راه ابریشم یا تست
-
سلام دوستان
دوستان من راه ابریشم آقای ثابتی رو دارم، یه سوال داشتم ازتون. من اصلاااا وقت نمی کنم خودم بشینم تست سنجشی و زمان دار ریاضی بزنم، همش دارم حل تستای آقای ثابتی رو میبینم و وارد جزوه میکنم. از یه طرف می دونم کارم اشتباس که هیچ وقتی برای تست زدنای خودم نمیذارم، از طرفی هم فکر میکنم باید حتما این فیلمارو ببینم که بتونم تست بزنم. لطفا منو راهنمایی کنید که شما با وجود راه ابریشم چیکار می کنید.
ممنونم -
سلام دوستان
دوستان من راه ابریشم آقای ثابتی رو دارم، یه سوال داشتم ازتون. من اصلاااا وقت نمی کنم خودم بشینم تست سنجشی و زمان دار ریاضی بزنم، همش دارم حل تستای آقای ثابتی رو میبینم و وارد جزوه میکنم. از یه طرف می دونم کارم اشتباس که هیچ وقتی برای تست زدنای خودم نمیذارم، از طرفی هم فکر میکنم باید حتما این فیلمارو ببینم که بتونم تست بزنم. لطفا منو راهنمایی کنید که شما با وجود راه ابریشم چیکار می کنید.
ممنونمFateme Samaei
سلام درسنامه رو با سرعت چن برابر ببین و سعی کن خیلیی زود جمعش کنی بعد بشین تستای اون فرسنگو بزن هرچیو ک ایراد داشتی فیلم ببین نه اینکه کل حل تستهارو ببینی! -
سلام دوستان
ممنونمFateme Samaei اول خودتون تستا رو بزنید بعد اگه دیدید مشکل دارید به اون قسمت از فیلم که مربوط اون تسته مراجعه کنید، این توصیه خود الا هم هست، چون تعداد فیلمای تستا خیلی زیاده و اگر صرفا بخواید ببینید و خودتون تمرین نکنید هیچ نتیجه ای نمیگیرید، مخصوصا ریاضی که تست زیادی میطلبه
ممکنه یه سری تستا رو خودتونم بلد باشید حل کنید ولی فیلمش رو ببینید که این اشتباهه -
Fateme Samaei
سلام درسنامه رو با سرعت چن برابر ببین و سعی کن خیلیی زود جمعش کنی بعد بشین تستای اون فرسنگو بزن هرچیو ک ایراد داشتی فیلم ببین نه اینکه کل حل تستهارو ببینی!@Atena-Karimi حق با شماست ممنون از راهنماییتون
-
Fateme Samaei اول خودتون تستا رو بزنید بعد اگه دیدید مشکل دارید به اون قسمت از فیلم که مربوط اون تسته مراجعه کنید، این توصیه خود الا هم هست، چون تعداد فیلمای تستا خیلی زیاده و اگر صرفا بخواید ببینید و خودتون تمرین نکنید هیچ نتیجه ای نمیگیرید، مخصوصا ریاضی که تست زیادی میطلبه
ممکنه یه سری تستا رو خودتونم بلد باشید حل کنید ولی فیلمش رو ببینید که این اشتباههمهسا استوار بله درسته فکر کنم دچار وسواس شدم، خیلی ممنونم