میخونید و بازدهی بالاتری خواهید داشت.برای عادت به سحرخیزی :
🟡 قبل از هرچیزی باید خواب کافی داشته باشید.
خواب کافی برای افراد مختلف متغیره، ولی ما توصیه میکنیم که یه دانش آموز کنکوری کمتر از ۶ ساعت خواب نداشته باشه.️🟡 خودتون رو گول نزنید!!!
به خودتون نگید که ۱۰ یا ۲۰ دقیقه ی دیگه بیدار میشم، چون هرگز بیدار نخواهید شد!
هرچقدر هم که مدت بیشتری بعد بیدار شدن در تخت خوابتون بمونید تمایل بدنتون به خواب عمیق بیشتر میشه.🟡 سعی کنید از نور آفتاب و هوای تازه برای شادابی تون استفاده کنید.
چند دقیقه پیاده روی ممکنه خیلی رو روحیه تون اثر بذاره.حتی قانونی هست که میگه شروع روز با طلوع خورشید، باعث شادابی بیشتر میشه.🟡 هر از چند گاهی، زنگ ساعتتون رو تغییر بدید.
یه آهنگ خاص ممکنه بعد از یه مدت کاراییش رو در بیدار کردن شما از دست بده.🟡 شب ها قبل از خواب، کارهای روز بعد رو برای خودتون لیست کنید.
این موضوع باعث تقویت اراده میشه چون باعث میشه هدفی برای بیدار شدن داشته باشید. نوشتن و اولویت بندی کردن کار ها یکی از عادت های انسان های موفقه!🟡 بعد از بیدار شدن یه کار مفید انجام بده!
حواستون باشه که اگه ساعات اولیه ی صبح رو بعد از بیدار شدن هدر بدین، ذهنتون بعد از یه مدت بی انگیزه میشه و اراده ی کافی رو برای بیدار شدن پیدا نمیکنه. ️🟡 اختلالات خوابتون رو اصلاح کنید!
شب ها بلافاصله قبل خواب چیزی نخورید.
شام خیلی سنگین نخورید
در تخت خواب مطالعه نکنید.
اگه خواب روزانه، باعث میشه که خواب شب شما بهم بریزه، سعی کنید عادت چرت زدن در روز رو به تدریج و اروم اروم ترک کنید.🥱🟡 ایجاد عادت سحرخیزی یهویی اتفاق نمیفته!
تکرار و تمرین کنید تا به تدریج ساعت بیولوژیک بدنتون تغییر کنه.️🟡 بلافاصله بعد بیداری، کارهایی رو انجام بدین که ازش لذت میبرین!🥳
مثلا اگه شما از درس فیزیک خوشتون نمیاد ؛ بهتره مطالعه ی فیزیک رو دقیقا اول صبح نذارید! -
سوال دومی که شنیدم
چگونه بر پر خوابی غلبه کنیم؟خواب یکی از نیازهای ضروری ماست و انسان هایی در سن شما به 6 تا 7 ساعت خواب نیاز دارند و معمولا کاستن از این مقدار موجب افت دقت و کارآیی روزانه، خصوصا کار فکری می شود. اما اگر خواب شما بیش از این اندازه است برای کاستن آن در اولین قدم به توصیههاى زیر عمل کنید. باید علل زمینهاى پرخوابى را برطرف کرد که برخى از آنها عبارتند از:
1️⃣ پرخورى در شب که از مهمترین عوامل پرخوابى است. سعى کنید شبها به حداقل غذا اکتفا کنید.2️⃣اگر طبع شما سرد است از خوردن غذاهایى مثل ماست، بادمجان، ترشیجات و غیره که طبیعتا سرد هستند و موجب تشدید خوابآلودگى مىشود بپرهیزید و اگر طبیعت شما گرم است از غذایى که طبیعت گرم دارند نیز اجتناب کنید که براى این گروه افراد این دسته غذاها موجب پرخوابى مىگردد.
3️⃣غذا را سرشب میل کنید که تا موقع خواب هضم شده باشد.
4️⃣در صورت امکان از خواب قیلوله (قبل از ظهر) یا خواب بعد از ظهر بهرهمند باشید.
