سوال انحاد
-
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه ...
من وقتی مدت طولانی درس میخونم سرگیجه و یجور سرم سنگین میشه، و بعدش سردردهای بد و طولانی که تا شب نشه و نخوابم از بین نمیره ...
این اتفاق هفته ای ی دفعه یا دوهفته ی بار میفته، کسی میدونه چرا و چی کارکنم؟
دکترم رفتم گفت درس نخون :///// مگه ما چی شدیم که شماها میخواین بشین ://///////
واقعا اعصابمو میریزه بهم و حالمو بد میکنه ...سلام خوبی؟ امیدوارم باشی - این سوال رو فرستاده بودی بزار برات جوابشو بگم
اول میایم سمت چپ اتحاد مرع دو جمله که می بینیم رو ایجاد می کنیم تا وقتی که دو طرف رو به توان 2 رسوندیم راحت تر باشم.
چرا سمت چپ رو اون طوری نوشتم؟ تا ازش اتحاد دربیارم نگا:
خب بعدش همه رو می بریم یه طرف و یه کاری می کنیم:
این معادله 2 تا جواب می ده 1- و 3 که 1- غیر قابل قبوله. چرا؟ آقا t = "یک عدد به توان 2" پس 1- = t درست نیست چون هر عدد به توان 2 عددی مثبت می ده. می ریم سراغ 3؛ 3 رو مساوی (x+1) به توان 2 می کنیم که به ما 2 تا جواب می ده که اگه جمعشون کنی جواب می شه 2-
-
سلام
من وقتی مدت طولانی درس میخونم سرگیجه و یجور سرم سنگین میشه، و بعدش سردردهای بد و طولانی که تا شب نشه و نخوابم از بین نمیره ...
واقعا اعصابمو میریزه بهم و حالمو بد میکنه ...Fatemeh Hashemi 0
درباره این سوالت هم بین تها کاری که نیاره بکنی اینه که جای x ها 4- بزاری که می شه:
و یه چیزه جالب در میاد جوابش
پس f(-4) می شه 8- چون اون یکی تو گزینه ها نیست -
سلام
واقعا اعصابمو میریزه بهم و حالمو بد میکنه ...Fatemeh Hashemi 0
واقعیتش هیچ ایده ای ندارم این چطور حل می شه - از کجا این تست ها رو آوردی؟ -
سلام خوبی؟ امیدوارم باشی - این سوال رو فرستاده بودی بزار برات جوابشو بگم
اول میایم سمت چپ اتحاد مرع دو جمله که می بینیم رو ایجاد می کنیم تا وقتی که دو طرف رو به توان 2 رسوندیم راحت تر باشم.
چرا سمت چپ رو اون طوری نوشتم؟ تا ازش اتحاد دربیارم نگا:
خب بعدش همه رو می بریم یه طرف و یه کاری می کنیم:
این معادله 2 تا جواب می ده 1- و 3 که 1- غیر قابل قبوله. چرا؟ آقا t = "یک عدد به توان 2" پس 1- = t درست نیست چون هر عدد به توان 2 عددی مثبت می ده. می ریم سراغ 3؛ 3 رو مساوی (x+1) به توان 2 می کنیم که به ما 2 تا جواب می ده که اگه جمعشون کنی جواب می شه 2-
Kourosh Mousavi اینجا عکس دوم اشتباهیه
اینه عکس دوم -
Fatemeh Hashemi 0
واقعیتش هیچ ایده ای ندارم این چطور حل می شه - از کجا این تست ها رو آوردی؟گزینه 1 میشهه!؟
-
Fatemeh Hashemi 0
واقعیتش هیچ ایده ای ندارم این چطور حل می شه - از کجا این تست ها رو آوردی؟من عدد دادم
-
من عدد دادم
@jahad-128
من دنبال راه تشریحیم -
Fatemeh Hashemi 0
واقعیتش هیچ ایده ای ندارم این چطور حل می شه - از کجا این تست ها رو آوردی؟Kourosh Mousavi سلام مرسی واقعا از اینکه خیلی خوب توضیح دادی
تو سایت مدرسمون بود، البته من رفتم تو قسمت بایگانی سوالات چهارسال پیش -
M maryam111 این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
Fatemeh Hashemi 0
واقعیتش هیچ ایده ای ندارم این چطور حل می شه - از کجا این تست ها رو آوردی؟Kourosh Mousavi
سوال مالِ منتا هست -
Fatemeh Hashemi 0
واقعیتش هیچ ایده ای ندارم این چطور حل می شه - از کجا این تست ها رو آوردی؟Kourosh Mousavi در سوال انحاد گفته است:
Fatemeh Hashemi 0
Kourosh Mousavi
سوال مالِ منتا هست@Scientist-20 چه نکته جالبی دستت درد نکنه - منتا کجاست شیخ؟
-
@Scientist-20 چه نکته جالبی دستت درد نکنه - منتا کجاست شیخ؟
Kourosh Mousavi
خواهش
یه بانک سوال هست.
سرچ کن سایتش رو میاره میبینی -
Kourosh Mousavi در سوال انحاد گفته است:
Fatemeh Hashemi 0
@فرناز-مقیمی
سلام
فرض کردم f(x/y) دستگاهی هست که x رو منهای 7 میکنه و به توان 7 میرسونه و y - رو بعلاوه 7 میکنه و به توان 6 میرسونه و بعد این دو تا رو با هم جمع میکنه.
درسته ضابطه تابع رو دقیقا نمیدونیم ولی چون این ضابطه درست در اومد پس اینم میتونه یکی از ضابطه ها باشه و باید جور در بیاد با گزینه درست. -
@فرناز-مقیمی
سلام
فرض کردم f(x/y) دستگاهی هست که x رو منهای 7 میکنه و به توان 7 میرسونه و y - رو بعلاوه 7 میکنه و به توان 6 میرسونه و بعد این دو تا رو با هم جمع میکنه.
درسته ضابطه تابع رو دقیقا نمیدونیم ولی چون این ضابطه درست در اومد پس اینم میتونه یکی از ضابطه ها باشه و باید جور در بیاد با گزینه درست.