سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره کنکوری
-
میدونم واسه نهایی هست ولی چون تاثیر داره میگم
شروط لازم برای ۲۰ گرفتن در نهایی ویژه دروس عمومی !شرط اول: کتاب درسی کامل خوانده شود. تمام تمرینات، کار در کلاس و فعالیت های کتاب حل شوند.
شرط دوم: یاد بگیرید دقیق به شیوه نهایی بنویسید و ریز بارم سوالات رو بلد باشین. باید یاد بگیرید برای هر تیپ سوال باید چه مواردی رو بنویسید
شرط سوم: سوالات سه سال اخیر نهایی حل شوند(در طول سال خوانده شوند نه صرفا قبل امتحان). شرط دوم رو هنگام حل سوالات سال گذشته تکمیل کنید و یاد بگیرید چطور بنویسیدنکات لازم در خواندن هر درس :
️ ادبیات :
1️⃣معنی تمام کلمات سخت (نه صرفا کلماتی که در کتاب معنی شده اند)
2️⃣معنی و مفهوم تمامی اشعار کتاب درسی و مفاهیم نمادین ابیات
3️⃣معنی تمامی نثر های قدیمی کتاب درسی
4️⃣آرایه های مهم
5️⃣لغات املایی مهم
6️⃣نکات دستور زبان
7️⃣حفظ اشعار حفظی
8️⃣تاریخ ادبیات️ دینی :
1️⃣پیام آیات
2️⃣خواندن دقیق متن کتاب و آمادگی برای سوالان صحیح غلط، جاخالی، کوتاه پاسخ و وصل کنید
3⃣حفظ تعاریف موجود در کتاب مانند تعریف نفس اماره...
4⃣حفظ معنی اصطلاحات موجود در کتاب
5⃣حفظ پاسخ تمامی پرسش های انتهای هر درس️ عربی :
1️⃣معنی لغات/ مترادف و متضاد ها
2️⃣معنی جملات کتاب درسی
3️⃣تسلط بر قواعد ترجمه
4️⃣احاطه کامل بر قواعد و حل تست تمرینی(در صورت لزوم قواعد پایه دهم و یازدهم مرور شوند)
5️⃣دانستن تحلیل صرفی و اعراب لغات
6️⃣آمادگی برای متن️ زبان :
1⃣توجه به رعایت املای صحیح تماک کلماتی که حین امتحان مینویسید
2⃣آمادگی جهت سوالات لسنینگ و تقویت مهارت گوش دادن
3⃣حل تمامی تمارین کتاب درسی و پاسخ دادن به آنها به شیوهی خود کتاب درسی
4⃣احاطه کامل بر معنی لغات پایه دوازده (در صورت امکان لغات پایه دهم، یازدهم خوانده شوند)
5⃣احاطه کامل بر گرامر و حل کردن تست تمرینی
6⃣آمادگی برای ریدینگ و تقویت مهارت متن خوانی و شیوه برخورد با لغات جدیدشرط آخر!