5️⃣فعالیتهاى شدید بدنى در روز با خوابآلودگى و افزایش خواب همراهند و گریزى از آنها نیست، لذا اگر این نوع فعالیتهاى شما زیاد است آنها را تعدیل کنید.️ همچنین عدم تحرک و ترک ورزش روزانه باعث اجتماع رطوبت در بدن و خواب آلودگی می شود. بنابراین تحرک بدنی از ضرورت های زندگی یک جوان است.️
6️⃣با برنامه ریزى دقیق سعى کنید به تدریج از میزان خواب خود بکاهید. مثلاً جدولى تنظیم کنید که به مدت یکماه از طول خواب خود یک ساعت کم کنید. هر 5 روز 10 دقیقه (5 دقیقه از ابتدا و 5 دقیقه از انتها) از خواب خود بکاهید و در 5 روز بعد این مقدار را دوبرابر کنید تا ظرف 30 روز 60 دقیقه از خواب شما کاسته شده باشد و به اصطلاح عادت شکنى تدریجى داشته باشید. بعد از یک ماه اگر باز هم مدت خواب شما زیاد است به همین ترتیب از طول آن بکاهید. در عین حال میزان کاهش نباید از حد مورد نیاز بدن افزونتر شود.
7️⃣حتما تاکید میشود افرادی که خواب زیادی دارند در اولین فرصت یک آزمایش خون کامل انجام بدن مخصوصا خانوم ها!!
در پایان تأکید می شود هرگز در صدد کاهش میزان خواب خود به سطح 4 ساعت در شبانه روز نباشید و حداقل 6 الی 7 ساعت خواب برای شما ضروری است.
-
همیشه طبق برنامه با سرعت مطالعه بالا و کیفیت بالا درس میخونی ولی باز نتیجه نمیگیری؟
تو هم از اون بچه هایی هستی که کاملا منظم و مرتب با سرعت و کیفیت بالا میخونن ولی نتیجه و ثمری نمیبینن؟🦦
خعیلییی خوب مشکلت اینجاست بخون
سلااام سلااام چطورین؟
🫡بگین ببینم تا حالا چیزی در مورد تیز کردن تبر 🪓 شنیدین؟
خب معلومه که شنیدین
حالا تبر برای کنکوریا چیه؟
استراحت.... بله دقیقا همینه استراحت
بچه ها شاید خیلیاتون اینو ندونین ولی استراحت هم به اندازه کار کردن مفیده️
️ بچه ها زیاد کار کردن با هوشمندانه کار کردن متفاوته
شما با یه ذهن خسته 🫠 مدام یه کار روتین و تکراری رو انجام بدین نتیجه میگیرین؟استراحت چیست؟
🟢 یکسری استراحتا روزانه است :
یعنی هر روز باید برای خودتون درنظر بگیریدش1⃣ یکی از شایع ترین و مهم ترینش اینه که بین تایم های مطالعاتیتون ، حتما حتما استراحت کنید و دو تایم مطالعاتی رو اصلا پشت سر هم و بدون وقفه انجام ندین🥴
زمان این استراحت: ۱۵ تا ۲۰ دقیقست و باید توجه کنیدکه اصلا این تایم رو با گوشی پر نکنید
از جاتون بلند بشین، چند تا حرکت کششی انجام بدین، موزیک اگه دوست دارین گوش کنین، یه چیزی بخورین و هر کاری که حالتونو خوب میکنه انجام بدین🥳2⃣ مثال دیگه از استراحت روزانه: بچه حتما حتما وعده های غذاییتون رو خارج از اتاق و کنار خانوادتون میل کنید تا ذهنتون از این طریق استراحت کنه
3⃣ مثال دیگه اینکه هر روز بعدازظهر سعی کنیم یه نیم ساعت استراحتو داشته باشید🥱 اگه خوابتون میگیره بخوابین یا اگه نمیتونین بخوابین فقط چشماتونو ببندین و بذارین بدنتون استراحت کنه🫣
4⃣ و مورد بعدی که خیلییی خیلیییی مهمه اینکه حتما خواب شبانتون به اندازه و کافی باشه️
بچه ها اگر خوب نخوابید قطعاا خوب هم نمیخونید🟣 تایم های استراحت هر هفته یا هر دوهفته یکبار:
طبق صلاح دید خودتون و مشاورتون هر دوهفته نصف روزتون رو خالی کنید و استراحت کنید
میپرسین چیکار کنیم؟!🤌
خب مثلا میتونین کتابایی که براتون مفیده و بهتون انگیزه میده بخونین
یا مثلا فیلم سینمایی نگاه کنین
یا با خانواده به طیعت یا بیرون برید️
خلاصه که خوش بگذرونید و اون تایمو مال خودتون باشینپس بچه ها اصلا از استراحت غافل نشید اما استراحت درست و به موقع و سالم
موفق باشید -
٢٨ کاری که استرس را شدیدا کاهش میدهد و سطحانرژیتان را بالا میبرد
-
نوشتن
-
نقاشی بکشید
-
دویدن و پیاده روی
-
مراقبه و مدیتیشن
-
لمس کردن درخت و گل و گیاه
-
آواز خواندن
-
رقصیدن
-
عشق ورزیدن
-
لمس کردن زمین، خاک و سنگ
-
ایستادن کنار گرمای اتش
-
حمام کردن
-
یوگا
-
ماساژ گرفتن
-
ارتباط با حیوانات
-
خوابیدن استاندارد
(بین 6 تا 8 ساعت و حتما شب باشد) -
خندیدن حتی مصنوعی
-
گوش دادن به موسیقی کلاسیک
-
دوش گرفتن با اب ولرم
-
کمک گرفتن از یک روانشناس خوب
-
مسئله حل کردن مثل جدول
-
روزانه نفس عمیق کشیدن
-
کوهنوردی
-
رفتن به دل طبیعت هرچند وقت یکبار
-
گاهی اوقات بی خیال بودن نسبت به همه چیز
-
هدف گذاری
-
برنامهریزی
-
معاشرت با افراد پرانرژی و شاد
(از نشستن کنار افراد ناامید خودداری کنید) -
مطالعه کتاب هایی در مورد استرس
هرچیزی که به قیمت از دست رفتن آرامش زندگیتان میشود، رهایش کنید.
