سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Zahra.HD سلام
من سر فصل یک فیزیک دوازدهم الان دو ماه گیر کردم بعضی قسمت ها مثل سهمی ها رو اصلا در حد نهایی هم نمی فهمم و نمی تونم جواب بدم فیلم آموزشی هم دیدم از آلا ولی چندان موثر نبود پارسال هم سوالا این فصل رو در امتحان نهایی نتونستم جواب بدم به نظرتون چه کار کنم دارم دیوونه میشم -
@Parisa-Azimi هاییی
یه سوال
وقتی فیلم هارو نگا میکنی
استاد که نمونه سوال حل میکنه
اونارو پاز کنی میتونی حل کنی؟ -
Zahra.HD بعضی مبحث ها آره میتونم ولی بعضی مبحث ها مثل سهمی ها رو نه
-
Zahra.HD سلام
یه سوال داشتم اما دودل بودم بپرسم یا نهمن امسال اولین سالیه که آزمون قلم چی رو شرکت کردم
ترم اول نزدیک ۸۰ درصدش رو نخوندم_دلیل خاصی هم نداشته فقط برای تنبلی و فکر بیش از حد و خیال پردازی و فلان و بهمان_ اون بیست درصد رو هم خوب نخوندم و تست هم کم زدم
نمیخوام بگم که میخوام از صفر شروع کنم و بترکونم و اینا...چون از بس گفتم حالم از خودم و قول هایی که به خودم دادم بهم میخوره
فقط دارم شروع میکنم که شاید اینبار پا پس نکشم
الان موندم چیکار کنم خب الان که نیم سال دومه و وضع من هم اینیه که گفتم...
باید ازمونو کلا ول کنم و بشینم برای خودم برنامه بچینم؟
اینم بگم که حتی اگه با ازمون پیش نرم هم باید سر جلسه ازمون برم ( نمیتونم به خانواده بگم که پولی رو که برای ازمون ریختین رو من میخوام سطل اشغال بریزم)
یا با ازمون پیش برم و برای قبلی ها توی برنامم جا باز کنم؟
این خیلی خوب میشه اما فک نکنم بتونم برسم
همین ازمون امروز رو که اولین ازمون نیم سال دوم بود باز نتونستم به بودجه ازمون برسم_ساعت مطالعم خیلی پایینه مدرسه هم اصلا نمیزاره وقت بمونه هر چند سعی میکنم زیادش کنم اما نمیدونم از پسش بر بیام یا نهدر کل پیشنهاد تون برای کسی که توی موقعیت من قراره داره چیه
و اینکه برای کسی که از الان شروع میکنه پیشنهاد میکنید که یه سری مباحث رو حذف کنه؟!ببخشید که پیامم طولانی شد 🥲
الان که میبینم بیشتر شبیه غر زدن بود تا اینکه سوال مشاوره ای -
Sama_neh
برنامه ترم دوم نیمسال دوم دوازدهم و یازدهم رو خوب ببند با یه برنامه فشرده میشه دهمرو عید جمع کرد ، ولی این جمع بندی به شرطیه دیگه این نیمسال دومرو خوب بخونی
بعدم برای کسی که ساعت مطالعه اش پایینه کلاس خیلی خوبه
حداقل باعث میشه ساعت یادگیریت بره بالا مدرسه نرفتن برای کسی مجازه که ۷۰/۸۰ درصد وقتی که قرار بوده بره مدرسه رو بره خونه تست بزنه در غیر این صورت اون دانش آموز حق مدرسه نرفتن نداره -
@mk-mahdi در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
برنامه ترم دوم نیمسال دوم دوازدهم و یازدهم رو خوب ببند با یه برنامه فشرده میشه دهمرو عید جمع کرد ،
دهم توی عید...فکر خوبیه
شاید بهتر باشه همین کارو کنمولی این جمع بندی به شرطیه دیگه این نیمسال دومرو خوب بخونی
از همین میترسم میترسم نتونم به نیم سال دوم هم برسم
حداقل باعث میشه ساعت یادگیریت بره بالا مدرسه نرفتن برای کسی مجازه که ۷۰/۸۰ درصد وقتی که قرار بوده بره مدرسه رو بره خونه تست بزنه در غیر این صورت اون دانش آموز حق مدرسه نرفتن نداره
مدرسه میرم از الان نمیزارن تعطیل کنیم حداقل تا اخر بهمن رو باید بریم
که طبق گفته تو برای من هم مجاز نیست:( -
Sama_neh اگه همتون با هم درسای غیرمهم و عمومیا رو تعطیل کنید حرفی بهتون نه میتونن بزنن نه زحمت میدن بزنن هیچ مدرسه ای نمیتونه رسما اعلام کنه نیایید مدرسه... ته تهش بدترین مدرسه هم باشی بدترین حالتش اینه انضباط ۰ میدن بهت اونم مطمئن باش هیچ وقت به دانش آموزی که براشون رتبه خوبی آورده و مدرسه هم نیومده ۰ نمیدن !