تمیز، شمرده و مرتب بنویسید، حتی موقع تمرین -
@Aye در مشاوره کنکوری گفته است:
میتونم یه سوال مشاوره ای بپرسم ؟
من یازدهمی ام
و به شدت معتاد فیلم و سریالم
شما تو دوران کنکور فیلم و ... میدیدین؟ به نظرتون راهی هست بین اینا تعادل برقرار کنم ؟ حرف از ترک اعتیاد نزنید که موجب مرض استسلام
خب هنوز یازدهمی و وقت داری تا کنکور
پس بیا این کار بکن
سعی کن سریال نبینی چون همش فکرت این میشه قسمت بعدی چی میشه
من پارسال ک مشاور داشتم میگفت هرروز یک فیلم سینمایی ببین
ندیدن فیلمم نمیشه مسلما حتی تو سال کنکورم ب استراحت نیاز هست. -
@محمد-مهدی-کاووسی در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام بچه ها
این برنامه امتحانی بنده
اینم یه جمع آوری اطلاعات کلی
مواردی که ذکر نشده یا بلدم یا نمونه سوال کار کردم و بلدم اما بیشتر نیازه که اونو در وقت داده شده حلش میکنم
اما موارد ذکر شده مواردیه که معتقدم داخل وقت امتحانات دی اگه این یه هفته باقی مانده کاریش نکنم به مشکل احتمالش بشدت بالاست بخورم
اصلا به ادبیات نگاه میکنی استرس میگیری ماشالا یه نمره پرسش کامل ازش گرفتم با خیال راحت ولش کردم ! و اصلا هم بهش فکر نکردم ! یه برنامه بهم بگید تا ده دی میتونم برسم به موارد ذکر شدهبریم سراغ یه دستورالعمل خفن برای نوشتن برنامه درسی تو بازه ی زمانی مشخص
خب خب️
1️⃣اولش باید درس هات رو به دو گروه دوست داشتنی و یکم دوست نداشتنی(اونایی که حس خوبی بهشون نداری) تقسیم کنی چون که انگیزه برای درس خوندن لازمه.(آخر کار میفهمی چی میگم)
2️⃣بعد اولویت مهم بودن بهشون میدی یعنی بین اونایی که دوست داری کدوم ها مهم تر هستن و از بین اونایی که حس خوبی بهشون نداری کدوم ها مهم تر هستن(اینارو قراره بزاری تو روز های اول برنامهت)
3️⃣بعد درس ها رو به دو دسته ی دیگه هم تقسیم میکنی دسته ی عمومی ها و اختصاصی ها
4️⃣حالا هر درس رو براساس حجم تقسیم بندی میکنی مثلا یه درسی که خیلی حجمش زیاده چند قسمت میکنی مثل ادبیات که چندین درس رو نخوندی(ادبیات رو پیشنهاد میکنم از روز اول پشت سر هم بچین تا روز ششم که وقتی تا شروع امتحان هات کم مونده نگرانش نباشی) حالا هر درس تو چند تیکه شده و تقریبا تعداد واحد های درسی تو مشخص شده و هم اولویت ها
5️⃣شروع میکنی از روز اول درس های جدید رو که اصلا نخوندی میچینی تا مرور ها و دوره کردن ها و تمرین های تشریحی بمونه برای روز های آخر و نزدیکی امتحانات. درضمن به این حواست باشه که تو یه روز هم اختصاصی داشته باشی هم عمومی.
️و راجب چیزی که اولش بهت گفتم درس هایی که دوست داری باید بین درس های نامحبوب() بزاری. اینطوری وقتی یه درس نامحبوب میخونی میدونی کا بعدش یه درس مورد علاقه رو قراره بخونی و این بهت روحیه میده.
.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
@Aye در مشاوره کنکوری گفته است:
میتونم یه سوال مشاوره ای بپرسم ؟
من یازدهمی ام
و به شدت معتاد فیلم و سریالم
شما تو دوران کنکور فیلم و ... میدیدین؟ به نظرتون راهی هست بین اینا تعادل برقرار کنم ؟ حرف از ترک اعتیاد نزنید که موجب مرض است.
ترک اعتیاد که صدرصد موجب مرض است
ولی فیلم من خودم غالبا سینمایی میدیدم چون حداکثر دو ساعت وقت میزاری و تموم میشه ولی اگه سریال ببینی هی ذهنت میره سراغ بقیه فیلم و وسوسه میشی برا دیدنش یا تمرکز نخواهی داشت.
.
ولی بعضی سریالای کشکی مثل فیلم های صداوسیما خوبن من اینارو بهانه میکردم که با خونواده وقت بگذرونم و هم یکم تفریح کرده باشم.
.
و راجب این که گفتین رو دور تند میزارین یه سریال امروزی حداقلش دیگه ۸ قسمتی هست و اگه شما بشینین اینو ببینین و تموم کنین بازم کلی وقت ازتون گرفته میشه که یه وقفه خیلی طولانیه.
.
