ترمیم معدل
-
سلام
میدونید چقدر نمره ی عمومی تاثیر داره ؟مثلا من دینی و زبان و فارسی رو شدم ۱۸ و نیم و رتبهی زیر ۱۰۰۰ میخوام ترمیم کنم؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا -
سلام
میدونید چقدر نمره ی عمومی تاثیر داره ؟مثلا من دینی و زبان و فارسی رو شدم ۱۸ و نیم و رتبهی زیر ۱۰۰۰ میخوام ترمیم کنم؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا@mahan-hosein-poor دینی نیاز نیس ولی فارسی حتمااا حتماااا باید ترمیم بشه اونم ن ک دوباره 19 بگیریا باید 20 بگیری چون ضریب 23 داره
-
@mahan-hosein-poor دینی نیاز نیس ولی فارسی حتمااا حتماااا باید ترمیم بشه اونم ن ک دوباره 19 بگیریا باید 20 بگیری چون ضریب 23 داره
Mehrdad dehghan اره خیلی ضریبش زیاده
-
سلام
دانش-آموزان-آلاء تجربیا@mahan-hosein-poor
بحث نهایی قطعا ضرایب و تاثیری که عمومی داره بیشتراز اختصاصیی هست که تو کنکوره
لذا،معمولا میگن نیم نمره هم نیم نمره ست
.
زیر ۱۹ بهتر نیست ترمیم شه!؟ -
@mahan-hosein-poor
بحث نهایی قطعا ضرایب و تاثیری که عمومی داره بیشتراز اختصاصیی هست که تو کنکوره
لذا،معمولا میگن نیم نمره هم نیم نمره ست
.
زیر ۱۹ بهتر نیست ترمیم شه!؟_Biliifti_ در ترمیم معدل گفته است:
@mahan-hosein-poor
بحث نهایی قطعا ضرایب و تاثیری که عمومی داره بیشتراز اختصاصیی هست که تو کنکورهمگه تاثیر کنکور 60 درصد نبود؟ معدل هم 40
-
_Biliifti_ در ترمیم معدل گفته است:
@mahan-hosein-poor
بحث نهایی قطعا ضرایب و تاثیری که عمومی داره بیشتراز اختصاصیی هست که تو کنکورهمگه تاثیر کنکور 60 درصد نبود؟ معدل هم 40
Leo
بله
منتهی بحث اینه چون اختصاصی قراره تو کنکور هم باشه ضریب کمتری به نسبت عمومی ها داره..
روند اینه که از ۴۰ درصد تاثیر قطعی(نهایی) ۲۶ درصدش عمومی رو شامل میشه
۱۴ درصد اختصاصی -
Leo
بله
منتهی بحث اینه چون اختصاصی قراره تو کنکور هم باشه ضریب کمتری به نسبت عمومی ها داره..
روند اینه که از ۴۰ درصد تاثیر قطعی(نهایی) ۲۶ درصدش عمومی رو شامل میشه
۱۴ درصد اختصاصی_Biliifti_
اهان ممنون -
_Biliifti_
اهان ممنونLeo
موفق باشی