ولی شرط داره ، حداقل باید ۷۰ درصد اون وقتی که قرار بوده بری مدرسه رو خودت تست بزنی واقعا اگه اینجوری نیستی کلاسی ۵ نفرم فقط هستنفقط بچه ها کلاستون بری مدرسه به نفعته حداقل سرکلاس گوش میدی برای نهایی کارت راحت تره از هیچی نخوندن خودت بیشتر برات سود داره ولی اگه واقعا اون ساعتوخودت میخونی خب شما مختاری و حق کامل داری که مدرسه نری در غیر اینصورت مجوز اینو نداری تا وقتی که ساعت مطالعه ات جوری بره بالا که دیگه برای بیشتر بالا رفتن نیاز باشه مدرسه نری از همین الان تا اواسط بهمن هم میتونی اینکارو انجام بدی و بعدش مدرسه رو شل کنی و خودت بخونی -
Sama_neh داخل هر کلاسی یه آدمی هست که میگه بذارین یکم نفس تازه کنیم میکنه یا بالاخره یکی هست به معلم زنگ میزنه و یه وقت کوتاه بحث متفرقه هست واقعا داخل این وقتا وقت طبقه بندی اطلاعاته مثل معجزه برات کار میکنه نهایتش اینه که واقعا هیچ کدوم اینا نبود مگه زنگ تفریح نداری ؟! کار سختی نیست که بگی خب میخوام تفریح کنم جزوه ها منو نگاه کنی همیشه با یه مداد یه جمع بندی خلاصه بی نظم در حدی که خودم میفهمم چی نوشتم و از حرفهای دبیرم چی فهمیدم به زبان خودم گوشه ها کتابا سرکلاس نوشتم
این زیاد کار خاصی نیست زیادم انرژی نمیگیره ولی معجزه ای که اتفاق میافته اینه تو دیگه وقت برای درسنامه نمیذاری میری سراغ تست اما پشت گوش بندازی باید دو برابر زمان کلاس فقط درسنامه بخونی تا بعدش تازه بری سراغ تست ! -
Sama_neh
سلام حقیقتا راهنمایی کردن و نسخه دادن به بچه های کنکوری خیلی کار سختیه چون واقعا مسئولیت داره و اصلا نمیخوام خدای نکرده با حرف من کسی اشتباهی بکنه ولیییی
من اگر جای شما بودم از نیمسال دوممو خوب میخوندم و اگه یه روزایی مدرسه الکیه غیبت کن نرو یا از فرصتش استفاده کن تو همون کلاس تست بزن اما اینکه از وسطش یهو از اول شروع کنی به نظر من یه سیکل معیوبی میشه یعنی قلم چی میدی حالت بد میشه با نتیجش مدرسه یه چیزی درس میده تو الان ولی در حال خوندن نیم سال اولی و همه چی قاطی میشه تو ذهنت از الان یه یاعلی بگو هر جور هست تا عید نیم سال دو رو پیش بیا از بعد عید برو سر نیم سال اول و جبرانش. نظر من اینه -
Mehrsa 14 کنکور مسیرای موفقیت زیادی داره آدمای زیادی هم از مسیرای متفاوت موفق شدن واقعیت اینه باید ویژگی های شخصیتی خودتو خوب بشناسی و موفقیت کنکور فقط تابع یه روش نیست
واقعا جالبه من آدم دیدم خیلی منظم بوده از ۵ صبح درس میخونده
آدم دیدم تنبل بوده بزور ساعت ۹ بلند میشده و بی نظم
هر دو تاشون هم موفق شدن ، یعنی ساعت مطالعه و ویژگی های شخصیتیت رو اصلا نباید با کسی مقایسه کنی باید روی بهترین حالت بازدهی خودت باشی -
@mk-mahdi
اره اون که هست اما ۵یا فوقش ۱۰ دقیقه طول میکشه
توی اون تایم هم انقد سر و صدا هست نمیشه تمرکز کرد(از یطرفم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که توی بحثشون شرکت نکنمکلاسمون تعدادش کمه_ده نفریم کلا_وقتی یکی یچی میگه یهو میبینی همه دارن درمورد اون حرف میزنن و اینجوری تایم استراحت میپره )
ببخش زیادی غر میزنم اما نمیخوام الکی بگم که باشه انجام میدم و بعد انجام ندم
زنگای تفریح رو میتونم اینکارو کنم... از فردا امتحان میکنم️ -
Mehrsa 14 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام حقیقتا راهنمایی کردن و نسخه دادن به بچه های کنکوری خیلی کار سختیه چون واقعا مسئولیت داره و اصلا نمیخوام خدای نکرده با حرف من کسی اشتباهی بکنه ولیییی
راست میگی
من فقط نظرتون رو میخوام که اگه جای من بودین چیکار میکردین
تا از روی نظرای شما چیزی که برام درست تر و بهتره رو انتخاب کنممن اگر جای شما بودم از نیمسال دوممو خوب میخوندم و اگه یه روزایی مدرسه الکیه غیبت کن نرو یا از فرصتش استفاده کن تو همون کلاس تست بزن اما اینکه از وسطش یهو از اول شروع کنی به نظر من یه سیکل معیوبی میشه یعنی قلم چی میدی حالت بد میشه با نتیجش مدرسه یه چیزی درس میده تو الان ولی در حال خوندن نیم سال اولی و همه چی قاطی میشه تو ذهنت از الان یه یاعلی بگو هر جور هست تا عید نیم سال دو رو پیش بیا از بعد عید برو سر نیم سال اول و جبرانش.
خیلی خوب میشه اگه بتونم نیم سال دوم خوب پیش برم
نظر من اینه
خیلی ممنون که نظر دادی