-
-
Alireza Varamanzar در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
بهترین راه حل سحر خیزی تضمینی:
شب سه لیوان آب بخور و بخواب
مثانه شما رو رأس ساعت ۵ صبح بیدار میکنه
بچه ها این واقعا حقه
من خودم با این روش بیدار میشدم یه مدت🫠
شما هم امتحان کنین حتما
جواب میده
@دانش-آموزان-آلاء -
❞ راههای تقویت حافظه❝
❒ خواب
یکی از مهمترین مولفه ها برای بهتر کار کردن حافظه ما خواب کافی می باشد.
درواقع بین تایم ۱۰ شب تا حدود ۴ یا ۵ صبح ، بهترین وقت برای استراحت مغز می باشد .❒تنوع در مطالعه
اگر در طول روز درس هارو درست و با تنوع مناسب انتخاب کنید مغزتون هم می تونه بهتر اطلاعات رو دریافت کنه❒نحوه خوندن دروس
شما برای هر درس باید روش درست مطالعه رو داشته باشید تا تلاشهاتون بی نتیجه نباشه.❒تصویرسازی
بخش حافظه تصویری ما از سایر بخش هابهتر کار می کنه پس برای مباحث تا می تونید تصویر مناسب پیدا کنید حتما ماندگاریش بهترخواهد بود.❒ مرور
همه ما وقتی یک مطلب رو می خونیم اگه مرور نداشته باشیم فقط تو حافظه کوتاه مدتمون قرار میگره و بعدش پاک میشه❒رمزگذاری
وقتی یک یا چند متن طولانی برای حفظ کردن داشتید می تونید از کد گذاری استفاده کنید و کلمات کلیدی از متن انتخاب کنید .❒ حل تست
حفظ کردن کافی نیست شما برای #یادگیری و ماندگاری در حافظه به حل تعداد تست زیادی نیاز دارید.
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا -
تحلیل سوالات آزمون نهایی دین و زندگی دوازدهم تجربی در دیماه ۱۴۰۱
از مجموع ۲۰ نمره
۵نمره آسان۱۱/۵نمره متوسط و️۳ونیم نمره دشوار بود.
تفاوت محتوایی سوالات نسبت به سالهای قبل
️۴سوال سه گزینه ای شبیه کنکور
️یک سوال حفظ آیه عین کنکور
️یک سوال از سوالاتِ مراتب توحید، مربوط به روابط علی و معلولی بود که تا بحال در سوالات نهایی سابقه نداشت و از سوالات رایج کنکور بود.
️درسوالات کشف ارتباط همانند سوالات کنکور به نکات خیلی ریز توجه شده بودمثل:ایجاد شرایط برای آسان رسیدن به مقصد و ایجاد شرایط برای بروز صفات، که یکی برای توفیق و دیگری برای ابتلاست.
سوالات درست و غلط و جا خالی قبلا هرکدام ۵/نمره بود که در این آزمون تعداد آنها زیاد ولی هرکدام ۲۵صدم شده بودند و برای پاسخ دادن به آنها علاوه بر مفهوم، تسلط بر متن را می طلبید.
۸نمره از سوالات، به سوالات تشریحی اختصاص داده شده بود که با توجه به سلیقه ای بودن تصحیح و اینکه نمرات در پذیرش دانشگاهاتاثیر قطعی دارد،بهتر است تا جایی که ممکن است این مدل سوالات کاهش پیدا کند.
