🤍کلبه شعر
-
نیتتو دوس داشتم ولی ما اینجا کلی تاپیک شعر و مشاعره و اینا داریم:*>
-
-
Michael Vey خب اینم یکیش من چون تو اون تاپیک ها نمتونستم چیزی بنویسم واسه همین خودم یکیی رو باز کردم
-
Michael Vey خب اینم یکیش من چون تو اون تاپیک ها نمتونستم چیزی بنویسم واسه همین خودم یکیی رو باز کردم
P Az باید فعالیت درسی بیشتری کنی تا اعتبارت برسه ب 300 تا. دس منکه نیس ناظما میان قفل میکنن تاپیکو بدلیل مشابه و متعدد بودنش :>
-
P Az باید فعالیت درسی بیشتری کنی تا اعتبارت برسه ب 300 تا. دس منکه نیس ناظما میان قفل میکنن تاپیکو بدلیل مشابه و متعدد بودنش :>
Michael Vey دقیقا باید چیکار کنم؟
چجوری میشه فهمید اعتبارم چقدره؟ -
Michael Vey دقیقا باید چیکار کنم؟
چجوری میشه فهمید اعتبارم چقدره؟P Az ببین زیر پیاما میبینی دوتا فلش هس یکی ب سمت بالا یکی ب سمت پایین و ی عددم بینش نوشته؟ درواقع فلش ب سمت بالا همون لایک و فلش ب سمت پایین همون دیسلایکه و اون عددی ک بین این دوتا فلش نوشته تعداد لایکاس (دقیق تر بخوام بگم: تعداد لایک منهای تعداد دیسلایک)
کلا با فعالیتای درسی و اینا میتونی اعتبار بگیری
و از قدیم گفتن از هر دست بدی از همون دستم میگیری.. پس بهتره وقتی یکی تو یه تاپیک بهت جواب داد تو پیامشو لایک کنی تا اونم پیامتو لایک کنه
بعد اینکه.. هروقت تعداد اعتبارات به 100 تا رسید میتونی تو پیوی ملت چت کنی و هروق لایکات ب 300 تا رسید میتونی تو تاپیکای غیر درسی شرکت کنی
در نتیجه فعلا تا میتونی فعالیت درسی داشته باش تا معتبر شی
پیشنهاد میکنم راهنمای الاخونه هم بخونی -
P Az ببین زیر پیاما میبینی دوتا فلش هس یکی ب سمت بالا یکی ب سمت پایین و ی عددم بینش نوشته؟ درواقع فلش ب سمت بالا همون لایک و فلش ب سمت پایین همون دیسلایکه و اون عددی ک بین این دوتا فلش نوشته تعداد لایکاس (دقیق تر بخوام بگم: تعداد لایک منهای تعداد دیسلایک)
و از قدیم گفتن از هر دست بدی از همون دستم میگیری.. پس بهتره وقتی یکی تو یه تاپیک بهت جواب داد تو پیامشو لایک کنی تا اونم پیامتو لایک کنه
بعد اینکه.. هروقت تعداد اعتبارات به 100 تا رسید میتونی تو پیوی ملت چت کنی و هروق لایکات ب 300 تا رسید میتونی تو تاپیکای غیر درسی شرکت کنی
پیشنهاد میکنم راهنمای الاخونه هم بخونیMichael Vey ممنون به خاطر راهنماییت
-
Michael Vey ممنون به خاطر راهنماییت
P Az گَلب بهت
-
P Az ببین زیر پیاما میبینی دوتا فلش هس یکی ب سمت بالا یکی ب سمت پایین و ی عددم بینش نوشته؟ درواقع فلش ب سمت بالا همون لایک و فلش ب سمت پایین همون دیسلایکه و اون عددی ک بین این دوتا فلش نوشته تعداد لایکاس (دقیق تر بخوام بگم: تعداد لایک منهای تعداد دیسلایک)
پیشنهاد میکنم راهنمای الاخونه هم بخونیMichael Vey میتونی چنتا مثال بزنی درمورد اینکه میگی باید فعالیت درسی بکنی؟ مثلا چیکارا باید بکنم؟
-
سلام بچه های آلایی این تاپیک رو واسه این درست کردم که اگه شعرایی دارید که دوسشون دارید اینجا بنویسید... کسایی که عاشق شعرن زود شروع کنن به نوشتن
-
Michael Vey میتونی چنتا مثال بزنی درمورد اینکه میگی باید فعالیت درسی بکنی؟ مثلا چیکارا باید بکنم؟
P Az مثلااا.. اگ سوال درسی داری بیا بپرس.. ممکنه بچه ها ب تاپیکت رای بدن.. یا ب سوالای بچه ها جواب بده.. ممکنه بهت رای بدن. تو تاپیکایی ک از لحاظ درسی فعال ترن مث هرکی ی گزاره (البت اگ تجربیی) شرکت کن و ...
-
Michael Vey ععععع پس شعرم سوخت شد نباید مینوشتم
-
Michael Vey ععععع پس شعرم سوخت شد نباید مینوشتم
@mahshiiid اره..
برو تو اون تاپیکایی ک گفتم
-
@mahshiiid اره..
برو تو اون تاپیکایی ک گفتم
Michael Vey ولش حال ندارم
.مرسی ک گفتی
-
P Az مثلااا.. اگ سوال درسی داری بیا بپرس.. ممکنه بچه ها ب تاپیکت رای بدن.. یا ب سوالای بچه ها جواب بده.. ممکنه بهت رای بدن. تو تاپیکایی ک از لحاظ درسی فعال ترن مث هرکی ی گزاره (البت اگ تجربیی) شرکت کن و ...
Michael Vey آهان ممنون