Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری (گفتگو)
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
ایرپاد برای یک انسان فقیر
هویجججه
بچه ها واقعا نمیتونم بعد از اینکه 10 تومن پول ساعت هوشمند دادم ایرپاد گرون بخرم واقعا no money ایرپاد تا سقف 3 تومن چی توصیه میکنید؟ چیزی که خودتون داشتین و راضی بودین🥲
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری (گفتگو)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
707 دیدگاه‌ها 97 کاربران 13.5k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Michael VeyM Michael Vey

@Zahra-Hamrang بنظرت اگ درسنامه های ابریشمو بخونم بعد چاپار ببینم بعد تست خوبه؟ ینی دیگ فیلم نبینم فعلا

Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HD
    فارغ التحصیلان آلاء ⭐
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-Hamrang بنظرت اگ درسنامه های ابریشمو بخونم بعد چاپار ببینم بعد تست خوبه؟ ینی دیگ فیلم نبینم فعلا

چاپار زیست خیلییییییی خوبه
    یعنی به جای درسنامه چاپار میدیدم
    .
    ولی واسه شیمی خیلی خیلی خلاصه بود
    مثل مروره
    .
    بستگی داره به معلم چاپارش
    ولی ببین که درسنامه خوندن بیشتر وقت میگیره یا ویدئو دیدن؟

So
    What is the point
    of every thing?...

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Zahra.HDZ Zahra.HD

Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

چاپار زیست خیلییییییی خوبه
      یعنی به جای درسنامه چاپار میدیدم
      .
      ولی واسه شیمی خیلی خیلی خلاصه بود
      مثل مروره
      .
      بستگی داره به معلم چاپارش
      ولی ببین که درسنامه خوندن بیشتر وقت میگیره یا ویدئو دیدن؟

Michael VeyM آفلاین
      Michael VeyM آفلاین
      Michael Vey

@Zahra-Hamrang اره مواافقممم
      صد در صد فیلم وقت زیاد میبره

ناتینگ برای گفتن

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Michael VeyM Michael Vey

@Zahra-Hamrang اره مواافقممم
        صد در صد فیلم وقت زیاد میبره

Zahra.HDZ آفلاین
        Zahra.HDZ آفلاین
        Zahra.HD
        فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Michael Vey پس درسنامه بخون
        با تست های فراواااااااااان

So
        What is the point
        of every thing?...

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Zahra.HDZ Zahra.HD

Michael Vey مطمئنأ جواب نمیده
          ازمون یه شبه کنکور هست کنکور میخواد اطلاعات سه سال شما رو بسنجه و همونطور که نمیشه واسه کنکور شب امتحانی خوند واسه آزمون هم نمیشه اینطوری خوند
          چون حجم مباحث زیادن و درواقع هدف کنکور همینه که اطلاعاتی که تو حافظه بلند مدت شماست رو ارزیابی کنه امتحان نیس که شب بخونید و فردا صبح امتحان بدید که تموم بشه بره پی کارش
          ازمون هم یه کنکور کوچیکه دیگه...

خب برنامه نوشتن برا همین چیزاست
          اگه ویس اولم رو گوش داده باشی گفتم که با یه برنامه خوب میتونین اولویت های مهمون رو مشخص کنین و اونارو زود تر از بقیه انجام بدین
          اگه مدرسه میرین خب درسنامه اونجا منحل میشه و شما باید واسه تست زنی تو خونه وقت بزارین که با برنامه ریزی حل میشه

H.O.S.S.E.I.NH آفلاین
          H.O.S.S.E.I.NH آفلاین
          H.O.S.S.E.I.N

@Zahra-Hamrang خیلی ممنون از شما . بندهبعضی شب ها که بیکار هستم رو می‌زارم برای ریاضی و زیست دهم که تست بزنم و مرور کنم تا از یاد نبرم .

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • TaranommmT آفلاین
            TaranommmT آفلاین
            Taranommm
            المپیادیا دانش آموزان آلاء