یا میتونین سریال هایی ببینین که همه ی قسمت هاش نیومده باشن اینطوری هفته ای دو قسمت وقت میزارین (ولی اونم حواستون باشه فیلمی نباشه که براش له له بزنین و منتظر قسمت بعد باشین) -
Mahdi Rezaie در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD الان ازمون امروز توی ازمون درصدام اومد پایین نسبت به ازمون قبل درصورتی که من این 2هفته خیلی بیشتر خوندم و 2 هفته تعطیل بودیم.نمیدونم چرا خراب کردم ازمون رو؟؟
احتمالات زیادی هست و باید آنالیز کنین
و مهم ترین کار اینه که آزمون رو تحلیل کنین اون وقت میفهمین که چرا درصد هاتون پایین اومده
آزمون سخت تر بود؟
شما تمرکز نداشتین؟
مطلب براتون جا نیوفتاده؟
یا برنامه یادگیریتون درست نبوده؟
یا...
فکر میکنم اگه آزمون رو تحلیل کنین دلیلش رو میفهمین -
نتایج یا مسیر؟
احتمالا این جمله رو از رتبه برترا شنیدید که میگن ما روی مسیر تمرکز میکردیم نه نتایج آزمون
ممکنه همون لحظه گفته باشید این جمله کلیشه ایه و مگه میشه به نتایج توجه نکرد؟
ولی احتمالا اینجا دچار اشتباه محاسباتی شدید و درست منظور اون فرد رو متوجه نشدیداینکه کلا نتایج و اهداف رو نادیده بگیریم شاید غیرممکن باشه و البته در مواقعی آسیب زننده
اماااااااااا باید حواسمون باشه که اونقدر درگیر نتایج نباشیم که مسیر رو فراموش کنیم
بله نتایج مهمن اما برای آنالیز عملکردمون و رفع نواقص و پیدا کردن نقاط قوت نه برای غصه خوردن از نتیجه بد یا مغرور شدن از نتیجه خوبپس اینکه الان نتایج خرد به ما چی میگن مهمه
چون با توجه به اونا استراتژی بقیه مسیر رو میچینیم اما اینکه اونقدر این نتایج برامون اهمیت داشته باشه که از بقیه مسیر غافل بشیم بسیارر غلطه -
@0Farzam0
اولا شاید همون ۴۰ ۵۰ میشد
رفته رفته که رو کل مباحث تسلط پیدا کردم و بهم ربط دادم تو جمع بندی دیگه زیاد شد
در رابطه با سوالات چالشی تو آزمون هایی پیش میومد که خیلی ساده بود برام چون میدونستم از دل همون فرمول های کتاب میاد و جای عجیب غریبی نیس پس حل میکردم البته تسلط کافی میطلبید
گاها نه وقتی میدیدم سوال خیلی چالشی یا رد میشدم میزاشتم اگه وقت اضافه بود فک میکردم که چطور مجهول میاد
ولی بعضی موقع مخصوصاً سوال های تابع میدونستم چون به جواب میرسم بنابراین وقت رو ۲ دقیقه در نظر میگرفتم حل میکردم -
Mahdi Rezaie خیر راه ابریشم داشتم من
-
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام. آزمون های بعدی قلمچی جمع بندی نیم سال اول دوازدهم و کل دهم است. به نظر شما در این مدت یک ماه امتحانات فقط بشینم برای امتحانات بخونم یا تست هم کار کنم؟
و اگر تست کار کنم دهم باشه یا دوازدهم؟وقتی میشه گفت که کلا بشینم برا امتحان بخونم که امتحان خیلی مهم و تاثیر گذاری باشه مثل نهایی
.
ولی به نظر من الان امتحان تاثیر مستقیمی برا کنکور شما نداره من نمیگم برا امتحان نخون اتفاقا باید بخونی و این امتحان و سوال هاش یه دیدگاهی بهتون میده راجب نهایی و غالبا هم معلم ها سعی میکنن مشابه نهایی سوال طرح کنن.
