کنکوری های ۱۴۰۲ (زیست قلب)
-
سلام دوستان
بچه ها ممکنه یه راهنمایی بکنید.
من پشت کنکوری هستم و کتابم با کنکوری های امسال فرق داره. ممکنه بگید (با توجه به کتاب جدید) در لایه های قلبی، چه بافت هایی قابل مشاهده هست؟
و اینکه خارجی ترین لایه قلب رو پری کارد در نظر می گیرید یا اپی کارد؟
ممنون -
سلام دوستان
بچه ها ممکنه یه راهنمایی بکنید.
من پشت کنکوری هستم و کتابم با کنکوری های امسال فرق داره. ممکنه بگید (با توجه به کتاب جدید) در لایه های قلبی، چه بافت هایی قابل مشاهده هست؟
و اینکه خارجی ترین لایه قلب رو پری کارد در نظر می گیرید یا اپی کارد؟
ممنونبه صورت کلی :
درون شامه : یک لایه یاخته پوششی سنگفرشی + پیوندی سست
میوکارد :یاخته های ماهیچه قلبی + بافت پیوندی متراکم
برون شامه و پیراشامه: بافت پیوندی متراکم + بافت پوششی سنگ فرشی یک لایه + پیوندی سست زیرش
باید حواسمون به (رگ های خونی) +(رشته های عصبی بخش خودمختار) که در میوکارد هم قرار دارن باشه( چون رگم داخل خودش بافت پوششی و پیوندی و ماهیچه صاف داره)
-
به صورت کلی :
برون شامه و پیراشامه: بافت پیوندی متراکم + بافت پوششی سنگ فرشی یک لایه + پیوندی سست زیرش
باید حواسمون به (رگ های خونی) +(رشته های عصبی بخش خودمختار) که در میوکارد هم قرار دارن باشه( چون رگم داخل خودش بافت پوششی و پیوندی و ماهیچه صاف داره)
@erfan-f تو کتاب جدید پیوندی سست رو جزوی از لایه درون شامه حساب کرده؟تو کتاب من نوشته بین درون شامه و ماهیچه ایست
-
@erfan-f تو کتاب جدید پیوندی سست رو جزوی از لایه درون شامه حساب کرده؟تو کتاب من نوشته بین درون شامه و ماهیچه ایست
@mahan-hosein-poor
کاملا درسته حق با شماست .. الان کتاب آی کیو هم نگاه کردم نوشته:(درون شامه فقط شامل یک لایه نازک یاخته های پوششی است))
نمی دونم این اشتباه گجا دیدم که تو کتابم نوشتم:/ -
به صورت کلی :
@erfan-f خیلی ممنون
-
@mahan-hosein-poor
کاملا درسته حق با شماست .. الان کتاب آی کیو هم نگاه کردم نوشته:(درون شامه فقط شامل یک لایه نازک یاخته های پوششی است))
نمی دونم این اشتباه گجا دیدم که تو کتابم نوشتم:/@erfan-f مرسی از تصحیحت