سلام سلام🙋🏻
            یه سوال داشتم
            من از اول سال یه مشکلی دارم و همش داشتم مبارزه میکردم باهاش... ولی الان که کارنامه های ماهانه مون و دادن میبینم نتیجه اون چیزی که میخواستم نیس
            مشکلم اینه که به ویدیو آموزشی خیلی وابستم
            مثلا اگه فردا شیمی دارم و میخوام درسی که معلم جلسه قبل داده رو بخونم، حتما باید برم ویدیو آموزشی ببینم تا مطمئن بشم که کامل همه چیز بهم آموزش داده شده و چیزی از قلم نیوفتاده
            ولی این واقعا برام وقت گیره
            حساب کنین یه روز که فرداش هم فیزیک دارم هم ریاضی و هم زیست ( چهارشنبه هامون اینجوریه) چقدر باید شب قبلش برای هرکدوم از کتابا ویدیو آموزشی ببینم.
            عملا غیر ممکنه که بتونم تموم کنم شون
            ولی چاره ای هم ندارم از طرفی
            آخه مثلا یه درسی مث زیست تدریس معلم مون اصلا کامل نیست و میدونم اگه بخوام با تدریس اون جلو برم نه تست میتونم بزنم نه تو امتحانا نمره خوبی میگیرم؛ چون عادت کردم به تدریس آقای موقاری و اگه تدریس آقای موقاری رو نبینم کلا احساس میکنم اون مبحث و یاد نگرفتم و معمولا هم همینطوریه
            ولی خب درکل ویدیو های آموزشی برای چه زمانیه؟ قبل تدریس معلم ببینم؟ بعد تدریسش؟ تابستون ببینم همه رو برای جمع بندی؟
            راه ابریشم دارم ولی الان فقط برای شیمی ازش استفاده میکنم و بقیه درسا رو صفرتاصد میبینم؛ راه ابریشم رو گذاشتم برای جمع بندی تابستون یازدهم
            اگه میشه کمکم کنین چطوری میتونم با ویدیو ها درس بخونم و به طور حداکثری تو برنامه درسی م قرارشون بدم
            این سوال از اول سال باهامه و هیچکدوم از مشاورای تیم مشاوره مدرسه مون نتونستن جواب کاملی بدن بهش
            گفتم شاید شما بتونین راهنمایی م کنین
            ممنون میشم😊 ⭐

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • H.O.S.S.E.I.NH آفلاین
              H.O.S.S.E.I.NH آفلاین
              H.O.S.S.E.I.N

ببخشید یه سوال دیگه . من که الان یازدهم هستم اگر بخوام برا کنکور دی سال دیگه راه ابریشم بخرم به نظرتون دیر نیست ؟؟ (اگر بخوام راه ابریشم بخرم الان نمیتونم مگر عید بخرم برا همین میگم )..... اواسط مرداد تابستون 110 فوریت کنکور بخرم خوب هست ؟؟

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
                حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
                خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغ‌التحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
                https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331

درضمن حواستون باشه😉:
                ✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
                ✅️اسپم ممنوعه🚫
                ✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
                .
                و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
                و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء

Pr.Gh.irP آفلاین
                Pr.Gh.irP آفلاین
                Pr.Gh.ir

@Zαԋɾα-H من با تنبلی چکاااار کنم 🥺😢 از دست خودم عصبانی میشم نمی‌دونم ولی چکار کنم /: یعنی این کم کاری ها امان از این کم کاریا تنبلیا
                یازدهمم میترسم دیر شه
                چون زود بر میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • Zahra.HDZ Zahra.HD

Michael Vey پس درسنامه بخون
                  با تست های فراواااااااااان

Michael VeyM آفلاین
                  Michael VeyM آفلاین
                  Michael Vey

@Zαԋɾα-H تنکیووو

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • H.O.S.S.E.I.NH H.O.S.S.E.I.N

ببخشید یه سوال دیگه . من که الان یازدهم هستم اگر بخوام برا کنکور دی سال دیگه راه ابریشم بخرم به نظرتون دیر نیست ؟؟ (اگر بخوام راه ابریشم بخرم الان نمیتونم مگر عید بخرم برا همین میگم )..... اواسط مرداد تابستون 110 فوریت کنکور بخرم خوب هست ؟؟

Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HD
                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده

@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

یعنی میخواین دی سال دوازدهمتون کنکور بدین؟
                    خب چرا تیر نباشه؟
                    به هر حال نتایج دی هم بعد کنکور تیر میاد خب
                    درباره‌ی ۱۱۰ خیلی دقیق نمیدونم
                    ولی اینو بهتون بگم که هر محصولی بخرین قرار نیس از همه ی امکاناتش استفاده کنین
                    مثلا راه ابریشم چاپار داره که میتونین به عنوان جمعبندی هم ازش استفاده کنین.

So
                    What is the point
                    of every thing?...

H.O.S.S.E.I.NH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Zahra.HDZ Zahra.HD

@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

یعنی میخواین دی سال دوازدهمتون کنکور بدین؟
                      خب چرا تیر نباشه؟
                      به هر حال نتایج دی هم بعد کنکور تیر میاد خب
                      درباره‌ی ۱۱۰ خیلی دقیق نمیدونم
                      ولی اینو بهتون بگم که هر محصولی بخرین قرار نیس از همه ی امکاناتش استفاده کنین
                      مثلا راه ابریشم چاپار داره که میتونین به عنوان جمعبندی هم ازش استفاده کنین.