️️اگر سوالات خرداد به این سبک باشد برای گرفتن نمره ۱۹ به بالا و بیست ،در مطالعه درس دین و زندگی با توجه به ضریب بالای این درس به نکات زیر توجه کنید
1️⃣ در درجه اول به مفهوم و محتوای دروس و کتاب باید تسلط داشته باشید.
2️⃣به متن کتاب تسلط داشته باشید که بدون قدم اول این کار دشوار خواهد بود.
3️⃣به متن آیات و ترجمه آنها دقت کنید که حدود یک نمره از سوالات، از این مدل خواهدبود.
4️⃣به پیام آیات فقط در حد پیام های کتاب که در بخش تدبر آمده است توجه کنید و خودتان را درگیر مطالب اضافی نکنید.
️️توجه کنید که برای گرفتن نمره ۱۰الی ۱۵ اگرفقط یک هفته آخر را بخوانید کافی است.
مورد توجه ترمیمیای خرداد -
بچه ها لطفا اسپم ندید
@Aye در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD چرا رو من جواب نداد فک کنم زیادی خوردم تا صبح نرسید
کل شبو تو سرویس بودمخب این بستگی به شرایط هر فرد داره اگه شما خواب سبکی داشته باشین ممکنه به این مشکل بر بخورین ماهم تو پست اول این تاپیک گفتیم که حرف هامون صرفا از روی تجربه های شخصی هست.
اگر راجب خوابتون مشکل دارین پیشنهاد میکنم که این پست سر بزنین:Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام دوباره
ویس امروز راجع به خواب و روتین روزانه مون هست
یه مسئله خیلی مهم که نادیدهش میگیریم️
جواب این سوال هم اینجاست:Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
اصلا حوصله ندارم صبح زودتر از 7 پاشم و شب دیر تر از 9 و نیم اینا بخونم.. چ کنم
. -
امتحان نهایی برای تمامیِ دانشآموزان پایه ۱۰، ۱۱ و ۱۲ از خرداد ۱۴۰۳
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش: سابقه تحصیلی برای سال ۱۴۰۲ عدد ۴۰ درصد قطعی است. برای کنکور ۱۴۰۳ نیز این تأثیر ۵۰ درصد قطعی و برای پایه دوازدهم است.
برای سال ۱۴۰۴ سوابق تحصیلی پایه یازدهم هم ایجاد میشود و سوابق یازدهم و دوازدهم با تأثیر ۶۰ درصد است.
در خرداد ۱۴۰۳، همه دانشآموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهند داشت. چون در سال ۱۴۰۵ سابقه تحصیلی برای پایه دهم باید داشته باشیم.
سوابق تحصیلی در سال ۱۴۰۵ در سه پایه دهم و یازدهم و دوازدهم تأثیر ۶۰ درصد قطعی است.
@ریاضیا
@انسانیا
@تجربیا -
-
چند نکته برای داشتن مطالعه موثر
| دلهره و استرس از جمله آسیبهایی است که ذهن فرد را هنگام مطالعه مختل می کند.
مطالعه باید با انگیزه شروع شود و مکان مطالعه باید محیطی آرام و عادی از هرگونه عوامل برهم زننده تمرکز، مانند عکس و پوستر باشد.| زمان مطالعه هم از نکات بسیار مهم است.
| به طور معمول صبح زمان مناسبی برای مطالعه است، زیرا مغز به اندازه کافی استراحت کرده و آمادگی لازم برای یادگیری را دارد. مدت مطالعه نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است. بهترین مدت مطالعه حدود 45 تا 60دقیقه و سپس 15 دقیقه استراحت است.| برای یک مطالعه موفق و نتیجه بخش بهتر است دروس مشابه پشت سرهم خوانده نشود زیرا مطالعه کردن دروس مشابه باعث تداخل در یادگیری و ایجاد خستگی ذهن میشود.
| بهترین شیوه مطالعه این است که دانش آموزان بعد از بازگشت از مدرسه و ساعتی استراحت، به انجام مطالعه دروس همان روز بپردازد تا یادگیری او بعد از کلاس کامل شود.| مراحل یک مطالعه مطلوب عبارتند از:
| پیش خوانی ،سؤال کردن، خواندن،تفکرکردن ،حفظ کردن، مرور کردن.| فضای مطالعه نباید طوری باشد که موجب ازبین رفتن تمرکز شود.
| رفت و آمدهای مکرر، هوای نامناسب، گفتوگوی اطرافیان و موارد دیگر میتواند در چگونگی مطالعه دانش آموز موثر باشد. -
-
سلام بچه ها
خوشحالم که تاپیک ما به عنوان تاپیک برتر این ماه انتخاب شده و آنقدر خوب و تاثیرگذار بوده که این عنوان رو به خودش گرفته
ممنونم از هانیه عزیز که وقتی ازش خواستم تو این تاپیک همراه ما باشه گفت" حله داداش من هستم"
و شما که از ما حمایت کردین.️
امیدوارم همراهی فارغ التحصیلان با کنکوری ها همچنان توی انجمن ادامه داشته باشه.