خب پس چیکار کنیم؟
من میگم درکنار این که داری واسه امتحان میخونی(و وقت خیلی زیادی هم قرار نیس براش صرف بشه) تستی هم کار کن
ببین چه جاهایی رو توش ضعیف هستی یا برات سخته یا نیاز به مرور داره بشون اونارو دوباره بخون
.
تو درس های اختصاصی سعی کن هر امتحان برای تو به معنی یه جمعبندی عالی باشه مثلا زیست رو تو وقتی که دادن نوبت اول رو کاملا جمع کن ( هم تستی و هم تشریحی) یا درس های دیگه اختصاصی
.
ولی برای درس های عمومی اگه از اول سال خونده باشی اونارو کارت راحته و با یه مرور و حل کردن چندتا نمونه سوال میتونی نمره ی خوبی بگیری و اگه حرفه ای عمل کنی این لابه لا یکم وقت اضافه هم فکر میکنم داشته باشی
اینجا میتونی به دهم مراجعه کنی و جاهایی از دهم که مشکل داری رو بخونی و خیالت کمی از اونا راحت بشه
ولی مهم ترین بخش این جمعبندی تو درس های اختصاصی دوازدهمت خواهد بود چون هم خیلی مهم و هم خیلی پر تست هستن تو کنکور
.
اگه بتونی اونطوری که دلت میخواد این اختصاصی هارو جمع کنی تا آخر سال خیالت راحت میشه. -
@H-hy در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD ببخشید یه سوال داشتم . خوب درس میدادن در راه ابریشم شیمی که بتونی با استفاده از تدریسشون تست های سطح بالا بزنی
سطح سوالات که خوب بود
ولی این که تو خودت بتونی با معلم ارتباط بگیری یا نه خیلی مهمه -
Zahra.HD خب الان یه مشکلی ک من دارم اینه ک بوده بندی امتحانات ترم اول مدرسمون با آزمون جمع بندی قلمچی متفاوته و من مثلا وقتی دو روز برای امتحان شیمی یا فیزیک وقت دارم یروز ک مرور میکنم یروز هم باید وقت بزارم مطالب جدید را بخونم دیگه فرصت به تست و جمعبندی نمیرسه
اون موقع راهکار چیه
ممنون -
-
Mehrdad dehghan در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD خب الان یه مشکلی ک من دارم اینه ک بوده بندی امتحانات ترم اول مدرسمون با آزمون جمع بندی قلمچی متفاوته و من مثلا وقتی دو روز برای امتحان شیمی یا فیزیک وقت دارم یروز ک مرور میکنم یروز هم باید وقت بزارم مطالب جدید را بخونم دیگه فرصت به تست و جمعبندی نمیرسه
اون موقع راهکار چیه
ممنونبه نظر من جمع بندی کردن نوبت اول خیلی مهم تر از خوندن مطالب جدیده(البته منظورم از نوبت اول اون مقدار استاندارد هست. این که معلم مدرسهتون عقب بوده رو فاکتور میگیرم)
-
Abolfazl Yaghoobinezhad دانش آموزان آلاءreplied to Zahra.HD on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Yaghoobinezhad انجام شده
Zahra.HD سلام
من میخوام دانشگاه رشته ریاضی بخونم.
میخوام کل امسالو فقط دروس ریاضیات (حسابان گسسته آمار و احتمال هندسه)بخونم تا درصد ریاضیات کنکور خیلی بالا بیارم.
و هیچ درس دیگه ای نخونم ولی در عوض ریاضیات رو به ۱۰۰ برسونم.
میخواستم بپرسم که این کار اشتباه نباشه؟
مرسی -
چگونه هنگام مطالعه دچارخواب آلودگی نشویم؟
درمکان خیلی گرم درس نخوانید، دمای اتاق حداکثر ۲۴ یا ۲۵درجه سانتیگراد باشد.
صاف و درست بنشینید، در هنگام مطالعه دراز نکشید و در یک وضعیت ثابت نمانید، بهترین روش نشستن روی صندلی پشت میز است.
از پراکنده خوانی اجتناب کنید، برای مطالعه خود برنامه داشته باشید.
