سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
بله از هردو شون استفاده میکردم
چطور تست های راه ابریشم رو کار میکردید؟
-
احمد رضا 0 در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها گفته است:
nazanin.mirzai سلام شما پارسال چه درس هایی رو راه ابریشم داشتید و بنظرتون چیکار کنیم که بهترین استفاده رو از راه ابریشم ببریم؟
سلام وقتتون بخیر
من همه ی درس های راه ابریشم رو پارسال داشتم و از همون ابتدا با برنامه راه ابریشم جلو اومدم؛
خب برنامه راه ابریشم یک برنامه کامل و جامع هست شما باید ببینید چه قسمتی از اون رو لازم دارید اگر که آموزش دروس رو کامل نبستید آموزشش رو ببینید یا اینکه نه آموزش رو کامل دیدید ميتونيد با یه جمع بندی (چاپارها) برید سراغ تست ها.
هوشمندانه تصمیم بگیرید لزومی نداره تمام فیلم ها رو ثانیه به ثانیه شونو ببینید از وقتتون حداکثر استفاده رو ببرید. -
nazanin.mirzai ببخشید تو راه ابریشم قبل عید ج بندی کردن؟ (منظورم اینه که با من تماس گرفتن گفتن درسنامه فرسنگا تموم شد ۲۰تا گلچین بزن برو فرسنگ بعدی باقیشو تو عید میزنید با مرور چاپاری ) خلاصه راه ابریشم قبلی تا کنکور چیکار کردن ؟
-
این پست پاک شده!
-
این چند روزه تا کنکور ک مونده هر روز دارم بیشتر گیر میکنم اصلا نمیدونم دارم چکار میکنم ساعت سه صبح از ترس کنکور بلد میشم از این کتاب ب اون کتاب تا ۱۲ شب اصلا هدفم هم کنکور دی نیست ولی اینقدر استرس دارم ک روزی دوتا پرانول نخورم درست نمیشم ب خاطر این استرس مسخره تمام امتحان های مدرسه ام هم گند زدم چکاررر کنم با این احساس مخرف
-
Mohiw Sadat سوال منم هست
-
احمد رضا 0 بله میشه یکی تجربه خوبی داره بگه من نمیتونم ارتباط بگیرم با اینحال که فیزیکم خوب بود افت کردم!
-
Mohiw Sadat در مشاوره کنکوری گفته است:
احمد رضا 0 بله میشه یکی تجربه خوبی داره بگه من نمیتونم ارتباط بگیرم با اینحال که فیزیکم خوب بود افت کردم!
لطفا سوال هاتون رو تو این پست بنویسید
.
خب باید ببینین دلیل افت کردنتون چی بوده؟ مفهوم رو یاد نمیگیرین؟ یا تست کمتر کار میکنین؟ با معلم مشکل دارین؟با این فصل از درس ارتباط نمیگیرین؟
به نظر من اول ببینید که در مقایسه با قبل چی عوض شده که باعث افت شما شده. -
Shayan Eskandari من تست هارو میزدم و از روی پاسخ کلیدی چک میکردم اکه درست بود که حله ولی اگه غلط بود ویدئو رو میدیدم و نکته ش رو تو کتاب یا دفتر مینوشتم
-
یه سوال توی جلسه کنکور سردرد یا مثلا خستگی سراغ ادم نمیاد؟ چون بالاخره چند ساعت روی ادم فشار هست هم استرس و هم فشار درسی.کلا اگه میشه در مورد سر جلسه کنکور بگید که چجوریه از مشکلاتش و... خلاصه همه چی و اینکه چیکار کنیم که خیلی اماده تر بریم.
-
-
Mohiw Sadat من ک قرار نیس تماس بگیرم خودشون میگیرن تو بله پیگیری کن
-
Mahdi Rezaie شانس بیاری بقلیات جلسه ازمونو با سیزده به در اشتباه نگیرن وسط جلسه یهو صدای نارنجک اومد از پشتم برگشتم دیدم داره رانی باز میکنه جلوییا هم ک کلا عشقی میرفتن بیرون و تقلب ب راه بود مراقب عز خودشون بود ساعتم دیواری هم نداشتیم تایم رو چک کنیم کنار پنجره اگ بودی ک افتاب میزد تو صورتت ... دیگ چی بگم از داستان کنکور ۱۴۰۱
-
Moonchild سلام عزیزم
استرست ناشی از چیه ؟ معمولا استرس زمانی ایجاد میشه که فرد درس نمیخونه و دروس رو هم تلنبار میشن .
