خسته ام از خسته شدن...
-
Kourosh Mousavi
بمولا خیلی باحالی حاجی
اون بخش های غیر فان هم واقعا تاثیر گذار بود دستت درد نکنه
قرص جوشان هم میذارم تو برنامه ام...یاشا -
Kourosh Mousavi
بمولا خیلی باحالی حاجی
اون بخش های غیر فان هم واقعا تاثیر گذار بود دستت درد نکنه
قرص جوشان هم میذارم تو برنامه ام...یاشاLeo خواهش برادر - اگه می بینی مطلب رو بردی جلو و اوکیه روزی 1 ساعت وقت بزار ورزش کن (ترجیحا شب بنداز ه خسته بشی شام و بزنی جیش بوس لالا) حواست به تغذیه باشه موقع درس خوندن یه خرمایی کشمشی چیزی بزار دم دستت مغز پیکان گوجه ایه مصرفش بالاس - یه برگه بردار توشه یه جمله انگیزشی بنویس و بزن به دیوار اتاقت که هی ببینیش. (هر چیزی که بهت انرژِی می ده رو بنویس مثلا من خودم رو نوشتم "KILL URSELF" معنیش می شه خودت رو بکش ولی من منظورم اینه که خودت رو برای "هدف" بکش.)
-
Leo خواهش برادر - اگه می بینی مطلب رو بردی جلو و اوکیه روزی 1 ساعت وقت بزار ورزش کن (ترجیحا شب بنداز ه خسته بشی شام و بزنی جیش بوس لالا) حواست به تغذیه باشه موقع درس خوندن یه خرمایی کشمشی چیزی بزار دم دستت مغز پیکان گوجه ایه مصرفش بالاس - یه برگه بردار توشه یه جمله انگیزشی بنویس و بزن به دیوار اتاقت که هی ببینیش. (هر چیزی که بهت انرژِی می ده رو بنویس مثلا من خودم رو نوشتم "KILL URSELF" معنیش می شه خودت رو بکش ولی من منظورم اینه که خودت رو برای "هدف" بکش.)
Kourosh Mousavi
باشه حتما
مرسی باز -
Kourosh Mousavi
باشه حتما
مرسی باز -
Kourosh Mousavi
چه وایب خوبی داره ویست -
Kourosh Mousavi ویس های دلی هزار بار بهتر از ویس های انگیزشی الکی هستن
ویستو کامل گوش دادم و به نظرم خیلی خوب توضیح دادی
با اجازه ت تو تاپیک مشاوره قرار میدم که بقیه بچه ها هم ازش بهره مند بشن -
Kourosh Mousavi
دستت طلا:) ♡
با اجازه صداتو ذخیره کردم تو خاطراتم
راستییی جان من گوینده هم بشوووو! کاش میشد از وویس هات پادکست درست کنم؛ صدات دشنگهههه
ولی بازم طلا طلا دستت:)🧸
-
Kourosh Mousavi
خیلیییییییییییییی خوب بود️
الا خوب نبود...
عالیییییییییییییی بود
دمت گرم🤍️🧁
-
Kourosh Mousavi
خیلیییییییییییییی خوب بود️
الا خوب نبود...
عالیییییییییییییی بود
دمت گرم🤍️🧁
-
Leo سلام..
بنظرم بزن به دل طبیعت..طبیعت خیلی الهام بخشه..عکاسی کن..نقاشی کن..
حتی شده از ذوقت کمک بگیر شعر بگو..
دعا و ادعیه هم خیلی به سلامت روح و ارتعاش عالیت کمک میکنه(پرفسور سمیعیم اینو اثبات کرده)
و...قص علی هذا -
سلام
خب هرچی به ذهنم رسید هی نوشتم هی پاک کردم و این دور باطل، مثل زندگیِ من، انقد تکرار شد که تصمیم گرفتم بی مقدمه شروع کنم.
به طور جدی این روز ها به خودکشی فکر میکنم
راهکاری دارین؟
نه برای این که کاملا رها بشم
برای این که حداقل عملیش نکنم
چند بار هم تجربه ناموفق داشتم و یا نشد یا لحظه آخر منصرف شدم.
تیزهوشان درس خوندم، مدرسه خوبی بود... چند بار رتبه تک رقمی داده تو این چند سال اخیر
درسم خوب بود نمیدونم چیشد کار به اینجا کشید...دوستام سال سه پزشکی یا مهندسی رو شروع میکنن اونوقت من سال سه کنکور خوندنم رو...
کتاب های سخت میگیرم میذارم جلوم مثل آی کیو، خوشخوان، نردبام تا اعتماد به نفسم بره بالا... به نظر خودم خوب حلشون میکنم و 80 درصدشون رو بدون مشکل جواب میدم...ولی به امتحان که میرسم همه چی یادم میره، تو زمان نمیتونم کاری کنم چون تمرکز ندارم باید رها باشم بدون دغدغه وقت تا بازدهیم بره بالا
از طرفی وسواس شدید دارم...فکر کنم هندسه یازدهم فصل اول رو پنج بار از رو درسنامه خوندم و تست های مضرب 3 رو حل کردم...همش با خودم میگم خوب نخوندی باید دوباره بخونی و بعد بازم دوباره از صفر شروع میکنم
چند ساله که تو خونه موندم...شاید تو کل سه سال جمعا 5 ساعت بیرون از خونه نبودم...اینم فکر کنم افسردگیم رو بدتر کرده.
تا حالا اینارو جایی نگفتم...حتی خانواده ام هم فکر کنم نمیدونن وسواس دارم یا تمایل به خودکشی
به نظرتون باید چیکار کنم؟ راهکار موقت هم داشتین بگین، فقط میخوام امسال رو خوب هندل کنم و قبول بشم یه چیز خوب همین، بقیش دیگه مهم نیست... -
Leo
داداش منم بارسایی بودم تا الان سه بار خودمو کشته بودم
بایرنی شو لذت ببر