آب بنوشید، هنگامی که بلند میشوید و برای آب خوردن حرکت میکنید باعث از بین رفتن خواب آلودگی میشود، دربین ساعت مطالعه مفید هر یک ساعت و نیم یا دو ساعت یکبار استراحتی پانزده دقیقه ای داشته باشید.
درشب خواب کافی داشته باشیم، حداقل ۶ تا ۸ ساعت.
گاهی اوقات باصدای بلند درس بخوانید.
در خوردن زیاده روی نکنید، مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید، بلافاصله بعد از غذا خوردن درس نخوانید.
بلافاصله بعد از بیداری مطالعه نکنید.
در نور کافی درس بخوانید.
قبل از خواب به هیچ عنوان تلویزیون مشاهده نفرمایید.
-
سوالی که اکثرا شنیدم و خودم هم تجربه کردم چنین شرایطی رو
هر شب تصمیم میگیرم فردا زودتر از خواب بیدار شم اما نمیشه، نمیتونمچطور میتونیم صبحا راحت تر از خواب بیدار شیم؟🟣 یه دغدغه ی مهم کنکوریا، زود و راحت بیدار شدنه. شما چه دانش آموز باشید و چه فارغ التحصیل، نیاز دارید که صبحا زود از خواب بیدار شید.
🟣بعلاوه، طبق تحقیقات اگه روز های تعطیل هم بتونید درس رو صبح زود شروع کنید، ساعت بیولوژیکی بدنتون رو منظم تر میکنید؛ با قدرت و اراده ی بیشتری درس میخونید و بازدهی بالاتری خواهید داشت.برای عادت به سحرخیزی :
🟡 قبل از هرچیزی باید خواب کافی داشته باشید.
خواب کافی برای افراد مختلف متغیره، ولی ما توصیه میکنیم که یه دانش آموز کنکوری کمتر از ۶ ساعت خواب نداشته باشه.️🟡 خودتون رو گول نزنید!!!
به خودتون نگید که ۱۰ یا ۲۰ دقیقه ی دیگه بیدار میشم، چون هرگز بیدار نخواهید شد!
هرچقدر هم که مدت بیشتری بعد بیدار شدن در تخت خوابتون بمونید تمایل بدنتون به خواب عمیق بیشتر میشه.🟡 سعی کنید از نور آفتاب و هوای تازه برای شادابی تون استفاده کنید.
چند دقیقه پیاده روی ممکنه خیلی رو روحیه تون اثر بذاره.حتی قانونی هست که میگه شروع روز با طلوع خورشید، باعث شادابی بیشتر میشه.🟡 هر از چند گاهی، زنگ ساعتتون رو تغییر بدید.
یه آهنگ خاص ممکنه بعد از یه مدت کاراییش رو در بیدار کردن شما از دست بده.🟡 شب ها قبل از خواب، کارهای روز بعد رو برای خودتون لیست کنید.
این موضوع باعث تقویت اراده میشه چون باعث میشه هدفی برای بیدار شدن داشته باشید. نوشتن و اولویت بندی کردن کار ها یکی از عادت های انسان های موفقه!🟡 بعد از بیدار شدن یه کار مفید انجام بده!
حواستون باشه که اگه ساعات اولیه ی صبح رو بعد از بیدار شدن هدر بدین، ذهنتون بعد از یه مدت بی انگیزه میشه و اراده ی کافی رو برای بیدار شدن پیدا نمیکنه. ️🟡 اختلالات خوابتون رو اصلاح کنید!
شب ها بلافاصله قبل خواب چیزی نخورید.
شام خیلی سنگین نخورید
در تخت خواب مطالعه نکنید.
اگه خواب روزانه، باعث میشه که خواب شب شما بهم بریزه، سعی کنید عادت چرت زدن در روز رو به تدریج و اروم اروم ترک کنید.🥱🟡 ایجاد عادت سحرخیزی یهویی اتفاق نمیفته!
