حرفه ای های کار با گوشی جواب بدن
-
سلام
تاپیک مربوط به هیچ درسی نیست
یه سوال دارم
یه برنامه نصب کردم حالا هر چی میخام حذفش کنم نمیشه
چیکار کنم؟؟ -
-
سلام
یه سوال دارم
چیکار کنم؟؟ -
Taranommm نشد
-
Taranommm نشد
-
Taranommm ب هر حال مرسی
-
Taranommm ب هر حال مرسی
-
سلام
یه سوال دارم
چیکار کنم؟؟@زهرا-محمدی-4 اگه با یکی از استور ها نصبش کردی برو داخل استور قسمت برنامههای من
از اونجا حذف کن -
وقتی به یک برنامه مجوز اضافی بدی اینجوری میشه برو توی تنظیمات ببین به چه مجوز هایی دسترسی داره بعد اونا رو کنسل یا خاموش کن بعدش حذف کن تنها راهش اینه اگه مدل گوشیتو بگی شاید بتونم دقیق تر راهنمایی کنم
ولی اغلب برو توی قسمت اپ های تنظیمات روی اون برنانه کلیک کن ببین چه مجوز هایی دادی بهش راستی زبان گوشیت فارسیه یا انگلیسی -
@زهرا-محمدی-4 اگه با یکی از استور ها نصبش کردی برو داخل استور قسمت برنامههای من
از اونجا حذف کنMohammad Lotfi 0 اینکارم کردم جواب نداد
-
وقتی به یک برنامه مجوز اضافی بدی اینجوری میشه برو توی تنظیمات ببین به چه مجوز هایی دسترسی داره بعد اونا رو کنسل یا خاموش کن بعدش حذف کن تنها راهش اینه اگه مدل گوشیتو بگی شاید بتونم دقیق تر راهنمایی کنم
ولی اغلب برو توی قسمت اپ های تنظیمات روی اون برنانه کلیک کن ببین چه مجوز هایی دادی بهش راستی زبان گوشیت فارسیه یا انگلیسیآرمین عنصرپور
مدل گوشی a13
زبانش فارسیه
اینکارارو هم انجام دادم ولی حذف نمیشه -
آرمین عنصرپور
مدل گوشی a13
زبانش فارسیه
اینکارارو هم انجام دادم ولی حذف نمیشه@زهرا-محمدی-4 عکس بده از برنامه
-
سلام
یه سوال دارم
چیکار کنم؟؟@زهرا-محمدی-4 یه بار روشن خاموش کن بعد حذفش کن (ری استارت نکن ها خاموش کن چن دیقه بمونه بعد بازش کن)
-
سلام
یه سوال دارم
چیکار کنم؟؟@زهرا-محمدی-4 اگه پیشفرض گوشی باشه که هیچی آپدیت کردی ولی اگه نیست بد افزار بوده احتمالا که توی گوگل بزنی برنامه میاره برای حذف کردن هرچیزی که بخوای حتی اندروید گوشی !
-
@زهرا-محمدی-4 عکس بده از برنامه
آرمین عنصرپور نمی تونم گوشی واسه من نیست
-
@زهرا-محمدی-4 یه بار روشن خاموش کن بعد حذفش کن (ری استارت نکن ها خاموش کن چن دیقه بمونه بعد بازش کن)
Archer215 نشد
-
@زهرا-محمدی-4 اگه پیشفرض گوشی باشه که هیچی آپدیت کردی ولی اگه نیست بد افزار بوده احتمالا که توی گوگل بزنی برنامه میاره برای حذف کردن هرچیزی که بخوای حتی اندروید گوشی !
حسین کاظمی 0 چه برنامه ای!؟
متوجه نشدم -
@زهرا-محمدی-4 یه بار روشن خاموش کن بعد حذفش کن (ری استارت نکن ها خاموش کن چن دیقه بمونه بعد بازش کن)
-
سلام
یه سوال دارم
چیکار کنم؟؟@زهرا-محمدی-4
پاک کردن برنامه.mp3بعد از این که "توقف اجباری" رو زدی یه بار دیگه بزن رو "لغو نصب" یا همون برنامه رو پاک کن ممکنه پاک بشه
اگه باز مورد داشتی بزن
-
لازم به ذکره که روت کردن به تنهایی کارت رو راه نمی ندازه و باید یا از برنامه ها شخص ثالث استفاده کنی یا با کابل وصلش کنی به pc و cmd داستان رو ببری جلو