سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
درست کردن اکانت آلاخونه
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون عالی و درجه یک باشه
گفتم تو این تاپیک مراحل رو به ترتیب بنویسم شاید بتونید به اکانت قبلیتون برگردید
اولین کار پاک کردن History به صورت کامل هستش
فقط حواستون باشه چیزی تو اون مرورگر نداشته باشین که نیاز داشته باشین دفعات بعدی استفاده کنید ازش مثلا کوکی های سایت ها
یا میتونید یه کار دیگه ای انجام بدید اینه که از یه مرورگر دیگه استفاده کنید که تا حالا توش الاخونه رو باز نکردید(مثلا تا الان کروم استفاده میکردید میتونید از مرورگر پیشفرض موبایل یه یه مرورگر دیگه نصب کنید و وارد بشید)
خب برای پاک کردن کامل هیستوری این کارو میکنید:
اگر با لپتاپ هستین میتونید با فشردن دکمه ctrl+h به صفحه هیستوری بیاین و سمت چپتون عکس یه سطل آشغاله رو اون کلیک کنید
بعد با این صفحه مواجه میشین که تقریبا با گوشی یکیه
یک گزینه Advanced کنار دکمه basic هستش رو اون کلیک کنید بعد این صفحه میادشخب الان شما باید time range رو روی All time قرار بدین و گزینه هارو روشن کنید و Clear Data رو بزنید
خب بعد این کار وارد آلاخونه میشیم
https://sso.alaatv.com/login
وارد سایت میشیمخب اینجا شماره تلفن و کد ملیتون رو وارد کنید
بعدش یه کد میاد براتون وارد میکنید تو این صفحه
بعد با این صفحه مواجه میشین
تایید رو میزنید
و میدونم کل مراحل تا اینجا رو با موفقیت وارد شدید اما میرسیم به اینجا
و تا وارد سایت میشین
به صورت خودکار برای شما یه اکانت ساخته میشه
اما یه پیام میاد که اگه قبلا اکانت داشتین اینجا کلیک کنید که براتون نمایش دادم
روش کلیک کنیدو با این صفحه همیشگی رو به رو میشین
بعدشم که کانسپت کار از اینجا به بعد دیوایس میشه
امیدوارم تونسته باشم کمکی بتون کرده باشم@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Farzam-Yousefi
آخرش وارد آلا میشی -
@Farzam-Yousefi برادر نیاز نیست کل هیستوری رو پاک کنه فقط لازمه cache سایت آلا خونه رو پاک کنی. وقتی وارد سایت آلا خونه شدی بزن رو قفل کنار آدرس سایت بعد برات یه قسمت از cache های سایت میاره بزن پاک کن. من با اوپرا کار می کنم اینجوری. اگه دیدید اینجوری نیاورد تو گوگل سرچ کنید how to delete cache for specific website in (ur browser)
-
@Farzam-Yousefi برادر نیاز نیست کل هیستوری رو پاک کنه فقط لازمه cache سایت آلا خونه رو پاک کنی. وقتی وارد سایت آلا خونه شدی بزن رو قفل کنار آدرس سایت بعد برات یه قسمت از cache های سایت میاره بزن پاک کن. من با اوپرا کار می کنم اینجوری. اگه دیدید اینجوری نیاورد تو گوگل سرچ کنید how to delete cache for specific website in (ur browser)