خسته ام از خسته شدن...
-
Leo در خسته ام از خسته شدن... گفته است:
@ناظم
متاسفانه پست اول رفته جزو برترین هام
لطفا تاپیک رو حذفش کنید مرسیسلام پست و تاپیک تون مشکلی مثل توهین آمیز بودن،سیاسی و... نداره و نمی تونیم حذفش کنیم
-
@Alba
/:
یعنی الان باید یه چیز سیاسی بگم توش تا حذف شه؟این دیگه چه روشیه
خب سعی کنید مطالب درسی بزارید لایک بخوره بره جز بهترین ها
این روشی که میخواید انجام بدید صحیح نیست -
Mobtala در خسته ام از خسته شدن... گفته است:
Leo
داداش بیا به من فحشای +۱۸ بده تا بزنن پاک کنن پستت رو خدا
پست توهین هاتون پاک میشه و اخراج میشید -
Leo
داداش بیا به من فحشای +۱۸ بده تا بزنن پاک کنن پستت رو خدا
پست توهین هاتون پاک میشه و اخراج میشید -
@Alba من سیب خوردم بمولاااا
Leo داداش بیخیال یه پست دیگه بزار بچه ها لایک کنن بیاد به جای این؛ اینجوری اوف نمیشیمMobtala در خسته ام از خسته شدن... گفته است:
Leo داداش بیخیال یه پست دیگه بزار بچه ها لایک کنن بیاد به جای این؛ اینجوری اوف نمیشیمکافیه تو تاپیک دیگه اسپم ندید لطفا
ممنونم ازتون -
Leo داداش بیخیال یه پست دیگه بزار بچه ها لایک کنن بیاد به جای این؛ اینجوری اوف نمیشیمکافیه تو تاپیک دیگه اسپم ندید لطفا
ممنونم ازتون -
@Alba
/:
یعنی الان باید یه چیز سیاسی بگم توش تا حذف شه؟این دیگه چه روشیه
خب سعی کنید مطالب درسی بزارید لایک بخوره بره جز بهترین ها
این روشی که میخواید انجام بدید صحیح نیست -
سلام
خب هرچی به ذهنم رسید هی نوشتم هی پاک کردم و این دور باطل، مثل زندگیِ من، انقد تکرار شد که تصمیم گرفتم بی مقدمه شروع کنم.
به طور جدی این روز ها به خودکشی فکر میکنم
راهکاری دارین؟
نه برای این که کاملا رها بشم
برای این که حداقل عملیش نکنم
چند بار هم تجربه ناموفق داشتم و یا نشد یا لحظه آخر منصرف شدم.
تیزهوشان درس خوندم، مدرسه خوبی بود... چند بار رتبه تک رقمی داده تو این چند سال اخیر
درسم خوب بود نمیدونم چیشد کار به اینجا کشید...دوستام سال سه پزشکی یا مهندسی رو شروع میکنن اونوقت من سال سه کنکور خوندنم رو...
کتاب های سخت میگیرم میذارم جلوم مثل آی کیو، خوشخوان، نردبام تا اعتماد به نفسم بره بالا... به نظر خودم خوب حلشون میکنم و 80 درصدشون رو بدون مشکل جواب میدم...ولی به امتحان که میرسم همه چی یادم میره، تو زمان نمیتونم کاری کنم چون تمرکز ندارم باید رها باشم بدون دغدغه وقت تا بازدهیم بره بالا
از طرفی وسواس شدید دارم...فکر کنم هندسه یازدهم فصل اول رو پنج بار از رو درسنامه خوندم و تست های مضرب 3 رو حل کردم...همش با خودم میگم خوب نخوندی باید دوباره بخونی و بعد بازم دوباره از صفر شروع میکنم
چند ساله که تو خونه موندم...شاید تو کل سه سال جمعا 5 ساعت بیرون از خونه نبودم...اینم فکر کنم افسردگیم رو بدتر کرده.
تا حالا اینارو جایی نگفتم...حتی خانواده ام هم فکر کنم نمیدونن وسواس دارم یا تمایل به خودکشی
به نظرتون باید چیکار کنم؟ راهکار موقت هم داشتین بگین، فقط میخوام امسال رو خوب هندل کنم و قبول بشم یه چیز خوب همین، بقیش دیگه مهم نیست... -
@Alba
اشکال نداره مشکلی ندارم من خانوم ناظماینکه شما مشکلی نداره خوبه
ولی تو تاپیک در مورد موضوع غیر مرتبط نباید صحبت شه
صحبتی دارید برید پی وی صحبت کنید
اعتبار هردوتون میرسه -
@Alba
اشکال نداره مشکلی ندارم من خانوم ناظماینکه شما مشکلی نداره خوبه
ولی تو تاپیک در مورد موضوع غیر مرتبط نباید صحبت شه
صحبتی دارید برید پی وی صحبت کنید
اعتبار هردوتون میرسه -