اون روزی که تصمیم که ایجاد این تاپیک گرفتم میخواستم اینجا جایی باشه که تجربهی واقعی اونایی که نتیجه گرفتن رو از زبون خودشون بشنویم و جایی برای مشاور های بدون تجربه و مشاوره های سمی که نه تنها کمک نمیکنن بلکه باعث از بین رفتن امید و انگیزه بچه ها میشن یا امید واهی میدن نباشه.
پس اولش از خودم و بعد از شما خواهش میکنم این تاپیک رو مثل پیج های غیرعلمی با پست های سمی افت زده نکنیم.
ممنون -
-
میای با هم درس بخونیم؟
-آره عالی میشه
-هرروز گزارش کار میدیم و برنامهمون رو باهم پیش میبریم.
-خیلی خوبه. کلی هم انگیزه میگیرم وقتی باهم بخونیم
-کنکور رو باهم می ترکونیم
-ایول بریم تو کارش. از فردا شروع کنیم؟
-...
این حرف رو خیلی شنیدی مگه نه؟
.
تو دوتا پست بعدی همراهم باشین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
Zahra.HD فکر نمیکنم کنکوریای باشه و این مدل پیام هارو ندیده باشه یا یکی از دو طرف این چت نباشه️
حداقل تو همین انجمن آلا خیلی تاپیک این شکلی وجود داره.
چرا️ چون این قبیل حرف ها ظاهرا خیلی قشنگ و تاثیرگذار هستن ولی:
امان از اون گروه هایی که ساخته شد و بیشتر از چند روز یا چند هفته دوام نداشت، امان از اون انگیزه هایی که با یه نسیم بهاری میان و میرن، امان از اون کنکوری هایی که بازیچه دست رفیق های دمدمی مزاج و بی اراده میشن، امان از ...(تا خود فردا میتونم بشمرم براتون🫤)
️یادتونه قبلا راجع به مُسَکِن ها حرف زدم؟ قرص هایی که میخوری ولی به جای درمان مشکلت فقط برای چند ساعت ساکتش میکنه.
"دوستان عزیزم! این گروه های درس خوندن باهم دیگه، و گزارش شبانه و رقابت دوستانه دقیقا مثل همین قرص ها هستن"
پس لطفا گول ظاهر جذابشون رو نخورین چون خیلی طول نمیکشه که از هم میپاشن️
.
احتمالا خیلیا الان گارد بگیرن که " نه اتفاقا خیلی هم به ما انگیزه میده برا درس خوندن و فلان وبهمان..."
ولی بچه ها این حرف رو منی دارم بهتون میزنم که کلی از این کارها کرده و با خیلیا قرار گذاشته درس بخونه.
.
میخوام با چند تا حرف متقاعد کنم شمارو که دست از این کار بردارین(اگرم نشدید برید تو کارش و خودتون تجربهش کنین🫤)
1️⃣ فرض کن تو از اون رفیق شفیقت تایم مطالعه بالاتری داری اون وقت وقتی شب ها گزارش میدی و میبینی ازش جلوتری میگی چه خبره بابا فلانی داره اینقد میخونه بزار من یکم استراحت کنم خیلی فشار نیارم به خودم خسته نشم اینطوری میشه که شما افت میکنی...
2️⃣ فرض کن رفیقت از تو خیلی خفن تره روزی فلان قدر از تو بیشتر میخونه پس وقتی گزارش بدین و ببینی که اون خیلی جلوتره نامید میشی که اون روزی راحت فلان قدر داره میخونه ولی منی که دارم خودمو جر میدم به گرد پاشم نمیرسم اینه که ناامید میشی...
3️⃣ خیلی وقتا هم پیش میاد باهم قرار بزارین واسه درس خوندن بعد شب که گزارش میدی و ذوق و خوشحالی از درس خوندنت، میگه عه فلانی من امروز مشکل داشتم، مریض بودم، کار برام پیش اومد، فلان مهمونی رفتم، خوابیدم، و... هیچی نخوندم. دقیقا همینجاست که تو داغون میشی...
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا