سوال عجبب دینامیک
-
@Rahman-Atafat
خب
منم همینو میگم
تو هم همون نیرو رو وارد کردی تا اصطکاک رو خنثی کنه...پس شتاب صفره
ولی توی نمودار شتاب_زمان نوشتی شتاب 2 هست@Scientist اصطکاک جنبشی در لحظه 4 میشه 4 دقت کن تو فک میکنی که ما چون نیروی 8 وارد کردیم به جسم ساکن سطح هم بر میگرده به جسم اصطکاک استای بیشینه رو وارد میکنه خیر این اتفاق نمی افتد دلیل فرض کن ما بخوایم نیروی اف رو در لحظه 4.00000000000000001 ثانیه بدست بیاریم این بار که قبول داری نیروی ما از اصطکاک ایستای بیشینه بیشتر هست قبوله یا نه
-
@Scientist اصطکاک جنبشی در لحظه 4 میشه 4 دقت کن تو فک میکنی که ما چون نیروی 8 وارد کردیم به جسم ساکن سطح هم بر میگرده به جسم اصطکاک استای بیشینه رو وارد میکنه خیر این اتفاق نمی افتد دلیل فرض کن ما بخوایم نیروی اف رو در لحظه 4.00000000000000001 ثانیه بدست بیاریم این بار که قبول داری نیروی ما از اصطکاک ایستای بیشینه بیشتر هست قبوله یا نه
-
@Scientist اصطکاک جنبشی در لحظه 4 میشه 4 دقت کن تو فک میکنی که ما چون نیروی 8 وارد کردیم به جسم ساکن سطح هم بر میگرده به جسم اصطکاک استای بیشینه رو وارد میکنه خیر این اتفاق نمی افتد دلیل فرض کن ما بخوایم نیروی اف رو در لحظه 4.00000000000000001 ثانیه بدست بیاریم این بار که قبول داری نیروی ما از اصطکاک ایستای بیشینه بیشتر هست قبوله یا نه
-
@Rahman-Atafat
منظورت اینه شتاب ما که منفی بود به جای این که صفر بشه یک بشه بعد بشه دو، یهو میاد میشه دو ؟ -
@Rahman-Atafat
منظورت اینه شتاب ما که منفی بود به جای این که صفر بشه یک بشه بعد بشه دو، یهو میاد میشه دو ؟ -
-
@Rahman-Atafat قبول داری در لحظه 4.0000000000001 نیروی ما از 8 نیوتون مقداری بیتر میشه و جسم میتونه حرکت کنه
@Rahman-Atafat
خب -
@Rahman-Atafat
خب -
این دیگه یه بحث فنی هست نه چیزی که با ریاضی بشه اثبات کرد... من تا اینجا فکر میکردم وقتی جسم در آستانه حرکت باشه اصطکاک جنبشی براش مطرح نیست و هنوزم این فکر رو میکنم...میرم کتابام رو دقیق تر میخونم اگه درآستانه حرکت بخواییم ا.جنبشی به جای ایستایی در نظر بگیریم اونوقت قبوله حرفت
در هر صورت ممنون بابت سوال خوبت
منبعش رو نگفتی فقط -
@Rahman-Atafat خوب ما میدونیم جسمی که ساکن هست همیشه در جهت برایند نیرو ها حرکت میکنه چون باید تند شونده حرکت کنه درسته این نکته خودت بود یادت هست
@Rahman-Atafat خوب پس فرض بر این شد جسم در لحظه 4.000000001 شروع به حرکت کرده با نیروی قدری بیشتر از 8 نیوتن طراح ها میگن ما که نمی تونیم انقدر ریز عمل کنیم میایم میگیم فرض کن جسم در لحظه 4 ثانیه که 8 نیوتون نیرو وارد شده بهش چون تونسته حد اقل نیروی لازم رو برای حرکت بدست بیار با توجه به این که نیروی دیگری به جسم ساکن وارد نمیشده که ما بگیم چون اون نیرو بیشتر از اصطکاک ایستای هست جسم با همون نیرو شروع به حرکت کرده ملا اگه به غیر اون نیروی اف یه نیروی 5 نیوتن در جهت اف به جسم وارد میشد میگفتیم جسم در لحظه 4 با نیروی 5 نیوتون حرکت میکنه ولی اینجا فقط نیروی اف وارد شده و نیوی دیگه ای هم نداریم فرض میکنیم جسم با همون حد اقل نیروی لازم حرکت کرده بعد حرکتم که دیگه اصطکاک جنبشی به جسم وارد میشه
-
@Rahman-Atafat خوب پس فرض بر این شد جسم در لحظه 4.000000001 شروع به حرکت کرده با نیروی قدری بیشتر از 8 نیوتن طراح ها میگن ما که نمی تونیم انقدر ریز عمل کنیم میایم میگیم فرض کن جسم در لحظه 4 ثانیه که 8 نیوتون نیرو وارد شده بهش چون تونسته حد اقل نیروی لازم رو برای حرکت بدست بیار با توجه به این که نیروی دیگری به جسم ساکن وارد نمیشده که ما بگیم چون اون نیرو بیشتر از اصطکاک ایستای هست جسم با همون نیرو شروع به حرکت کرده ملا اگه به غیر اون نیروی اف یه نیروی 5 نیوتن در جهت اف به جسم وارد میشد میگفتیم جسم در لحظه 4 با نیروی 5 نیوتون حرکت میکنه ولی اینجا فقط نیروی اف وارد شده و نیوی دیگه ای هم نداریم فرض میکنیم جسم با همون حد اقل نیروی لازم حرکت کرده بعد حرکتم که دیگه اصطکاک جنبشی به جسم وارد میشه
@Rahman-Atafat میشه بگید این آزمون کجا هست ببخشید پریدم توی حرفتون
-
این دیگه یه بحث فنی هست نه چیزی که با ریاضی بشه اثبات کرد... من تا اینجا فکر میکردم وقتی جسم در آستانه حرکت باشه اصطکاک جنبشی براش مطرح نیست و هنوزم این فکر رو میکنم...میرم کتابام رو دقیق تر میخونم اگه درآستانه حرکت بخواییم ا.جنبشی به جای ایستایی در نظر بگیریم اونوقت قبوله حرفت
منبعش رو نگفتی فقط -
منبعش رو نگفتی فقط -
منبعش رو نگفتی فقط -
@Rahman-Atafat
هنوز داغ اون سوال قبلی رو دلمونه -
@Rahman-Atafat
هنوز داغ اون سوال قبلی رو دلمونه -
@Rahman-Atafat
فرض میکنم سرعت تو لحظه 8 برابر 7 باشه
پس اونوقت باید شتاب میانگین( تو بازه 8 تا 12.5) ضربدر زمان بشه 7
شتاب میانگین ما هست 4/3 (2 ثانیه اول : 0 - 1 - 2 ... 2.5 ثانیه آخر هم فقط 2...میانگین بگیری میشه اون)
زمانمون هم هست 4.5...4/3 ضربدر 4.5 میشه 6 .... 7 نمیشه
پس ببین تو راه حل من هم که ریاضی طور هست منطق تو جور در نمیاد