H.O.S.S.E.I.NH آفلاین
                      H.O.S.S.E.I.NH آفلاین
                      H.O.S.S.E.I.N

@Zahra-HD آها ممنون .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • lO_OlL آفلاین
                        lO_OlL آفلاین
                        lO_Ol
                        دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده

سلام
                        من ب یه سر درگمی رسیدم
                        برای نهایی باید بخونم ولی دینی و فارسی و سلامت خیلی رو مهمه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم😑
                        هلپ می پلیز
                        @zahra-hd
                        @hanu

چیچکچ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • lO_OlL آفلاین
                          lO_OlL آفلاین
                          lO_Ol

فرض کنید صفر صفر صفرم (حالا به جز نکات ارایه و دستور پایه ای که بلدم منظورم خود دوازدهمشو صفرم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • lO_OlL lO_Ol

سلام
                            من ب یه سر درگمی رسیدم
                            برای نهایی باید بخونم ولی دینی و فارسی و سلامت خیلی رو مهمه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم😑
                            هلپ می پلیز
                            @zahra-hd
                            @hanu

چیچکچ آفلاین
                            چیچکچ آفلاین
                            چیچک

@Soniaaa سلام بهترین کار اینه هر روز چند صفحه(حتی ۱۰ صفحه ) ازشون بخونی
                            دینی سلامت هویت رو باید حفظ کنی
                            برا فارسی هم به نظرم نکات گام به گام رو دقیق یاد بگیر

lO_OlL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • چیچکچ چیچک

@Soniaaa سلام بهترین کار اینه هر روز چند صفحه(حتی ۱۰ صفحه ) ازشون بخونی
                              دینی سلامت هویت رو باید حفظ کنی
                              برا فارسی هم به نظرم نکات گام به گام رو دقیق یاد بگیر

lO_OlL آفلاین
                              lO_OlL آفلاین
                              lO_Ol

@hanu
                              روزی ده صفحه یک ماه بیشتر طول می‌کشه🥲
                              راستش سلامت ی چند درس خوندم ولی دینی فارسی و اصن نمیتونم مخصوصا دینی حفظ کردنش رو اعصابمه😑

چیچکچ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • چیچکچ آفلاین
                                چیچکچ آفلاین
                                چیچک

Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

سلام تا چه حد برای امتحانات مستمر و ماهانه وقت بزاریم و اصلا این امتحانات چقدر روی کنکورمون تاثیر داره؟

سلام نمره ی امتحانات مستمر و ماهانه هیچ تاثیری روی کنکورتون نداره ولی وقتی برا اونا میخونین ، دارین برا امتحان نهایی ای آماده میشین که تاثیر ۴۰ درصدی برا رتبه تون داره .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • lO_OlL lO_Ol

@hanu
                                  روزی ده صفحه یک ماه بیشتر طول می‌کشه🥲
                                  راستش سلامت ی چند درس خوندم ولی دینی فارسی و اصن نمیتونم مخصوصا دینی حفظ کردنش رو اعصابمه😑

چیچکچ آفلاین
                                  چیچکچ آفلاین
                                  چیچک

@Soniaaa کی امتحان نهایی داری ؟
                                  فارسی که گفتم نکات گام به گام رو بجو 🤝
                                  دینی هم توضیحاتشو باید حفظ کنی ، مخصوصا نکات کلیدی رو
                                  در ضمن حتما سوالای نهایی سال های قبل ( خرداد، دی ، شهریور ) رو بررسی کن ، واضح بگم ، این سوالارو با جواباشون حفظ کن

lO_OlL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • چیچکچ چیچک

@Soniaaa کی امتحان نهایی داری ؟
                                    فارسی که گفتم نکات گام به گام رو بجو 🤝
                                    دینی هم توضیحاتشو باید حفظ کنی ، مخصوصا نکات کلیدی رو
                                    در ضمن حتما سوالای نهایی سال های قبل ( خرداد، دی ، شهریور ) رو بررسی کن ، واضح بگم ، این سوالارو با جواباشون حفظ کن

lO_OlL آفلاین
                                    lO_OlL آفلاین
                                    lO_Ol

@hanu
                                    نمی‌دونم دقیقا کیه
                                    عاااا حله مرسی

چیچکچ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • lO_OlL lO_Ol

@hanu
                                      نمی‌دونم دقیقا کیه
                                      عاااا حله مرسی

چیچکچ آفلاین
                                      چیچکچ آفلاین
                                      چیچک

@Soniaaa دی ماه باشه فکر کنم
                                      خواهش میکنم

lO_OlL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • چیچکچ چیچک

@Soniaaa دی ماه باشه فکر کنم
                                        خواهش میکنم

lO_OlL آفلاین
                                        lO_OlL آفلاین
                                        lO_Ol

@hanu
                                        آها فک کردم تاریخ دقیق میخوای😂
                                        اره دی ماهه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • SchrodingerS آفلاین
                                          SchrodingerS آفلاین
                                          Schrodinger
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Schrodinger انجام شده

سلام
                                          برای درمان افسردگیِ قبل و بعد کنکور باید چیکار کرد؟

چیچکچ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 35
                                          • 36
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه