خسته ام از خسته شدن...
-
Leo من تازه تونستم شاید بشه گفت چند روز
تو هم باید خودت بخوای، باید با اون عاملی که باعث میشه جلوت رو میگیره که تلاش نکنی بجنگیم
باید با خودت یه مدت تمرین کنی -
@فرناز-مقیمی
نمیدونم
من ترجیح میدم یه نفس راحت بکشم تا نقشه های خدا با عذاب کشیدنم خوب پیش برهLeo نمیدونم رو بزار کنار
تو بهتر از هر کسی شرایط خودت رو میدونی ،و بهتر از هر کسی میدونی چی جلوت رو گرفته ،هواست باید به اون عامل ها باشه ،نمیشه یهو همه این عامل هارو حذف کرد ولی میتونی کمشون کنی
برای خودم یه عامل اصلیش فیلم بود که برای خودم شرطی کردی مثلا روزی یک ساعت بعد شروع میکنم به درس خواندن ،اگخ من کلا بزارمش کنار بیشتر ضرر میکنم چونکه کل حواسم دنباله ولی اگه متعادل نگهش دارم میتونم مقدار سودش رو بیشتر کنم تا ضررش -
@فرناز-مقیمی
آها پس شما هنوز تحت درمانین
اونوقت بهتره به حرفای من توجه نکنید که به تنظیمات کارخانه برنگردید -
سلام سخت گیری بیش از حد و نداشتن تفریح،حبس شدن تو خونه باعث افسردگی میشه
در این صورت درسها هم خوب پیش نمیره
کسی به خودکشی فکر می کنه که ناامید شده باشه دیگه هدف و انگیزه ای نداشته باشه،هیچ چیزی خوشحالش نکنه
باید تفریح داشته باشید با دوستهاتون صحبت کنید،افراد موفق رو ببینید تا انگیزه درونتون بیدار بشه -
Leo نمیدونم رو بزار کنار
تو بهتر از هر کسی شرایط خودت رو میدونی ،و بهتر از هر کسی میدونی چی جلوت رو گرفته ،هواست باید به اون عامل ها باشه ،نمیشه یهو همه این عامل هارو حذف کرد ولی میتونی کمشون کنی
برای خودم یه عامل اصلیش فیلم بود که برای خودم شرطی کردی مثلا روزی یک ساعت بعد شروع میکنم به درس خواندن ،اگخ من کلا بزارمش کنار بیشتر ضرر میکنم چونکه کل حواسم دنباله ولی اگه متعادل نگهش دارم میتونم مقدار سودش رو بیشتر کنم تا ضررش -
سلام سخت گیری بیش از حد و نداشتن تفریح،حبس شدن تو خونه باعث افسردگی میشه
در این صورت درسها هم خوب پیش نمیره
کسی به خودکشی فکر می کنه که ناامید شده باشه دیگه هدف و انگیزه ای نداشته باشه،هیچ چیزی خوشحالش نکنه
باید تفریح داشته باشید با دوستهاتون صحبت کنید،افراد موفق رو ببینید تا انگیزه درونتون بیدار بشه -
@فرناز-مقیمی
چیز هایی که جلوم رو گرفتن بیشتر عوامل درونی هستن
مثل نبود انگیزه و اشتیاق، وسواس و عدم تمرکز
فکر کنم بدونم چی هستن اما نمیدونم چطور باید کنترلشون کنمLeo انگیزه رو بزار روی این مورد که دیگه بعد کنکور کتاب هارو جمع میکنی میزاری یه گوشه و تمام
انگیزه من یه جوری دیگه دنبالش بودم مثل پزشکی و این حرفا ولی بیشتر بهم صدمه زد
وسواس رو واقعا نظری ندارم باید با توجه به شرایط خودت و اینکه چقدر میتونی روی مغزت کنترل داشته باشی کمش کنی
عدم تمرکز مشکل خودم هم هست قبلا تمرکز بالای داشتم ولی جدیدا خیلی کم شده راهی واقعا براش سراغ ندارم -
Leo مثلا رفتن به پارک ،مسافرت با خانواده،سفر زیارتی،
انجام یه سری رشته های ورزشی مثل والیبال،شطرنج و...
وقتی پدر مادرتون میرن مهمونی باهاشون میرید؟ -
Leo انگیزه رو بزار روی این مورد که دیگه بعد کنکور کتاب هارو جمع میکنی میزاری یه گوشه و تمام
انگیزه من یه جوری دیگه دنبالش بودم مثل پزشکی و این حرفا ولی بیشتر بهم صدمه زد
وسواس رو واقعا نظری ندارم باید با توجه به شرایط خودت و اینکه چقدر میتونی روی مغزت کنترل داشته باشی کمش کنی
عدم تمرکز مشکل خودم هم هست قبلا تمرکز بالای داشتم ولی جدیدا خیلی کم شده راهی واقعا براش سراغ ندارم -
من یه زمانی بیرون نمی رفتم و حتی مهمونی ها رو هم شرکت نمی کردم و واقعا متوجه شدم چه آثار بدی روی روحیه میذاره و شخص رو به سمت افسردگی و بی انگیزی می کشونه
-
Leo راستش مشکل اصلی اینجاست که به بعدش فکر می کنیم منم یه زمانی دچار یه بی انگیزگی شده بودم ولی متوجه شدم که اهداف و افکار آدم در آینده تغییر می کنه و چیزی که الان منو نگران کرده اونموقع دیگه نگران کننده نیست
این مسیر زندگی دچار تغییر میشه و خیلی وقتها زندگی خودش تو رو به سمت موفقیت می کشونه -
Leo بعدش بتونی راحت و از ته دل لبخند بزنی ،وقتی دیگه عذاب وجدانی نسبت به خودت نداشته باشی ،وقتی که از تلاشت راضی باشی حتی اگه نتیجه دلخواه رو بهت نده
-
Leo یه سری ورزش هست که میتونی تنهایی انجام بدی مثلا خودم پیاده روی یا دو انجام میدم یا طناب یا از این نرم افزار های ورزش در خانه که حرکات کششی انجام میدم، شطرنج آنلاین اگه دوست داشته باشی
-
@Venus655
کلا خیلی سخت از خونه میزنم بیرون
نه نمیرم باهاشون جایی
ورزش شاید ایده خوبی باشه... فقط تنهایی نمیشه