من هرچی بگم استرس نداشته باش ممکنه تغییری تو وضعیتت ایجاد نشه ولی راهکاری که خودم به کار بردم و واقعا بهم کمک کرد ، سوره عصر بود
هرموقع استرس داشتم سوره ی عصر رو میخوندم و با توکل به خدا پیش میرفتم ، خداروشکر نتیجه ای که میگرفتم مطلوب بود . -
Mahdi Rezaie در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
یه سوال توی جلسه کنکور سردرد یا مثلا خستگی سراغ ادم نمیاد؟ چون بالاخره چند ساعت روی ادم فشار هست هم استرس و هم فشار درسی.کلا اگه میشه در مورد سر جلسه کنکور بگید که چجوریه از مشکلاتش و... خلاصه همه چی و اینکه چیکار کنیم که خیلی اماده تر بریم.
سلام یه سوال : تا حالا آزمون حضوری شرکت نکردین ؟
به هر حال من تجربیات خودمو میگم براتون
از چند روز قبل وسایل مورد نیاز رو آماده کنین که یهو شب کنکور یادتون نیوفته وای مداد نخریدم
حتما حتما با خودتون خوراکی ببرین و به هوای کیک ساندیس جلسه نرین (هرچند به ما آب معدنی و یدونه بيسکوئيت دادن)
ساعت مچی فراموشتون نشه
میتونین موقع تعویض دفترچه ها در حد ۵ ثانیه سرتون رو تکون بدین که سنگینی نکنه .
اگه تو مکان پرتردد افتادین (مثل من) ارامشتونو حفظ کنین ، به سر و صدای بقیه هیچچچچ اهمیتی ندین ، سرتون تو کار خودتون باشه .
زیاد به دور و اطراف نگاه نکنین ، مثلا پارسال سر جلسه، من همش درگیر اطرافم بودم و سر جلسه میگفتم بین اینهمه آدم من چطور میتونم رتبه ی خوب بیارم ؟! همین باعث شد نتونم به سوالا جواب بدم .
امسال هم تا میخواستم اطرافمو نگاه کنم سریع میرفتم سراغ سوال بعدی که تمرکزم معطوف به سوالا باشه .
یه %(#ff0000)[نکته مهم] بگم
سر جلسه افرادی هستن که با هدف مشاهده ی در و دیوار یا خواب میان ، اصلا اصلا بهشون اهمیت ندین و همونطور که گفتم %(#ff0000)[سرتون تو کار خودتون] %(#ff0000)[باشه]
ببخشید زیاد شد ولی خواستم تجربیات خودمو به طور کامل بهتون انتقال بدم که براتون مفید باشه -
اولین باره می خوام اینجا سوال بپرسم
سلام
چطور بگم من شاید 20 درصد خوندم
اینم یکمی 12 دهم تست هم کار نکردم
فقط با مدرسه پیش می رفتم 90 در1د درگیر مدرسه دی ما هم درگیر امتحانا.
و همین طور زمانم رفت
ازمون ها هم یک جند تاشو ندادم و اوناییم که دادم فقط ریاضی رو می زدم یعنی یک جورایی فقط به اون می رسیدم اونم چون بامعلمم پیش رفتممی خواستم حالا از این نوبت دومیه شروع کنم شنبه امتحانام تموم میشه و تا اخر هفته تعطیلیم.
حالا به نظرتون با برنامه ازمون 11 دهم رو پیش ببرم و نوبت دوم 12 دهم.بعد این عقب افتادگیام داخل 10 و نوبت اول دوزادهم که تست نزدم و حدود 70 درصد مطالب رو بلدم
رو چطور جا بدم و کار کنم؟مدرسه همم این َطوریه که شنبه و یکشنبه دو شیفتیم 6 عصر دیگه خونه هستمتا شب و ظهر حدود یک 1ساعت و خوردی برای استراحت و غذا
بعد دوشنبه و سه شنبه هم تا 2 مدرسه هستم
بقیقه روزها هم تعطلیل.و اینکه داخل امتحانات تشریحی مباحث حفظی ضعیفمم.
با این حال و رزوم می خوام بخونم نمی دونم اصلان وقت بشه یا نه
ولی دیگه نمی تونموبزارم برای سال های بعد چون من برای معدل و این چیزا به مشکل می خورم معلوم نیست همین امسالم بتونم از زیر بار امتحان تشریحی به خوبی در بیام چون اون طوری که باید دقیق نمی نویسمو.. چمی دوم
دلایل دیگه