سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Michael Vey مطمئنأ جواب نمیده
ازمون یه شبه کنکور هست کنکور میخواد اطلاعات سه سال شما رو بسنجه و همونطور که نمیشه واسه کنکور شب امتحانی خوند واسه آزمون هم نمیشه اینطوری خوند
چون حجم مباحث زیادن و درواقع هدف کنکور همینه که اطلاعاتی که تو حافظه بلند مدت شماست رو ارزیابی کنه امتحان نیس که شب بخونید و فردا صبح امتحان بدید که تموم بشه بره پی کارش
ازمون هم یه کنکور کوچیکه دیگه...
خب برنامه نوشتن برا همین چیزاست
اگه ویس اولم رو گوش داده باشی گفتم که با یه برنامه خوب میتونین اولویت های مهمون رو مشخص کنین و اونارو زود تر از بقیه انجام بدین
اگه مدرسه میرین خب درسنامه اونجا منحل میشه و شما باید واسه تست زنی تو خونه وقت بزارین که با برنامه ریزی حل میشه -
Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
میخوام تا دی درسامو تموم کنم.. نصف بیشتر دوازدهمم خوندم.. پیشنهادتون چیه؟
*نگو ک برا تیر برنامه بریز و اینا چون من واقعا میخوام دی رو خوب بدم و حالا بعدشم برا تیر کلا تست و مرور داشته باشم
پیشنهاد خاصی نیس️🩹
خب این هم روش انتخابی شماست.
اگه تا دی درسنامه رو جمع کنی و بعد از اون به تست و جمعبندی بپردازی خیلی خیلی خوب میشه
این به شرطی که از درس بعد کنکور دی فاصله نگیری وگرنه همه چیز پر میکشه میره ها -
@Zahra-Hamrang نمد کلا اهل برنامه ریزی نیستم
-
@Zahra-Hamrang بنظرت اگ درسنامه های ابریشمو بخونم بعد چاپار ببینم بعد تست خوبه؟ ینی دیگ فیلم نبینم فعلا
-
Michael Vey
.
خب من راه رو نشونتون دادم
از این جا به بعدش با شماست... -
Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
@Zahra-Hamrang بنظرت اگ درسنامه های ابریشمو بخونم بعد چاپار ببینم بعد تست خوبه؟ ینی دیگ فیلم نبینم فعلا
چاپار زیست خیلییییییی خوبه
یعنی به جای درسنامه چاپار میدیدم
.
ولی واسه شیمی خیلی خیلی خلاصه بود
مثل مروره
.
بستگی داره به معلم چاپارش
ولی ببین که درسنامه خوندن بیشتر وقت میگیره یا ویدئو دیدن؟ -
@Zahra-Hamrang اره مواافقممم
صد در صد فیلم وقت زیاد میبره -
Michael Vey پس درسنامه بخون
با تست های فراواااااااااان -
@Zahra-Hamrang خیلی ممنون از شما . بندهبعضی شب ها که بیکار هستم رو میزارم برای ریاضی و زیست دهم که تست بزنم و مرور کنم تا از یاد نبرم .
-
سلام سلام
یه سوال داشتم
من از اول سال یه مشکلی دارم و همش داشتم مبارزه میکردم باهاش... ولی الان که کارنامه های ماهانه مون و دادن میبینم نتیجه اون چیزی که میخواستم نیس
مشکلم اینه که به ویدیو آموزشی خیلی وابستم
مثلا اگه فردا شیمی دارم و میخوام درسی که معلم جلسه قبل داده رو بخونم، حتما باید برم ویدیو آموزشی ببینم تا مطمئن بشم که کامل همه چیز بهم آموزش داده شده و چیزی از قلم نیوفتاده
ولی این واقعا برام وقت گیره
حساب کنین یه روز که فرداش هم فیزیک دارم هم ریاضی و هم زیست ( چهارشنبه هامون اینجوریه) چقدر باید شب قبلش برای هرکدوم از کتابا ویدیو آموزشی ببینم.
عملا غیر ممکنه که بتونم تموم کنم شون
ولی چاره ای هم ندارم از طرفی
آخه مثلا یه درسی مث زیست تدریس معلم مون اصلا کامل نیست و میدونم اگه بخوام با تدریس اون جلو برم نه تست میتونم بزنم نه تو امتحانا نمره خوبی میگیرم؛ چون عادت کردم به تدریس آقای موقاری و اگه تدریس آقای موقاری رو نبینم کلا احساس میکنم اون مبحث و یاد نگرفتم و معمولا هم همینطوریه
ولی خب درکل ویدیو های آموزشی برای چه زمانیه؟ قبل تدریس معلم ببینم؟ بعد تدریسش؟ تابستون ببینم همه رو برای جمع بندی؟
راه ابریشم دارم ولی الان فقط برای شیمی ازش استفاده میکنم و بقیه درسا رو صفرتاصد میبینم؛ راه ابریشم رو گذاشتم برای جمع بندی تابستون یازدهم
اگه میشه کمکم کنین چطوری میتونم با ویدیو ها درس بخونم و به طور حداکثری تو برنامه درسی م قرارشون بدم
این سوال از اول سال باهامه و هیچکدوم از مشاورای تیم مشاوره مدرسه مون نتونستن جواب کاملی بدن بهش
گفتم شاید شما بتونین راهنمایی م کنین
ممنون میشم -
ببخشید یه سوال دیگه . من که الان یازدهم هستم اگر بخوام برا کنکور دی سال دیگه راه ابریشم بخرم به نظرتون دیر نیست ؟؟ (اگر بخوام راه ابریشم بخرم الان نمیتونم مگر عید بخرم برا همین میگم )..... اواسط مرداد تابستون 110 فوریت کنکور بخرم خوب هست ؟؟
-
@Zαԋɾα-H تنکیووو
-
@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
ببخشید یه سوال دیگه . من که الان یازدهم هستم اگر بخوام برا کنکور دی سال دیگه راه ابریشم بخرم به نظرتون دیر نیست ؟؟ (اگر بخوام راه ابریشم بخرم الان نمیتونم مگر عید بخرم برا همین میگم )..... اواسط مرداد تابستون 110 فوریت کنکور بخرم خوب هست ؟؟
یعنی میخواین دی سال دوازدهمتون کنکور بدین؟
خب چرا تیر نباشه؟
به هر حال نتایج دی هم بعد کنکور تیر میاد خب
دربارهی ۱۱۰ خیلی دقیق نمیدونم
ولی اینو بهتون بگم که هر محصولی بخرین قرار نیس از همه ی امکاناتش استفاده کنین
مثلا راه ابریشم چاپار داره که میتونین به عنوان جمعبندی هم ازش استفاده کنین. -
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام تا چه حد برای امتحانات مستمر و ماهانه وقت بزاریم و اصلا این امتحانات چقدر روی کنکورمون تاثیر داره؟
سلام نمره ی امتحانات مستمر و ماهانه هیچ تاثیری روی کنکورتون نداره ولی وقتی برا اونا میخونین ، دارین برا امتحان نهایی ای آماده میشین که تاثیر ۴۰ درصدی برا رتبه تون داره .