سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
@Soniaaa کاش خودمم به گاو تبدیل شم
آره اصلا نتبلم
ولی خو چطوری این تنبلی رو کنار بزارم ؟
گفتم اگه امروز ۶ ساعت نخونی میزنمت حدود ۱۰ سانت دستمو بریدم ولی باز نخوندم
این یعنی حماقت این یعنی گاو بودن این یعنی من دیگه انسان محسوب نمیشم
چطوری بخونم چطوری بشنیم یه جا هی نرم پایین بیام بالا چطوری دست به گوشیم نزنم چطوری نشینم دو ساعت به دیوار زل بزنم؟؟؟؟ ؟ -
@Mammal
این که حرف درستی نیس ولی حالا
گوشی لپتاپ و هر گونه وسیله ارتباطی جمع کن تحویل بده برا یک روز ب مامانت یا بابات یا کلا کسی که بهت پس نده
اون روز برنامه بزار دریایی بخونی که نیاز ب فیلم و اینا ندارن
بشین بخون یروز که خوندی میوفتی رو روال
برا یجا نشستنم دکتر مجتبی شکوری میگفت برا اینکه از جام بلند نشم خودمو با کمربند میبستم ب صندلی
منم این مشکلو داشتم منتها یواش یواش عادت کردم کار ب کمربند و اینا نرسید
بعد ازین تنبیه های بدنی هم نزار
یواش یواش درست میشه -
@Mammal ببین من یه دوست دارم الان مهندسی برق شریف میخونه با هم تو کلاس زبان هم کلاسی بودیم .من تقریبا تابستون امسال وقتی خواستم شروع کنم واسه کنکور بخونم خیلی چیزا بهم گفت ولی رو یه چیزی خیلی تاکید کرد گفتش که فرق اونایی که رتبشون خوب شده و اونایی که رتبه خوبی نداشتن یا اصلا فرق رتبه دو رقمی با تک رقمی ها اینه که اونایی که رتبه خوبی نگرفتن تسلیم شدن یه جای راه و به رتبه و شرایط فعلی (مثل شرایط الان تو) قانع شدن ودیگه ادامه ندادن پس تسلیم نشو .اینو یادت باشه
کامنتا رو خوندم گفتی که مشاور داری و .......... واینکه ساعت مطالعت پایینه خب الان مشاورت چیکار میکنه؟؟چیزی نمیگه ؟تلاشی نمیکنه ؟به جای اینکه بشینی ناراحت باشی که چرا پیشرفت نمیکنی برو ریشه مشکلت رو پیدا کن .اگه تنبلی با مشاورت دوتایی این مشکلو حل کنید .خب چرا تنبلی میکنی؟ هنوزم فیلم زیاد نگا میکنی؟ خب تقصیر خودته بابا این وضعیت الان.نمیخوام انگیزه بدم چون بنظرم بدتر میکنه انگیزه برای اونیه که خیلی میخونه و نتیجه نمیگیره .تو نخوندی بعد اومدی میگی دلیل بیاریم که چرا ادامه بدی؟تو بخون نتیجه نگرفتی بیا بگو برات دلیل بیاریم.هیچ دقت کردی؟؟؟ که هر چند وقت یه بار پا میشی میای میگی من ترازم پایینه و نتیجه نمیگیرم یه دقیقه برو پست های خودتو نگا کن.این چیزا با انگیزه و دلیل دادن ما حل نمیشه پاشو فردا تکلیف خودته روشن کن ببین مشکلت چیه با مشاورت صحبت کن مشاور رو گذاشتن برای این موقع ها دیگه .من چند ماه پیش یکم تو درس افت داشتم ترازم اومد پایین بعد توی کلاس فیزیک بودیم استادم که با مشاورم در ارتباط هست می دونست که ترازم اومده پایین میدونی چیکار کرد ؟قشنگ جلوی تقریبا 30 نفر (کلاس فوق العاده بود زیاد بودیم هم دخترا بودن و هم پسرا)من انقدر این ادم بد تخریب کرد قشنگ رید تو هیکلم من انقدر عصبانی شدم رفتم دو هفته خیلی خوندم برای اینکه این ادمو ضایع کنم که تراز ازمون یه دفعه اومد بالا.خلاصه منظورم اینه که الکی به خودت انگیزه نده بشین مشکلتو حل کن .انگیزه دادن زیاد هم خوب نیس. کاری هم از دست ما بر نمی یاد جز حرف زدن و انگیزه دادن .خودت فقط خودتو درک میکنی نه کس دیگه.داری واسه اینده ی خودت می جنگی نه کس دیگه .ببخشید که زیاد شد .موفق باشیببخشید اگه یه جاهایی بد حرف زدم. -
سلام
نمیدونم این سوال کنکوری حساب بشه یا نه...ولی به هر حال
من الان ۱۱ ام تجربی ام میخوام با تکرار پایه برم دوباره ۱۱ام گرافیک(ابتدایی جهشی خوندم مشکلی ندارم با عقب افتادن)
مدرسه خاص میخونم درسم هم خوبه ای کیو ام هم بالاس...
ولی هی شک افتاده به دلم اگه برم هنرم قبول نشم چیچون هنرواسه رشته خوب باید دو رقمی باشی...ولی چون تجربی برای من مهم نیست چی دربیام تا ۵ هزار حله...ولی خب اصلا نمیتونم دل به درسا بدم.
