گیرندهی حسی به عنوان سلول پیش سیناپسی
-
سلام دوستان
سوالی که دارم اینه :
یک گیرندهی حسی به عنوان سلول پیش سیناپسی چگونه پیام خودش رو به سلول پس سیناپسی منتقل می کند ؟؟؟
این سوال اینجا مطرح میشه که در کتاب گفته شده که ناقل عصبی فقط در نورونها تولید میشه .
اینم می دونم که گیرندهی حسی عصبی نیست ( نورون نیست ) یا بخشی از یک نورون هست .
-
M Muhammad Ali Rahmani marked this topic as a question on
-
Muhammad Ali Rahmani
خوب فک کنم منظور شما گیرنده های حسی بشه که (یاخته غیرعصبی )هستن مثل گیرنده های شنوایی و تعادل / چشایی/ و طبق کتاب بینایی باشه : اینها درسته که باخته غیرعصبی هستن ولی در توصیفشون میگیم تمایز یافته ان یعنی با وجود حفظ شکل ، یکسری ویژگی های جدیدی کسب کردن که یکیش همین توانایی تولید و ترشح ناقل عصبی هست ...@erfan-f
ممنون داداش
اینجا گفته بود بخاطر همین سردرگم شدم
چون این سایت مطالب خارج از کتاب رو هم همش توضیح میده بخاطر همین شک کردم
خودمم تعجب کردم
-
سلام دوستان
سوالی که دارم اینه :
یک گیرندهی حسی به عنوان سلول پیش سیناپسی چگونه پیام خودش رو به سلول پس سیناپسی منتقل می کند ؟؟؟
این سوال اینجا مطرح میشه که در کتاب گفته شده که ناقل عصبی فقط در نورونها تولید میشه .
اینم می دونم که گیرندهی حسی عصبی نیست ( نورون نیست ) یا بخشی از یک نورون هست .
Muhammad Ali Rahmani
خوب فک کنم منظور شما گیرنده های حسی بشه که (یاخته غیرعصبی )هستن مثل گیرنده های شنوایی و تعادل / چشایی/ و طبق کتاب بینایی باشه : اینها درسته که باخته غیرعصبی هستن ولی در توصیفشون میگیم تمایز یافته ان یعنی با وجود حفظ شکل ، یکسری ویژگی های جدیدی کسب کردن که یکیش همین توانایی تولید و ترشح ناقل عصبی هست ... -
Muhammad Ali Rahmani
خوب فک کنم منظور شما گیرنده های حسی بشه که (یاخته غیرعصبی )هستن مثل گیرنده های شنوایی و تعادل / چشایی/ و طبق کتاب بینایی باشه : اینها درسته که باخته غیرعصبی هستن ولی در توصیفشون میگیم تمایز یافته ان یعنی با وجود حفظ شکل ، یکسری ویژگی های جدیدی کسب کردن که یکیش همین توانایی تولید و ترشح ناقل عصبی هست ...@erfan-f
آها پس چون گیرندههای حسی منشأ عصبی دارن پس توانایی تولید ناقل عصبی هم دارند.
آخه داخل کتاب گفته فقط نورونها توانایی تولید ناقل عصبی دارن
بعد تو سایت ویتامین زیست دکتر سلیمی هم گفته بود فقط در نورونها تولید میشه
بخاطر همین برام سوال شد
-
Muhammad Ali Rahmani
ممنون داداش
اینجا گفته بود بخاطر همین سردرگم شدم
چون این سایت مطالب خارج از کتاب رو هم همش توضیح میده بخاطر همین شک کردم
خودمم تعجب کردم
-
Muhammad Ali Rahmani
خوب فک کنم منظور شما گیرنده های حسی بشه که (یاخته غیرعصبی )هستن مثل گیرنده های شنوایی و تعادل / چشایی/ و طبق کتاب بینایی باشه : اینها درسته که باخته غیرعصبی هستن ولی در توصیفشون میگیم تمایز یافته ان یعنی با وجود حفظ شکل ، یکسری ویژگی های جدیدی کسب کردن که یکیش همین توانایی تولید و ترشح ناقل عصبی هست ...این پست پاک شده! -
M Muhammad Ali Rahmani has marked this topic as solved on