نوسان 4
-
قسمت دوم این سوال رو میشه کمک کنید چجوری حساب کنم متوجه نکته سوال میشم ولی از ی جایی ب بعد گیر کردم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
قسمت دوم این سوال رو میشه کمک کنید چجوری حساب کنم متوجه نکته سوال میشم ولی از ی جایی ب بعد گیر کردم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@Soniaaa
اون ثانیه های چهارم و پنجم منظورشه -
@Rahman-Atafat
نه نتونستم پیدا کنم فقط میدونم حرکت متقارن باید باشه -
@Rahman-Atafat
بله -
@Rahman-Atafat اهان خب چرا
-
@Soniaaa خوب ثانیه 4 یعنی 3 تا 4 ثانیه حالا من میگم این دو مکان از َA/2 مثبت هست تا مبدا و از مبدا تا A/2 منفی خوب یعنی متحرک در ثانیه 3 در مکان A/2 هست و در ثانیه 4 در مبدا قرار دارد
@Rahman-Atafat
اهاااان خیلی ممنون
فقط قسمت اول رو درست تشخیص دادم به نظرتون ؟ -
@Soniaaa چون الان ما بگیم این دوتا مکان در مکانهای بعد مبدا یا قبل مبدا باشن امکان نداره در بازه های زمانی یکسان مسافت یکسان بره متحرک چون از مبدا دور شیم سرعت کمتر میشه و زمان بیشتر میشه یعنی متحرک ما مسافت های یکسانی میره ولی در زمانهای متقائت ولی دلیل این که مسافت های یکسانی میره اینه که سرعت ها کم زیاد میشن و اون زمان اضافه و کم رو جبران میکنه برا همین در کل حرکت نوسانی جابجای یکسان داریم اما زمان های متفاوت تنها در مکان های که گفتم این اتفاق میتونه بیفته
-
@Soniaaa چون الان ما بگیم این دوتا مکان در مکانهای بعد مبدا یا قبل مبدا باشن امکان نداره در بازه های زمانی یکسان مسافت یکسان بره متحرک چون از مبدا دور شیم سرعت کمتر میشه و زمان بیشتر میشه یعنی متحرک ما مسافت های یکسانی میره ولی در زمانهای متقائت ولی دلیل این که مسافت های یکسانی میره اینه که سرعت ها کم زیاد میشن و اون زمان اضافه و کم رو جبران میکنه برا همین در کل حرکت نوسانی جابجای یکسان داریم اما زمان های متفاوت تنها در مکان های که گفتم این اتفاق میتونه بیفته
@Rahman-Atafat
خب الان برا شکل دوم دوره تناوب رو چند میارید شما جواب من 6 میاد ک تو گزینه ها نیس اصن -
-
@Rahman-Atafat خوب ماهم میگیم متحرک از مثبت A شروع حرکت کرده برا اینکه بیاد به مبدا باید T/4 زمان صرف کنه
-
@Soniaaa
باید مساویه دو میزاشتم تی بیاد 12 ولی بازم تو گزینه نس