تکرار و تمرین کنید تا به تدریج ساعت بیولوژیک بدنتون تغییر کنه.️🟡 بلافاصله بعد بیداری، کارهایی رو انجام بدین که ازش لذت میبرین!🥳
مثلا اگه شما از درس فیزیک خوشتون نمیاد ؛ بهتره مطالعه ی فیزیک رو دقیقا اول صبح نذارید! -
سوال دومی که شنیدم
چگونه بر پر خوابی غلبه کنیم؟خواب یکی از نیازهای ضروری ماست و انسان هایی در سن شما به 6 تا 7 ساعت خواب نیاز دارند و معمولا کاستن از این مقدار موجب افت دقت و کارآیی روزانه، خصوصا کار فکری می شود. اما اگر خواب شما بیش از این اندازه است برای کاستن آن در اولین قدم به توصیههاى زیر عمل کنید. باید علل زمینهاى پرخوابى را برطرف کرد که برخى از آنها عبارتند از:
1️⃣ پرخورى در شب که از مهمترین عوامل پرخوابى است. سعى کنید شبها به حداقل غذا اکتفا کنید.2️⃣اگر طبع شما سرد است از خوردن غذاهایى مثل ماست، بادمجان، ترشیجات و غیره که طبیعتا سرد هستند و موجب تشدید خوابآلودگى مىشود بپرهیزید و اگر طبیعت شما گرم است از غذایى که طبیعت گرم دارند نیز اجتناب کنید که براى این گروه افراد این دسته غذاها موجب پرخوابى مىگردد.
3️⃣غذا را سرشب میل کنید که تا موقع خواب هضم شده باشد.
4️⃣در صورت امکان از خواب قیلوله (قبل از ظهر) یا خواب بعد از ظهر بهرهمند باشید.
5️⃣فعالیتهاى شدید بدنى در روز با خوابآلودگى و افزایش خواب همراهند و گریزى از آنها نیست، لذا اگر این نوع فعالیتهاى شما زیاد است آنها را تعدیل کنید.️ همچنین عدم تحرک و ترک ورزش روزانه باعث اجتماع رطوبت در بدن و خواب آلودگی می شود. بنابراین تحرک بدنی از ضرورت های زندگی یک جوان است.️
6️⃣با برنامه ریزى دقیق سعى کنید به تدریج از میزان خواب خود بکاهید. مثلاً جدولى تنظیم کنید که به مدت یکماه از طول خواب خود یک ساعت کم کنید. هر 5 روز 10 دقیقه (5 دقیقه از ابتدا و 5 دقیقه از انتها) از خواب خود بکاهید و در 5 روز بعد این مقدار را دوبرابر کنید تا ظرف 30 روز 60 دقیقه از خواب شما کاسته شده باشد و به اصطلاح عادت شکنى تدریجى داشته باشید. بعد از یک ماه اگر باز هم مدت خواب شما زیاد است به همین ترتیب از طول آن بکاهید. در عین حال میزان کاهش نباید از حد مورد نیاز بدن افزونتر شود.
7️⃣حتما تاکید میشود افرادی که خواب زیادی دارند در اولین فرصت یک آزمایش خون کامل انجام بدن مخصوصا خانوم ها!!
در پایان تأکید می شود هرگز در صدد کاهش میزان خواب خود به سطح 4 ساعت در شبانه روز نباشید و حداقل 6 الی 7 ساعت خواب برای شما ضروری است.
