سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره برای کنکور
-
سلام به همگی من یه کنکوریه تجربیم که مشاوره ندارم و روزایی که مدرسه میرم میانگین مطالعهام بین ۶ تا ۷ ساعت هستش و روزای تعطیل بالای ۹ ساعت، آزمون ماز شرکت کردم و هر چی بیشتر میخونم برای آزمون ها ترازم پایین تر میاد .. کلاس کنکور فیزیک و ریاضی و شیمی میرم و زیستم با آقای موقاری میخونم.. ممنون میشم کمک کنید بهم واقعا سردرگم شدم
-
سلام وقت بخیر
سعی کن اگه درسی رو میتونی بدون کلاس پیش ببری کلاسشو نرو تا وقت بیشتری داشته باشی
ممکنه توی مدیریت ازمون مشکل داشته باشی درنتیجه تست سنجشی و به صورت آزمونی بیشتر بزن -
Niki Flvck سلام دوست من
Niki Flvck در مشاوره برای کنکور گفته است:
روزایی که مدرسه میرم میانگین مطالعهام بین ۶ تا ۷ ساعت هستش و روزای تعطیل بالای ۹ ساعت، آزمون ماز شرکت کردم و هر چی بیشتر میخونم برای آزمون ها ترازم پایین تر میاد
ساعت مطالعه که خوبه و در طول زمان افزایش میدی و بهتر هم میشه
ولی این که میگی هرچی بیشتر میخونی کمتر میاری
یه علت بزرگ داره
اونم %(#ff0000)[یادگیری ناقص] هست یعنی تو زیاد میخونیا خودتم فکر میکنی که یاد گرفتی ولی چون به تسلط نرسیدی , سر آزمون به هوای اینکه زیاد خوندی میای سوال هایی رو جواب میدی که ناقص یاد گرفتی
همین برات نمره منفی و تراز پایین به ارمغان میاره .Niki Flvck در مشاوره برای کنکور گفته است:
کلاس کنکور فیزیک و ریاضی و شیمی میرم و زیستم با آقای موقاری میخونم
اینا دیگه
اینهمه کلاس میری وقت میکنی تست بزنی که مسلط شی ?
شرط یادگیری %(#ff0000)[مطالعه و تست و مرور] زیاده -
به نظرم چون زیاد خوندی احساس میکنی تسلط زیادی روی مبحث داری و بیشتر سوالا رو جواب میدی . خب ممکنه نمره منفی ات زیاد شده که ترازت پایین میاد
سعی کن سوالایی که شک داری جواب ندی و با تست زدن بیشتر تسلط روی اون درس رو زیاد کنی -
Niki Flvck سلام روز خوش
خب تقریبا باید بگم تو خود منی
منم دقیقا کسی بودم عین تو
هرچی بیشتر روی آزمون ها تمرکز میکردم کمتر نتیجه میگرفتم.
و بعدا فهمیدم چرا؟
خب حالا چرا؟
چون این آزمون نیس که مهمه!
مهم یاد گرفتن درسه
مهم فهمیدن و با کیفیت خوندن اون مطالب هست
یه زمانی هرچی دست و پا میزدم آزمون هام بد تر و بد تر میشد
ولی از یه وقتی به بعد ول کردم درگیر بودن با آزمون رو
سعی کردم خود مطلب رو یاد بگیرم و حتی از یه زمانی به بعد به ترازم تو آزمون نگاه هم نمیکردم چون فهمیده بودم این که درس رو یاد بگیری مهم تر از یه مشت عدد و رقمه که تو کارنامهت ریخته
آزمون هارو طوری تحلیل میکردم که انگار قراره تو کنکور ببینمشون درس هام رو طوری میخوندم که با تک تک سلول هام درکشون کنم
و تقریبا به ریتم ثابتی توی یادگیری رسیده بودم
مهم نیس چقدر آزمون رو بد میزنی
مهم اینه که چقدر از اون آزمون درس میگیری و مطلب جدید یاد میگیری؟
خلاصه همین
این مشکلات واسه همه هست
اگه یه ویسی راجع به آزمون و تراز های بد گذاشتم حتما تورو هم منشن میکنم -
@Zahra-Hamrang خیلی ممنون از اینکه پیامم رو خوندین و بهم جواب دادین، فقط میشه بدونم ازمونتونو تحلیل میکردین؟ ینی مینشستین دونه دونه سوالارو میخوندین و نکاتشو یادداشت برداری میکردین؟!
-
لیلا حقیقت طلب 0 دقیقا مخصوصا برای زیست فکر نمیکردم سوالاتم تعداد غلطهاش اینقدر زیاد باشه..
-
@haniehno سلام قشنگم ، کلاس میرم که بتونم با مطالب ارتباط برقرار کنم پایم ضعیف بود از تابستون کلاسارو شروع کردم دیدم به فیزیک و ریاضی تغییر کرد و خیلی بدردم خورد واقعا شیمی هم کمک کنندهاس برای همین کلاسشو گیرم..
-
@N-n-good سلام ، ممنون از راهنماییتونن
-
Niki Flvck خواهش میکنم عزیزم
خب نه همه
البته بستگی به درسش داشت
مثلا توی زیست سعی میکردم همه ی تست هارو بررسی کنم
ولی تو ریاضی وقتی یه سوال رو درست حل کردم نه دیگه خیلی درگیرش نمیشدم. -
سلام به همگی، ممنون که این تاپیک رو به وجود اوردین
من یه سوال دارم که خب البته خودم تا حدودی جوابش رو میدونم اما گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه و از تجربه دارای الا هم بپرسم
من امروز سر جلسه آزمون به خاطر از دست دادن زمانم تو درس زیست، نرسیدم تو بقیه درسا همه سوالایی که بلد بودم رو حل کنم و مدیریت زمانم به مشکل خورد...
در این مورد که احتمالا چیزی که کمکم میکنه آزمون بیشتر زدن به صورت زمان بندی شده تو خونه است، اما الان 3 آزمونه که من درصدای خوبی تو یه سری درسا کسب نمیکنم و این منو میرسونه که الا میرسم این همه مطلبی که مسلط نشدم رو تو ایستگاه جبرانی بخونم؟ چون ایستگاه جبرانی هم خیلی زیاد نیست، میخواستم ببینم برای این خوندن این مطالب چه پیشنهادی دارید برام؟ برای شماهم پیش اومده بود این حد از جاموندگی؟ مطالب رو خوندم ولی خب مسلط نشدم و طوری نیستم که بتونم هر سوالی از اون مبحث رو حل کنم -
@Zahra-Hamrang متوجه شدم بازم متشکرم >>>
-
مهسا استوار چقدر تو شبیه منی ولی من چون آزمونم انلاینه بیشتر وقتا وسط آزمون خسته میشم برای همین نصفه ول میکنم میرم