اصلا نمیدونم چرا اینجا میپرسم🥲ولی بنظرتون کسی با این شرایطی که گفتم اگه خوب بخونه میتونه هنر دربیاد؟
عقلمو از دست دادم قشنگ
بحث این نیست که میخوام بدونم در میام یا نه چون میام...ولی مسئله دیوونه شدنه مغزمه
مغزمو چی کار کنم انقد به خودم شک نداشته باشه؟ -
@mahdi_re
حق گفتی
بازم حق گفتی
تا خود صب حق گفتی
تا حالا ۶ تا مشاور عوض کردم بیچاره ها تقصیری ندارن....نه باو بعد اون فیلیمی که به لطف تو دیدم دیه قید هر چی فیلمه زدم بخدا بعد اون فیلم حتی تو تی وی هم فیلم نمیبینم
باشه
انقد میخونم که دیگه هیچوقت اینجا از ترازم بدم غر نزنم
-
@Mammal در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
تا حالا ۶ تا مشاور عوض کردم بیچاره ها تقصیری ندارن....
واقعا؟؟خب چرا مگه چی بوده که عوض کردی؟
نه باو بعد اون فیلیمی که به لطف تو دیدم دیه قید هر چی فیلمه زدم بخدا بعد اون فیلم حتی تو تی وی هم فیلم نمیبینم
خدا رو شکر .اگه بازم معتاد فیلم و سریال شدی یه چند تا فیلم شبیه اون سراغ دارم رد خور نداره
انقد میخونم که دیگه هیچوقت اینجا از ترازم بدم غر نزنم
ارزوی موفقیت دارم برات البته شوخی کردم هر وقت دوست داشتی بیا غر بزن.
-
@mahdi_re
نمیدونم فک کنم سندروم مشاور پرونی دارم
نه دیگه غلط بکنم معتاد شم 🥲
ممنون ضرب در ۱۰۰ به توان ۱۰۰ -
@Mammal
داش قلمچی رو بزار کنار بقیش هم تکرار مکرراته -
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینکه بیشتر از هشت ساعت نمیتونم بخونم میخام بخونم اما نمیتونم حالم خوب نیست احساس میکنم عقبم و نمیرسم و قبول نمیشم واقعا داره حالم از خودم بهم میخوره چیکار کنم؟
و اینم بگم که قبل عید نخوندم و خیلی عقبم تستم هم ضعیفه
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
درود من قبلا صبحا ساعت 5 بیدار میشدم اما کلا بعد از اواسط عید این ویژگی رو از دست دادم...
راهکاری دارید برای اینکه وقتی آدم صبحا بیدار میشه و نره دوباره بخوابه
من کلا آلارمو خاموش میکنم هر روز ! بعد میرم میخوابم
.
.
و لطفا به هیــــچ عنوان قصد جسارت ندارم ولی از این دسته توصیه ها که "نمیدونم خوابتو هر شب 5 دقیقه ببر جلو و نمیودنم هر روز 10 دقیقه زودتر بیدار شو و..." خودداری فرمایید . و لطفا تجربه شخصی خودتون رو بگین
با تشکر -
این پست پاک شده!
-
Baby-_-Yooda در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
سلام
ممنون بابت وقتی که برای ما میزارید
من بهتره که اولویتم رو بزارم روی تست های ستاره دار و ازمونی که شرکت کردم یا اینکه بخشی از وقت تست ستاره دار حل کردنمو بدم به ازمون های سنجش؟
اینم بگم که در حالت عادی هم به بودجه بندیا نمیرسم و اگه بخوام وقت بزارم روی ازمونای سنجش خیلی عقب میمونمسلام
به نظر من
اول سعی کن که مطالب جدید رو تموم کنی
و بعد بری سراغ جمعبندی -
فقط یه دلیل بیارین برای اینکه ادامه بدمدرس خوندن رو ادامه بدی یا درس نخوندن رو؟!
به خدا دیگه خسته شدم پ کی من درس میخونم ؟!
زمانی که خودت بخوای...
چرا هر کاری میکنم حتی نمیتونم روزی ۲ ساعت روی کتابو باز کنم؟
باور کنین میانگین مطالعه این هفتم کم تر از یه ساعت بودقبلا هم این شکلی بودی یا اواخر اینطوری شده؟
پ.ن:اگه دلت خواست بیا پیوی بیشتر باهم حرف بزنیم..
-
SiliS در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
از بس دنبال دلیل گشتم خسته شدم
چرا دنبال دلیل میگردید؟
مگه بدون دلیل میشه کاری رو انجام داد؟!
اونم کار طولانی و سختی مثل درس خوندن رو؟؟؟دلیل مگه قراره چی باشه؟
بدون دلیل شروع کنید و فک کنید کارمندی هستید که وظیفه تحصیل داره ، پول و درآمدش و مزایا رو هم آخر سال میدن
و الان هیچی نخواهید داشت
فقط در صورتی این پاداش و مزایا رو بهتون میدن که مستمر ادامه بدید و کنار نکشید و حتی اختیار عقب کشیدن و ادامه ندادن ندارید
مثلا روزی 6ساعت باید بهونید بدون دلیل ، حالا اضافه کاری ها هم با خودتون