-
همیشه طبق برنامه با سرعت مطالعه بالا و کیفیت بالا درس میخونی ولی باز نتیجه نمیگیری؟
تو هم از اون بچه هایی هستی که کاملا منظم و مرتب با سرعت و کیفیت بالا میخونن ولی نتیجه و ثمری نمیبینن؟🦦
خعیلییی خوب مشکلت اینجاست بخون
سلااام سلااام چطورین؟
🫡بگین ببینم تا حالا چیزی در مورد تیز کردن تبر 🪓 شنیدین؟
خب معلومه که شنیدین
حالا تبر برای کنکوریا چیه؟
استراحت.... بله دقیقا همینه استراحت
بچه ها شاید خیلیاتون اینو ندونین ولی استراحت هم به اندازه کار کردن مفیده️
️ بچه ها زیاد کار کردن با هوشمندانه کار کردن متفاوته
شما با یه ذهن خسته 🫠 مدام یه کار روتین و تکراری رو انجام بدین نتیجه میگیرین؟استراحت چیست؟
🟢 یکسری استراحتا روزانه است :
یعنی هر روز باید برای خودتون درنظر بگیریدش1⃣ یکی از شایع ترین و مهم ترینش اینه که بین تایم های مطالعاتیتون ، حتما حتما استراحت کنید و دو تایم مطالعاتی رو اصلا پشت سر هم و بدون وقفه انجام ندین🥴
زمان این استراحت: ۱۵ تا ۲۰ دقیقست و باید توجه کنیدکه اصلا این تایم رو با گوشی پر نکنید
از جاتون بلند بشین، چند تا حرکت کششی انجام بدین، موزیک اگه دوست دارین گوش کنین، یه چیزی بخورین و هر کاری که حالتونو خوب میکنه انجام بدین🥳2⃣ مثال دیگه از استراحت روزانه: بچه حتما حتما وعده های غذاییتون رو خارج از اتاق و کنار خانوادتون میل کنید تا ذهنتون از این طریق استراحت کنه
3⃣ مثال دیگه اینکه هر روز بعدازظهر سعی کنیم یه نیم ساعت استراحتو داشته باشید🥱 اگه خوابتون میگیره بخوابین یا اگه نمیتونین بخوابین فقط چشماتونو ببندین و بذارین بدنتون استراحت کنه🫣
4⃣ و مورد بعدی که خیلییی خیلیییی مهمه اینکه حتما خواب شبانتون به اندازه و کافی باشه️
بچه ها اگر خوب نخوابید قطعاا خوب هم نمیخونید🟣 تایم های استراحت هر هفته یا هر دوهفته یکبار:
طبق صلاح دید خودتون و مشاورتون هر دوهفته نصف روزتون رو خالی کنید و استراحت کنید
میپرسین چیکار کنیم؟!🤌
خب مثلا میتونین کتابایی که براتون مفیده و بهتون انگیزه میده بخونین
یا مثلا فیلم سینمایی نگاه کنین
یا با خانواده به طیعت یا بیرون برید️
خلاصه که خوش بگذرونید و اون تایمو مال خودتون باشینپس بچه ها اصلا از استراحت غافل نشید اما استراحت درست و به موقع و سالم
موفق باشید -
٢٨ کاری که استرس را شدیدا کاهش میدهد و سطحانرژیتان را بالا میبرد
-
نوشتن
-
نقاشی بکشید
-
دویدن و پیاده روی
-
مراقبه و مدیتیشن
-
لمس کردن درخت و گل و گیاه
-
آواز خواندن
-
رقصیدن
-
عشق ورزیدن
-
لمس کردن زمین، خاک و سنگ
-
ایستادن کنار گرمای اتش
-
حمام کردن
-
یوگا
-
ماساژ گرفتن
-
ارتباط با حیوانات
-
خوابیدن استاندارد
(بین 6 تا 8 ساعت و حتما شب باشد) -
خندیدن حتی مصنوعی
-
گوش دادن به موسیقی کلاسیک
-
دوش گرفتن با اب ولرم
-
کمک گرفتن از یک روانشناس خوب
-
مسئله حل کردن مثل جدول
-
روزانه نفس عمیق کشیدن
-
کوهنوردی
-
رفتن به دل طبیعت هرچند وقت یکبار
-
گاهی اوقات بی خیال بودن نسبت به همه چیز
-
هدف گذاری
-
برنامهریزی
-
معاشرت با افراد پرانرژی و شاد
(از نشستن کنار افراد ناامید خودداری کنید) -
مطالعه کتاب هایی در مورد استرس
هرچیزی که به قیمت از دست رفتن آرامش زندگیتان میشود، رهایش کنید.
-